Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Κανα 2ωρο!!!!!!!!!!
Ασε φιλε dreamer, σε καταλαβαινω ...την εχω κανει 2 φορες παρακαλω..οταν το θυμαμαι ανατριχιαζω!!!!!Το μεγαλυτερο διαστημα που εχω μεινει εκτος, ειναι κοντα ενας μηνας (εγχειρηση κυστη κοκυγα). Ηταν ο πονος που δε μποορουσα ουτε μαλακια να παιξω. Σε φυσιολογικα πλαισια, μετα το 2ημερο σρχιζει και βαραει κοκκινο
μαγκες κατουρηστε και λιγακι μην παθετε κανενα ''προστατη''
31 χρόνια...και είμαι 31
[/QUOTΌταν θα άρχισες να κάνεις σεξ, δε θα μπορείς μεγάλη αποχή31 χρόνια...και είμαι 31
και τι περιμένεις φίλε μου; Να ωριμάσουν οι συνθήκες;31 χρόνια...και είμαι 31
Αυτος ο πονος ειναι μηνυμα υπερφορτωσης. Σου λεει το σωμα αδειασε επειγοντως.Έχω δοκιμάσει χωρίς σεξ - μαλάκια τον εαυτό μου και άντεξα 3 μήνες. Τα συμπτώματα ήταν το πρώτο μήνα έλλειψη συγκέντρωσης και αραιοι πονοκέφαλοι και τις τελευταίες 2 εβδομάδες είχα πόνο στους όρχεις.
Αυτός ο πόνος, αν δε κάνω λάθος, έρχεται όταν καυλώνεις ή βλέπεις τσόντες ή φαντασιώνεσαι χωρίς όμως να εκσπερματώνεις. Αλλιώς δεν υπάρχει. Μου έχει συμβεί και σε εμένα.Αυτος ο πονος ειναι μηνυμα υπερφορτωσης. Σου λεει το σωμα αδειασε επειγοντως.
Το κατάλαβα,γιατί την την τελευταία μέρα οι πόνοι ήταν αφορητοι (δεν είχα ξανανιώσει κάτι τέτοιο) και μετά το σεξ με τη γυναίκα μου, αφού έχυσα ένοιωσα ένα κάψιμο. Βέβαια αυτά έγινε πριν 2 χρόνια και επειδή με φόβισε αυτό το κάψιμο δεν ξαναέκανα τόση αποχή.Αυτος ο πονος ειναι μηνυμα υπερφορτωσης. Σου λεει το σωμα αδειασε επειγοντως.
Μενεδημε εγώ είχα κάνει 3 μήνες αποχήΑυτός ο πόνος, αν δε κάνω λάθος, έρχεται όταν καυλώνεις ή βλέπεις τσόντες ή φαντασιώνεσαι χωρίς όμως να εκσπερματώνεις. Αλλιώς δεν υπάρχει. Μου έχει συμβεί και σε εμένα.
δεν κανουμε επειδη δεν θελουμε απλα δεν εχουμε επιλογες ολοικαι τι περιμένεις φίλε μου; Να ωριμάσουν οι συνθήκες;
Το γνωρίζω. Απλά ας πούμε ότι δεν έτυχε.Ρε φίλε, εντάξει,αλλά όταν είσαι 31 δεν μπορεί να μην έχεις σταυρώσει έστω μια γκόμενα ή, αν έχεις περιέργεια να δεις πως είναι, να μην είχες ποτέ 100-150 ευρώ να γαμήσεις ένα ωραίο πουτανακι. Είναι υπερβολικό
Τότε εύχομαι καλή διασκέδαση και γενικώς, κάθε ευτυχία, γιατί θα τύχει φίλε μου. Είσαι ακόμα νέος, μην σε νοιάζει τίποταΤο γνωρίζω. Απλά ας πούμε ότι δεν έτυχε.