Νέα

Πόσο συχνά περνάνε ιατρικούς ελέγχους τα κορίτσια; Αν περνάνε!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavlarxis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 132
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

αυτός έγραψε, εσύ δε θα γράψεις ποτέ όμως ευθέως. Πες ότι βγάζεις το σκασμό και τρως τη βρώμα κανονικά. Και μετά έλα κάνε μαθήματα υγιεινής, λες και η μόνη βρώμα είναι το ακάποτο και δεν είναι ο κάθε γλίτσας πακιστανός που έχει να πλυθεί 15 μέρες και θαρθει ο επόμενος πελάτης να τριφτεί πάνω στις γλίτσες των προηγούμενων   :jerking:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
αυτός έγραψε, εσύ δε θα γράψεις ποτέ όμως ευθέως. Πες ότι βγάζεις το σκασμό και τρως τη βρώμα κανονικά. Και μετά έλα κάνε μαθήματα υγιεινής, λες και η μόνη βρώμα είναι το ακάποτο και δεν είναι ο κάθε γλίτσας πακιστανός που έχει να πλυθεί 15 μέρες και θαρθει ο επόμενος πελάτης να τριφτεί πάνω στις γλίτσες των προηγούμενων   :jerking:
Ηρέμησε ρε σύ.
Εκτός αν ξέρεις και είσαι σίγουρος. Εγώ προσωπικά δεν την ξέρω την κοπέλα κάν αλλα με αυτά που έγραψε και νομίζω τα πιστευει πείθομαι.
Αν δεν ξέρεις όμως μη λές!
Για να μάθεις μείνε άπλυτος κάνα μήνα ντύσου πακιστανιός και τράβα. Μετά που θα ξέρεις το αποτέλεσμα μας λές και σε  μάς! :cheesy:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ηρέμησε ρε σύ.
Εκτός αν ξέρεις και είσαι σίγουρος. Εγώ προσωπικά δεν την ξέρω την κοπέλα κάν αλλα με αυτά που έγραψε και νομίζω τα πιστευει πείθομαι.
Αν δεν ξέρεις όμως μη λές!
Για να μάθεις μείνε άπλυτος κάνα μήνα ντύσου πακιστανιός και τράβα. Μετά που θα ξέρεις το αποτέλεσμα μας λές και σε  μάς! :cheesy:

ρε μεγάλε, για να καταλάβω δηλαδή. Εσύ στα μπουρδέλα που πηγαίνεις ξέρεις να πλένονται οι γυναίκες πριν από το επόμενο γαμήσι? θα μας τρελλάνεις? από το ένα δωμάτιο στο άλλο πάνε. Επίσης, έχεις ακούσει κανένα να φάει πόρτα σε μπουρδέλο επειδή ήταν άπλυτος? ήμαρτον δηλαδή, θα μας τρελλάνετε μερικοί.
Είχα θυμάμαι συμφοιτητή μέγα μπουρδελιάρη, ο οποίος γούσταρε να είναι άπλυτος πριν πάει στο μπουρδέλο, τουτ έστιν πριν πάει μπουρδελότσαρκα έμενε άπλυτος 3-4 μέρες επίτηδες...

lukopoulo

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η σταματάς τον αγοραίο έρωτα ή απλά προτιμάς σταθερά 2-3 στούντιο της προτήμησης σου . Πάντως μη νομίζεις ότι η καθημερνιές κοπέλες είναι μικρότερος κίνδυνος , μη σου πω το αντίθετο στο στούντιο η επαγγελματίας ξέρεις να προστατεύεται .

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Η σταματάς τον αγοραίο έρωτα ή απλά προτιμάς σταθερά 2-3 στούντιο της προτήμησης σου . Πάντως μη νομίζεις ότι η καθημερνιές κοπέλες είναι μικρότερος κίνδυνος , μη σου πω το αντίθετο στο στούντιο η επαγγελματίας ξέρεις να προστατεύεται .

εσύ δε κατάλαβες γιατί πράγμα μιλάω, για καθαριότητα μιλάω αυτή τη στιγμή όχι νοσήματα.

Tarasch

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
5.765
επιτελους ειποθηκε κατι σωστο  :thumbsup:

EΛΕΝΑ

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή δεν με ξέρεις ούτε εμένα αλλά ούτε και το μαγαζί που εργάζομαι μην λες αυθαίρετα λόγια!
1. Ξένος στο μαγαζί δεν μπαίνει!!
Η ατάκα της υπηρεσίας είναι ONLY GREEKS!!!!!!
Αν αυτό σου λέει κάτι έχει καλώς!
Μπορείς να περάσεις και να δεις με τα ματάκια σου!!
2. Μπορεί να είναι παλιό το σπίτι αλλά δεν είναι παράγκα!! Έχει μπάνιο για τις κοπέλες του μαγαζιού.
Και εγώ προσωπικά το επισκέπτομαι πολύ τακτικά!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Επειδή δεν με ξέρεις ούτε εμένα αλλά ούτε και το μαγαζί που εργάζομαι μην λες αυθαίρετα λόγια!
1. Ξένος στο μαγαζί δεν μπαίνει!!
Η ατάκα της υπηρεσίας είναι ONLY GREEKS!!!!!!
Αν αυτό σου λέει κάτι έχει καλώς!
Μπορείς να περάσεις και να δεις με τα ματάκια σου!!
2. Μπορεί να είναι παλιό το σπίτι αλλά δεν είναι παράγκα!! Έχει μπάνιο για τις κοπέλες του μαγαζιού.
Και εγώ προσωπικά το επισκέπτομαι πολύ τακτικά!!!

Το "πολύ τακτικά" κάθε πόσους είναι?

Οι ξένοι δεν έχουν την αποκλειστικότητα στη βρώμα ξέρεις, ανέφερα ελληνικότατο παράδειγμα παραπάνω  ;)

EΛΕΝΑ

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Το "πολύ τακτικά" κάθε πόσους είναι?

Οι ξένοι δεν έχουν την αποκλειστικότητα στη βρώμα ξέρεις, ανέφερα ελληνικότατο παράδειγμα παραπάνω  ;)
Συμφωνώ με την άποψη σου για την καταγωγή της βρωμάς!
Δεν είναι προνόμιο των ξένων μονό!
Αστραπιαία  μετά από κάθε πελάτη. (δεν μου αρέσει η αίσθηση του ιδρώτα του καθενός πάνω μου)!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Συμφωνώ με την άποψη σου για την καταγωγή της βρωμάς!
Δεν είναι προνόμιο των ξένων μονό!
Αστραπιαία  μετά από κάθε πελάτη. (δεν μου αρέσει η αίσθηση του ιδρώτα του καθενός πάνω μου)!
Ελενάκι διαβασα τις κριτικές για σένα όλοι λένε οτι είσαι πολύ εντάξει παιδί. :dancing:
Τί ωρες δουλευεις να βρω τρόπο να σε επισκευθώ και εγώ? :kissass:

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
αυτο που λες ειναι πολυ σωστο και αυτο να αποφευγετε τα "ελευθερα" που ζητατε συχνα...εχω διαβασει εναν αρθρο που λεει οτι πολλες αρρωσριες και ετσι μπορεις να κολλησεις...
ωραια ολα αυτα  και σε πιστευω φυσικα ,αλλα ρωταω ειναι λογικος αυτος ο χρονος?
δηλαδη αμα καποια κοπελλα  κολησει κατι ασχημο (μακρια απο ολους) θα το μαθει ας πουμε σε εναμιση δυο μηνες ,που θα  δωσει αιμα?
και μεχρι τοτε?
περαστε κοσμε

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Οι κοπέλες βάσει νόμου παιρνούν έλεγχο. Τα γαμοτραβέλια και τα cd όμως παπάρια εξετάσεις κάνουν. Σκεφτείτε τώρα πόσες είναι οι βρωμόπουστες εδωμέσα που που πάνε και γαμιούνται με τραβελόπουστες και περιγράφουν τα τσιμπούκια που ανταλλάζουν και που ύστερα πάνε και γαμάνε εκεί που θα παω να γαμίσω κι έγω. Κρίμα εκτός από geeks only δεν μπορεί η υπηρεσία να λέεi greek staight only.

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
Οι κοπέλες βάσει νόμου παιρνούν έλεγχο. Τα γαμοτραβέλια και τα cd όμως παπάρια εξετάσεις κάνουν. Σκεφτείτε τώρα πόσες είναι οι βρωμόπουστες εδωμέσα που που πάνε και γαμιούνται με τραβελόπουστες και περιγράφουν τα τσιμπούκια που ανταλλάζουν και που ύστερα πάνε και γαμάνε εκεί που θα παω να γαμίσω κι έγω. Κρίμα εκτός από geeks only δεν μπορεί η υπηρεσία να λέεi greek staight only.

προσεχε ρε συ straight σου τρεχει η αντριλα απ τα πατζακια :2funny:
παντως straight που γουσταρει πανω αριστερα στο avatar του καθε μερα να βλεπει μια ΠΟΥΤΣΑ πρωτη φορα βλεπω :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom