Νέα

Πόσο δύσκολο είναι να πάρεις μια στριπτηζού;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nas0s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 348
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Νόκια θα με συγχωρήσεις παλικάρι μου αλλα την χάρη δεν στην κάμω. Θα μιλάω οπου θέλω και ειδικά αν έχω γνώση για κάποιο θέμα.
τυγχάνει να έχω εργαστει με στριπτιζούδες λόγω εργασίας οχι στον χώρο τους... οπότε ξέρω και τις περιουσίες τους και τα σωψυχά τους οπότε τα παλικάρια - τσούκτρες (με τα πολλά χιλιόμετρα στα στριπ) σε πληροφορώ ότι ξέρουν λίγα ... αντε μερικοί την έχουν ψηλιαστεί ...για να είμαι σωστή.

Αρα, ή λογίστρια ή κομμώτρια ή χαρτορήχτρα  είναι η κυρία... :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Νόκια θα με συγχωρήσεις παλικάρι μου αλλα την χάρη δεν στην κάμω. Θα μιλάω οπου θέλω και ειδικά αν έχω γνώση για κάποιο θέμα.
τυγχάνει να έχω εργαστει με στριπτιζούδες λόγω εργασίας οχι στον χώρο τους... οπότε ξέρω και τις περιουσίες τους και τα σωψυχά τους οπότε τα παλικάρια - τσούκτρες (με τα πολλά χιλιόμετρα στα στριπ) σε πληροφορώ ότι ξέρουν λίγα ... αντε μερικοί την έχουν ψηλιαστεί ...για να είμαι σωστή.
Και γω στη δουλεια μου ειχα δυο μουσουλμανους,τι παει να πει?Οτι εμαθα τη ψυχοσυνθεση ολων των μουσουλμανων και το πως σκεφτονται?..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
off topic: LION, το άγαλμα που έχεις στο avatar είναι της Αμφίπολης;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
porto leone δεν είναι το λιμάνι του Πειραιά;
Nαι,βασικα αυτο στη φωτο ειναι ψευτικο..το πρωτοτυπο το εχουν νομιζω σε ενα μουσειο στη Βενετια..
τρια πουλάκια κάθονταν ..... :2funny: :2funny: :2funny:
Μιλα για πουλακια εσυ,ο νηστικος καρβελια ονειρευεται..

Επισκέπτης
Nαι,βασικα αυτο στη φωτο ειναι ψευτικο..το πρωτοτυπο το εχουν νομιζω σε ενα μουσειο στη Βενετια..Μιλα για πουλακια εσυ,ο νηστικος καρβελια ονειρευεται..

ναι ρε φίλε είμαι όνειρο το ξέρω ...θερινής νυκτός! :2funny: :2funny: :2funny:
τα καρβέλια κάντα προφιτερόλ μου αρέσει πιο πολυ. :rolleyes:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
porto leone δεν είναι το λιμάνι του Πειραιά;

Ναι, ονομασία που πήρε το 1318 εξαιτίας του μαρμάρινου λιονταριού που στόλιζε το λιμάνι και που αντικατέστητε το κλεμμένο το 1688 από τους Ιταλούς, που τώρα βρίσκεται στην Βενετία!
Αλλά δεν ήταν αυτά τα μόνα ονόματα που είχε το μεγάλο λιμάνι... οι Φράγκοι το έλεγαν Πόρτο Ντράκο, ενώ οι Τούρκοι από το 1456 "Λιμάνι της Ασίας"

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16

erinal_w κοριτσι μου δωσε μας τα φωτα σου. Εστω και σε pm αν προτιμας. Ετοιμαζω μια επανοδο στον χωρο και μαζευω ιδεες, σκεφτομαι να αλλαξω προσεγγιση, λογο ...χαμηλης ευφιυας του υποψηφιου θυματος.

Επισκέπτης
erinal_w κοριτσι μου δωσε μας τα φωτα σου. Εστω και σε pm αν προτιμας. Ετοιμαζω μια επανοδο στον χωρο και μαζευω ιδεες, σκεφτομαι να αλλαξω προσεγγιση, λογο ...χαμηλης ευφιυας του υποψηφιου θυματος.

τι θέλεις να μάθεις ρε παλικάρι;
Αν δουν οτι χαλάς φραγκα ...και οτι θα βγάλουν απο σενα μια χαρά τηλεφωνο σου δινουν.
Είναι απλα τα πράγματα. Στον μπατιρι δεν θα κατσουν. Ξέρουν καλά την μυρωδια του χρηματος...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Αν δουν οτι χαλάς φραγκα ...και οτι θα βγάλουν απο σενα μια χαρά τηλεφωνο σου δινουν.
Είναι απλα τα πράγματα. Στον μπατιρι δεν θα κατσουν. Ξέρουν καλά την μυρωδια του χρηματος...

Μόνο οι στριπτιζούδες έχουν αυτά τα qualities? Εγώ ξέρω και ΠΟΛΛΕΣ άλλες :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
Πρεπει να παρης δανειο απο την εθνικη για να γαμησης
και ΑΝ.... :jerking: :jerking: :jerking:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Μόνο οι στριπτιζούδες έχουν αυτά τα qualities? Εγώ ξέρω και ΠΟΛΛΕΣ άλλες :2funny: :2funny:
Ναι,κι αυτο το συμπερασμα το εβγαλε επειτα απο πολλα χρονια συνεργασιας με στριπτιτζουδες,εγω μεσα σε 2 λεπτα σε στριπ το καταλαβα αυτο..πουλια στον αερα πιανεις βρε..

stalkeг

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Θεωρείες ούτε καν από ΑΤ. Please μίλα για κάτι που ξέρεις.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

Stories

Νέο!