Νέα

Πόσο καλύτερος θα ήταν ο κόσμος μας εάν ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 29566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
φυσικα δεν ειμαι απο αυτους που ρίχνουν τις ευθύνες παντα στους αλλους αλλωστε ο καθένας απο εμας εχει βάλει το λιθαράκι του για να γινει ο κοσμος ετσι οπως εχει γινει αλλα ξερω ποτε και που μου αναλογει το δικο μου μερίδιο.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
εχω φιλους γαμιάδες που επέλεξαν να φύγουν απο αυτο το τοπο φυσικά πρωτα απο ολα για εναν καλύτερο μισθό και δευτερον λογω νοοτροπίας της γυναίκας..(οταν εισαι νεος ρίχνεις μεγάλη βαρύτητα σε αυτον τον τομέα..και μετάνιωσα που πιστεψα οτι τα μπουρδέλα ειναι η λύση)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.992
Πόντοι
9.297
και οι γκομενες θα μπορουσαν να ειναι κοντα σε αυτο αν δε τις εκρινε οι κοινωνια ως πουτανες
γενικα γεμιζουμε ως κοινωνια τις γυναικες κομπλεξ και μετα τις κραζουμε κι απο πανω που προσπαθουν ν'ανταπεξελθουν στο στερεοτυπο της σωστης και ηθικης κοπελας που δε παει με πολλους και τις λεμε Ελλεηνιδες που δε μας καθονται...
Νομίζω ότι το θέμα είναι με τι κριτήρια κάθονται σε αυτούς που κάθονται.....αν κάθονταν σε πολλούς θα ήταν αχρειαστη η και παράνομη η πορνεία όπως σε μεγάλο μέρος των Η.Π.Α.

Incognit033

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2019
Like
304
Πόντοι
21
Νομίζω ότι το θέμα είναι με τι κριτήρια κάθονται σε αυτούς που κάθονται.....αν κάθονταν σε πολλούς θα ήταν αχρειαστη η και παράνομη η πορνεία όπως σε μεγάλο μέρος των Η.Π.Α.

Γενικα εχουν πολυ καταπιεσμενη σεξουαλικοτητα λογω κοινωνικης κατακραυγης. Αν δεν υπηρχε αυτη η κοινωνικη κατακραυγη φυσικα και εμεις οι ιδιοι θα απολαμβαναμε περισσοτερο σεξ, γυμνες , καυλαντα δωρεαν

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.992
Πόντοι
9.297
Γενικα εχουν πολυ καταπιεσμενη σεξουαλικοτητα λογω κοινωνικης κατακραυγης. Αν δεν υπηρχε αυτη η κοινωνικη κατακραυγη φυσικα και εμεις οι ιδιοι θα απολαμβαναμε περισσοτερο σεξ, γυμνες , καυλαντα δωρεαν
Όμως τα κριτήρια τους είναι οικονομικά λόγω ανασφάλειας.Αν μπορούσαν να έχουν κοινωνική και οικονομική θέση από μόνες τους δεν θα έψαχναν χρηματοδότες...

Incognit033

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2019
Like
304
Πόντοι
21
Όμως τα κριτήρια τους είναι οικονομικά λόγω ανασφάλειας.Αν μπορούσαν να έχουν κοινωνική και οικονομική θέση από μόνες τους δεν θα έψαχναν χρηματοδότες...

Προφανως. Εγω λεω οτι και ανεξαρτητως χρηματων θα ηταν πιο απελευθερωμενες αν δεν υπηρχε το κοινωνικο στιγμα. Θα απολαμβανανε πολυ περισσοτερο το σεξ. Λεσβιακα, παρτουζες και δε συμμαζεύεται.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.992
Πόντοι
9.297
Προφανως. Εγω λεω οτι και ανεξαρτητως χρηματων θα ηταν πιο απελευθερωμενες αν δεν υπηρχε το κοινωνικο στιγμα. Θα απολαμβανανε πολυ περισσοτερο το σεξ. Λεσβιακα, παρτουζες και δε συμμαζεύεται.
Aκριβως αυτό γίνεται στην Β.Ευρωπη.Δεν έχει Ελλεεινιδες εκεί.....

Incognit033

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2019
Like
304
Πόντοι
21
Aκριβως αυτό γίνεται στην Β.Ευρωπη.Δεν έχει Ελλεεινιδες εκεί.....
Εξηγω οτι δε φταινε αυτες. Εμεις φταιμε ως κοινωνια. Αν πηδιουνται θα τις πουμε πουτανες. Δες τι γινεται αν βγει καποιο sex tape. Οκ και? Αν ομως δε πηδιουνται θα τις πουμε "Ελλεηνιδες"

• Like
Αντιδράσεις: vril

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.422
Πόντοι
2.356
Κάθονται με απιστευτα πολλά κριτήρια.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Ευτυχώς εμείς οι μπουρδελιαρηδες είμαστε κοντά σε αυτό....για αυτό δεν έχουμε τα ψυχοσωματικά που έχουν οι γκομενες και οι αφοσιωμένοι σε μια γυναίκα που όταν στραβωσει κάτι χάνουν την γη κάτω από τα πόδια τους.
Χανουν αυτο που εχει η γκομενα αναμεσα στα ποδια της :upsidedown:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.227
Πόντοι
3.846
για αυτό δεν το αλλάζω με τίποτα το μπου. Ξεκινάει ο άνθρωπος να πει ότι θα ήθελε να μην κρίνουμε επιφανειακά τους άλλους και να βλέπουμε με τα μάτια της ψυχής και μετά από μια σελίδα η συζήτηση είναι αν οι Ελληνίδες γαμιούνται πιο εύκολα σε σχέση με άλλες εθνικότητας.

Ρε φίλε νηματοθέτη, ειλικρινά τι περίμενες όταν ξεκινούσες τέτοια συζήτηση;

• Χαχα
Αντιδράσεις: vril

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Ωραιο γνωνικο ως μεταφορα,αλλα τυπε μου οσο κυκλοφορουν ως memes στο διαδικτυο και δε γινονται πραξη...παραμενουν απλα ωραια γνωμικα και τιποτα παραπανω.
Μαλιστα αν θελησω να ερμηνευσω το γνωμικο σου κυριολεκτικα τοτε ο κοσμος(κατι απροσωπο και γενικο)θα ταν καλυτερος αν εβλεπε ψυχες(δηλαδη αν ημασταν κατι μεταξυ εξορκιστη γκοστμπαστερς και μαγου)αντι προσωπα και αν αγγιζε καρδιες αντι σαρκες(δηλαδη αν ημασταν καρδιοχειρουργοι)
Ενας κοσμος με μεντιουμ καρδιοχειρουργους λοιπον θα ταν ιδεατος
Εγω θα πω το εξης απλο:
Ο κοσμος θα ταν καλυτερος αν καθενας απο εμας δουλευε με τον εαυτο του,ωστε να γινουμε ολοι καλυτεροι,αλλα και με τους αλλους μαζι να ενωθουμε ως ΟΜΑΔΑ.
ΜΑΖΙ.ΟΜΑΔΑ.
Να γκρεμισουμε τα τειχη του εγωισμου μας και να ενωθουμε ως κοινη γροθια.
Να συγχωρουμε λαθη και στους αλλους οχι μοναχα στην παρτη μας.
Οχι να χαιδευουμε αλλα να δινουμε δευτερες ευκαιριες.
Κυριως ομως να ερχομαστε στη θεση του αλλου.Τοτε οι μισες και βαλε εχθρες δε θα υπηρχαν.
Βλεπω συγγενεις να φαγωνονται για περιουσιες.Βλεπω απουσια αισθηματος δικαιοσυνης ακομη και σε εξ αιματος αδερφια
Κριμα αδερφια μου.
Γιατι αδερφια ειμαστε
Οταν πονας εσυ ποναω κι εγω.Γιατι ειμαστε απο το ιδιο υλικο.
Θα καναμε θαυματα αν ημασταν ΟΛΟΙ μια ΟΜΑΔΑ...
Αυτα συναθλητες μου
Τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.

Geiler12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
507
Πόντοι
301
Θα ήμασταν καλύτερα χώρις fb,insta,χωρίς κινητά τηλ που κανουν παπαδες και χωρίς αυτο το άγχος για το άυριο που δεν μας αφήνει να ζήσουμε το τώρα...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.992
Πόντοι
9.297
Πρώτα χάνουν αυτό,μετά την γη κάτω από τα ποδια τους όπως και την αίσθηση του χρόνου με κατάληξη απώλεια υγείας.Αν θα χτυπήσει σωματικά ή ψυχικά η σε συνδυασμό είναι ζήτημα τύχης από εκεί και πέρα...

Incognit033

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2019
Like
304
Πόντοι
21
κύριοι κύριοι....
άντε να το δεχτούμε, για όλα φταίνε οι ελληνίδες.
εμείς είμαστε άψογοι αλλά αυτές εξαιρετικά δύσκολες/απαιτητικές/υπερβολικές σε αυτό που ψάχνουν.
(προσωπικά διαφωνώ σε γενικές γραμμές αλλά ας το πάρουμε ως βάση συζήτησης)

γιατί το κάνουν αυτό, αναρωτηθήκαμε ποτέ?
εύκολη απάντηση...είναι σαδιστικές καριόλες και τα θέλουν όλα δικά τους.
συνήθως όμως οι εύκολες (όχι οι απλές, οι εύκολες) απαντήσεις δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
συνήθως για κάθε συμπεριφορά υπάρχει και (εξωτερικό) υπόβαθρο.
ας δούμε λοιπόν...

α. άπειροι εδώ μέσα (που??? εδώ μέσα στο bou.com !! ) ανεβάζουν και κατεβάζουν πουτάνες τις γυναίκες - όχι επαγγελματίες - που κάνουν εύκολα σεξ. οι ίδιοι που κάθε σαββατόβραδο παίρνουν σβάρνα τα μπαράκια μπας και τους κάτσει καμία και στο τέλος καταλήγουν στα μπουρδέλα.
πουτάνα όταν "το δίνει", "ελλεεινίδα καριόλα" όταν δεν τους κάθεται.
μετά αυτή τι πρέπει να κάνει, πώς να συμπεριφερθεί?
β. από μικροί μαθαίνουμε (μας μαθαίνουν) την αξία "της παρθενίας".
στο σχολείο, στην εκκλησία, στο σπίτι ο μπαμπάς και η μαμά. όχι πλέον όπως κάποτε, αλλά λίγο πολύ ακόμα και σήμερα οι περισσότεροι γονείς (πατεράδες και μανάδες) άμεσα ή εμμέσως αυτές τις κατευθύνσεις δίνουν.
γ. ποια οικογένεια δεν ζαλίζει τα αρχίδια (αν είχε) της κόρης που πρέπει σύντομα να καλοπαντρευτεί. ένα άξιο - πάντα - παλληκάρι, με καλή δουλειά και λεφτά, κύρος στην κοινωνία, ηθικός χαρακτήρας για σπίτι.
εδώ φυσικά θα προστεθούν και οι δικές της (ευνόητες) "απαιτήσεις", όπως να είναι ευπαρουσίαστος, να τα βρίσκουν στο σεξ και να τον θεωρεί καλό μέλλοντα πατέρα για τα παιδιά της.
για κάντε μια σούμα των απαιτήσεων...σας θυμίζει τίποτα?

μέχρι αύριο μπορώ να γράφω. δεν έχει σημασία, αυτό που μετράει είναι πως πίσω από κάθε συμπεριφορά υπάρχουν αίτια που πρέπει να αναζητηθούν, όχι να βρεθεί απλά το εξιλαστήριο θύμα.

τέλος πάντων για να το κλείσω, προσωπική μου άποψη, ΝΑΙ η ελληνίδα είναι πιο δύσκολη στο να κάνει σεξ από τη μέση δυτική κοπέλα και πιθανότατα με μεγαλύτερες απαιτήσεις όσον αφορά στη δημιουργία σχέσης.
ο τρόπος όμως που το παρουσιάζετε είναι υπερβολικός και εννοείται πως ένας μέσος νέος (εμφανησιακά, οικονομικά κλπ, με νορμάλ συμπεριφορά και όχι τύπου κμαν, σαντμαν, βιτάμα κλπ) τη σήμερον ειδικά μπορεί να γαμάει αβέρτα. όχι απλά να γαμάει αλλά αβέρτα...

ακριβως αυτο ηταν και εμενα το point μου τυπε αλλα βαριομουν να το αναλυσω
τα ειπες ολα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
κύριοι κύριοι....
άντε να το δεχτούμε, για όλα φταίνε οι ελληνίδες.
εμείς είμαστε άψογοι αλλά αυτές εξαιρετικά δύσκολες/απαιτητικές/υπερβολικές σε αυτό που ψάχνουν.
(προσωπικά διαφωνώ σε γενικές γραμμές αλλά ας το πάρουμε ως βάση συζήτησης)

γιατί το κάνουν αυτό, αναρωτηθήκαμε ποτέ?
εύκολη απάντηση...είναι σαδιστικές καριόλες και τα θέλουν όλα δικά τους.
συνήθως όμως οι εύκολες (όχι οι απλές, οι εύκολες) απαντήσεις δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
συνήθως για κάθε συμπεριφορά υπάρχει και (εξωτερικό) υπόβαθρο.
ας δούμε λοιπόν...

α. άπειροι εδώ μέσα (που??? εδώ μέσα στο bou.com !! ) ανεβάζουν και κατεβάζουν πουτάνες τις γυναίκες - όχι επαγγελματίες - που κάνουν εύκολα σεξ. οι ίδιοι που κάθε σαββατόβραδο παίρνουν σβάρνα τα μπαράκια μπας και τους κάτσει καμία και στο τέλος καταλήγουν στα μπουρδέλα.
πουτάνα όταν "το δίνει", "ελλεεινίδα καριόλα" όταν δεν τους κάθεται.
μετά αυτή τι πρέπει να κάνει, πώς να συμπεριφερθεί?
β. από μικροί μαθαίνουμε (μας μαθαίνουν) την αξία "της παρθενίας".
στο σχολείο, στην εκκλησία, στο σπίτι ο μπαμπάς και η μαμά. όχι πλέον όπως κάποτε, αλλά λίγο πολύ ακόμα και σήμερα οι περισσότεροι γονείς (πατεράδες και μανάδες) άμεσα ή εμμέσως αυτές τις κατευθύνσεις δίνουν.
γ. ποια οικογένεια δεν ζαλίζει τα αρχίδια (αν είχε) της κόρης που πρέπει σύντομα να καλοπαντρευτεί. ένα άξιο - πάντα - παλληκάρι, με καλή δουλειά και λεφτά, κύρος στην κοινωνία, ηθικός χαρακτήρας για σπίτι.
εδώ φυσικά θα προστεθούν και οι δικές της (ευνόητες) "απαιτήσεις", όπως να είναι ευπαρουσίαστος, να τα βρίσκουν στο σεξ και να τον θεωρεί καλό μέλλοντα πατέρα για τα παιδιά της.
για κάντε μια σούμα των απαιτήσεων...σας θυμίζει τίποτα?

μέχρι αύριο μπορώ να γράφω. δεν έχει σημασία, αυτό που μετράει είναι πως πίσω από κάθε συμπεριφορά υπάρχουν αίτια που πρέπει να αναζητηθούν, όχι να βρεθεί απλά το εξιλαστήριο θύμα.

τέλος πάντων για να το κλείσω, προσωπική μου άποψη, ΝΑΙ η ελληνίδα είναι πιο δύσκολη στο να κάνει σεξ από τη μέση δυτική κοπέλα και πιθανότατα με μεγαλύτερες απαιτήσεις όσον αφορά στη δημιουργία σχέσης.
ο τρόπος όμως που το παρουσιάζετε είναι υπερβολικός και εννοείται πως ένας μέσος νέος (εμφανησιακά, οικονομικά κλπ, με νορμάλ συμπεριφορά και όχι τύπου κμαν, σαντμαν, βιτάμα κλπ) τη σήμερον ειδικά μπορεί να γαμάει αβέρτα. όχι απλά να γαμάει αλλά αβέρτα...
Δε πρέπει να εχεις ζήσει και πολυ εξωτερικο η να ειχες πολλα πάρε δώσε με ξένες εσυ η κανω λάθος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom