Νέα

Δημοσκόπηση: Ποια μορφή αγοραίου έρωτα επιλέγετε ή προτιμάτε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnWoo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια από τις παρακάτω επιλογές υπηρεσιών αγοραίου έρωτα προτιμάτε;

• Μπουρδέλα

Ψήφοι: 1 14,3%
  • Πιάτσες

Ψήφοι: 0 0,0%
  • City Tours (συνοδούς πολυτελείας)

• Call Girls από αγγελίες (εφημερίδων / ίντερνετ)

Ψήφοι: 2 28,6%
  • Μασατζίδικα

• Κωλόμπαρα

• Στούντιο

• Στριπτιζάδικα

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    7
OP
OP
J

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Ένσταση κύριε πρόεδρε!

City Tours = συνοδοί πολυτελείας?

Πλάκα μας κάνεις?

9 στα 10 από τα city tours που εμφανίζονται στο Ελλάντα δεν πληρούν καν τις προϋποθέσεις για να τις καλέσεις συνοδούς. Μέτριες πουτανίτσες που στην χώρα τους βαράνε μύγες και τίποτα παραπάνω. Έρχονται και μας πιάνουν κότσους και τους τα ακουμπάμε κιόλας. Το ύψος τους αναφέρεται σε μεικτό ύψος (δλδ με τα τακούνια φορεμένα), κουβαλάνε ένα κάρο αρρώστιες, Αγγλικά επιπέδου οικονομικού μετανάστη εργαζόμενου σε οικοδομή, αμοιβές απίστευτες για οποιαδήποτε πουτανοαγορά στην Ευρώπη, φωτογραφίες πειραγμένες όσο δεν πάει άλλο και άλλα πολλά.

Ένσταση κύριε πρόεδρε!

ρε παιδιά, 100% δίκιο έχετε επί τις ουσίας (αν και υπάρχουν και κάποιες γκόμενες στα σίτυ τουρς που είναι όντως πολύ καλές). Αλλά μην το παίρνετε τοις μετρητοίς το "συνοδοί πολυτελείας", το είπα κυρίως για να κάνω τον διαχωρισμό. Αν και σε σχέση με την άθλια ποιότητα που επικρατεί στους άλλους κλάδους (ειδικά στην θεσσαλονίκη) ακόμα και οι μέτριες κοπέλες των τουρς είναι "πολυτελείας"!

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Θα έπρεπε να υπάρχει και επιλογή Ταϋλάνδη (Ασία γενικότερα)!!!!

Στο οποίο δίνω την ψήφο μου!!!

katara

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Το επίπεδο μπουρδέλων και studios τα τελευταία 10 χρόνια έχει ανέβει κατακόρυφα σε αντίθεση με τα cg που απο πλευράς ποιότητας έχουν πιάσει πάτο πλην ελαχίστων ευτυχώς εξαιρέσεων.Όσο για τα city tours...μεγάααλη απάτη αδέρφια. Ψήφο στα μπουρδέλα αβλεπή. :rockon: :rockon: :rockon:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Σε λαό που θεωρεί αυτονόητο ότι για να βγεί με μια γκόμενα των ... ανωτέρω προδιαγραφών ραντεβού, θα πρέπει να την κουβαλήσει αυτός με το δικό του αυτοκίνητο, να την κεράσει , να της κάνει το τραπέζι και να πληρώσει αυτός το ξενοδοχείο που θα την πηδήξει (ή να διαθέτει αυτός σπίτι) , έχουν δίκιο που ζητάνε τόσα.

Όταν ο Έλληνας είναι τόσο μαλάκας που θεωρεί ότι πρέπει να έχει BMW και λεφτά για τραπέζια των 100+ € για να πηδήξει ένα τσουλάκι εμφάνισης αντίστοιχης με αυτής των γυναικών που πηδάει ένας άνεργος αλκολικός ευρωπαίος, του αξίζουν όλα αυτά.
Συμφωνω και επαυξανω-Εμενα ενα χρονο Βουδαπεστη και ειδα τυροπιτες-αντρες με τα υπερμουνια που τους ειχαν σαν αρχοντες(οι περισσοτερες απο αυτες ψαχνοταν για πηδουλο βεβαια αλλα ημουνα με την Ουγγαρεζα και δεν με`παιρνε να παιξω μπαλα)
Ψηφο σε μπουρδελα
Ριχτε και καμια ενημερωση οσοι πατε-2 ενημερωσεις ειχαμε σημερα.Επιτρεπεται?

katara

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Πολύ φαϊ ρε psolaras,πολύ ρέκλα.Που μυαλό και διάθεση για γαμίσια και τσάρκες. ;)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Πολύ φαϊ ρε psolaras,πολύ ρέκλα.Που μυαλό και διάθεση για γαμίσια και τσάρκες. ;)
Σε 5 μερες πηγα 3 φορες
Μου ανοιξε η ορεξη για μουνακια και οχι για κουραμπιεδες-μελομακαρονα-γαλοπουλες
Παχαινουν οι μαλακιες αυτες
Αξιοσημειωτο καυλακια ειχε σημερα σε 3 που κοιταξα και κατεθεσα σε 2

katara

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Σωστός ο παίκτουρας. :rockon: :rockon: :rockon:

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Η κάθε μορφή έρωτα έχει το δικό της χάρισμα. Αν ήταν καλύτερη η μία ή η άλλη δεν θα υπήρχαν τόσες επιλογές.
Το τι επιλέγει ο κάθενας είναι συνάρτηση των κριτηρίων τα οποία θέτει.
Άλλος θέτει σαν βάση το οικονομικό, άλλος την εμφάνιση, άλλος το χρόνο, άλλος την εμπιρία κ.α..
Έγώ προσώπικά θέτω σαν βασικό κριτήριο την ασφάλεια (υγεία). Προτιμώ τα μπουρδέλα που υπάρχει ένας υγειονομικός έλεγχος καθώς δουλεύω και στον χώρο της υγείας και ξέρω οτι 5 πράγματα τειρούνται.
Όχι οτι δεν έχω δοκιμάσει και τους άλλους τρόπους, όχι οτι δεν θα τους ξαναδοκιμάσω, όχι οτι δεν μου άρεσαν, αλλά προτιμώ να ρισκάρω λιγότερο.
Γιατί κακά τα ψέματα όλοι ψιλορισκάρουμε.

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
Σε 5 μερες πηγα 3 φορες
Μου ανοιξε η ορεξη για μουνακια και οχι για κουραμπιεδες-μελομακαρονα-γαλοπουλες
Παχαινουν οι μαλακιες αυτες
Αξιοσημειωτο καυλακια ειχε σημερα σε 3 που κοιταξα και κατεθεσα σε 2

βαλε κριτικη στον καταλογο, να δουμε που πηγες

katara

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Καυλώσαμε,καυλώσαμε Aektzis και θέλουμε ενημέρωση? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Αγαπητέ JohnWoo ξέχασες τις κατηγορίες των στούντιο και των στριπτιζάδικων (είναι και η αδυναμία μου αυτά τα δύο  :grin:).Αν θες ετοίμασε κειμενάκι γι'αυτά τα δύο με την δική γραφή και στείλτα μου στο pm μου να τα 'κολλήσω' στο αρχικό σου post.Στην ψηφοφορία τώρα τα προσθέτω studio & strip επι τόπου  :rockon:

HONDACRV

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
24
Like
147
Πόντοι
291
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους! Πολύ καλή η προσπάθεια, αλλά τι να ψηφίσω που κατά περίπτωση μου αρέσουν όλα; Το μόνο που μπορώ από καρδιάς να ευχηθώ, είναι να είμαστε γεροί και να έχουμε πολλά κουράγια!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
εεεεε παιδιά... ξεχάσατε μιά επιλογή....

Με την γυναίκα μου

διότι ως γνωστόν "γάμος είναι η ακριβώτερη μορφή πορνείας στον κόσμο"

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Marriage is the most expensive form of prostitution

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Τώρα που είδα οτι βάλατε τα στριπτιτζίδικα εγώ έχω ήδη ψηφίσει και πήγε η ψήφος μου χαμένη στα κωλόμπαρα!

argentinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αν λοιπόν έπρεπε κάποτε να διαλέξουμε ΜΟΝΟ ενα (1) μέρος που θα πηγαίναμε να ξεχαρμανιάζουμε,για τον επόμενο ένα (1) χρόνο ας πούμε..ποιός θα ήταν αυτός???
  μασαζερι,μπουρδέλα,στούντιο,πιάτσες,city tour's,,αν θέλετε απαντάτε.
  Ετσι για να δούμε προτιμησεις

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Χαλαρα μασαζερι
best value 4 money
[ καλυτερη σχεση αποδοσης-τιμης ]
το μονο κακο τα κρεββατια ,
αν ειχαν φουσκωτα στρωματα θα ηταν καλυτερα!

εσυ τι διαλεγεις αργεντινε? :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom