Νέα

Πόσο γύφτος;..........

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Chance Boudreaux
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.603
Πόντοι
19.485
Σε κάτι τέτοιους σκατόπουστες και γύφτους πάνε συνήθως τα λεφτά! Γάμησέ τον τον μαλάκα!

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Τίποτα δε με πείραξε. Ούτε ήταν επίπληξη, προς θεού, απλό σχόλιο.
Για να ξέρεις τι μηνύματα παίρνει ένας άντρας όταν ακούει μία κοπέλα να μιλάει χωρίς θηλυκότητα.
Στο κάτω-κάτω, σε ανδρικό φόρουμ είσαι, ας πάρεις και κάποιο χρήσιμο μήνυμα.  ;)
Αντιθετως ομως για μενα προσωπικα ειναι πολυ χειροτερη η προσποιητη θυληκοτητα... Καλυτερα να λεει αυτο που εχει μεσα στο κεφαλι της οπως ειναι... (απλα προσθετω ακομα μια αποψη...)

Στο θεμα του θρεντ... Να πας να του πεις αυτα που ειπες σε εμας εδω στο πρωτο ποστ, να δουμε τι θα πει...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
σιγα βρε νεαρχε τι ειπε η σιλβα?

διαβασα κ εγω 2η σελιδα κ λεω αμαν... εβρισε η σιλβα? ποτε? πως? τι εγινε?

ε.. μα τι υπερβολες που ειστε ωρες ωρες

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

τελος παντων το θεμα λυθηκε!!!!!!   αχ βρε μπαιτ!!!!! ευτυχως που εχω και σενα!!!!!! ;) :-* :-*  κοριτσι μου εσυ!!!!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16

Τα κοριτσάκια θέλουν μάλωμα.  ;)
Είναι τόσο γλυκούλες όταν τιμωρούνται …  :cool2:
Καμιά μέρα θα στα μάθω αυτά. Φιρί-φιρί το πας Bite

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Τα κοριτσάκια θέλουν μάλωμα.   ;)
Είναι τόσο γλυκούλες όταν τιμωρούνται …   :cool2:
Καμιά μέρα θα στα μάθω αυτά. Φιρί-φιρί το πας Bite
νεαρχε πως εκφραζεσαι ετσι? θα νομιζουν οτι μου τις εβρεξες!!!!!!

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
εμένα θα μ απαντήσει κανείς? :P

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
συμφωνω. φυσικά και να ακούμε αλλιώς δεν εξελισόμαστε και δεν μαθαίνουμε αλλά... αυτό, δεν είπες και κάτι το τρομερό. Εξάλλου μια παρέα είμαστε όλοι (οι περισσότεροι τουλάχιστον)  :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:
εγω δεν κανω παρεα με αγορακια δεν μαφηνει η μαμα μου πιτσιρικο!!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Θεωρώ οτι αγαπητέ μου δημιουργε του ποστ ο κύριος στον οποίο αναφέρεσαι είναι κάτι περισσότερο απο γύφτος. Εχεις απόλυτο δίκιο.
Σιλβακι μην μασσας κατέβασε μπινελίκια άφοβα... :2funny: :2funny: :2funny:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Παιδιά καλησπέρα, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα χουνέρι που μου συνέβη, γιατί πραγματικά μού'χει ανέβει το αίμα στο κεφάλι!..
     Πώς έχει η ιστορία: Προ μηνός, αποφασίσαμε από κοινού με την αδελφή μου να αγοράσουμε laptop(τόσο καιρό έμπαινα από μια παλιατζούρα PC δεκαετίας). Αρχίσαμε λοιπόν να ψάχνουμε τις ευκαιρίες & όσο πλησίαζε ο καιρός των εκπτώσεων, τα διαφημιστικά των πολυκαταστημάτων. Όπερ & εγένετο, μεγάλη αλυσίδα προανήγγειλε τη 1η μέρα των εκπτώσεων ένα καλό μηχάνημα σε λογική τιμή, 500€(το ανώτατο που μπορούσε έκαστος εξ ημών να διαθέσει, λόγω οικονομικών δυσχερειών). Ενώ περιμέναμε την ημέρα, αποφασισμένοι να στηθούμε απέξω από το κατάστημα, η αδελφή μου επικοινώνησε με παλιό οικογενειακό φίλο, συνομήλικο, ο οποίος είναι(και καλά) tech expert(my ass), προκειμένου να πάρει & μια δεύτερη γνώμη, η οποία φυσικά ήταν θετική, για το συγκεκριμένο μηχάνημα..
     Και έτσι φτάνουμε την περασμένη Τετάρτη, παραμονή της εκπτωτικής περιόδου, όταν λαμβάνω ένα sms από την αδελφή μου, που μου έλεγε πως ο εν λόγω φίλος επικοινώνησε μαζί της, λέγοντας της πως δεν υπάρχει λόγος να στηθούμε έξω απ' το πολυκατάστημα, γιατί ο αδελφός του, ο οποίος έχει ένα υπόλοιπο λίστας γάμου(κρατήστε το αυτό), γνωρίζει τον διευθυντή του πολυκαταστήματος & μπορεί να πετύχει είτε καλύτερη τιμή, είτε άτοκο διακανονισμό.. Οκ είπα εγώ, που αφελώς σκέφτηκα πως “μ' έναν σμπάρο δυο τρυγόνια”, γλύτωσα & το πρωινό στήσιμο. Και μιλάμε για παλιό οικογενειακό φίλο, έτσι;; Μόνο που την παρακάλεσα να ξαναεπικοινωνήσει μαζί του για περαιτέρω διευκρινίσεις, δυστυχώς όμως κατέστη αδύνατον, γιατί ο εν λόγω από τότε δεν σήκωνε τηλέφωνα...
    Να μη τα πολυλογώ, έφτασε η βλογημένη μέρα της παραλαβής & συνακόλουθα της πληρωμής, μέχρι την τελευταία δεκάρα(1000€) και μείναμε με την αδελφή μου να αναρωτιόμαστε ποιό ήταν το κέρδος της εξυπηρέτησης...... Πολύ απλά, η εν λόγω φαμίλια είχε ένα υπόλοιπο λίστας γάμου απο διετίας, αρευστοποίητο & βρήκε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για ζεστό παραδάκι! Θα μου πεις, τί σε πειράζει εσένα, τα ίδια λεφτά δε θα σου έφευγαν;; Εσείς τί λέτε, είν' αυτή συμπεριφορά φίλου;; Ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, μ' είχε αποτρέψει από την επικείμενη αγορά, λέγοντας πώς τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν τέτοια ανοίγματα.. Φαίνεται όμως πως του επέτρεψαν να καρπωθεί τα λεφτά, του κατά τ' άλλα “φτωχού συγγενή”... Και στο φινάλε, ας είχε τ' αρχίδια να μου το πει εξαρχής, παντελονάτα & μπεσαλίδικα(οξύμωρο, λες & υπάρχει μπεσαλίκι στη γυφτιά), δε θα του έλεγα όχι, χεσμένα τά'χω τα φράγκα. Αμ'δε όμως, προφανώς φοβόταν πως ενδεχομένως να του ζητούσαμε διευκόλυνση(που δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση), ενώ τα παλληκάρια θέλαν τον παρά ζεστό. Και μιλάμε, οι τύποι δεν ξέρουν τί έχουν....
    Πείτε μου ρε παιδιά, είμαι εγώ υπερβολικός που θέλω να του κόψω την καλημέρα;; Είναι ή δεν είναι αίσχιστος μαυραγοριτισμός να βλέπεις τον συνάνθρωπο, και εν προκειμένω το φίλο, σαν ευκαιρία κονόμας;;; Υπάρχει κανείς από εσάς που, αν άκουγε πως ένας φίλος του προτίθεται να κάνει μια αγορά από πολυκατάστημα στο οποίο εσείς είχατε υπόλοιπο λογαριασμού, θα σκεφτόταν να του ζητήσει τα λεφτά για την πάρτη του, λέγοντας του το αδιάσειστο επιχείρημα “έλα μωρέ, αφού ούτως ή άλλως τα ίδια θα έσκαγες!”...
    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία......
φίλε συναντησέ τον η πάρτον τηλέφωνο και κάνε παράπονα....πές του αυτά πού μάς έγραψες ..η στείλτου μιά επιστολή η εμαιλ ...μερικές φορές οί άνθρωποι κάνουν λάθη ..δός του άλλη μιά ευκαιρία,μήν πρασύρεσε από μιά συμπεριφορά τής συγκεκριμένης στιγμής..στό κάτω κάτω δέν σουφαγε τό σπίτι...επειδή είσαι πιτσιρικάς καί καλό παιδί καί σύ καί η αδελφούλα σου.. καί εγώ 46 σού απαντώ έχεις νά δείς πολύ χειρότερα στή ζωή σου...άσε από αχαριστία..
νά ξέρεις τό χρήμα είναι η μεγαλύτερη πρέζα ..γι αυτό γίνοντε τά πάντα ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom