Νέα

Ποσο παραμυθιασμα πρεπει για να πηδας?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariakosk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Η αυτό που λέμε είμαι κάπως μπερδεμένη τώρα δεν φταις εσυ :2funny:
Ετσι μπραβο......Αυτα πρεπει να λεμε      κι οχι τα παλαιολιθικα "Η κοτα εκανε τ αυγο η το αυγο την κοτα"....Αιντε με το επιπεδο δημοτικου εδω μεσα  :grin: :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
"Θέλω να μείνω λίγο μόνη να σκεφτώ,αυτό το διάστημα έχω άλλες προτεραιότητες,θέλω να κοιτάξω και λίγο τον εαυτό μου..." :grin:

-νομιζω οτι με εχεις παρεξηγήσει εγω θέλω να σε δω απλά είχα δουλειες και έτρεχα..
-Μα σου είπα να βγούμε δέκα το βράδυ!
-Ναι ήμουν κομμωτήριο ..
-Να βγούμε σήμερα τότε
- Α δεν μπορώ έχω μανικιούρ.
-Αύριο;
- Χμ αν είναι θα σε πάρω εγω..  :2funny:

Υ.Γ οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, καταστάσεις και διαλόγους ειναι απολύτως συμπτωματική..

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
-νομιζω οτι με εχεις παρεξηγήσει εγω θέλω να σε δω απλά είχα δουλειες και έτρεχα..
-Μα σου είπα να βγούμε δέκα το βράδυ!
-Ναι ήμουν κομμωτήριο ..
-Να βγούμε σήμερα τότε
- Α δεν μπορώ έχω μανικιούρ.
-Αύριο;
- Χμ αν είναι θα σε πάρω εγω..  :2funny:

Υ.Γ οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, καταστάσεις και διαλόγους ειναι απολύτως συμπτωματική..

Ετσι
Τερμα πια η ξυλινη γλωσσα  :rockon: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εχω φίλο παντρεμένο.Μια χαρα με τη γυναίκα του. Λογω δουλειας κανει πολλα ταξιδια+αστατο ωραριο

Αρα ελευθερια κινησεων. Γνωριζει κοπελες ελευθερες και παρουσιαζεται ως χωρισμενος με παιδια(εχει δυο) αλλα με καλη τυπικη σχεση με τη γυναικα του. Τους δυο πρωτους μηνες αφιερωνει στις γκομενες πολυ χρονο, πολυ τρυφερος, τους δειχνει οτι τις βλεπει σοβαρα και οτι θελει να τις παντρευτει.Κανει οτι μπορει για να τις καψουρεψει.(Στη γυναικα την ιδια περιοδο παρουσιαζει πολλα ταξιδια λοφω δουλειας, φορτο εργασιας κτλ)

Μετα το διμηνο περιπου, αρχιζει να χανεται με δικαιολογιες δουλεια, τα παιδια με ζητανε κτλ...και τις διατηρει ως καβατζες για σεξακι 1 φορα την εβδομαδα. Συνεχιζει βεβαια το παραμυθιασμα οτι ειναι κατι προσωρινο αυτη η χαλαροτητα και να κανουν υπομονη κτλ μεχρι η γκομενα να σηκωθει να φυγει απο μονη της...

Τη θεωρειτε ηθικη αυτη τη τεχνικη? Εγω προσωπικα θεωρω εντελως ανηθικο να παιζεις με συναισθηματα ανθρωπων.. Καταλαβαινω οτι η γυναικα θελει ενα Α παραμυθιασμα για να κατσει, και οτι αν της πεις θελω να σου ριξω ενα πουτσο μαλλον θα στραβωσει, αλλα αυτο απεχει απο το να ταζεις γαμους. Μπορεις απλα να μην λες τιποτα...

Οι αποψεις σας να χαμε να λεγαμε?

Ουυυυ ηθικότατη. Απο τα πιο ξηγημένα άτομα ο τύπος. Την πάτησες και εσυ ε?

Αν δεν πεις τιποτα δεν θα κατσει η γυναικα ειναι αυτο που λες παραμυθιασμα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οχι ειμαστε κοκορες γιατι πηδαμε και γκομενες και πουτανες.
κοτες ειναι οσοι ριχνουν λευκη πετσετα και σταματανε τον αγωνα παραμυθιασματος πηδωντας μονο πουτανες σαν εσενα
ή σταματανε τα εξοδα για τις πουτανες για να πηδανε "οικονομικα" οσο πιστευουνε μονο γκομενες.

Επιλογη του ειναι απλα ειναι ρεζιλης επειδη το διαφημιζει εδω μεσα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ακριβώς αυτό κάνω, τις ηλίθιες τις διώχνω με τον τρόπο μου. Γι' αυτό και έχω γαμήσει μόνο 6 γυναίκες χωρίς να τις πληρώσω. Είμαι όμως πολύ πιο περήφανος από σένα γι' αυτές τις 6 που έχω γαμήσει. Το να γαμήσω πουλώντας παραμύθι δεν μου δίνει καμία απολύτως ικανοποίηση.

Τελικα έχετε κοινά με τον σφυριχτρα  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ουυυυ ηθικότατη. Απο τα πιο ξηγημένα άτομα ο τύπος. Την πάτησες και εσυ ε?

Αν δεν πεις τιποτα δεν θα κατσει η γυναικα ειναι αυτο που λες παραμυθιασμα.

Νομιζουν οτι θα....κατσουν απο την ματια
"Απο τα ματια ξεκινα , στα χειλη κατεβαινει κι απο τα χειλη στην καρδια ριζωνει και δεν βγαινει..........IQ  φουντουκιου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μαγκες δεν ξερω τι λετε εσεις εγω στη μικρη εμπειρια μου που εχω πιστευω οτι οι γυναικες δεν θελουν παραυθια αλλα θρασος ετσι μονο γουσταρουν

Για μενα οι γυναικες θέλουν χημεια δηλαδη αν πάς να μπλέξεις με γκομενα που γουσταρει ψευτομαγκες και τραμπουκους ενω εισαι ηπιων τόνων και ευγενικο τυπάκι αυτο δεν ταιριαζει.

Η καθεμια γουσταρει διαφορετικα πράγματα προ λιγου ειδα βιντεάκι στο φβ με το οποιο μια έτρωγε ICE BUCKET και ελεγε δημοσια σας περιμενω πστρακια .... τωρα με αυτη τη τυπισσα τι επιπεδο να περιμένεις ? για τα μπαζα τροποι 0 σεβασμος 0 μαγκια κλανιά ε κανεναν ομοιο της θα προσελκυσει

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Νομιζουν οτι θα....κατσουν απο την ματια
"Απο τα ματια ξεκινα , στα χειλη κατεβαινει κι απο τα χειλη στην καρδια ριζωνει και δεν βγαινει..........IQ  φουντουκιου

Όμοιος ομοίω αεί πελάζει

αυτο ισχυει και στα γκομενικα η ψωναρα με τον ψωνισμενο κτλπ

απλα οταν χωριζουν τα ριχνουν στον αλλον/αλλη για ξεκαρφωμα μωρε

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Όμοιος ομοίω αεί πελάζει

αυτο ισχυει και στα γκομενικα η ψωναρα με τον ψωνισμενο κτλπ

απλα οταν χωριζουν τα ριχνουν στον αλλον/αλλη για ξεκαρφωμα μωρε
Δεν ξερω τι γινοταν με τιs παλαιοτερεs γενιεs.......Δεν υπηρχαν και στατιστικεs τοτε βεβαια......Αλλα απο το 1990  και δωθε δεν νομιζω να υπαρχουν αναμαρτητοι δεσμευμενοι
Κι οσο προχωρουν τα χρονια ακομη περισσοτερο...Και συζητησειs τετοιου ειδουs ειναι απλα γραφικεs

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γραφικες μπορει να ειναι για σένα που δεν το έχεις ζησει για αλλους μπορει να μην ειναι.

Τι δηλαδη ολοι κερατωνουν τις γυναικες και τις γκομενες τους?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Γραφικες μπορει να ειναι για σένα που δεν το έχεις ζησει για αλλους μπορει να μην ειναι.

Καποιεs εξαιρεσειs παντα θα υπαρχουν

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

εδω ρωτας και περιμένεις απάντηση οχι; :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καποιεs εξαιρεσειs παντα θα υπαρχουν

Αμα θες να κερατωνεις δεν κανεις σχέση ρε φιλε απλο ειναι οποιος κανει σχέση και κερατωνει απλα δεν μπορει να ελεγξει το παθος του μπορεις ανετα να τον καταστρεψεις

OP
OP
M

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Ρε παιδια παραμυθιασμα απο παραμυθιασμα απεχει.μπορει πχ να πει οτι ειναι ελευθερος αλλα δεν θελει σχεση σιγα

δεν χρειάζεται να προσπαθεί να μπλεξει συναισθηματικα τις γκομενες

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αμα θες να κερατωνεις δεν κανεις σχέση ρε φιλε απλο ειναι οποιος κανει σχέση και κερατωνει απλα δεν μπορει να ελεγξει το παθος του μπορεις ανετα να τον καταστρεψεις
Δεν μιλησα ποτε για το ξεκινημα......Θαμουν παρανοικοs/η και πρωτοποροs  :grin:
Αυτο εμφανιζεται μετα απο χρονια και απο φθορα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom