You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι γεροι μας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 273
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Δεν ειναι μαθηματικα η ψυχολογια, παπαρολογια ειναι.
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
ετσι ειναι τυπε, εχουν βγαλει ολα τα αμερικανακια οτι εχουν ψυχολογικα για να τα φορτωνουν φαρμακα και να βγαζουνε λεφτα.
πλακωθηκε το παιδι σου στο σχολειο? ψυχοφαρμακα
δεν παει καλα στα μαθηματα? ψυχοφαρμακα
κλπ κλπ
το ιδιο γινεται και στην ευρωπη, το ιδιο παει να γινει και στην ελλαδα.
το βρηκαμε τωρα, αντι να βγαινει το παιδι να παει καμια μπουρδελοτσαρκα, θα το στειλουν στον ψυχολογο του. Και αμα μυριστουνε χρημα το χειραγωγουν και το φορτωνουν φαρμακα που το κανουνε τζανκι και τους ξεζουμιζουν ολους μαζι.
Γιατι αμα εχει το παιδι προβλημα, θα εχουν κ οι γονεις, κοκ.
Το ιδιο γινεται και με τις βιταμινες, αντι να πει ο γιατρος να φαει ο κοσμος κανα φρουτο, του λενε παρε αυτη τη βιταμινη ειναι πολυ καλη.
δες εδω τυπε τι γινεται, για να καταλαβεις γιατι μπουκαρουν τα μομολα στα σχολεια στο αμερικα και γινεται της πουτανας. στη θεση τους κ εγω τα ιδια θα εκανα
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Μου το μπέρδεψες τώρα ενώ καλά τα ειπες πριν.
Άλλο ψυχίατρος άλλο ψυχολόγος.
Ο ψυχολόγος σε πιάνει στο μπιρι-μπιρι(και καλά για να μην πάρεις φάρμακα), ξερει δεν ξέρει και σου μασάει τα φράγκα μια ζωή χωρίς να γίνει τίποτα στο τέλος.
Ο ψυχολόγος σε πιάνει στο μπιρι-μπιρι(και καλά για να μην πάρεις φάρμακα), ξερει δεν ξέρει και σου μασάει τα φράγκα μια ζωή χωρίς να γίνει τίποτα στο τέλος.
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
ο ψυχιατρος θεωρητικα ασχολειται μονο με κλινικες περιπτωσεις.Μου το μπέρδεψες τώρα ενώ καλά τα ειπες πριν.
και στοχος του ειναι οχι να τους γιατρεψει, γιατι αυτο δε γινεται, αλλα να μειωσει τα αρνητικα.
δε νομιζω οτι διαφωνουμε.
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Για τη ψυχολογία συμφωνώ απολύτως ότι δεν ειναι επιστήμη.
Για την ψυχιατρική ας το αφήσουμε μια και αποτελει ειδικότητα της ιατρικής, μη στεναχωρήσουμε όλο το κλάδο...
Για την ψυχιατρική ας το αφήσουμε μια και αποτελει ειδικότητα της ιατρικής, μη στεναχωρήσουμε όλο το κλάδο...
dlmltrios40
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ο ψυχιατρος θεωρητικα ασχολειται μονο με κλινικες περιπτωσεις.
και στοχος του ειναι οχι να τους γιατρεψει, γιατι αυτο δε γινεται, αλλα να μειωσει τα αρνητικα.
δε νομιζω οτι διαφωνουμε.
Τυπε συγγνωμη κιολας Που το ειδες οτι η ψυχιατρικη ειναι κλινικη μονο ..Καπου εχεις μπερδευτει ,η νευρολογια ειναι μονο κλινικη Οσο για την ψυχολογια μετα απο χρονια γιατι ειμαστε και ελληναρες εχουμε εδρα στο Καποδιστριακο
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Για τη ψυχολογία συμφωνώ απολύτως ότι δεν ειναι επιστήμη.
...
Κι αυτοί που παίρνουν πτυχίο ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο, τι είναι;
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Το ειπαμε πιο πάνω, παπαρολόγοι!Κι αυτοί που παίρνουν πτυχίο ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο, τι είναι;
Μη σου πω ότι ειναι μαλάκες που το πιστεύουν ότι ειναι επιστήμονες και όχι ότι τους έπιασαν κορόιδα
Και καλά να το ήξεραν από πριν αλλά να μην το καταλάβαίνουν και μετά . ε, πρόκειται για πολύ μαλάκες.
Παίρνου και ύφος ότι ειναι επιστήμονες!!!
Εκτός και αν ειναι γάτοι που το καταλαβαινουν ότι προκειται για μούφα και συνειδητά κοροϊδεύουν τον κόσμο οπότε ειναι πολύ απατεώνες! :S
Επισκέπτης
Το ειπαμε πιο πάνω, παπαρολόγοι!
Μη σου πω ότι ειναι μαλάκες που το πιστεύουν ότι ειναι επιστήμονες και όχι ότι τους έπιασαν κορόιδα
Και καλά να το ήξεραν από πριν αλλά να μην το καταλάβαίνουν και μετά . ε, πρόκειται για πολύ μαλάκες.
Παίρνου και ύφος ότι ειναι επιστήμονες!!!
Εκτός και αν ειναι γάτοι που το καταλαβαινουν ότι προκειται για μούφα και συνειδητά κοροϊδεύουν τον κόσμο οπότε ειναι πολύ απατεώνες! :S
Ακριβώς την ίδια άποψη είχα κι εγώ. Δεν είναι έτσι όμως.
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Δίνουμε την εναλλακτική εκδοχή τύπε! ;)Ακριβώς την ίδια άποψη είχα κι εγώ. Δεν είναι έτσι όμως.
Δίνουμε την εναλλακτική εκδοχή τύπε! ;)
Άντε ρε και με άγχωσες, πες το έτσι.
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Γιατί ρε μεγάλε;Άντε ρε και με άγχωσες, πες το έτσι.
Υποψήφιος ψυχολόγος ή υποψήφιος πελάτης;
Γιατί ρε μεγάλε;
Υποψήφιος ψυχολόγος ή υποψήφιος πελάτης;
Πρώην πελάτης, γι αυτό και έχω άποψη.
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Σε εσένα δούλεψε.Πρώην πελάτης, γι αυτό και έχω άποψη.
Το πρόβλημα με την ψυχολογία ειναι ότι δεν ποσοτικοποιείται.
Δηλ. θα πρεπει να συνδυαστεί με κάποιο μαγικό τρόπο ο κατάλληλος πελάτης με τον κατάλληλο θεραπευτή και την κατάλληλη μέθοδο.
Αυτό ειναι αρκετά συνηθισμένο πρόβλημα.
Σε εσένα δούλεψε.
Το πρόβλημα με την ψυχολογία ειναι ότι δεν ποσοτικοποιείται.
Δηλ. θα πρεπει να συνδυαστεί με κάποιο μαγικό τρόπο ο κατάλληλος πελάτης με τον κατάλληλο θεραπευτή και την κατάλληλη μέθοδο.
Αυτό ειναι αρκετά συνηθισμένο πρόβλημα.
Όπως και στο Μάρκετινγκ....
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Ά, γειά σου!Όπως και στο Μάρκετινγκ....
Γι'αυτό και κατά την άποψή μου, ούτε τα οικονομικά ειναι επιστήμη με την αυστηρή έννοια του όρου...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 341
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 307
- Εμφανίσεις