Νέα

Πόσο δύσκολο είναι να πάρεις μια στριπτηζού;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nas0s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 348
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tus

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μία προσωπική εμπειρία να καταθέσω. Έχω πάει αρκετές φορές σε στριπτιτζάδικο, Ελλάδα και εξωτερικό. Στην Ελλάδα δεν μπορώ να πω ότι είναι εύκολο να πιάσεις το πίρι-πίρι με τις κοπέλες. Ίσως φταίει και η αρχή μου να μην κερνάω ποτό. Παρά όλα αυτά είναι κάποιες ελάχιστες φορές που αν δεν έχει δουλειά οι κοπέλες κάθονται στο τραπέζι και λέμε καμιά κουβέντα, κανένα ανέκδοτο, καμιά ιστορία, ανάλογα το επίπεδο της κοπέλας. Στην Ελλάδα δεν έχει τύχει να βρεθούμε ποτέ εκτός μαγαζιού, αλλά δε σκάω κιόλας, έχω κοπέλα.
Όταν είχα πάει στο Βέγκας όμως είχε κάτσει μία. Εκεί βέβαια το σύστημα είναι διαφορετικό. Οι κοπέλες πληρώνουν είσοδο στο μαγαζί κάπου 100$ και μένουν όσο θέλουν μέσα, κάνουν ό,τι θέλουν και παίρνουν την αμοιβή από τους χορούς και τα tips από το pole dance στο ακέραιο. Οπότε όταν ήρθε αυτή στο τραπέζι και πιάσαμε την κουβέντα δεν είχε τους μανατζαρέους να κρατάνε χρόνο για το πότε θα φύγει και γιατί κάθεται χωρίς ποτό. Πήρα κάμποσους χορούς μαζί της, στο prive ήταν πιο "ζεστή" και τελικά ανταλλάξαμε τηλέφωνα για να βρεθούμε και εκτός. Εκεί πλέον ήταν σαν κανονικό ραντεβού με φαγητό, κλαμπάκι και μετά στο ξενοδοχείο για τα περαιτέρω. Περισσότερο φάση GFE ήταν παρά ξεπέτα, μιας και μου έδειξε και μερικά ωραία μέρη του Βέγκας την επόμενη μέρα.
Στο δια ταύτα, ναι μπορείς να πάρεις μια στριπτιτζού, χωρίς να της τα σκάσεις για την πράξη, δεν παύεις όμως να της συμπεριφέρεσαι όπως μία κανονική γκόμενα.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Στο δια ταύτα, ναι μπορείς να πάρεις μια στριπτιτζού, χωρίς να της τα σκάσεις για την πράξη, δεν παύεις όμως να της συμπεριφέρεσαι όπως μία κανονική γκόμενα.
Ετσι ακριβως!
Χεράκι, μπουτάκι, φιλάκι στο μέτωπο και κατα την έξοδο απο το ίδρυμα αναφωνούμε "φιλάκια μωρό μου τα λέμε/μιλάμε στο τηλέφωνο"

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny:

Ξέχασα να προσθέσω στο κατα την έξοδο και το εμφανώς σουρωμένος και καυλωμένος... Δίνει μια άλλη αίσθηση ρομαντζου... :2funny:

Επισκέπτης
:2funny: :2funny:

Ξέχασα να προσθέσω στο κατα την έξοδο και το εμφανώς σουρωμένος και καυλωμένος... Δίνει μια άλλη αίσθηση ρομαντζου... :2funny:

Εγώ θα έλεγα - αν μου επιτρέπεις -...κατά την έξοδο εμφανώς σουρωμένη...και εσύ κατα-καυλωμένος...

:2funny:

This is ROMANZOOOOOO....

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Σαφώς σου επιτρέπω. Ας αφήσουμε τις αβρότητες μεταξύ μας...
Αν είναι έξυπνη θα είσαι εσύ ο σουρωμένος, αν πάλι όχι, αυτή θα είναι ντίρλα...
Το ρομαντζο όμως ρομάντζο... Και ας περιμένει ο επόμενος για το πριβέ :2funny: :2funny:
Σωστή πάντως η επισήμανση σου. ;)

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
με καλο μπλα μπλα και λιγα ευρω το πηρες το κοριτσι!πολυ ευκολο!

Επισκέπτης
Σαφώς σου επιτρέπω. Ας αφήσουμε τις αβρότητες μεταξύ μας...
Αν είναι έξυπνη θα είσαι εσύ ο σουρωμένος, αν πάλι όχι, αυτή θα είναι ντίρλα...
Το ρομαντζο όμως ρομάντζο... Και ας περιμένει ο επόμενος για το πριβέ :2funny: :2funny:
Σωστή πάντως η επισήμανση σου. ;)

:cheesy:

Εξυπνότερη δύσκολο...πονηρότερη ενδέχεται...αλλά πρέπει να έχει πάει πολύ καλά η μέρα για να είμαι τελείως μαλάκας...

Το ρομάντζο...ρομάντζο...αλλά νόμιζα οτι την παίρνεις κ φεύγεις...κ ο επόμενος περιμένει για το πριβέ..till next time...

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
:cheesy:

Εξυπνότερη δύσκολο...πονηρότερη ενδέχεται...αλλά πρέπει να έχει πάει πολύ καλά η μέρα για να είμαι τελείως μαλάκας...

Το ρομάντζο...ρομάντζο...αλλά νόμιζα οτι την παίρνεις κ φεύγεις...κ ο επόμενος περιμένει για το πριβέ..till next time...

Πονηρές οι Ρουμάνες??????? Μην γκινεσε κακο πιντι :grin: πιπέρι στο στόμα

Μα το ρομάντζο απαιτεί σασπένς... Φεύγεις κύριος είπαμε και λές "φιλάκια μωρό μου τα λέμε..." για να έχει να σκέφτεται στο επομενο πριβε αν θα την πάρεις τηλέφωνο ή όχι :grin: :cheesy: :2funny:
(Που θα πάει θα το ακούσουμε και αυτό...)

Επισκέπτης
Μα το ρομάντζο απαιτεί σασπένς... Φεύγεις κύριος είπαμε και λές "φιλάκια μωρό μου τα λέμε..." για να έχει να σκέφτεται στο επομενο πριβε αν θα την πάρεις τηλέφωνο ή όχι :grin: :cheesy: :2funny:
(Που θα πάει θα το ακούσουμε και αυτό...)

Μα θα υπάρχει σασπένς....

Φιλάκια μωρό μου...τα λέμε.......στο αυτοκίνητο.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Μα θα υπάρχει σασπένς....

Φιλάκια μωρό μου...τα λέμε.......στο αυτοκίνητο.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν μπαίνει στο Λαντα μου γιατι της θυμίζει το πατριντα και ντίσκολα πεντικά χρόνια...
(ιεν εφσιγκινιτο το μουρό)
Γι'αυτό φιλάκια και τα λέμε μετά... στο σπίτι σου :grin:

thdrpls

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
393
Πόντοι
26
θελει μπλα μπλα και να καταθετεις χρημα στην συγκεκριμενη χορευτρια και να σαι τακτικος πελατης αλλα και παλι ειναι δυσκολο

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
θελει μπλα μπλα και να καταθετεις χρημα στην συγκεκριμενη χορευτρια και να σαι τακτικος πελατης αλλα και παλι ειναι δυσκολο

και γιατι να μην το κανεις σε μια κανονικη κοπελα αυτο,και να αποκτησεις και πραγματικη γκομενα.

μπορει και να σου βγει καλη :cheesy:

τζαμπα λεφτα ειναι οι στριπτιτζουδες.

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Πουλας σπιτι αμαξι και οτι κινητο και ακινητο εχεις πας να κταθετεις εκει κλειστα και οτι γινει.Ενας φιλος απο Ξυλοκαστρο πουλουσς τα σταφυλια και πηγενε στο αλκατραζ. Δεν καταφερε τιποτα.Γιατι η στριπτιζου αν κανει σχεση μαζι σου σε χανει απο χορηγο

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Οσο θα υπαρχουν αλλοδαπες οι Ελλεεινιδες θα ειναι β΄ κατηγοριας γυναια ..... και επειδη αλλοδαπες δεν θα εκλειψουν ποτε για αυτο οι Ελλεεινιδες θα ειναι παντα πατσαβουρες ..... και οταν μιλαω για αλλοδαπες εννοω στριπερ,τουριστριες,βιζιτες κ.α. ..... γιατι οπως ειχε γραψει και ο KOSTAS F16 η κυτταριτιδα σταματαει στα συνορα και εγω θα ελεγα και καπου πιο κοντα ....  στο Ελ.Βενιζελος ......

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Βασικά από ότι έχω δει αν γουστάρει θα έρθει χωρίς φράγκα (στο παλιό σιτε κάποιος είχε βγάλει γκόμενα από στριπ-αν μπορεί ο admin να το βρει), συνήθως η πιθανότητα είναι ελάχιστη εως μηδενική.  Μου έχει συμβεί να δω άτομο να κερνάει σαμπάνια!! πολλά ποτά, απαμωτούς χορούς και στο τέλος ούτε τηλ ούτε τίποτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom