Νέα

Πόσο συχνά περνάνε ιατρικούς ελέγχους τα κορίτσια; Αν περνάνε!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavlarxis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 132
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
αυτο λεω και εγω... να προσεχετε εσεις οταν ζητατε κατι "ελευθερο".... και αμα σας λενε ναι- να φευγετε τρεχοντας....
Εγώ το λέω και το ξαναλέω. Όποια το κάνει σε έναν το κάνει σε όλους. Δεν κατάλαβα τι παραπάνω να έχει ο ένας από τον άλλον.? Και που ξέρεις τι είχε ο προηγούμενος....

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Και αμα μας λενε οχι τοτε τι κανουμε!!!!Χαχαχαχαχα!!!
αμα λεω οχι οτι θες κανε))))))) αλλα αμα καποια κοπελα κανει "ελευθερο" πρεπει να το σκεφτειτε πολυ για να μπειτε....

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
όσες φορες ο γιατρός δεν της βάζει την σφραγίδα για τον χ,ψ, λόγο (π.χ. έχει περίοδο) η ίδια δουλέυει κανονικα...
Κάνει και ελεύθερα και τέτοια η συγκεκριμένη? :S Τώρα θα μου πεις για τα λεφτά ο άλλος μπουκάρει σε τράπεζα και κάνει φόνο, αυτή θα κολώσει... :rolleyes:

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αμα η κοπελα εχει περιοδο- το βιβλιαριο λεει "ΕΜΜΗΝΑ", αμα δεν ειναι καλα και κατι εχει, λεει "ΟΧΙ ΕΡΓΑΣΙΑ"

Επισκέπτης
Δεν ξερω τι γινεται στα στουντιο αλλα στην φυλης και μεταξουργειο σιγουρα καμια κοπελα  δεν περναει απο γιατρους(το πολυ 2-3 να πανε ) και πολες προσφερουν ελευθερο στοματικο στο 20ρικο :tits2: :tits2:

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Δεν ξερω τι γινεται στα στουντιο αλλα στην φυλης και μεταξουργειο σιγουρα καμια κοπελα  δεν περναει απο γιατρους(το πολυ 2-3 να πανε ) και πολες προσφερουν ελευθερο στοματικο στο 20ρικο :tits2: :tits2:
ε μπραβο.. και μετα απο'κει ερχεστε σε μας και παλι τα ζητατε...... και σας κακοφενεται κι'ολας αμα σας λενε "οχι δεν το κανει το κοριτσι μας".....

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μάλιστα - κάτι μάθαμε κι απόψε. Έτσι εξηγείται και η ουρά χιλιομέτρων που υπάρχει κάθε πρωΐ στο Συγγρός χειμώνα - καλοκαίρι. :headbang: :headbang: :headbang:

Χαλασμένοι από κούνια είμαστε που έλεγε κι ο συγχωρεμένος ο Τσαρούχης.

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Εγώ νομίζω το καμία είναι υπερβολικό. Κατά καιρούς είχαμε μεταγραφές από Φυλής και ήταν μια χαρά τα κορίτσια. Με όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

spoon

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
4.225
Μαλλον δικιο εχεις φιλε αλλα να σε ρωτησω... το 20ρικο που κολλαει? :2funny:

Επισκέπτης
Εγώ νομίζω το καμία είναι υπερβολικό. Κατά καιρούς είχαμε μεταγραφές από Φυλής και ήταν μια χαρά τα κορίτσια. Με όλα τα απαραίτητα έγγραφα.
Αν δεν περνανε απο γιατρους δεν σημαινει οτι πρεπει απαραιτητα να ειναι αρρωστες

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αν δεν περνανε απο γιατρους δεν σημαινει οτι πρεπει απαραιτητα να ειναι αρρωστες

Σημαίνει όμως ότι είναι ανεύθυνες... το ρισκάρεις;

(και τώρα σκάω, πολύ μίλησα για εκτός των νερών μου  :grin: :boobies: :boobies: )

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
ε μπραβο.. και μετα απο'κει ερχεστε σε μας και παλι τα ζητατε...... και σας κακοφενεται κι'ολας αμα σας λενε "οχι δεν το κανει το κοριτσι μας".....
Καλά Ντάρια, δεν είναι και τόσο αθώα τα "στουντιοκόριτσα" όσο τα παρουσιάζεις,διότι βλέπω σε πολλά μπάνερ να αναφέρεται το "- Για ΕΞΤΡΑ υπηρεσίες, συνεννόηση με την κοπέλα."

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ναι καλα...... και αμα κανει "ελευθερο" δεν σημαινει τιποτα και αυτο..... ρε παιδακι μου αμα δεν περναει μια κοπελα τις δουλειας τον γιατρο που ξερει οτι ειναι απαραιτιτο- κατι ξερει για τον εαυτο τις και δεν πηγαινει στους γιατρους...

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Καλά Ντάρια, δεν είναι και τόσο αθώα τα "στουντιοκόριτσα" όσο τα παρουσιάζεις,διότι βλέπω σε πολλά μπάνερ να αναφέρεται το "- Για ΕΞΤΡΑ υπηρεσίες, συνεννόηση με την κοπέλα."
Σωστός.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom