Δ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 29566
Επισκέπτης
Θα το αρχίσω πρώτος .
Αν και ο πιο ακατάλληλος για να σχολιάσω ...
Φίλοι μου εγώ δεν βλέπω πρόσωπα αλλά ούτε και σάρκες . Έτσι λειτουργώ ! Αλλιώς δεν μου βγαίνει . Δεν μου βγαίνει γιατί είμαι άνθρωπος των αισθήσεων. Ακούγεται ποιητικό , αλλά είναι η αλήθεια μου !
Θα μου πεις έχεις απέναντι σου μια άγνωστη , μια σάρκα , ένα πρόσωπο ...
Σωστά , αλλά εάν δεν δω αυτό που θέλω ... δεν θα λειτουργήσω !
Πείτε ότι θέλετε , αυτός είμαι και δεν θα αλλάξω .... !!
Φίλοι μου εγώ δεν βλέπω πρόσωπα αλλά ούτε και σάρκες . Έτσι λειτουργώ ! Αλλιώς δεν μου βγαίνει . Δεν μου βγαίνει γιατί είμαι άνθρωπος των αισθήσεων. Ακούγεται ποιητικό , αλλά είναι η αλήθεια μου !
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
ποσο καλύτερος θα ηταν ο κόσμος χωρις την τεχνολογια και τα σόσιαλ...ευτυχώς έζησα και πρόλαβα τις καλες εποχές οποτε εχω το δικαίωμα να συγκρίνω.τοτε που υπηρχε λιγη γευση απο Ελλαδα και απο αληθινους ανθρώπους.
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Ακούω γνώμες .....
Πόσο καλύτερος θα ταν ο κόσμος δίχως πολιτική, θρησκείες, οπαδικά, πολέμους, πείνα & φτώχεια, αμόρφωτους και ευκολόπιστους ανθρώπους...
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.093
- Πόντοι
- 3.506
Καλημέρα Παρομοίων αντιλήψεων κι εγώ, να μην αλλάξεις ποτέ και για κανέναν !!Θα το αρχίσω πρώτος .
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 29566
Επισκέπτης
Θέλω την άποψη σου ?φίλε μου είναι όμορφο αυτό που έβαλες, και το επικροτώ ως στάση ζωής (ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ), αλλά ξεφεύγοντας από το ποιητικό/ρομαντικό της υπόθεσης να σε ρωτήσω...
εννοείς εμείς οι ίδιοι να βλέπαμε τον συνάνθρωπο ως προσωπικότητα/οντότητα που αξίζει το σεβασμό μας, ή να μπορούσαμε να δούμε πραγματικά την ψυχή του/της?
γιατί φοβάμαι φίλε μου ότι το δεύτερο θα ήταν τρομακτικό και θα έφερνε τα αντίθετα αποτελέσματα από ότι φαντάζεσαι...
είναι τρομακτικά εκεί μέσα ενίοτε και στους καλύτερους...
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 29566
Επισκέπτης
Τις ακρότητες στις συμπεριφορές τις δημιουργούμε εμείς ! Νομίζω να συμφωνείς . Εμείς τις κατευθύνουμε .εγώ θα έλεγα απλά να έλειπαν οι μεγάλες ακρότητες. σε ατομικό όσο και συλλογικό επίπεδο.
κάτι που ίσως κάποτε καταστεί και εφικτό. ίσως. κάποτε.
όλα τα άλλα είναι "καλοδεχούμενα", δημιουργούν τη διαφορετικότητα και έτσι προάγουν...
ακόμα και κάποια αρνητικά
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 29566
Επισκέπτης
Αναφέρεις ότι δεύτερο θα ήταν τρομακτικό !με μπέρδεψες.
τι εννοείς?
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 29566
Επισκέπτης
Συμφωνώ και επαυξάνω.εμείς...
οι καταστάσεις και εμείς...
οι εμπειρίες μας...
και σε ευρύτερο επίπεδο
τα ήθη και έθιμα που επικρατούν...κι εμείς
η αμείλικτη πραγματικότητα των διεθνών σχέσεων
Το θέμα είναι ότι εμείς μπορούμε να το πάμε ένα βήμα παραπάνω!
Σήμερα αγόρασα ένα βιβλίο "Ελένη η πόρνη "
Θέλοντας να γνωρίσω τον ψυχικό κόσμο τους !
Είναι ένα βιβλίο που μάλλον και πιστεύω να λέει αλήθειες !
Για αυτό ξεκίνησα αυτό το Post . Το είδα χθες και σήμερα το πήρα (το βιβλίο) .
Συνημμένα
Rossonero1990
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 517
- Πόντοι
- 280
Αφηστε τα μιση και πιαστε το χασισι ή το γαμισι
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
εγω να ήξερα τι σκέφτονται... εάν μπορούσα να έχω ειδικά γυαλιά και να βλέπω γυμνά όλα τα πιπινακια
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.993
- Πόντοι
- 9.297
Tα έλεγε και ο Τζων Λένον και τον έφαγε στην ψύχρα ένας ψυχακιας....ανεφάρμοστα όλα αυτά ..παραμυθακια για πολύ μωρα παιδιά .Πόσο καλύτερος θα ταν ο κόσμος δίχως πολιτική, θρησκείες, οπαδικά, πολέμους, πείνα & φτώχεια, αμόρφωτους και ευκολόπιστους ανθρώπους...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.993
- Πόντοι
- 9.297
Ευτυχώς εμείς οι μπουρδελιαρηδες είμαστε κοντά σε αυτό....για αυτό δεν έχουμε τα ψυχοσωματικά που έχουν οι γκομενες και οι αφοσιωμένοι σε μια γυναίκα που όταν στραβωσει κάτι χάνουν την γη κάτω από τα πόδια τους.Αν μπορούσαμε απλά να κάνουμε σεξ με όποια μας αρέσει και αρέσουμε χωρίς όλο τον περιττό "πρόλογο".
Incognit033
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2019
- Like
- 304
- Πόντοι
- 21
Ευτυχώς εμείς οι μπουρδελιαρηδες είμαστε κοντά σε αυτό....για αυτό δεν έχουμε τα ψυχοσωματικά που έχουν οι γκομενες και οι αφοσιωμένοι σε μια γυναίκα που όταν στραβωσει κάτι χάνουν την γη κάτω από τα πόδια τους.
και οι γκομενες θα μπορουσαν να ειναι κοντα σε αυτο αν δε τις εκρινε οι κοινωνια ως πουτανες
γενικα γεμιζουμε ως κοινωνια τις γυναικες κομπλεξ και μετα τις κραζουμε κι απο πανω που προσπαθουν ν'ανταπεξελθουν στο στερεοτυπο της σωστης και ηθικης κοπελας που δε παει με πολλους και τις λεμε Ελλεηνιδες που δε μας καθονται...
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
φιλε δε ξέρω για σένα αλλα ισως να μην ημουν τοσο μπουρδελιάρης αν δεν ηταν τοσο μαλακισμένη η ελλεηνιδα...οποτε για να προσθέσω και γω θα λεγα ποσο καλύτερος θα ηταν ο κόσμος αν δεν ειχαμε αυτη τη μαλακισμένη νοοτροπία εδω στην ελλαδαΕυτυχώς εμείς οι μπουρδελιαρηδες είμαστε κοντά σε αυτό....για αυτό δεν έχουμε τα ψυχοσωματικά που έχουν οι γκομενες και οι αφοσιωμένοι σε μια γυναίκα που όταν στραβωσει κάτι χάνουν την γη κάτω από τα πόδια τους.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 99
- Εμφανίσεις
- 8K