Προσπαθώ μερικές φορές να καταλάβω. Ρωτάει ένα παλικάρι ανοίγωντας θρέντ αν είναι εύκολο να γαμήσεις σε στριπ και πως. Του απαντάω ότι ο κοινός νους γνωρίζει ότι τούτο είναι εύκολο οταν υπάρχει χρήμα. Δηλαδή τα αυτονόητα. μετά πετάγεται ο κάθε ένας εκνευρισμένος - αναθεμα αν καταλαβαίνω γιατί - να ερμηνεύσει όσα είπα με τον δικό του παραδοσιακό τρόπο....
Τόσο καιρό αναρωτιέμαι τι καταφέρνετε με αυτην την τακτικη;
μερικοι μπερδευετε επαννειλλημενως τις κοπελες στα στριπ με εξω. δικαιωμά σας. Δεν ελιναι όμως το ίδιο ακόμα και αν στο δικο σας το μυαλό έχετε την ανάγκη να ισοπεδώσετε όλο τον κόσμο για να νοιώσετε πιο όμορφα.
Δεν αρνούμαι οτι ο κόσμος έχει το χρήμα στο μυαλό του περισσότερο απο κάθε αλλη εποχή. Το γνωρίζω. Αλλά η ισοπέδωση μου δημιουργεί το αίσθημα ανθρώπων σε χάος που για να βρούν ενα "φως" βαπτίζουν και το φως σκοτάδι ....
Είναι και αυτό φαινόμενο της εποχής.
Τώρα επειδή έχω ασχοληθεί με τους ανθρώπους αυτούς και γνωρίζω αρκετά αλλά δεν μου επιτρέπει η θεση μου να μιλήσω και αν θέλετε και η ηθική μου δεν θα σας πω παραπάνω. Η επιλογή σας να πάτε σε στριπ ειναι ΄προσωπική και απο εμένα θεμιτή. Ο καθεένας επιλέγει τον κόσμο που του ταιριάζει.
Είπε κάποιο παλικάρι ότι οι γυναίκες των στριπ επιλέγουν και άντρες με στυλ και εμφάνιση χωρις λεφτά. ΘΑ συμφωνήσω. Θα προσθέσω όμως κάτι ακόμα... αν έχει φθαρεί η ψυχή σου με το χρήμα, πρέπει να έχεις μεγάλο απόθεμα και μεγάλα κότσια για να ζήσεις αλλοιως..και εννοω σε κάθε επίπεδο. Βλέπετε με το στυλ γαμας.Αλλά με το στυλ δεν μένεις με τον αλλον.. θέλει και κάτι πιο πολύ.
Ολοκληρώνοντας θα πω τούτο. Εύκολα γαμάς παλικάρι που ανοιξες το θρέντ γενικώς.. Εύκολα και πολλές. Αν είναι αυτό το ζητούμενο και σε στριπ και σε πικ νικ...