Νέα

Πόσο σου παίρνει να τον χώσεις;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NightStalker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 179
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πότε πέφτει το πρώτο γαμησι ?

• Στο πρωτο ραντεβου

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Την πρωτη βδομαδα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Τον πρωτο μηνα

Ψήφοι: 2 40,0%
  • Δεν μ αφηνει να τον χωσω

Ψήφοι: 2 40,0%
  • Ολο σε μυξοπαρθενες πεφτω

Ψήφοι: 1 20,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    5
OP
OP
N

NightStalker

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Δεν έκατσα ποτέ με κάποια που ήθελε 1 εβδομάδα ή ένα μήνα να χαλαρώσει. Να νιώσει αναλαφρη και να ενδώσει...κακό σημάδι, οι απολαύσεις είναι για να τις χαιρόμαστε, είμαι 10 χρόνια με την ίδια κι ακόμα ανακαλύπτω. Άνθρωποι άνδρες ή γυναίκες που έχουν στερεότυπα τέτοιου ειδους είναι για κλάματα, για οδυρμό, για φάπες.

Εισαι αρχονταςςςςςςςς
Στα λογια μου εισαι  :thumbsup:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Γιατι κοριτσι μου μικρο και αμυαλο οταν παρεις χαμπαρι οτι για να κερδισεις εναν αντρα πρεπει να του γαμιεσαι σαν πουτανα μην περιμενεις και πολλα ...  ;)
Τοσο καιρο εισαι εδω μεσα ακομα να το καταλαβεις
Που το χεις το μυαλο σου  :-*
ε λοιπον αγορι μου μεγαλο και μυαλομενο σε πληροφορω πως μου εχει τυχη φαση με καποιον να θελω να του γαμηθω σαν πουτανα κι αυτος ολο να ναι πτωμα απτη δουλεια... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΤΕ???????

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Γιατι κοριτσι μου μικρο και αμυαλο οταν παρεις χαμπαρι οτι για να κερδισεις εναν αντρα πρεπει να του γαμιεσαι σαν πουτανα μην περιμενεις και πολλα ...  ;)
Τοσο καιρο εισαι εδω μεσα ακομα να το καταλαβεις
Που το χεις το μυαλο σου   :-*

ΑΑΑΑ οποτε πρεπει να εχεις προυπηρεσία και ένσημα;

Επισκέπτης
ε λοιπον αγορι μου μεγαλο και μυαλομενο σε πληροφορω πως μου εχει τυχη φαση με καποιον να θελω να του γαμηθω σαν πουτανα κι αυτος ολο να ναι πτωμα απτη δουλεια... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΤΕ???????
αλλαζεις αντρα

OP
OP
N

NightStalker

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1

Κανεις μπανιο , ξυριζεσαι και ανοιγεις ενα θρεντ εδω  :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Α και επίσης άνδρα που θέλει να τον κερδίσω με το γαμήσι τον θεωρώ βλάκα.

Επισκέπτης
Αυτόν δλδ.πόσο σου πήρε για να σιγουρευτείς και να του κάτσεις?
Γιατί αν τράβηξε πέραν του 3ου ραντεβού κατάλαβες τι είναι το χάσιμο χρόνου?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
+100      
ντραμμερ αυτο λεω με την διαφορα οτι δε πιστευω οτι το ολο θεμα με το σεξ κραταει λιγο...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
δεν μου πηρε πολυ.στην αρχη ηταν ολα τελεια μετα αρχισαν τα νερα...

anyway ολα μεσα στο προγραμμα ειναι τελικα!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Αν θεωρείς τους ανθρώπους χάσιμο χρόνου τότε να περιμένεις να σε θεωρούν και αυτοί..

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
...A και την γυναικα που θελει να την κερδισω με το γαμησι την θεωρω ηλιθια.
Σημασια εχει που ειμαι καλος ανθρωπος :jerking:

Επισκέπτης
Τον άντρα δεν τον κερδίζεις με το γαμήσι.Απλά αν δεν του τα πρήξεις σ'αυτό το θέμα θα σε θεωρήσει συνειδητοποιημένη και αυτό είναι +

Επισκέπτης
+100      
ντραμμερ αυτο λεω με την διαφορα οτι δε πιστευω οτι το ολο θεμα με το σεξ κραταει λιγο...
λιγο εννοω κανα 2 χρονια και μετα που και που μνημης ενεκεν...τα λεω με βαση τι ξερω απο πολυ κοντινα μου προσωπα...ειναι πολυ ισχυρο αλλα με τον ιδιο ανθρωπο σπανιο εως απιθανο να κρατησει πχ καμμια 20αρια χρονια

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
λιγο εννοω κανα 2 χρονια και μετα που και που μνημης ενεκεν...τα λεω με βαση τι ξερω απο πολυ κοντινα μου προσωπα...ειναι πολυ ισχυρο αλλα με τον ιδιο ανθρωπο σπανιο εως απιθανο να κρατησει πχ καμμια 20αρια χρονια
μακαρι να φτασω τα 20χρονια να σου απαντησω...παντως μεχρι στιγμης βλεπω αλλα..ισως ειμαι πολυ πιτσιρικα ισως τυχερη ισως...ισως...ισως...ευχομαι παντως να μην υσχιει αυτο που λες γ κανεναν...

Επισκέπτης
μακαρι να φτασω τα 20χρονια να σου απαντησω...παντως μεχρι στιγμης βλεπω αλλα..ισως ειμαι πολυ πιτσιρικα ισως τυχερη ισως...ισως...ισως...ευχομαι παντως να μην υσχιει αυτο που λες γ κανεναν...
μα ευτυχως που ισχυει κι εχουμε ευκαιρια να εχουμε εμπειριες στη ζωη μας μεχρι να μη μας σηκωνεται αλλο :2funny: :2funny: :2funny:
περαν της πλακας για να εισαι με εναν ανθρωπο πανω απο 20-30χρονια δε σε κραταει μονο το σεξ για τον πολυ απλο λογο οτι βαριεσαι ,ειτε εισαι αντρας η γυναικα

Επισκέπτης
δεν μου πηρε πολυ.στην αρχη ηταν ολα τελεια μετα αρχισαν τα νερα...

anyway ολα μεσα στο προγραμμα ειναι τελικα!!!!
Αυτό είναι το θέμα καλή μου.Αν δε σπάσεις τα μούτρα σου δε μαθαίνεις.Όπως λέει και ο μέγιστος Γ.Γεωργίου με πορδές αυγά δε βάφονται.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
μα ευτυχως που ισχυει κι εχουμε ευκαιρια να εχουμε εμπειριες στη ζωη μας μεχρι να μη μας σηκωνεται αλλο :2funny: :2funny: :2funny:
περαν της πλακας για να εισαι με εναν ανθρωπο πανω απο 20-30χρονια δε σε κραταει μονο το σεξ για τον πολυ απλο λογο οτι βαριεσαι ,ειτε εισαι αντρας η γυναικα
τι ν σου πω δε ξερω...σου ειπα μακαρι να φτασω κ να διαπιστωσω μονη...αλλα εννοειται οτι δεν σε κραταει μονο το σεξ...απλα οταν δε προσπαθεις να ξεβαρεθεις το σεξ με τον δικο σου και το ψαχνεις αλλου τοτε... :helpplea:

Swimmer

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Έχεις δίκιο.Μερικοί χρειάζονται μόνο 5".Γιατί είναι ακόμα πιο ξεκάθαροι!

Ύπάρχουν και αυτοί που χρειάζονται μόνο μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου. Γι'αυτό είπα "στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα".

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ειπαμε FERRARI και σφαιρα το ΠΑΠΑΡΙ

Stories

Νέο!

Stories