ε δεν ειχαν και αδικο οι ανθρωποι... με τετοιο κορμι.... ευχαριστω για τις πληροφοριες μαρεσει να μαθαινω τετοια πραματα!!!!! τελικα αλλαξα γνωμη θα σε κανω παρεα!!!!Ο Πλίνιος (φυσική ιστορία, XXXVI.4.20-21)αναφέρει πως το γλυπτό αυτό ήταν από τα σπουδαιότερα έργα του Πραξιτέλη. Επίσης, ο Πραξιτέλης είχε κατασευάσει 2 γλυπτά όμοια, μόνο που το ένα ήταν ντυμένο και το άλλο γυμνο. Το ντυμένο το προτίμησαν οι συντηρητικοί και πιο ευσεβείς κάτοικοι της Κω, ενώ το γυμνό από το λαό της Κνίδου. Έλα όμως που αυτό της Κνίδου έγινε διάσημο...
επίσης, αρχαίες πηγές (λατίνοι συγγραφείς αν θυμάμαι), αναφέρουν πως ήταν τόσο ρεαλιστικό και ελκυστικό το γλυπτό που είχε γεμίσει από τα "αποτυπώματα" αντρών, κυρίως νεαρών που το είχαν ερωτευτεί!!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσο γύφτος;..........
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Chance Boudreaux
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 75
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
τιμή μου...ειλικρινα!!!ε δεν ειχαν και αδικο οι ανθρωποι... με τετοιο κορμι.... ευχαριστω για τις πληροφοριες μαρεσει να μαθαινω τετοια πραματα!!!!! τελικα αλλαξα γνωμη θα σε κανω παρεα!!!!
και κάτι ακόμα. Η πρωτοτυπία του αγάλματος, εκτός της γύμνιας του, ήταν ότι άπό όποια πλευρά και να το κοιτούσες ήταν εξαιρετικό!!!!! Φυσικά, δεν σώζεται το πρωτότυπο αλλά ρωμαϊκά αντίγραφα...
ε δεν ειχαν και αδικο οι ανθρωποι... με τετοιο κορμι.... ευχαριστω για τις πληροφοριες μαρεσει να μαθαινω τετοια πραματα!!!!! τελικα αλλαξα γνωμη θα σε κανω παρεα!!!!
Ειχε κυτταριτηδα απ'οτι ειδα και σιγουρα δε θα ελεγε οχι σε μια πλαστικη στηθους.
ε οχι που θα σωζοτανε..... αντε και επειδη ειμαι καλος ανθρωπος οταν ξαναλλαξω φωτο στο αβαταρ θα βαλω αυτην!!!!!!! ρε γμτ ειμαστε ιδιες!!!! φτυστες!!!! χιχιτιμή μου...ειλικρινα!!!
και κάτι ακόμα. Η πρωτοτυπία του αγάλματος, εκτός της γύμνιας του, ήταν ότι άπό όποια πλευρά και να το κοιτούσες ήταν εξαιρετικό!!!!! Φυσικά, δεν σώζεται το πρωτότυπο αλλά ρωμαϊκά αντίγραφα...
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
φαντάζομαι σε ποθούν όλοι οι νεαροί που σε αντικρύζουν!!!!!!!!! αυτό εννοείς ε?????ε οχι που θα σωζοτανε..... αντε και επειδη ειμαι καλος ανθρωπος οταν ξαναλλαξω φωτο στο αβαταρ θα βαλω αυτην!!!!!!! ρε γμτ ειμαστε ιδιες!!!! φτυστες!!!! χιχι
ε ναι!!!! βεβαια!!!! ουρες ολοκληρεςςςςςςςς........φαντάζομαι σε ποθούν όλοι οι νεαροί που σε αντικρύζουν!!!!!!!!! αυτό εννοείς ε?????
KingEdward
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 53
- Πόντοι
- 6
Παιδιά καλησπέρα, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα χουνέρι που μου συνέβη, γιατί πραγματικά μού'χει ανέβει το αίμα στο κεφάλι!..
Πώς έχει η ιστορία: Προ μηνός, αποφασίσαμε από κοινού με την αδελφή μου να αγοράσουμε laptop(τόσο καιρό έμπαινα από μια παλιατζούρα PC δεκαετίας). Αρχίσαμε λοιπόν να ψάχνουμε τις ευκαιρίες & όσο πλησίαζε ο καιρός των εκπτώσεων, τα διαφημιστικά των πολυκαταστημάτων. Όπερ & εγένετο, μεγάλη αλυσίδα προανήγγειλε τη 1η μέρα των εκπτώσεων ένα καλό μηχάνημα σε λογική τιμή, 500€(το ανώτατο που μπορούσε έκαστος εξ ημών να διαθέσει, λόγω οικονομικών δυσχερειών). Ενώ περιμέναμε την ημέρα, αποφασισμένοι να στηθούμε απέξω από το κατάστημα, η αδελφή μου επικοινώνησε με παλιό οικογενειακό φίλο, συνομήλικο, ο οποίος είναι(και καλά) tech expert(my ass), προκειμένου να πάρει & μια δεύτερη γνώμη, η οποία φυσικά ήταν θετική, για το συγκεκριμένο μηχάνημα..
Και έτσι φτάνουμε την περασμένη Τετάρτη, παραμονή της εκπτωτικής περιόδου, όταν λαμβάνω ένα sms από την αδελφή μου, που μου έλεγε πως ο εν λόγω φίλος επικοινώνησε μαζί της, λέγοντας της πως δεν υπάρχει λόγος να στηθούμε έξω απ' το πολυκατάστημα, γιατί ο αδελφός του, ο οποίος έχει ένα υπόλοιπο λίστας γάμου(κρατήστε το αυτό), γνωρίζει τον διευθυντή του πολυκαταστήματος & μπορεί να πετύχει είτε καλύτερη τιμή, είτε άτοκο διακανονισμό.. Οκ είπα εγώ, που αφελώς σκέφτηκα πως “μ' έναν σμπάρο δυο τρυγόνια”, γλύτωσα & το πρωινό στήσιμο. Και μιλάμε για παλιό οικογενειακό φίλο, έτσι;; Μόνο που την παρακάλεσα να ξαναεπικοινωνήσει μαζί του για περαιτέρω διευκρινίσεις, δυστυχώς όμως κατέστη αδύνατον, γιατί ο εν λόγω από τότε δεν σήκωνε τηλέφωνα...
Να μη τα πολυλογώ, έφτασε η βλογημένη μέρα της παραλαβής & συνακόλουθα της πληρωμής, μέχρι την τελευταία δεκάρα(1000€) και μείναμε με την αδελφή μου να αναρωτιόμαστε ποιό ήταν το κέρδος της εξυπηρέτησης...... Πολύ απλά, η εν λόγω φαμίλια είχε ένα υπόλοιπο λίστας γάμου απο διετίας, αρευστοποίητο & βρήκε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για ζεστό παραδάκι! Θα μου πεις, τί σε πειράζει εσένα, τα ίδια λεφτά δε θα σου έφευγαν;; Εσείς τί λέτε, είν' αυτή συμπεριφορά φίλου;; Ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, μ' είχε αποτρέψει από την επικείμενη αγορά, λέγοντας πώς τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν τέτοια ανοίγματα.. Φαίνεται όμως πως του επέτρεψαν να καρπωθεί τα λεφτά, του κατά τ' άλλα “φτωχού συγγενή”... Και στο φινάλε, ας είχε τ' αρχίδια να μου το πει εξαρχής, παντελονάτα & μπεσαλίδικα(οξύμωρο, λες & υπάρχει μπεσαλίκι στη γυφτιά), δε θα του έλεγα όχι, χεσμένα τά'χω τα φράγκα. Αμ'δε όμως, προφανώς φοβόταν πως ενδεχομένως να του ζητούσαμε διευκόλυνση(που δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση), ενώ τα παλληκάρια θέλαν τον παρά ζεστό. Και μιλάμε, οι τύποι δεν ξέρουν τί έχουν....
Πείτε μου ρε παιδιά, είμαι εγώ υπερβολικός που θέλω να του κόψω την καλημέρα;; Είναι ή δεν είναι αίσχιστος μαυραγοριτισμός να βλέπεις τον συνάνθρωπο, και εν προκειμένω το φίλο, σαν ευκαιρία κονόμας;;; Υπάρχει κανείς από εσάς που, αν άκουγε πως ένας φίλος του προτίθεται να κάνει μια αγορά από πολυκατάστημα στο οποίο εσείς είχατε υπόλοιπο λογαριασμού, θα σκεφτόταν να του ζητήσει τα λεφτά για την πάρτη του, λέγοντας του το αδιάσειστο επιχείρημα “έλα μωρέ, αφού ούτως ή άλλως τα ίδια θα έσκαγες!”...
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία......
Γι αυτό "Όπου ακούς πολλά κεράσια...κράτα και μικρό καλάθι"
στην εποχή που ζούμε όλα είναι πιθανά δεν πα να ναι και ο "φίλος" σου...
με την πρώτη ευκαιρία θα σε εκμεταλλευτεί....
ΞΕΦΤΙΛΑ!! Γι αυτό τα μάτια μας 14....εκτός πια κι αν του έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη...
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
θα'χεις και συ το σουξέ σου. είδες τι λέει ο πλίνιος? δεν θέλανε οι κάτοικοι της Κω την γυμνή Αφροδίτη αλλά αυτή έγινε διάσημη...πάντως αν θες να σχολιάσουμε άλλο αρχαίο άγαλμα εδώ είμαστε....ε ναι!!!! βεβαια!!!! ουρες ολοκληρεςςςςςςςς........
ετσι πληροφοριακα θα σου το πω... εχουμε σπαμαρει ενα θεμα..... μηπως να ανοιξουμε ενα δικο μας(αν δεν υπαρχει αναλογο ηδη???) χιχιθα'χεις και συ το σουξέ σου. είδες τι λέει ο πλίνιος? δεν θέλανε οι κάτοικοι της Κω την γυμνή Αφροδίτη αλλά αυτή έγινε διάσημη...πάντως αν θες να σχολιάσουμε άλλο αρχαίο άγαλμα εδώ είμαστε....
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Μαθημα 1ον.
"Το μισακο γαιδουρι το τρωει ο Λυκος"
...μα υπολογιστη,και δη laptop μισο μισο;
Θα χαλαστειτε με την αδελφη σου..σιγουρα.
Μαθημα 2ον.
Καλα να παθεις με τον "γυφτο"...
Εφοσον επελεξες τον "ευκολο" δρομο του να μην στηθεις στην ουρα
και να κανεις την "δουλεια" μονος σου,ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι σε
εχουν μαθει (απο το σπιτι σου εννοω..) στα ευκολα και στα
ετοιματζιδικα.
Γιατι σχολιαζεις εναν φιλο οπως λες,που δεχτηκε να σε εξυπηρετησει
εστω και με δικο του οφελος,εν προκειμενω να εξαργυρωσει ενα ποσο απο
μαλιστα γαμου που ηταν "παγωμενο"...;
Εμ σε εξυπηρετησε και δεν στηθηκες στην ουρα κατα ευχαριστηση σου,εμ
ειναι και γυφτος που εξαργυρωσε και την λιστα, ετσι;
Φιλαρακι,στο δικο μου βιβλιο, εσυ εισαι ο ΛΑΘΟΣ...
Και απο τα λιγα που μας ειπες,καταλαβα και το ποιον σου...
Προσεξε το αυτο
Θα παθαινεις συνεχεια τετοια,αν δεν εισαι εσυ ο ιδιος ικανος για τα
"δυσκολα",εστω και να στηθεις σε μια ουρα και να αγορασεις κατι για
σενα.Μονιμως θα σου φταινε ολοι οι αλλοι εκτος του εαυτου σου..
Βαλκανιος τροπος δηλαδη...
Φιλικα
Μαθημα 2ον.
ετοιματζιδικα.
Προσεξε το αυτο
Φιλικα
φίλε γαμπαντου έχουν βάσει αυτά πού λές..αλλά εφόσον τού κάνει εξυπηρέτηση και ξεφορτώνετε τήν λίστα τού γάμου.. καί ξέρει ότι δέν έχει και οικονομική δυνατότητα... άς τούδινε ενα μεροκαματάκι έστω ένα πενηντάρικο..Μαθημα 1ον.
Μαθημα 2ον.
ετοιματζιδικα.
Προσεξε το αυτο
Φιλικα
τό παιδί έχει οικονομικό πρόβλημα γι αυτό μοιράζετε μέ τήν αδελφούλα του τό υπολογιστη βάσει αυτών πού λέει...
φυσικά γιά λόγους αρχής έπρεπε νά περιμένει στήν ουρά ....αλλά αυτός είναι ό τρόπος πού σκέφτετε η σημερινή νεολέα...λούφα καί παραλαγή.. ανεργία παρά νά καλιεργήσουμε τό χωράφι τού παππού στό χωριό....,άν δέν βρούμε τήν δουλειά πού θέλουμε ανεργία..
Chance Boudreaux
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ όσους φίλους/ες φιλοτιμήθηκαν να μ'απαντήσουν.
Το μήνυμα ελήφθη & ο νοών νοείτο..
Κάποιες συμπληρωματικές διευκρινίσεις:
Νέαρχε, σίγουρα δεν ανήκουμε στον ίδιο κόσμο, γιατί ο δικός σου είναι λευκός & δεν αναφέρομαι σε ρατσιστικές αποχρώσεις, που τόσο περηφανώς έσπευσες να διατρανώσεις, λες & σε ρωτήσαμε, αλλά σε "επαγγελματικές"(όλα τ' ασπρίζω)..
Enforcer, σίγουρα δικαιολογείς το nick σου, as you're enforcing Nearchos'balls. Keep walking(or should I say enforcing? )
Και φυσικά, όταν δημοσιοποιώ έναν προβληματισμό αποτείνομαι σε μέλη, αλλά σε μέλη που έχουν τη προθυμία να μιλήσουν ουσιαστικά & όχι να κάνουν επίδειξη φτηνού κακομοίρικου πνεύματος, με αβρότητες τύπου Κωνσταντάρα, βγαλμένες από ταινία των '60s(apres toi Mademoiselle..),που προσιδιάζουν σε forum από το site της ΧΕΝ..
Ούτε φυσικά σε βαριεστημένους θυμοσόφους που απαντούν με ρητά Καζαμία("έχεις τους φίλους που σου αξίζουν")..
Τώρα στα 2 τελευταία απόκληρα παλληκάρια, δεν μπορώ να κάνω κάτι για τη προφανή κρίση ηλικίας, που τους κάνει να εξεγείρονται κατά της βαριεστημένης "νεολέας"(μεγάλε με πέθανες), ούτε να απολογηθώ για το χαμηλό μισθολογικό μου καθεστώς, που μ' αναγκάζει να μετρώ πενταροδεκάρες, για ένα laptop που έσκασα 500€ εγώ & άλλα 500 η αδελφή μου(500+500=1000, πρόσθεση δεν μάθατε ή ου γαρ το γήρας μόνον;.... Μπα, απλά βαριόσασταν να διαβάσετε).
Κλείνοντας, θέλω να πω πως η απεχθής λογική του "γλείφω τ'αρχίδια του παλιού" που τόσο περίτρανα διδαχτήκαμε από τα τιμημένα & "γκαβλωμένα" νιάτα της ελληνικής επαρχίας στα στρατά, αξίζει και με το παραπάνω σ' όλους τους κακόμοιρους που δεν μπορούν να περηφανευτούν για τίποτε άλλο στη ζωή τους & απ' ότι βλέπω εδω μέσα υπαρχουν(δυστυχώς) πολλοί....
Adios!!!!
Νέαρχε, σίγουρα δεν ανήκουμε στον ίδιο κόσμο, γιατί ο δικός σου είναι λευκός & δεν αναφέρομαι σε ρατσιστικές αποχρώσεις, που τόσο περηφανώς έσπευσες να διατρανώσεις, λες & σε ρωτήσαμε, αλλά σε "επαγγελματικές"(όλα τ' ασπρίζω)..
Enforcer, σίγουρα δικαιολογείς το nick σου, as you're enforcing Nearchos'balls. Keep walking(or should I say enforcing? )
Και φυσικά, όταν δημοσιοποιώ έναν προβληματισμό αποτείνομαι σε μέλη, αλλά σε μέλη που έχουν τη προθυμία να μιλήσουν ουσιαστικά & όχι να κάνουν επίδειξη φτηνού κακομοίρικου πνεύματος, με αβρότητες τύπου Κωνσταντάρα, βγαλμένες από ταινία των '60s(apres toi Mademoiselle..),που προσιδιάζουν σε forum από το site της ΧΕΝ..
Ούτε φυσικά σε βαριεστημένους θυμοσόφους που απαντούν με ρητά Καζαμία("έχεις τους φίλους που σου αξίζουν")..
Τώρα στα 2 τελευταία απόκληρα παλληκάρια, δεν μπορώ να κάνω κάτι για τη προφανή κρίση ηλικίας, που τους κάνει να εξεγείρονται κατά της βαριεστημένης "νεολέας"(μεγάλε με πέθανες), ούτε να απολογηθώ για το χαμηλό μισθολογικό μου καθεστώς, που μ' αναγκάζει να μετρώ πενταροδεκάρες, για ένα laptop που έσκασα 500€ εγώ & άλλα 500 η αδελφή μου(500+500=1000, πρόσθεση δεν μάθατε ή ου γαρ το γήρας μόνον;.... Μπα, απλά βαριόσασταν να διαβάσετε).
Κλείνοντας, θέλω να πω πως η απεχθής λογική του "γλείφω τ'αρχίδια του παλιού" που τόσο περίτρανα διδαχτήκαμε από τα τιμημένα & "γκαβλωμένα" νιάτα της ελληνικής επαρχίας στα στρατά, αξίζει και με το παραπάνω σ' όλους τους κακόμοιρους που δεν μπορούν να περηφανευτούν για τίποτε άλλο στη ζωή τους & απ' ότι βλέπω εδω μέσα υπαρχουν(δυστυχώς) πολλοί....
Adios!!!!
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Ευχαριστώ όσους φίλους/ες φιλοτιμήθηκαν να μ'απαντήσουν.
Adios!!!!
Ω εσύ είσαι καλός.... ;)
φιλε μου αυτη ειναι η μια αποψη..εγω σαν τριτος ξερεις πως το ειδα?εσυ γλυτωσες τις ουρες και την πιθανοτητα να εχει εξαντληθει αυτο που ηθελες γιατι συμβαινει πολυ συχνα αυτο στις προσφορες...κ εσυ εξυπηρετησες εναν οικογενειακο ΦΙΛΟ...με κεφαλαια αυτο...οποτε εσυ γλυτωσες την ταλαιπωρια κ αυτος εξυπηρετηθηκε αναλογως....εσυ ομως ηθελες την εξυπηρετηση μονοπλευρα οπως φανηκε..δηλαδη μονο να γλυτωσεις ουρες κλπ...εμ δεν γινονται ολα φιλε μου..νομιζω αλληλοεξυπηρετηθηκατε...κ ειναι αναξιο κουβεντας γνωμη μουΠαιδιά καλησπέρα, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα χουνέρι που μου συνέβη, γιατί πραγματικά μού'χει ανέβει το αίμα στο κεφάλι!..
Πώς έχει η ιστορία: Προ μηνός, αποφασίσαμε από κοινού με την αδελφή μου να αγοράσουμε laptop(τόσο καιρό έμπαινα από μια παλιατζούρα PC δεκαετίας). Αρχίσαμε λοιπόν να ψάχνουμε τις ευκαιρίες & όσο πλησίαζε ο καιρός των εκπτώσεων, τα διαφημιστικά των πολυκαταστημάτων. Όπερ & εγένετο, μεγάλη αλυσίδα προανήγγειλε τη 1η μέρα των εκπτώσεων ένα καλό μηχάνημα σε λογική τιμή, 500€(το ανώτατο που μπορούσε έκαστος εξ ημών να διαθέσει, λόγω οικονομικών δυσχερειών). Ενώ περιμέναμε την ημέρα, αποφασισμένοι να στηθούμε απέξω από το κατάστημα, η αδελφή μου επικοινώνησε με παλιό οικογενειακό φίλο, συνομήλικο, ο οποίος είναι(και καλά) tech expert(my ass), προκειμένου να πάρει & μια δεύτερη γνώμη, η οποία φυσικά ήταν θετική, για το συγκεκριμένο μηχάνημα..
Και έτσι φτάνουμε την περασμένη Τετάρτη, παραμονή της εκπτωτικής περιόδου, όταν λαμβάνω ένα sms από την αδελφή μου, που μου έλεγε πως ο εν λόγω φίλος επικοινώνησε μαζί της, λέγοντας της πως δεν υπάρχει λόγος να στηθούμε έξω απ' το πολυκατάστημα, γιατί ο αδελφός του, ο οποίος έχει ένα υπόλοιπο λίστας γάμου(κρατήστε το αυτό), γνωρίζει τον διευθυντή του πολυκαταστήματος & μπορεί να πετύχει είτε καλύτερη τιμή, είτε άτοκο διακανονισμό.. Οκ είπα εγώ, που αφελώς σκέφτηκα πως “μ' έναν σμπάρο δυο τρυγόνια”, γλύτωσα & το πρωινό στήσιμο. Και μιλάμε για παλιό οικογενειακό φίλο, έτσι;; Μόνο που την παρακάλεσα να ξαναεπικοινωνήσει μαζί του για περαιτέρω διευκρινίσεις, δυστυχώς όμως κατέστη αδύνατον, γιατί ο εν λόγω από τότε δεν σήκωνε τηλέφωνα...
Να μη τα πολυλογώ, έφτασε η βλογημένη μέρα της παραλαβής & συνακόλουθα της πληρωμής, μέχρι την τελευταία δεκάρα(1000€) και μείναμε με την αδελφή μου να αναρωτιόμαστε ποιό ήταν το κέρδος της εξυπηρέτησης...... Πολύ απλά, η εν λόγω φαμίλια είχε ένα υπόλοιπο λίστας γάμου απο διετίας, αρευστοποίητο & βρήκε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για ζεστό παραδάκι! Θα μου πεις, τί σε πειράζει εσένα, τα ίδια λεφτά δε θα σου έφευγαν;; Εσείς τί λέτε, είν' αυτή συμπεριφορά φίλου;; Ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, μ' είχε αποτρέψει από την επικείμενη αγορά, λέγοντας πώς τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν τέτοια ανοίγματα.. Φαίνεται όμως πως του επέτρεψαν να καρπωθεί τα λεφτά, του κατά τ' άλλα “φτωχού συγγενή”... Και στο φινάλε, ας είχε τ' αρχίδια να μου το πει εξαρχής, παντελονάτα & μπεσαλίδικα(οξύμωρο, λες & υπάρχει μπεσαλίκι στη γυφτιά), δε θα του έλεγα όχι, χεσμένα τά'χω τα φράγκα. Αμ'δε όμως, προφανώς φοβόταν πως ενδεχομένως να του ζητούσαμε διευκόλυνση(που δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση), ενώ τα παλληκάρια θέλαν τον παρά ζεστό. Και μιλάμε, οι τύποι δεν ξέρουν τί έχουν....
Πείτε μου ρε παιδιά, είμαι εγώ υπερβολικός που θέλω να του κόψω την καλημέρα;; Είναι ή δεν είναι αίσχιστος μαυραγοριτισμός να βλέπεις τον συνάνθρωπο, και εν προκειμένω το φίλο, σαν ευκαιρία κονόμας;;; Υπάρχει κανείς από εσάς που, αν άκουγε πως ένας φίλος του προτίθεται να κάνει μια αγορά από πολυκατάστημα στο οποίο εσείς είχατε υπόλοιπο λογαριασμού, θα σκεφτόταν να του ζητήσει τα λεφτά για την πάρτη του, λέγοντας του το αδιάσειστο επιχείρημα “έλα μωρέ, αφού ούτως ή άλλως τα ίδια θα έσκαγες!”...
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία......
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 128
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 39