Νέα

Ποσο παραμυθιασμα πρεπει για να πηδας?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariakosk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Άλλοι γαμάνε με παραμύθια,άλλοι γαμάνε όντας σταράτοι,άλλοι γαμάνε με τα λεφτά τους η του μπαμπά τους και άλλοι γαμάνε γιατί είναι ωραίοι. Δεν φταίει μόνο ο άντρας αν παραμυθιάζει τη γυναίκα φταίει και η γυναίκα που δεν στάζει το μουνί της για έναν συνηθισμένο τύπο αλλά θέλει να ζήσει την παραμύθα. Το αν θα παραμυθιάζεις η όχι όμως είναι θέμα αυτοσεβασμού όχι ηθικής.Για να λες ψέματα για το ποιος και τι είσαι σημαίνει ότι δεν θεωρείς τον εαυτό σου αρκετό.Όταν μια γυναίκα ψάχνει τα παραμύθια τα βρίσκει.Όταν δεν πάει γυρεύοντας συνήθως δεν την δουλεύεις τόσο εύκολα.Ακόμα μεγαλύτερο θέμα αυτοσεβασμού έχουν οι γυναίκες που για να ικανοποιήσουν τα δυσανάλογα θέλω τους πάνε και πέφτουν θύμα οικειοθελώς.

Eγω γαμαω κυριοι γιατι ειμαι ωραιος !!!

Ουτε παραμυθα, ουτε με λεφτα... μωρο μου θελω να σε γαμησω γιατι με καυλωνεις αλλα μεχρι εκει σε εχω... για εναν πουτσο !!!
Και γαμαω λεμε.. οχι αστεια... στελνω στο νοσοκομειο  !!!  :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166

Ουτε παραμυθα, ουτε με λεφτα... μωρο μου θελω να σε γαμησω γιατι με καυλωνεις αλλα μεχρι εκει σε εχω... για εναν πουτσο !!!
Για κωλοραφή?

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66

εσυ δε πας με καποτες ... με τσιροτα πας

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
To Ξεκαθαριζω απο πριν τυποι... Δεν Θα Περπατας για Εναν Μηνα... ολες χαμογελανε φιληδονα !!!  :humpleg:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Προσπαθώ να περάσω τον τρόπο ζωής μου στην ελληνική κοινωνία. Αν όλοι οι άντρες έκαναν τον τρόπο ζωής μου, όλες οι γκόμενες θα τους παρακαλούσαν να τις γαμήσουν.
πιο ουτοπικο απο τον κομμουνισμο, και αν καναμε εμπαργκο μια βδομαδα στα μπουρδελα θα ριχνανε τις τιμες στο μισο, αντε βρες τον καθε καυλωμενο και πεισε τον, δεν γινεται, παμε παρακατω.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26

μπραβο σου εισαι τυχερος σε ευλογησε η φυση.
μην κατηγορεις ομως τον καθε κοντο, φαλακρο, χοντρο, διοπτροφορο, ανεργο, αμορφωτο (δηλαδη πανω απο το 70% των αντρων που εχουν καποιο τετοιο ελλατωμα) γιατι και εσυ στην θεση τους για να πηδηξεις παραμυθια θα αναγκαζοσουν να πεις.

Επισκέπτης
μπραβο σου εισαι τυχερος σε ευλογησε η φυση.
μην κατηγορεις ομως τον καθε κοντο, φαλακρο, χοντρο, διοπτροφορο, ανεργο, αμορφωτο (δηλαδη πανω απο το 70% των αντρων που εχουν καποιο τετοιο ελλατωμα) γιατι και εσυ στην θεση τους για να πηδηξεις παραμυθια θα αναγκαζοσουν να πεις.

Όχι, είναι ντροπή. Δίνεις 10 ευρώ και γαμάς μέρα παρά μέρα. Κρατάς έτσι την αξιοπρέπειά σου και δεν χρειάζεται να λες κανένα παραμύθι σε κανένα βρωμόμουνο για να σου κάτσει.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.477
Πόντοι
2.356
Όχι, είναι ντροπή. Δίνεις 10 ευρώ και γαμάς μέρα παρά μέρα. Κρατάς έτσι την αξιοπρέπειά σου και δεν χρειάζεται να λες κανένα παραμύθι σε κανένα βρωμόμουνο για να σου κάτσει.

Δεν νομίζω να αποτελεί τη λύση. Εξάλου ως άνθρωποι δεν έχουμε μόνο ανάγκη βιολογική αλλά και κοινωνική. Σ αρέσει να είσαι μπάκουρος και κάθε τόσο απλώς να γαμάς σε μπουρδέλα; Δεν είναι κάτι που θα σε γεμίζει συνέχεια.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Οχι, ΔΕΝ ειναι ντροπη, ειναι στο παιχνιδι του φλερτ το παραμυθιασμα. αξιοπρεπεια ειναι να γαμας ειτε με λεφτα στις πουτανες ειτε με την εξυπναδα σου παραμυθιαζοντας γκομενες ειτε με την ομορφια σου.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
...και στην θεσσαλονικη ξεκιναν απο 30 ευρω δεν συμφερει μονο πουτανες με την καμια

Επισκέπτης
Δεν νομίζω να αποτελεί τη λύση. Εξάλου ως άνθρωποι δεν έχουμε μόνο ανάγκη βιολογική αλλά και κοινωνική. Σ αρέσει να είσαι μπάκουρος και κάθε τόσο απλώς να γαμάς σε μπουρδέλα; Δεν είναι κάτι που θα σε γεμίζει συνέχεια.

Ε τότε δεν σας νοιάζει απλά να γαμάτε, θέλετε την παρεούλα των βρωμόμουνων. Καλά σας τα λέει ο nacho vidal.  :tickedoff:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.477
Πόντοι
2.356
Μπα και εδώ στην Αθήνα πρέπει "να χύνεται η κατσαρόλα" για να πας στο δεκάρικο

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Ε τότε δεν σας νοιάζει απλά να γαμάτε, θέλετε την παρεούλα των βρωμόμουνων. Καλά σας τα λέει ο nacho vidal.   :tickedoff:
ναι θελουμε να μας κανουν και μασαζ, να μας μαγειρευουν και καποια στιγμη να αναλαβουν και το πλυσιμο των ρουχων και το σιδερωμα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.477
Πόντοι
2.356
Ε τότε δεν σας νοιάζει απλά να γαμάτε, θέλετε την παρεούλα των βρωμόμουνων. Καλά σας τα λέει ο nacho vidal.   :tickedoff:

Πικερ,

Στη ζωή δεν είναι μόνο να γαμάς. Έτσι σκέφτονται τα 16χρονα και οι ξελιγωμένοι. Καλά τα μπορντέλα, δε λέω, όλοι πάμε, όμως απέχει από το να έχεις μια κοπέλα και να είστε μαζι, και δεν εννοώ γάμους καλπ, εννώ έστω μια σχέση απλή, όχι  μόνο fuckbuddy.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.477
Πόντοι
2.356
Είναι μαγκιά να γαμάς μέρα παρά μέρα με 10 ευρώ.  :rockon:
Θες ένα 150 άρι μηνιαίως για μέτριότατες και επικινδυνότατες υπηρεσίες (βρώμικα, ελειπής υγεινή και ότι άλλο συνεπάγεται)

Επισκέπτης
Πικερ,

Στη ζωή δεν είναι μόνο να γαμάς. Έτσι σκέφτονται τα 16χρονα και οι ξελιγωμένοι. Καλά τα μπορντέλα, δε λέω, όλοι πάμε, όμως απέχει από το να έχεις μια κοπέλα και να είστε μαζι, και δεν εννοώ γάμους καλπ, εννώ έστω μια σχέση απλή, όχι  μόνο fuckbuddy.

Μπλιαχ, εμετός. Δεν κάνω παρεούλα με κατώτερα όντα.  :rockon:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
στην θεσσαολινικη 450αρι . δεν βγαινει ετσι στην ακρη μονο για γαμησια. καλυτερα να εχεις και μια γκομενα για τα πολλα και οταν γουσταρεις αλλαγη τοτε να σκας το 30αρι των μπουρδελων

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.477
Πόντοι
2.356
στην θεσσαολινικη 450αρι . δεν βγαινει ετσι στην ακρη μονο για γαμησια. καλυτερα να εχεις και μια γκομενα για τα πολλα και οταν γουσταρεις αλλαγη τοτε να σκας το 30αρι των μπουρδελων
Α ΓΕΙΑ ΣΟΥ, αυτός μιλάει σωστά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom