Νέα

Πόσο δύσκολο είναι να πάρεις μια στριπτηζού;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nas0s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 348
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν μπορείς να... εκφραστείς σε σχέση με το χώρο, πέραν των δικών σου εμπειριών στα όρια του επαγγέλματός σου με το οποίο ως γυναίκα, please, ανακατεύεσαι. Για γυναίκες, μπορείς να αναφέρεις σεμινάρια για μουνάρες, αν έχεις κάποια σχέση().
Κατά τα άλλα είναι περιττά και άσχετα. Γενικά, όταν κάποιος μιλάει για πράγματα που δεν ξέρει, είναι από άχρηστο εώς ενοχλητικό. Και συμφωνώ επ αυτών με τον ElftexTP.

Read my lips :Μπορώ να λέω ότι θέλω είτε σου αρέσει είτε όχι.  ;)

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Να ακούτε το θείο

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Read my lips :Μπορώ να λέω ότι θέλω είτε σου αρέσει είτε όχι.  ;)
δύσκολο να διαβάσει τα χείλη σου. προφανώς θεωρεί ότι είναι χρήσιμα μόνο για άλλη δουλειά. αμφιβάλλω αν έχει μπει στον κόπο να διαβάσει αυτά που γράφεις επί της ουσίας

Επισκέπτης
Εγω σας το ειπα...

Οποτε μπαινει η καθε Νιτσα, Μουνιτσα, Θειτσα σε ενα thread, αυτο γινεται μπουρδελο..

Επισης σας ειπα, μην της απαντατε και να την γραψετε στα αρχιδια σας..

Τωρα ειστε σχεδον ετοιμοι να τσακωθειτε..

Καλα να παθετε...Αυτο σας αξιζει..!!
Εσύ παλικάρι να πας σε ενα γιατρο ..ίσως θα σε βοηθήσει να δεχτείς οτι σε αυτόν τον κόσμο υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι, γυναίκες, παιδιά, άσπροι, μαύροι που έχουν απόψεις. Κοινωνικοποιηση ξέρεις τι είναι; Η μονο την λεξη στριπ εμαθες απο την οικογένεια;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
όντως μαλακίες γράφει η erinal. ο nokia δείχνει ότι έμαθε και πολλές άλλες λέξεις

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Οντως goergebest,ξερω πολλες αγενεις λεξεις τις χρησιμοποιω με μεγαλη απροθυμια..

Στην συγκεκριμενη περιπτωση της erinal, με εφερε εκτος εαυτου η ταση της να ποσταρει ακομα και στα πιο "αντρικα" θεματα..( βρε παιδι μου, ειναι σαν να γραφω εγω σε ενα φορουμ του cosmopolitan..!!)

Τωρα που ηρεμησα, αφ'ενος να ζητησω συγγνωμη απο το συγκεκριμενο μελος, για τις απρεπεις εκφρασεις μου και αφ'εταιρου να υπενθυμισω στις γυναικες μελη οτι δεν χρειαζεται να φυτρωνουν εκει που δεν τις σπερνουν...Ειναι ενας απο τους βασικους κανονες που πρεπει να εφαρμοζουν, εαν θελουν να τις αγαπησουμε περισσοτερο..

Ειναι η χειρώτερη, by far, απάντηση που μπορούσες να δώσεις μετά τη στοιχομηθεία σου με την ανωτέρω χρήστρια. Έχεις τουλάχιστον κανει 5 λάθη τακτικής που θα εκμεταλευτεί δεοντως. Ασε που ενίσχυσες όλους εκείνους τους παράγοντες που σχετίζοναται με την ασθένειά της.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Sta arxidia mou, by far βεβαιως βεβαιως..(Εννοω αν το εκμεταλευτει η' οχι..)

ΥΓ - Ποιο εκλεκτο μελος του σαιτ ειπαμε πως εισαι εσυ ?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ειναι η χειρώτερη, by far, απάντηση που μπορούσες να δώσεις μετά τη στοιχομηθεία σου με την ανωτέρω χρήστρια. Έχεις τουλάχιστον κανει 5 λάθη τακτικής που θα εκμεταλευτεί δεοντως. Ασε που ενίσχυσες όλους εκείνους τους παράγοντες που σχετίζοναται με την ασθένειά της.

τον έκαψες τον άνθρωπο ρε. αυτός το έσβησε το ποστ, αλλά η δική σου παράθεση το κάνει ορατό στη μισητή αντίπαλο

Επισκέπτης
Μια μέρα θα κανονίσουμε με τον νοκια να πάμε σε στριπ να συζητήσουμε περί του θέματος ..μέσα στο θέμα  :2funny: :2funny: :2funny: και εσύ ελφτεκ ΤΠ να σκάσεις :dancing: :dancing:

p33

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τζαμπα? πολυ δυσκολο, σκεψου οτι προηγουνται το αφεντικο του μαγαζιου και μερικοι νταβατζηδες μπραβοι. Αν σκεφτεις κιολας οτι για αυτους η καθε γκομενα ειναι εμπορευμα να ξερεις οτι θα προστατευσουν το εμπορευμα τους με καθε τροπο.

stelhai

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ειμαι καινούργιος στο φορουμ φιλαρακο.Ειπα να μπο και εγω στην παρεα.
Και για να συστηθω Στέλιος απο Βέροια!!!!

Stratocaster

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
6.255
Τωρα που ηρεμησα, αφ'ενος να ζητησω συγγνωμη απο το συγκεκριμενο μελος, για τις απρεπεις εκφρασεις μου και αφ'εταιρου να υπενθυμισω στις γυναικες μελη οτι δεν χρειαζεται να φυτρωνουν εκει που δεν τις σπερνουν...Ειναι ενας απο τους βασικους κανονες που πρεπει να εφαρμοζουν, εαν θελουν να τις αγαπησουμε περισσοτερο..

Σωστος ο Nokia!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom