Νέα

Πόσο δύσκολο είναι να πάρεις μια στριπτηζού;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nas0s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 348
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Μόνο οι στριπτιζούδες έχουν αυτά τα qualities? Εγώ ξέρω και ΠΟΛΛΕΣ άλλες :2funny: :2funny:

οι στριπτιζούδες τα έχουν με πατέντα. οι άλλες τα εφαρμόζουν χωρίς καν να πληρώνουν για τα πνευματικά δικαιώματα

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
οι στριπτιζούδες τα έχουν με πατέντα. οι άλλες τα εφαρμόζουν χωρίς καν να πληρώνουν για τα πνευματικά δικαιώματα

και οι άλλες (οι ερασιτέχνες) τα εφαρμόζουν χωρίς να έχουν συνέταιρο....

Πως λέμε π.χ. ότι όταν κάνεις business, έχεις συνέταιρο/νταβά το κράτος και πληρώνεις φόρους?

Έ, κάπως έτσι είναι και για πολλές στριπτηζούδες, κυρίως όσες είναι Killers.

Ενώ οι ερασιτέχνες, τα κρατάνε όλα για την πάρτη τους, δεν αποδίδουν ποσοστά σε συνέταιρο.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
και οι άλλες (οι ερασιτέχνες) τα εφαρμόζουν χωρίς να έχουν συνέταιρο....

Πως λέμε π.χ. ότι όταν κάνεις business, έχεις συνέταιρο/νταβά το κράτος και πληρώνεις φόρους?

Έ, κάπως έτσι είναι και για πολλές στριπτηζούδες, κυρίως όσες είναι Killers.

Ενώ οι ερασιτέχνες, τα κρατάνε όλα για την πάρτη τους, δεν αποδίδουν ποσοστά σε συνέταιρο.

Και λίγα λες. επιπλέον, στη συγκεκριμένη ''βιομηχανία'' συμβαίνει το οικονομικό παράδοξο ο τζίρος των ''ερασιτεχνών'' να είναι πολλαπλάσιος από αυτόν των ''επαγγελματιών''

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
τι θέλεις να μάθεις ρε παλικάρι;
Αν δουν οτι χαλάς φραγκα ...και οτι θα βγάλουν απο σενα μια χαρά τηλεφωνο σου δινουν.
Είναι απλα τα πράγματα. Στον μπατιρι δεν θα κατσουν. Ξέρουν καλά την μυρωδια του χρηματος...

Καλα μιλαμε εισαι επιστημονας :jerking:
Αυτο εννοουσες οταν ελεγες πως το κατεχεις; :headbang:
Επετρεψε μου βεβαια να σε πληροφορησω πως γαμας χωρις να τα σκασεις ή μαλλον καλυτερα αν ΔΕΝ τα σκασεις ε γιατι βεβαια ειναι μαλακια να δωσεις μια περιουσια την διαθετεις δεν την διαθετεις για ενα πηδημα και μετα να σε σχολασει (γιατι αυτο συμβαινει οταν καταλαβει πως δεν μπορει να σου φαει αλλα ή δεν μπορει να σε παντρευτει). Εννοειται βεβαια πως τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξια σκελια. Για να καταφερεις στριπτιτζου χωρις πολλα εξοδα θέλει να εισαι ομορφοπαιδο να 'χεις στυλ κατι τελος παντων γιατι κι αυτες γυναικες ειναι και κολακευονται αμα μετρας (σαν ανδρας οχι σαν τσεπη) γρηγορα βεβαια λογικευονται (προειδοποιω).
Ε τωρα βεβαια και συγγνωμη αν γινομαι κυνικος αν η μονη σου γοητεια ειναι η απογνωση που σου χαριζει η αγαμια ειδικα αυτες δυσκολα θα συγκινηθουν.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Μπορεί να μη στοιχίσει και τιποτα. Απολύτως.

να θυμίσω ότι η γνωστή Αντριάννα (αλήθεια, που πήγε το κοριτσι αυτό) είχε κανονικότατες σχεσεις με πελάτες που της άρεσαν. Ανιδιοτελεις σχεσεις. Εντελως. Γνωρίζω επίσης ότι γνωστό CG -που εχουν από ότι βλέπω γραφτεί σεντονια για πάρτη της- έκανε το ίδιο. Από stripers δεν έχω ακούσματα ούτε εμπειρίες, όποτε δεν μιλάω. Φαντάζομαι όμως ότι δεν θα είναι και πολύ διαφορετικά τα πράγματα εκεί.

Αν δεν συμβαίνει το ανωτέρω, καλά θα είναι το υποψήφιο θύμα να κάνει ένα deal με τη striper και να τη budget-άρει (ποσό ανα συνεύρεση). Γνωστός το άνει αυτό με εξαιρετική επιτυχία. πρέπει να είσαι εξαιρετικός μαλάκας (ή εντελώς ανώριμος και άπειρος) να πιστεύεις ότι επενδύοντας μερικές δεκάδες χιλιαδες € θα ''ρίξεις'' τη γκόμενα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το χειριστείς έτσι.

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Αρα αν κατάλαβα καλα το συμπέρασμα είναι ότι οι κοπέλες στα στριπ γαμιόνται σαν όλες τις υπόλοιπες γυναίκες ...  :headbang:

Οποτε και όπως γουστάρουν, με όποιον γουστάρουν χωρίς εμείς οι κοινοί θνητοί να μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί ...  :S

Και μετά σου λέει ότι η Ευά πλάστηκε από το πλευρό του Αδάμ ... εκεί μου φαίνεται ο πρωτόπλαστος έκρυβε τα αποθέματα μαλακίας / ασυναρτησίας του ...

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Eσυ φιλε εισαι ο παλιος melborg7?

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Οχι, είμαι ο Borg σκέτο  :sunglasses:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που έχουν γράψει χιλιόμετρα στα στριπτηζάδικα. Πόσο δύσκολο είναι να πάρεις μια στριπτηζού? Εννοώ να διαλέξεις μια που γουστάρεις, να την κεράσεις μερικά ποτά και κανένα χορό και στο τέλος του προγράμματος να την πάρεις. Σίγουρα κάποιοι θα το έχουν κάνει. Και οι γκόμενες προς ενίσχυσης του εισοδήματός τους γιατί να μην το κάνουν?
Όποιος έχει σχετικές εμπειρίες (επιτυχημένες ή μη) ας μας δώσει τα φώτα του.

Φιλικά
Νάσος
htκαι κυριως αυτο
Εμενα με βοηθησε

Rake

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αρα αν κατάλαβα καλα το συμπέρασμα είναι ότι οι κοπέλες στα στριπ γαμιόνται σαν όλες τις υπόλοιπες γυναίκες ...  :headbang:

Οποτε και όπως γουστάρουν, με όποιον γουστάρουν χωρίς εμείς οι κοινοί θνητοί να μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί ...  :S
Αναρωτιεμαι γιατι καποιος θα ειχε διαφορετικη εντυπωση... Γυναικες ειναι και το κανουν με οποιον και οπως θελουν. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μερικοι εχουν την αποψη οτι ειναι "ευκολοτερο"  ή "καλυτερο" το να εχουν μια σχεση με μια strip-teaser απο μια ελληνιδα. Απο την στιγμη που δεν τιθεται θεμα οικονομικης συναλλαγης , ειναι ακριβως η ιδια κατασταση . Κατα την γνωμη μου , πιο ευκολο ειναι να εχεις "σχεση" με ελληνιδα παρα με ξενη , αλλα αυτες ειναι προσωπικες αποψεις ,οποτε μπορειτε να διαφωνεισεται ελευθερα.

ΥΓ. Οταν καποιος πηγαινει σε αυτα τα μαγαζια , το κανει για να ικανοποιησει μια στιγμιαια αναγκη,να κανει την πλακα του ή ενα καλο report  :grin: ' Αν το κανει για να βρει "αγαπη" σε μονιμη βαση , λυπαμαι που το λεω αλλα ειναι σχεδον αδυνατον. Περνας καλα οση ωρα βρισκεσαι στο μαγαζι και πληρωνεις για αυτο.

Επισκέπτης
Θα σας καταθέσω σε συντομία την προσωπική μου ιστορία : Πριν 4-5 χρόνια πηγαίναμε πολύ με έναν κολλητό μου σε διάφορα στριπτηζάδικα. Eκείνος το έριχνε στο μπλα-μπλά και μάρτυρας εγώ, είχε βγάλει 2-3 γκόμενες, με πολύ επιμονή και υπομονή (όχι τόσο χρήμα, αλλά πραγματική επιμονή και υπομονή). Tις αντιμετώπιζε με σεβασμό, αντάλλαζαν πολλά sms, κέρναγε πολλά ποτά και τις κρατούσε ώρα (όχι μπουκάλια και τέτοια χοντρά). Kαι είχε πράγματα να πει, που οι γκόμενες τον έβρισκαν ενδιαφέρον τύπο. Bασικό πιστεύω ήταν ότι ασχολιόταν για πολύ καιρό με κάποια που τον ενδιέφερε. Eγώ δεν πολυασχολιόμουν. Έπαιρνα χορούς και κόντρα χορούς αλλά δεν προσπαθούσα για το "παραπάνω". Mια μέρα με πήρε τηλέφωνο ο παραπάνω φίλος μου και μου είπε ότι είχε πάει για καφέ με την Aναστασία (η στρίπερ γκόμενα που είχε τότε - από Λευκορωσία ) και ότι είχε πάει μαζί για καφέ και η αδερφή της η οποία ήθελε πολύ να με γνωρίσει από αυτά που της είχε πει ο φίλος μου. Aυτή ήταν και η μοναδική στριπτηζού που έχω γαμήσει. Δούλευε στο Millionaire στο Παγκράτι (δεν υπάρχει πια) και η ουσιαστική πιστεύω λεπτομέρεια στην περίπτωσή μου ήταν ότι ποτέ δεν την είδα να δουλεύει και την γνώρισα στο άσχετο. Tα είχαμε ένα αρκετό διάστημα, ήθελε απλά πράγματα (σινεμά, καφέ κλπ), και την γαμούσα στο σπίτι της στην Γλυφάδα ή στο διαμερισματάκι μου. Tην πήγαινα πολλές φορές στην δουλειά, αλλά ποτέ δεν είχα πάει μέσα.

Επισκέπτης
Προσπαθώ μερικές φορές να καταλάβω. Ρωτάει ένα παλικάρι ανοίγωντας θρέντ αν είναι εύκολο να γαμήσεις σε στριπ και πως. Του απαντάω ότι ο κοινός νους γνωρίζει ότι τούτο είναι εύκολο οταν υπάρχει χρήμα. Δηλαδή τα αυτονόητα. μετά πετάγεται ο κάθε ένας εκνευρισμένος - αναθεμα αν καταλαβαίνω γιατί - να ερμηνεύσει όσα είπα με τον δικό του παραδοσιακό τρόπο....
Τόσο καιρό αναρωτιέμαι τι καταφέρνετε με αυτην την τακτικη;
μερικοι μπερδευετε επαννειλλημενως τις κοπελες στα στριπ με εξω. δικαιωμά σας. Δεν ελιναι όμως το ίδιο ακόμα και αν στο δικο σας το μυαλό έχετε την ανάγκη να ισοπεδώσετε όλο τον κόσμο για να νοιώσετε πιο όμορφα.
Δεν αρνούμαι οτι ο κόσμος έχει το χρήμα στο μυαλό του περισσότερο απο κάθε αλλη εποχή. Το γνωρίζω. Αλλά η ισοπέδωση μου δημιουργεί το αίσθημα ανθρώπων σε χάος που για να βρούν ενα "φως" βαπτίζουν και το φως  σκοτάδι ....
Είναι και αυτό φαινόμενο της εποχής.
Τώρα επειδή έχω ασχοληθεί με τους ανθρώπους αυτούς και γνωρίζω αρκετά αλλά δεν μου επιτρέπει η θεση μου να μιλήσω και αν θέλετε και η ηθική μου δεν θα σας πω παραπάνω. Η επιλογή σας να πάτε σε στριπ ειναι ΄προσωπική και απο εμένα θεμιτή. Ο καθεένας επιλέγει τον κόσμο που του ταιριάζει.
Είπε κάποιο παλικάρι ότι οι γυναίκες των στριπ επιλέγουν και άντρες με στυλ και εμφάνιση χωρις λεφτά. ΘΑ συμφωνήσω. Θα προσθέσω όμως κάτι ακόμα... αν έχει φθαρεί η ψυχή σου με το χρήμα, πρέπει να έχεις μεγάλο απόθεμα και μεγάλα κότσια για να ζήσεις αλλοιως..και εννοω σε κάθε επίπεδο. Βλέπετε με το στυλ γαμας.Αλλά με το στυλ δεν μένεις με τον αλλον.. θέλει και κάτι πιο πολύ.
Ολοκληρώνοντας θα πω τούτο. Εύκολα γαμάς παλικάρι που ανοιξες το θρέντ γενικώς.. Εύκολα και πολλές. Αν είναι αυτό το ζητούμενο και σε στριπ και σε πικ νικ...

:2funny: :2funny: :2funny:

stalkeг

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Προσπαθώ μερικές φορές να καταλάβω. Ρωτάει ένα παλικάρι ανοίγωντας θρέντ αν είναι εύκολο να γαμήσεις σε στριπ και πως. Του απαντάω ότι ο κοινός νους γνωρίζει ότι τούτο είναι εύκολο οταν υπάρχει χρήμα. Δηλαδή τα αυτονόητα. μετά πετάγεται ο κάθε ένας εκνευρισμένος - αναθεμα αν καταλαβαίνω γιατί - να ερμηνεύσει όσα είπα με τον δικό του παραδοσιακό τρόπο....
Τόσο καιρό αναρωτιέμαι τι καταφέρνετε με αυτην την τακτικη;
μερικοι μπερδευετε επαννειλλημενως τις κοπελες στα στριπ με εξω. δικαιωμά σας. Δεν ελιναι όμως το ίδιο ακόμα και αν στο δικο σας το μυαλό έχετε την ανάγκη να ισοπεδώσετε όλο τον κόσμο για να νοιώσετε πιο όμορφα.
Δεν αρνούμαι οτι ο κόσμος έχει το χρήμα στο μυαλό του περισσότερο απο κάθε αλλη εποχή. Το γνωρίζω. Αλλά η ισοπέδωση μου δημιουργεί το αίσθημα ανθρώπων σε χάος που για να βρούν ενα "φως" βαπτίζουν και το φως  σκοτάδι ....
Είναι και αυτό φαινόμενο της εποχής.
Τώρα επειδή έχω ασχοληθεί με τους ανθρώπους αυτούς και γνωρίζω αρκετά αλλά δεν μου επιτρέπει η θεση μου να μιλήσω και αν θέλετε και η ηθική μου δεν θα σας πω παραπάνω. Η επιλογή σας να πάτε σε στριπ ειναι ΄προσωπική και απο εμένα θεμιτή. Ο καθεένας επιλέγει τον κόσμο που του ταιριάζει.
Είπε κάποιο παλικάρι ότι οι γυναίκες των στριπ επιλέγουν και άντρες με στυλ και εμφάνιση χωρις λεφτά. ΘΑ συμφωνήσω. Θα προσθέσω όμως κάτι ακόμα... αν έχει φθαρεί η ψυχή σου με το χρήμα, πρέπει να έχεις μεγάλο απόθεμα και μεγάλα κότσια για να ζήσεις αλλοιως..και εννοω σε κάθε επίπεδο. Βλέπετε με το στυλ γαμας.Αλλά με το στυλ δεν μένεις με τον αλλον.. θέλει και κάτι πιο πολύ.
Ολοκληρώνοντας θα πω τούτο. Εύκολα γαμάς παλικάρι που ανοιξες το θρέντ γενικώς.. Εύκολα και πολλές. Αν είναι αυτό το ζητούμενο και σε στριπ και σε πικ νικ...

:2funny: :2funny: :2funny:

Γιατί ασχολείσαι με πράγματα που δεν αντιλαμβάνεσαι, είτε ως άνδρας είτε ως πελάτης stip; Για αυτό σου είπανε δικαιολογημένα τζους.

Επισκέπτης
Γιατί ασχολείσαι με πράγματα που δεν αντιλαμβάνεσαι, είτε ως άνδρας είτε ως πελάτης stip; Για αυτό σου είπανε δικαιολογημένα τζους.

Δηλαδή κάποιος που δεν έχει πάει σε στριπ επειδή είναι άντρας μπορεί να εκφραστεί ενώ εμένα με αποκλείει η γυναικεία μου φύση;
Η σκέψη σου ειναι αφελής και προκατειλλημένη γιατί μπορεί να έχω μαγαζί με κοπελες η μπορεί και να μαι πρωην στριπερ. 
Για σκέψου το λιγάκι...

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Δεν είναι κάπως δύσκολο μία γυναίκα να εκφράσει αντρική άποψη ?

Είναι εξίσου δύσκολο με έναν άντρα που προσπαθεί να εκφράσει γυναικεία άποψη ...

Τα βιώματα μας (ήτε άντρας ή τε γυναίκα) είναι τελείως διαφορετικά με αποτέλεσμα το ένα φύλο να μην μπορεί να κατανοήσει/αντιδράσει/κλπ όπως το άλλο.

Από την άλλη πλευρά όμως όταν ακούς διαφορετικές απόψεις, και από άντρα και από γυναίκα για το ίδιο θέμα, αποκτάς πιο σφαιρική άποψη του θέματος.

Με το να ακούς και να σέβεσαι διαφορετικές απόψεις από τις δικές σου (ακόμα και αν είναι 100% αντίθετες) δεν χάνεις

αυτά ...  :think:

maitre

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ έχω μιαν άλλη απορία. Πόσο δύσκολο είναι να πάρεις την περιπτερού μετά το τέλος της βάρδιας?????

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Δηλαδή κάποιος που δεν έχει πάει σε στριπ επειδή είναι άντρας[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt],[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] μπορεί να εκφραστεί ενώ εμένα με αποκλείει η γυναικεία μου φύση;

καλά το έχω βάλει το κόμμα ή κάπου αλλού το ήθελες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom