You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσο συχνά περνάνε ιατρικούς ελέγχους τα κορίτσια; Αν περνάνε!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavlarxis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 132
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
spoon
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 4.225
Και αμα δεν το λεει το μπανερ μπορει να στο πει η κοπελα μεσα!!!Καλά Ντάρια, δεν είναι και τόσο αθώα τα "στουντιοκόριτσα" όσο τα παρουσιάζεις,διότι βλέπω σε πολλά μπάνερ να αναφέρεται το "- Για ΕΞΤΡΑ υπηρεσίες, συνεννόηση με την κοπέλα."
Η να δεχτει αυτα που θα τις ζητησουμε εμεις!!!Το ιδιο κανει!
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
εμενα μια τανα με κολησε γριπη , ολο εβηχε
Ε καλά αυτό και σε λεωφορείο το κολλάς...
κοιταξε να δεις.. τουλαχιστον σε μενα εχω πει σε ολα τα κοριτσια οτι αν μαθαινω κατι τετοιο δεν ξαναερχεται σε μενα.... να παει οπου θελει... καλυτερα να χασουμε κανα πελατη παρα να βγαλουμε "βρομικο" ονομα...Έλα Ντάρια παντού γίνονται αυτά. Κοινά μυστικά είναι.
εμενα μια τανα με κολησε γριπη , ολο εβηχε
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 56
- Πόντοι
- 4.095
Ε καλά αυτό και σε λεωφορείο το κολλάς...
έχει πουτάνες και η ΕΘΕΛ?
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Εσύ καλά κάνεις. Αλλά το ότι αυτά συμβαίνουν ΠΑΝΤΟΥ και σε πολλά μαγαζιά συμβαίνουν...κοιταξε να δεις.. τουλαχιστον σε μενα εχω πει σε ολα τα κοριτσια οτι αν μαθαινω κατι τετοιο δεν ξαναερχεται σε μενα.... να παει οπου θελει... καλυτερα να χασουμε κανα πελατη παρα να βγαλουμε "βρομικο" ονομα...
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Αν έχουν απεργία τα ταξί παίζει να ανέβει καμία.έχει πουτάνες και η ΕΘΕΛ?
δυστιχως > > >Εσύ καλά κάνεις. Αλλά το ότι αυτά συμβαίνουν ΠΑΝΤΟΥ και σε πολλά μαγαζιά συμβαίνουν...
Όντως. ;) Μήπως είναι ώρα να την πουλεύεις?(και τώρα σκάω, πολύ μίλησα για εκτός των νερών μου )
Επισκέπτης
Εγω προσωπικα σε εχω ζητησει ποτε ελευθερο στωματικοε μπραβο.. και μετα απο'κει ερχεστε σε μας και παλι τα ζητατε...... και σας κακοφενεται κι'ολας αμα σας λενε "οχι δεν το κανει το κοριτσι μας".....
γενικα μιλαμε ρε παιδακι μου.. οτι το ζητανε πολλοι...Εγω προσωπικα σε εχω ζητησει ποτε ελευθερο στωματικο
Νύχτααααααα - όνειρα γλυκά και καυλερά.μια καληνυχτα και απο μενα.. :-* :-* :-* :-*
Επισκέπτης
καληνυχτα αστεριμια καληνυχτα και απο μενα.. :-* :-* :-* :-*
Επισκέπτης
Το θεμα ειναι ποσο υγιης μπορει να ειναι μια κοπελα που κανει ελευθερο στωματικο σε 20-30 ατομα την ημερα ??
και τελικα.... να μην μπουμεαμα λεω οχι οτι θες κανε))))))) αλλα αμα καποια κοπελα κανει "ελευθερο" πρεπει να το σκεφτειτε πολυ για να μπειτε....
Από Φυλής είναι πιο πιθανό να είναι νόμιμες και να περνάνε από γιατρούς.Και τα ακάποτα , πρωκτικά κλπ πιο συχνά στα στούντιο είναι.Φυλής πολλές είναι που κάνουν μια στοιχειώδη περιποίηση και τίποτα άλλο.Ούτε γλειψίματα , ούτε έξτρα , ούτε τίποτα.
φιλοι μου απο αποσπασμα του νομαρχη για αδηλωτους οικους ανοχης...το πληρες κειμενο στην διευθυνση κατω!!
ξερετε καθολου τι γινεται και ποιοι οικοι ελεγχονται οι κοπελες? με τα studio τι γινεται???
Α/Α IV) ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ
1 Εξηκίου 20 - άνευ αδείας
2 Κολωνού 30 - άνευ αδείας
3 Κεραμεικού 13 - άνευ αδείας
4 Κολωνού 47 - άνευ αδείας
5 Κολωνού 32 - άνευ αδείας
6 Λεωνίδου 6 - άνευ αδείας
7 Λεωνίδου 28 - άνευ αδείας
8 Ιάσωνος 36 - άνευ αδείας
9 Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 - άνευ αδείας
10 Ιάσωνος 19 - άνευ αδείας
11 Κολωνού 27 - άνευ αδείας
12 Μεγ. Αλεξάνδρου 17 - άνευ αδείας
13 Ιάσωνος 46 - άνευ αδείας
14 Ιάσωνος 43 - άνευ αδείας
Στην περιοχή λειτουργούν χωρίς άδεια 14 οίκοι ανοχής με αδήλωτες και χωρίς βιβλιάρια ασθενείας ιερόδουλες. Το σημαντικότερο όμως αφορά στη πορνεία στο δρόμο με νεαρά κορίτσια από την Αφρική που κανείς δεν ξέρει ούτε το όνομά τους. Με δεδομένο το μεγάλο ποσοστό AIDS και άλλων λοιμωδών νοσημάτων στις χώρες προέλευσης και την ανυπαρξία μέτρων προφύλαξης και ιατρικού ελέγχου γίνεται σαφής ο μεγάλος κίνδυνος μετάδοσης σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων.
ξερετε καθολου τι γινεται και ποιοι οικοι ελεγχονται οι κοπελες? με τα studio τι γινεται???
Α/Α IV) ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ
1 Εξηκίου 20 - άνευ αδείας
2 Κολωνού 30 - άνευ αδείας
3 Κεραμεικού 13 - άνευ αδείας
4 Κολωνού 47 - άνευ αδείας
5 Κολωνού 32 - άνευ αδείας
6 Λεωνίδου 6 - άνευ αδείας
7 Λεωνίδου 28 - άνευ αδείας
8 Ιάσωνος 36 - άνευ αδείας
9 Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 - άνευ αδείας
10 Ιάσωνος 19 - άνευ αδείας
11 Κολωνού 27 - άνευ αδείας
12 Μεγ. Αλεξάνδρου 17 - άνευ αδείας
13 Ιάσωνος 46 - άνευ αδείας
14 Ιάσωνος 43 - άνευ αδείας
Στην περιοχή λειτουργούν χωρίς άδεια 14 οίκοι ανοχής με αδήλωτες και χωρίς βιβλιάρια ασθενείας ιερόδουλες. Το σημαντικότερο όμως αφορά στη πορνεία στο δρόμο με νεαρά κορίτσια από την Αφρική που κανείς δεν ξέρει ούτε το όνομά τους. Με δεδομένο το μεγάλο ποσοστό AIDS και άλλων λοιμωδών νοσημάτων στις χώρες προέλευσης και την ανυπαρξία μέτρων προφύλαξης και ιατρικού ελέγχου γίνεται σαφής ο μεγάλος κίνδυνος μετάδοσης σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις