- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.852
- Πόντοι
- 42.697
Και πες οκ με τα στουντιο, με τα call girls και τα citytours τι γινεται? Εντελως ανεξελεγκτα τα πραγματα?
extreme sports
Και πες οκ με τα στουντιο, με τα call girls και τα citytours τι γινεται? Εντελως ανεξελεγκτα τα πραγματα?
Εγώ το λέω και το ξαναλέω. Όποια το κάνει σε έναν το κάνει σε όλους. Δεν κατάλαβα τι παραπάνω να έχει ο ένας από τον άλλον.? Και που ξέρεις τι είχε ο προηγούμενος....αυτο λεω και εγω... να προσεχετε εσεις οταν ζητατε κατι "ελευθερο".... και αμα σας λενε ναι- να φευγετε τρεχοντας....
αμα λεω οχι οτι θες κανε))))))) αλλα αμα καποια κοπελα κανει "ελευθερο" πρεπει να το σκεφτειτε πολυ για να μπειτε....Και αμα μας λενε οχι τοτε τι κανουμε!!!!Χαχαχαχαχα!!!
Κάνει και ελεύθερα και τέτοια η συγκεκριμένη? :S Τώρα θα μου πεις για τα λεφτά ο άλλος μπουκάρει σε τράπεζα και κάνει φόνο, αυτή θα κολώσει...όσες φορες ο γιατρός δεν της βάζει την σφραγίδα για τον χ,ψ, λόγο (π.χ. έχει περίοδο) η ίδια δουλέυει κανονικα...
ε μπραβο.. και μετα απο'κει ερχεστε σε μας και παλι τα ζητατε...... και σας κακοφενεται κι'ολας αμα σας λενε "οχι δεν το κανει το κοριτσι μας".....Δεν ξερω τι γινεται στα στουντιο αλλα στην φυλης και μεταξουργειο σιγουρα καμια κοπελα δεν περναει απο γιατρους(το πολυ 2-3 να πανε ) και πολες προσφερουν ελευθερο στοματικο στο 20ρικο
Εγώ νομίζω το καμία είναι υπερβολικό. Κατά καιρούς είχαμε μεταγραφές από Φυλής και ήταν μια χαρά τα κορίτσια. Με όλα τα απαραίτητα έγγραφα.Δεν ξερω τι γινεται στα στουντιο αλλα στην φυλης και μεταξουργειο σιγουρα καμια κοπελα δεν περναει απο γιατρους(το πολυ 2-3 να πανε ) και πολες προσφερουν ελευθερο στοματικο στο 20ρικο
Μαλλον δικιο εχεις φιλε αλλα να σε ρωτησω... το 20ρικο που κολλαει?Δεν ξερω τι γινεται στα στουντιο αλλα στην φυλης και μεταξουργειο σιγουρα καμια κοπελα δεν περναει απο γιατρους(το πολυ 2-3 να πανε ) και πολες προσφερουν ελευθερο στοματικο στο 20ρικο
Λαθος 15 ειναι στο μεταξιΜαλλον δικιο εχεις φιλε αλλα να σε ρωτησω... το 20ρικο που κολλαει?
δυστιχως υπαρχουν πολλοι που το ζητανε > > >Άμα υπάρχουν λακαμάδες που το ζητάνε.
Αν δεν περνανε απο γιατρους δεν σημαινει οτι πρεπει απαραιτητα να ειναι αρρωστεςΕγώ νομίζω το καμία είναι υπερβολικό. Κατά καιρούς είχαμε μεταγραφές από Φυλής και ήταν μια χαρά τα κορίτσια. Με όλα τα απαραίτητα έγγραφα.
Αν δεν περνανε απο γιατρους δεν σημαινει οτι πρεπει απαραιτητα να ειναι αρρωστες
Αααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!Λαθος 15 ειναι στο μεταξι
Καλά Ντάρια, δεν είναι και τόσο αθώα τα "στουντιοκόριτσα" όσο τα παρουσιάζεις,διότι βλέπω σε πολλά μπάνερ να αναφέρεται το "- Για ΕΞΤΡΑ υπηρεσίες, συνεννόηση με την κοπέλα."ε μπραβο.. και μετα απο'κει ερχεστε σε μας και παλι τα ζητατε...... και σας κακοφενεται κι'ολας αμα σας λενε "οχι δεν το κανει το κοριτσι μας".....
ναι καλα...... και αμα κανει "ελευθερο" δεν σημαινει τιποτα και αυτο..... ρε παιδακι μου αμα δεν περναει μια κοπελα τις δουλειας τον γιατρο που ξερει οτι ειναι απαραιτιτο- κατι ξερει για τον εαυτο τις και δεν πηγαινει στους γιατρους...Αν δεν περνανε απο γιατρους δεν σημαινει οτι πρεπει απαραιτητα να ειναι αρρωστες
Σωστός.Καλά Ντάρια, δεν είναι και τόσο αθώα τα "στουντιοκόριτσα" όσο τα παρουσιάζεις,διότι βλέπω σε πολλά μπάνερ να αναφέρεται το "- Για ΕΞΤΡΑ υπηρεσίες, συνεννόηση με την κοπέλα."
ναι, αλλα εγω μιλαω για τα κοριτσια και τα στουντιο που ξερω...Σωστός.
Έλα Ντάρια παντού γίνονται αυτά. Κοινά μυστικά είναι.ναι, αλλα εγω μιλαω για τα κοριτσια και τα στουντιο που ξερω...