spoon
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 4.225
Και εκει υπαρχουν αδηλωτες!!!και αυτο εγω μιλαω μονο για τα στουντιο.. στα μπουρδελα δεν ξερω τι γινεται....
Και εκει υπαρχουν αδηλωτες!!!και αυτο εγω μιλαω μονο για τα στουντιο.. στα μπουρδελα δεν ξερω τι γινεται....
Καλά zero αυτό γίνετε και για να αποφύγουν την ταλαιπωρία.για να το λέω κάτι ξέρω.
σκεψου γιατί όταν πέφτει σύρμα οτι θα γίνει έλεγχος απο την αστυνομία είναι όλη η Φυλής κλειστή...
μπορείς να το δείς και μόνος σου...αυτό που είπε η Ντάρια είναι σωστό- πάρε μια ημέρα σβάρνα 10-20 μπουρδέλα και ζήτα να δείς τα χαρτιά (βιβλιάριο υγείας) των κοριτσίων...
και μετά έλα να μας πείς τί έγινε...
στα στούντιο είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα
οκ αυτο το ξερω αλλα τουλαχιτον οχι σε μενα....Και εκει υπαρχουν αδηλωτες!!!
OK - με κάλυψες. Αλλά δράμα όμως αν είναι έτσι τα πράγματα. Όλα τα STDs είναι γάματα - φίλος πήρε κονδυλώματα από μια μαλάκω (σε επαρχία όμως) και του έφυγε η μαγκιά.σκεψου γιατί όταν πέφτει σύρμα οτι θα γίνει έλεγχος απο την αστυνομία είναι όλη η Φυλής κλειστή...
στα στούντιο είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα
Και εκει υπαρχουν αδηλωτες!!!
Ακομα και για κονδυλωματα ισχυει αυτο? χωρις να ειμαι γιατρος, απο αυτα που εχω διαβασει στο σαιτ, δεν νομιζω..
Καλά zero αυτό γίνετε και για να αποφύγουν την ταλαιπωρία.
Αυτά που είπε η Ντάρια ισχύουν. Άλλωστε είναι λίγο δύσκολες εποχές για τους οίκους λόγω αστυνομίας και τα σχετικά και οι αφεντικίνες προσπαθούν και αποφεύγουν να βάζουν κοπέλες που δεν έχουν τα απαραίτητα (βιβλιάριο και άδεια άσκησης επαγγέλματος).
Υπάρχουν βέβαια και αυτά που λέει ο μοντεράτορας.
Βοοmb μου. Μερικές ασθένειες φαίνονται αργότερα. Κάτι που μπορεί να τσιμπήσεις στο δίμηνο που μεσολαβεί μέχρι τις επόμενες. Αυτό γίνετε όπου υπάρχουν "ελεύθερες" υπηρεσίες. Αν παίρνεις τα απαραίτητα μέτρα τι να τσιμπήσεις?Οι εξετάσεις που είπε η ντάρια γίνονται τόσο τακτικά που θα δουν ό,τι είναι πριν εκδηλωθεί, ακόμα και από τον τελευταίο πελάτη. Respect σε όσες τις κάνουν, σέβονται απόλυτα τον εαυτό τους πρώτα.
Βέβαια δεν είναι η λύση αυτή, η προστασία πάνω απ' όλα, αλλά τουλάχιστον έτσι μπορεί να ελεγχθεί έγκαιρα.
Προς θεου!!!οκ αυτο το ξερω αλλα τουλαχιτον οχι σε μενα....
και με σκετο αριθμο προτωκολλου θα ελεγα ;)
εδω μαναρακι μου γλυκο γραφω ποιο πανω οτι μια κοπέλα ο γιατρος δεν την αφηνει-δεν της σφραγιζει το βιβλιαριο οταν εχει απλα και μονο περιοδο, με τα κονδυλωματα που κολιουνται πανευκολα θα δουλεψει?
πολλα φιλακια
Γι' αυτό είπα ότι ισχύουν αυτά που λες. Κάτι ξέρεις παραπάνω. Απλά δεν νομίζω να είναι ο ίδιος αριθμός με παλαιότερα.γνωρίζω προσωπικά ιερόδουλη (αλλοδαπή) που δουλέυει πολλά χρόνια σε στούντιο και μπουρδέλα.
όσες φορες ο γιατρός δεν της βάζει την σφραγίδα για τον χ,ψ, λόγο (π.χ. έχει περίοδο) η ίδια δουλέυει κανονικα...
Ειναι δηλωμένη δηλαδη , έχει χαρτία, αλλά δεν έχει σφραγίδα γιατρού...
Η ίδια μου τα λέει...
μην με ρωτήσετε πιά είναι..
Βοοmb μου. Μερικές ασθένειες φαίνονται αργότερα. Κάτι που μπορεί να τσιμπήσεις στο δίμηνο που μεσολαβεί μέχρι τις επόμενες. Αυτό γίνετε όπου υπάρχουν "ελεύθερες" υπηρεσίες. Αν παίρνεις τα απαραίτητα μέτρα τι να τσιμπήσεις?
Ευχαριστώ τα κορίτσια που απάντησαν στην πρώτη ερώτηση μου!!! Άνοιξα το θέμα αυτό γιατί πρόσφατα είχα ατύχημα (έσπασε προφυλακτικό) με κοπέλα σε "σπίτι" κι έχω φάει από τότε μία φρίκη όσο να'ναι!!! Η ίδια βέβαια ήταν απόλυτα ψύχραιμη μου έδειξε κάρτα παραμονής με στοιχεία και μου έδωσε το τηλέφωνο της λέγοντας αν συμβεί κάτι εδώ είμαστε!!! Ελπίζω να μην άρπαξα κανένα παράσημο !!!
αυτο λεω και εγω... να προσεχετε εσεις οταν ζητατε κατι "ελευθερο".... και αμα σας λενε ναι- να φευγετε τρεχοντας....Βοοmb μου. Μερικές ασθένειες φαίνονται αργότερα. Κάτι που μπορεί να τσιμπήσεις στο δίμηνο που μεσολαβεί μέχρι τις επόμενες. Αυτό γίνετε όπου υπάρχουν "ελεύθερες" υπηρεσίες. Αν παίρνεις τα απαραίτητα μέτρα τι να τσιμπήσεις?
Αν είχε παράσημο λες να ήταν τόσο ψύχραιμη?Ευχαριστώ τα κορίτσια που απάντησαν στην πρώτη ερώτηση μου!!! Άνοιξα το θέμα αυτό γιατί πρόσφατα είχα ατύχημα (έσπασε προφυλακτικό) με κοπέλα σε "σπίτι" κι έχω φάει από τότε μία φρίκη όσο να'ναι!!! Η ίδια βέβαια ήταν απόλυτα ψύχραιμη μου έδειξε κάρτα παραμονής με στοιχεία και μου έδωσε το τηλέφωνο της λέγοντας αν συμβεί κάτι εδώ είμαστε!!! Ελπίζω να μην άρπαξα κανένα παράσημο !!!
Και αμα μας λενε οχι τοτε τι κανουμε!!!!Χαχαχαχαχα!!!αυτο λεω και εγω... να προσεχετε εσεις οταν ζητατε κατι "ελευθερο".... και αμα σας λενε ναι- να φευγετε τρεχοντας....
καθε 2 μηνες δινουμε αιμα.. ολα τα αλλα σωστα...ΝΑΔΑ - Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δυτικής Αττικής - Δικαιολογητικά
Α5.3 Διενέργεια Ιατρικού Ελέγχου των με αμοιβή εκδιδόμενων προσώπων για την έκδοση βιβλιαρίου υγείας.
1.Μία φορά τον χρόνο έλεγχος για φυματίωση με ακτινογραφία θώρακος.
2.Εξετάσεις για χλαμύδια μία φορά το χρόνο και εξέταση κατά Παπανικολάου (PAP- test , για την προστασία των ιδίων).
3.Ανά τρείς (3) μήνες εξέταση αίματος για προσδιορισμό αντισωμάτων HIV.
4.Κάθε μήνα έλεγχος για σύφιλη (RPR).
5.Κάθε δεκαπέντε (15) ημέρες έλεγχος ύπαρξης γονόκοκκου, τριχομονάδων, μυκητών με κλινική εξέταση και λήψη κολπικού υγρού (ή ουρηθρικού για τους άνδρες).
6.Κρίνεται σκόπιμο μετά από έλεγχο των ορολογικών δεικτών της Ηπατίτιδας Β να εμβολιάχονται κατά της Ηπατίτιδας Β όλα τα εκδιδόμενα άτομα.
Όλες οι ανωτέρω εξετάσεις θα γίνονται δωρεάν στα αντιαφροδισιακά ιατρεία ή στα Περιφερειακά Νομαρχιακά Νοσοκομεία με ευθύνη του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Υγείας και Δημόσιας Υγιεινής της κάθε Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.
www.nada.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=127&Itemid=186&limit=1&limitstart=8]http://www.nada.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=127&Itemid=186&limit=1&limitstart=8[/url]
αυτα λεει ο νομος.......