Νέα

Πόσο συχνά περνάνε ιατρικούς ελέγχους τα κορίτσια; Αν περνάνε!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavlarxis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 132
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Ακομα και για κονδυλωματα ισχυει αυτο? χωρις να ειμαι γιατρος, απο αυτα που εχω διαβασει στο σαιτ, δεν νομιζω..

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
για να το λέω κάτι ξέρω.
σκεψου γιατί όταν πέφτει σύρμα οτι θα γίνει έλεγχος απο την αστυνομία είναι όλη η Φυλής κλειστή...

μπορείς να το δείς και μόνος σου...αυτό που είπε η Ντάρια είναι σωστό- πάρε μια ημέρα σβάρνα 10-20 μπουρδέλα και ζήτα να δείς τα χαρτιά (βιβλιάριο υγείας) των κοριτσίων...
και μετά έλα να μας πείς τί έγινε...

στα στούντιο είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα
Καλά zero αυτό γίνετε και για να αποφύγουν την ταλαιπωρία.

Αυτά που είπε η Ντάρια ισχύουν. Άλλωστε είναι λίγο δύσκολες εποχές για τους οίκους λόγω αστυνομίας και τα σχετικά και οι αφεντικίνες προσπαθούν και αποφεύγουν να βάζουν κοπέλες που δεν έχουν τα απαραίτητα (βιβλιάριο και άδεια άσκησης επαγγέλματος).
Υπάρχουν βέβαια και αυτά που λέει ο μοντεράτορας.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
σκεψου γιατί όταν πέφτει σύρμα οτι θα γίνει έλεγχος απο την αστυνομία είναι όλη η Φυλής κλειστή...

στα στούντιο είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα
OK - με κάλυψες. Αλλά δράμα όμως αν είναι έτσι τα πράγματα. Όλα τα STDs είναι γάματα - φίλος πήρε κονδυλώματα από μια μαλάκω (σε επαρχία όμως) και του έφυγε η μαγκιά. :headbang:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Και εκει υπαρχουν αδηλωτες!!!

και με σκετο αριθμο προτωκολλου θα ελεγα ;) :cheesy:

Ακομα και για κονδυλωματα ισχυει αυτο? χωρις να ειμαι γιατρος, απο αυτα που εχω διαβασει στο σαιτ, δεν νομιζω..

εδω μαναρακι μου γλυκο γραφω ποιο πανω οτι μια κοπέλα ο γιατρος δεν την αφηνει-δεν της σφραγιζει το βιβλιαριο οταν εχει απλα και μονο περιοδο, με τα κονδυλωματα που κολιουνται πανευκολα θα δουλεψει?

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.852
Πόντοι
42.697
Καλά zero αυτό γίνετε και για να αποφύγουν την ταλαιπωρία.

Αυτά που είπε η Ντάρια ισχύουν. Άλλωστε είναι λίγο δύσκολες εποχές για τους οίκους λόγω αστυνομίας και τα σχετικά και οι αφεντικίνες προσπαθούν και αποφεύγουν να βάζουν κοπέλες που δεν έχουν τα απαραίτητα (βιβλιάριο και άδεια άσκησης επαγγέλματος).
Υπάρχουν βέβαια και αυτά που λέει ο μοντεράτορας.

γνωρίζω προσωπικά ιερόδουλη (αλλοδαπή) που δουλέυει πολλά χρόνια σε στούντιο και μπουρδέλα.

όσες φορες ο γιατρός δεν της βάζει την σφραγίδα για τον χ,ψ, λόγο (π.χ. έχει περίοδο) η ίδια δουλέυει κανονικα...
Ειναι δηλωμένη δηλαδη , έχει χαρτία, αλλά δεν έχει σφραγίδα γιατρού...
Η ίδια μου τα λέει...
μην με ρωτήσετε πιά είναι..

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Οι εξετάσεις που είπε η ντάρια γίνονται τόσο τακτικά που θα δουν ό,τι είναι πριν εκδηλωθεί, ακόμα και από τον τελευταίο πελάτη. Respect σε όσες τις κάνουν, σέβονται απόλυτα τον εαυτό τους πρώτα.
Βέβαια δεν είναι η λύση αυτή, η προστασία πάνω απ' όλα, αλλά τουλάχιστον έτσι μπορεί να ελεγχθεί έγκαιρα.
Βοοmb μου. Μερικές ασθένειες φαίνονται αργότερα. Κάτι που μπορεί να τσιμπήσεις στο δίμηνο που μεσολαβεί μέχρι τις επόμενες. Αυτό γίνετε όπου υπάρχουν "ελεύθερες" υπηρεσίες. Αν παίρνεις τα απαραίτητα μέτρα τι να τσιμπήσεις?

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και με σκετο αριθμο προτωκολλου θα ελεγα ;) :cheesy:

εδω μαναρακι μου γλυκο γραφω ποιο πανω οτι μια κοπέλα ο γιατρος δεν την αφηνει-δεν της σφραγιζει το βιβλιαριο οταν εχει απλα και μονο περιοδο, με τα κονδυλωματα που κολιουνται πανευκολα θα δουλεψει?

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

OP
OP
Kavlarxis

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.350
Πόντοι
216
Ευχαριστώ τα κορίτσια που απάντησαν στην πρώτη ερώτηση μου!!! Άνοιξα το θέμα αυτό γιατί πρόσφατα είχα ατύχημα (έσπασε προφυλακτικό) με κοπέλα σε "σπίτι" κι έχω φάει από τότε μία φρίκη όσο να'ναι!!! Η ίδια βέβαια ήταν απόλυτα ψύχραιμη μου έδειξε κάρτα παραμονής με στοιχεία και μου έδωσε το τηλέφωνο της λέγοντας αν συμβεί κάτι εδώ είμαστε!!! Ελπίζω να μην άρπαξα κανένα παράσημο :huh: !!!

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
γνωρίζω προσωπικά ιερόδουλη (αλλοδαπή) που δουλέυει πολλά χρόνια σε στούντιο και μπουρδέλα.

όσες φορες ο γιατρός δεν της βάζει την σφραγίδα για τον χ,ψ, λόγο (π.χ. έχει περίοδο) η ίδια δουλέυει κανονικα...
Ειναι δηλωμένη δηλαδη , έχει χαρτία, αλλά δεν έχει σφραγίδα γιατρού...
Η ίδια μου τα λέει...
μην με ρωτήσετε πιά είναι..
Γι' αυτό είπα ότι ισχύουν αυτά που λες. Κάτι ξέρεις παραπάνω. Απλά δεν νομίζω να είναι ο ίδιος αριθμός με παλαιότερα.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Βοοmb μου. Μερικές ασθένειες φαίνονται αργότερα. Κάτι που μπορεί να τσιμπήσεις στο δίμηνο που μεσολαβεί μέχρι τις επόμενες. Αυτό γίνετε όπου υπάρχουν "ελεύθερες" υπηρεσίες. Αν παίρνεις τα απαραίτητα μέτρα τι να τσιμπήσεις?

Ακριβώς, αυτές τις ασθένεις είχα στο μυαλό μου όταν είπα στο τέλος ότι η προστασία είναι πάνω απ' όλα.

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
ΝΑΔΑ - Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δυτικής Αττικής - Δικαιολογητικά

Α5.3 Διενέργεια Ιατρικού Ελέγχου των με αμοιβή εκδιδόμενων προσώπων για την έκδοση βιβλιαρίου υγείας.

1.Μία φορά τον χρόνο έλεγχος για φυματίωση με ακτινογραφία θώρακος.
2.Εξετάσεις για χλαμύδια μία φορά το χρόνο και εξέταση κατά Παπανικολάου (PAP- test , για την προστασία των ιδίων).
3.Ανά τρείς (3) μήνες εξέταση αίματος για προσδιορισμό αντισωμάτων HIV.
4.Κάθε μήνα έλεγχος για σύφιλη (RPR).
5.Κάθε δεκαπέντε (15) ημέρες έλεγχος ύπαρξης γονόκοκκου, τριχομονάδων, μυκητών με κλινική εξέταση και λήψη κολπικού υγρού (ή ουρηθρικού για τους άνδρες).
6.Κρίνεται σκόπιμο μετά από έλεγχο των ορολογικών δεικτών της Ηπατίτιδας Β να εμβολιάχονται κατά της Ηπατίτιδας Β όλα τα εκδιδόμενα άτομα.
Όλες οι ανωτέρω εξετάσεις θα γίνονται δωρεάν στα αντιαφροδισιακά ιατρεία ή στα Περιφερειακά Νομαρχιακά Νοσοκομεία με ευθύνη του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Υγείας και Δημόσιας Υγιεινής της κάθε Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.

www.nada.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=127&Itemid=186&limit=1&limitstart=8]http://www.nada.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=127&Itemid=186&limit=1&limitstart=8[/url]

αυτα λεει ο νομος....... :(

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.852
Πόντοι
42.697
Ευχαριστώ τα κορίτσια που απάντησαν στην πρώτη ερώτηση μου!!! Άνοιξα το θέμα αυτό γιατί πρόσφατα είχα ατύχημα (έσπασε προφυλακτικό) με κοπέλα σε "σπίτι" κι έχω φάει από τότε μία φρίκη όσο να'ναι!!! Η ίδια βέβαια ήταν απόλυτα ψύχραιμη μου έδειξε κάρτα παραμονής με στοιχεία και μου έδωσε το τηλέφωνο της λέγοντας αν συμβεί κάτι εδώ είμαστε!!! Ελπίζω να μην άρπαξα κανένα παράσημο :huh: !!!

την να την κάνεις ρε φίλε την άδεια παραμονής?
βιβλιαριο υγειας σφραγισμένο σου έδειξε?
τουλάχιστον σου έδωσε το τηλ της...

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αυτο λεω και εγω... να προσεχετε εσεις οταν ζητατε κατι "ελευθερο".... και αμα σας λενε ναι- να φευγετε τρεχοντας....

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Αν είχε παράσημο λες να ήταν τόσο ψύχραιμη?

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Και πες οκ με τα στουντιο, με τα call girls και τα citytours τι γινεται? Εντελως ανεξελεγκτα τα πραγματα?

spoon

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
4.225
αυτο λεω και εγω... να προσεχετε εσεις οταν ζητατε κατι "ελευθερο".... και αμα σας λενε ναι- να φευγετε τρεχοντας....
Και αμα μας λενε οχι τοτε τι κανουμε!!!!Χαχαχαχαχα!!!

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ΝΑΔΑ - Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δυτικής Αττικής - Δικαιολογητικά

Α5.3 Διενέργεια Ιατρικού Ελέγχου των με αμοιβή εκδιδόμενων προσώπων για την έκδοση βιβλιαρίου υγείας.

1.Μία φορά τον χρόνο έλεγχος για φυματίωση με ακτινογραφία θώρακος.
2.Εξετάσεις για χλαμύδια μία φορά το χρόνο και εξέταση κατά Παπανικολάου (PAP- test , για την προστασία των ιδίων).
3.Ανά τρείς (3) μήνες εξέταση αίματος για προσδιορισμό αντισωμάτων HIV.
4.Κάθε μήνα έλεγχος για σύφιλη (RPR).
5.Κάθε δεκαπέντε (15) ημέρες έλεγχος ύπαρξης γονόκοκκου, τριχομονάδων, μυκητών με κλινική εξέταση και λήψη κολπικού υγρού (ή ουρηθρικού για τους άνδρες).
6.Κρίνεται σκόπιμο μετά από έλεγχο των ορολογικών δεικτών της Ηπατίτιδας Β να εμβολιάχονται κατά της Ηπατίτιδας Β όλα τα εκδιδόμενα άτομα.
Όλες οι ανωτέρω εξετάσεις θα γίνονται δωρεάν στα αντιαφροδισιακά ιατρεία ή στα Περιφερειακά Νομαρχιακά Νοσοκομεία με ευθύνη του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Υγείας και Δημόσιας Υγιεινής της κάθε Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.

www.nada.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=127&Itemid=186&limit=1&limitstart=8]http://www.nada.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=127&Itemid=186&limit=1&limitstart=8[/url]

αυτα λεει ο νομος....... :(
καθε 2 μηνες δινουμε αιμα.. ολα τα αλλα σωστα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom