Νέα

Ποσο παραμυθιασμα πρεπει για να πηδας?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariakosk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Ρε παιδια παραμυθιασμα απο παραμυθιασμα απεχει.μπορει πχ να πει οτι ειναι ελευθερος αλλα δεν θελει σχεση σιγα

δεν χρειάζεται να προσπαθεί να μπλεξει συναισθηματικα τις γκομενες

μη τις βλεπεις σα φιλες σου , οταν γινονται ερωμενες, γκομενες κτλ .... μεταμορφώνονται

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Δε χρειαζεται παραμυθιασμα ετσι κ αλλιως κατα κυριο λόγο το κάνετε τοσο ατεχνα που απλά είναι γελοίο!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε παιδια παραμυθιασμα απο παραμυθιασμα απεχει.μπορει πχ να πει οτι ειναι ελευθερος αλλα δεν θελει σχεση σιγα

δεν χρειάζεται να προσπαθεί να μπλεξει συναισθηματικα τις γκομενες

Aν το πει ομως αυτο εσυ θα σκεφτεις μετα οτι σε θελει μονο για ... οποτε δεν αξιζεις κατι παραπανω εκτος απο το ....

οποτε θα του ριξεις ακυρο. Για μενα καλυτερα να μην πεις τιποτα να μη βιαστεις να πεις βασικα αρχιστε να βγαινετε και οπου κυλησει αυτο πιστευω ειναι το καλυτερο

τωρα νταξει οι γνωστοι που σας φλομώνουν εσεις τους επιλεγετε ρε κοριτσια μην σας κανει εντυπωση μετα που βγαινει μαπα το καρπουζι τοσο παραμυθι ειναι δυνατον να αληθευει?

OP
OP
M

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Aν το πει ομως αυτο εσυ θα σκεφτεις μετα οτι σε θελει μονο για ... οποτε δεν αξιζεις κατι παραπανω εκτος απο το ....

οποτε θα του ριξεις ακυρο. Για μενα καλυτερα να μην πεις τιποτα να μη βιαστεις να πεις βασικα αρχιστε να βγαινετε και οπου κυλησει αυτο πιστευω ειναι το καλυτερο

τωρα νταξει οι γνωστοι που σας φλομώνουν εσεις τους επιλεγετε ρε κοριτσια μην σας κανει εντυπωση μετα που βγαινει μαπα το καρπουζι τοσο παραμυθι ειναι δυνατον να αληθευει?

το σωστότερο δεν λες τίποτα. Αλλωστε λιγες ειναι που ρωτάνε πριν το πηδημα τι θες

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Θυμάσαι καθολου προγραμματισμο ή η αλμύρα σου τσαλάκωσε το μυαλό;

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
ηθικη και πουτσες μπλε...
what ever it takes man που λενε και στο λιανοκλαδι....

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
+10000000. ;)...αλλα με μέτρο και αυτο...οχι.."τ'ονοματακι σου...;;..(και στο καπακι)πεσε στα 4 να σου...@#$@$@.. :s&m_1: :s&m_1:

φιλε αλλο το θρασος αλλο το καφριλικη ετσι οπως το λες ειναι καφριλα

το παραμυθι αποκαλυπτετε και γινεσε ξεφτυλας θελουν μπλα μπλα και θρασος και το κυριοτερο καθε μερα να μαθαινει και κατι για σενα

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
οσο πιο μεγαλος κι οσο πιο χοντρος η καραφλος τσο πιο πολυ!!  :grin: :grin: :grin:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
δεν καταλαβες να σου φερω ενα πραγματικο παραδειγμα.
ημουν σε μια παρεα με 6 κοπελες 21 χρονων στην κουβεντα ΟΛΕΣ λεγανε οτι δεν θα πανε ποτε με δεσμευμενο.
οι 4 ξερω οτι μεχρι τα 23 ειχαν παει με δεσμευμενο. για τις αλλες 2 δεν ξερω μπορει να το κανανε και αυτες.
αν λοιπον εγω πλησιαζα μια ως δεσμευμενος το πιο πιθανο να μου ελεγε φυγε εισαι δεσμευμενος ,ηταν ψευτρες γιατι πραγματικα δεν τις ενοιαζε οπως αποδειχτηκε.
αν ημουν και εγω ψευτης και τις ελεγα οτι ειμαι ελευθερος για να μπορω να την πεσω πιο ευκολα και να μην ακουσω το "εχεις κοπελα απο μενα τι θες?" ειμαι περισσοτερο ανηθικος απο αυτες? ΨΕΜΑΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΤΙ ΤΙΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΑΛΛΗ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ , μια τους και μια μου. ισοτητα.

αφού έχουν πάει με δεσμευμένους μάλλον δεν θα σου έριχναν χυλόπιτα...
σκέψου επίσης και τα ψέμματα που λες σαν δεσμευμένος στην σύντροφό σου...

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Τυποι σαν αυτον δεν πηδανε.....

Παρεα θελουν για να πανε για καφεδακι-ποτακι και μπλα μλπα......

Πουστο-σχεσακηδες μπαγλαμαδες.....κακομοιρηδες....

οποιος ειναι γαμιας και θελει να γαμησει παει και γαμαει.....δεν καθεται να λεει ιστοριες και μαλακιες η' να παρακαλαει σαν γυφτος-ζητιανος!

Επισκέπτης
Τυποι σαν αυτον δεν πηδανε.....

Παρεα θελουν για να πανε για καφεδακι-ποτακι και μπλα μλπα......

Πουστο-σχεσακηδες μπαγλαμαδες.....κακομοιρηδες....

οποιος ειναι γαμιας και θελει να γαμησει παει και γαμαει.....δεν καθεται να λεει ιστοριες και μαλακιες η' να παρακαλαει σαν γυφτος-ζητιανος!

Πες τα ρε φίλε. Μας τη βγαίνουν όλοι οι σχεσάκηδες που θέλουν παρεούλα και μας λένε και αγάμητους.  :2funny:

Επισκέπτης
αφού έχουν πάει με δεσμευμένους μάλλον δεν θα σου έριχναν χυλόπιτα...
σκέψου επίσης και τα ψέμματα που λες σαν δεσμευμένος στην σύντροφό σου...

Εν τω μεταξύ τον λένε bourdeliotis αλλά στην πραγματικότητα είναι σχεσάκιας. Να μας πει πόσο συχνά γαμάει στα μπουρδέλα για να δούμε πόσο bourdeliotis είναι.  :tickedoff:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.170
Πόντοι
2.606
-νομιζω οτι με εχεις παρεξηγήσει εγω θέλω να σε δω απλά είχα δουλειες και έτρεχα..
-Μα σου είπα να βγούμε δέκα το βράδυ!
-Ναι ήμουν κομμωτήριο ..
-Να βγούμε σήμερα τότε
- Α δεν μπορώ έχω μανικιούρ.
-Αύριο;
- Χμ αν είναι θα σε πάρω εγω.. 
:2funny: Και αυριο θα γράφω στο μπου εχω δουλειά    :birdman:

Υ.Γ οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, καταστάσεις και διαλόγους ειναι απολύτως συμπτωματική..

Επισκέπτης
Επιλογη του ειναι απλα ειναι ρεζιλης επειδη το διαφημιζει εδω μεσα.

Προσπαθώ να περάσω τον τρόπο ζωής μου στην ελληνική κοινωνία. Αν όλοι οι άντρες έκαναν τον τρόπο ζωής μου, όλες οι γκόμενες θα τους παρακαλούσαν να τις γαμήσουν.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Άλλοι γαμάνε με παραμύθια,άλλοι γαμάνε όντας σταράτοι,άλλοι γαμάνε με τα λεφτά τους η του μπαμπά τους και άλλοι γαμάνε γιατί είναι ωραίοι. Δεν φταίει μόνο ο άντρας αν παραμυθιάζει τη γυναίκα φταίει και η γυναίκα που δεν στάζει το μουνί της για έναν συνηθισμένο τύπο αλλά θέλει να ζήσει την παραμύθα. Το αν θα παραμυθιάζεις η όχι όμως είναι θέμα αυτοσεβασμού όχι ηθικής.Για να λες ψέματα για το ποιος και τι είσαι σημαίνει ότι δεν θεωρείς τον εαυτό σου αρκετό.Όταν μια γυναίκα ψάχνει τα παραμύθια τα βρίσκει.Όταν δεν πάει γυρεύοντας συνήθως δεν την δουλεύεις τόσο εύκολα.Ακόμα μεγαλύτερο θέμα αυτοσεβασμού έχουν οι γυναίκες που για να ικανοποιήσουν τα δυσανάλογα θέλω τους πάνε και πέφτουν θύμα οικειοθελώς.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Δεν λέμε ΠΟΤΕ ψέματα στις γυναίκες. Αν τύχει και απιστήσουμε - έστω και με πουτάνα - το λέμε στη γυναίκα ή στη γκόμενά μας την επόμενη κιόλας στιγμή. Αλλιώς είμαστε κότες.
Πίκερ για πρώτη φορά διάβασα κάτι που βγήκε από το νικ νειμ σου και συμφώνησα  :rockon:  :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom