life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
φανταζομαι χαρα που παιρνουν οταν το ακουνε....
Και το σπουδαιοτερο................Του καθονται αμμεσωs
φανταζομαι χαρα που παιρνουν οταν το ακουνε....
για σενα ανανδρο για εμενα λογικο.
διωχνε ενα σωρο "ηλιθιες" γκομενες που θα πηδαγες επειδη θες να εισαι ειληκρινης.
Δεν ξερω αν συμφωνειτε μαζι μου, αλλα τετοιου ειδουs Κοσμοπολιτικεs ερωτησειs , μισο αιωνα μετα την χαμενη τιμη τηs αδερφηs, την σπουδαιοτητα τηs παρθενιαs (βλεπε ασπρα σεντονια με κοκινο λεκε) και αλλα πολλα , σε site εντονου σεξιστικου περιεχομενου ........μοιαζουν με τα αρχαια που θα αποκαλυφθουν οσονουπω στην Αμφιπολη
Την καλησπερα μου
πανω απτα 38 ειναι ολα καλα ομως τυπεΚαλή σας εσπέρα, φίλτατε.
Η ιστορία του "παραμυθιάσματος" είναι τόσο παλαιά, όσο και ο άνθρωπος, και έχει ως εξής:
Μια γυναίκα, στα 8 της χρόνια, την πάς στο κρεβάτι και της λές παραμύθια (για να κοιμηθεί).
Στα 18 της χρόνια, της λές παραμύθια για να την πάς στο κρεβάτι.
Στα 28 της χρόνια, πάει στο κρεβάτι από μόνη της.
Στα 38 της χρόνια, σου λέει αυτή παραμύθια για να σε πάει στο κρεβάτι.
πανω απτα 38 ειναι ολα καλα ομως τυπε
γιαυτο εχουν περαση τα μιλφ/γκρανια
Ναι και μετα δε θα του κατσει καμια!!!Προς τι όλο αυτό το θέατρο και το άγχος; Δηλώνει απ' την αρχή παντρεμένος που θέλει μόνο σεξ και έχει τα κεφάλια του ήσυχα. Θα βρει πολλές, πίστεψέ με... Και δεν θα έχει και άγχος μην τα πάρει καμία και αρχίσει να ψάχνει.
Ωραια η τακτικη του αλλα πολυ κουραστικο μου φαινεται! Αξιζει τοσος κοπος για ενα πηδημα? Ειδικα οταν μου λες οτι παιρνει κ μηνες!! Να κρυβεσαι να λες ενα καρο μαλακιες κ να κανεις το ninja? Γιατι δεν παιρνει κανα cg να τελειωνει?Εχω φίλο παντρεμένο.Μια χαρα με τη γυναίκα του. Λογω δουλειας κανει πολλα ταξιδια+αστατο ωραριο
Αρα ελευθερια κινησεων. Γνωριζει κοπελες ελευθερες και παρουσιαζεται ως χωρισμενος με παιδια(εχει δυο) αλλα με καλη τυπικη σχεση με τη γυναικα του. Τους δυο πρωτους μηνες αφιερωνει στις γκομενες πολυ χρονο, πολυ τρυφερος, τους δειχνει οτι τις βλεπει σοβαρα και οτι θελει να τις παντρευτει.Κανει οτι μπορει για να τις καψουρεψει.(Στη γυναικα την ιδια περιοδο παρουσιαζει πολλα ταξιδια λοφω δουλειας, φορτο εργασιας κτλ)
Μετα το διμηνο περιπου, αρχιζει να χανεται με δικαιολογιες δουλεια, τα παιδια με ζητανε κτλ...και τις διατηρει ως καβατζες για σεξακι 1 φορα την εβδομαδα. Συνεχιζει βεβαια το παραμυθιασμα οτι ειναι κατι προσωρινο αυτη η χαλαροτητα και να κανουν υπομονη κτλ μεχρι η γκομενα να σηκωθει να φυγει απο μονη της...
Τη θεωρειτε ηθικη αυτη τη τεχνικη? Εγω προσωπικα θεωρω εντελως ανηθικο να παιζεις με συναισθηματα ανθρωπων.. Καταλαβαινω οτι η γυναικα θελει ενα Α παραμυθιασμα για να κατσει, και οτι αν της πεις θελω να σου ριξω ενα πουτσο μαλλον θα στραβωσει, αλλα αυτο απεχει απο το να ταζεις γαμους. Μπορεις απλα να μην λες τιποτα...
Οι αποψεις σας να χαμε να λεγαμε?
Εγώ όταν ξέρω ότι κάποιος απατά τη γυναίκα του και η γυναίκα του μου αρέσει, την πέφτω στη γυναίκα του και της τον δίνω στεγνά.
Εχουν γνωση τηs ζωηs τυπε......Τοχουν ξεπερασει αυτο με τα παραμυθια
+10000000. ;)...αλλα με μέτρο και αυτο...οχι.."τ'ονοματακι σου...;;..(και στο καπακι)πεσε στα 4 να σου...@#$@$@..μαγκες δεν ξερω τι λετε εσεις εγω στη μικρη εμπειρια μου που εχω πιστευω οτι οι γυναικες δεν θελουν παραυθια αλλα θρασος ετσι μονο γουσταρουν
Ναι και μετα δε θα του κατσει καμια!!!
Τη θεωρειτε ηθικη αυτη τη τεχνικη? Εγω προσωπικα θεωρω εντελως ανηθικο να παιζεις με συναισθηματα ανθρωπων.. Καταλαβαινω οτι η γυναικα θελει ενα Α παραμυθιασμα για να κατσει, και οτι αν της πεις θελω να σου ριξω ενα πουτσο μαλλον θα στραβωσει, αλλα αυτο απεχει απο το να ταζεις γαμους. Μπορεις απλα να μην λες τιποτα...
Οι αποψεις σας να χαμε να λεγαμε?
τελικα όντως ο άντρας δεν μπαίνει στην διαδικασία να σκεφτεί τι είναι ηθικό και τι ανήθικο χαχαχαχαχαχαχααχχαχαΑυτά είναι απορίες και προβληματισμοί γυναικών. Ενας άντρας δεν σκέφτεται ποτέ έτσι, ούτε μπαίνει στη διαδικασία να σκεφτεί τι είναι ηθικό και τι ανήθικο. Δίνει χαρά και παίρνει χαρά. Αυτό είναι όλο. Ολα τ άλλα είναι πουριτανισμοί παλιάς κοπής. Για μένα όλες οι παντρεμένες πρέπει να θεωρούν βέβαιο ότι κάποια στιγμή ο άντρας τους θα λοξοκοιτάξει.
..............
Έχει γεμίσει ο τόπος από ευκολόπιστες βλαμένες που δεν έχουν κουκούτσι μυαλό πάνω τους. Το μόνο που τις ενδιαφέρει είναι πως θα περάσουν καλά και θα φάνε του χαμένου κανένα φράγκο.
Μολιs βρεθηκε και αλλο ατομο που ανακαλυψε την Αμερικη....Το ασημενιο βραβειο goes to Erinalτελικα όντως ο άντρας δεν μπαίνει στην διαδικασία να σκεφτεί τι είναι ηθικό και τι ανήθικο χαχαχαχαχαχαχααχχαχα
Μολιs βρεθηκε και αλλο ατομο που ανακαλυψε την Αμερικη....Το ασημενιο βραβειο goes to Erinal
Εν ολιγοιs ολοι το ιδιο λεμε με παραλλαγεs....Α δεν ήξερα ότι είναι τόσο γνωστό ότι ο προκόπις λεει μαλακίες και μέσα σε μία παράγραφο συχνά καταφέρνει να λέει κάτι το οποίο αυτοαναιρείται αμέσως μετά
Πιο καλη τεχνικη για μενα τυποι ειναι η εξης , φυσικα δνε λεμε αν ειμαστε παντρεμενη , δεν θα δωσουμε και αναφορα....Αλλα ξεκαθαρηζουμε μετα απο 4 με 5 γαμησια, οτι δεν μπορουμε μονιμο δεσμο...απο ψυχολογκης δικης μας πιεσεος...οποτε δεν στενοχοριετε η κοπελα...και μετα την κανουμε με ελαφρα
;)Ναι,είναι αυτό το κλασικό που λέμε:
"Δεν κάνω εγώ για εσένα,σου αξίζει κάτι καλύτερο" κλπ,κλπ...