Νέα

Πόσο δύσκολο είναι να πάρεις μια στριπτηζού;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nas0s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 348
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που έχουν γράψει χιλιόμετρα στα στριπτηζάδικα. Πόσο δύσκολο είναι να πάρεις μια στριπτηζού? Εννοώ να διαλέξεις μια που γουστάρεις, να την κεράσεις μερικά ποτά και κανένα χορό και στο τέλος του προγράμματος να την πάρεις. Σίγουρα κάποιοι θα το έχουν κάνει. Και οι γκόμενες προς ενίσχυσης του εισοδήματός τους γιατί να μην το κάνουν?
Όποιος έχει σχετικές εμπειρίες (επιτυχημένες ή μη) ας μας δώσει τα φώτα του.

Φιλικά
Νάσος

Ωραιο Θεμα!!!

Επισκέπτης
Θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που έχουν γράψει χιλιόμετρα στα στριπτηζάδικα. Πόσο δύσκολο είναι να πάρεις μια στριπτηζού? Εννοώ να διαλέξεις μια που γουστάρεις, να την κεράσεις μερικά ποτά και κανένα χορό και στο τέλος του προγράμματος να την πάρεις. Σίγουρα κάποιοι θα το έχουν κάνει. Και οι γκόμενες προς ενίσχυσης του εισοδήματός τους γιατί να μην το κάνουν?
Όποιος έχει σχετικές εμπειρίες (επιτυχημένες ή μη) ας μας δώσει τα φώτα του.

Φιλικά
Νάσος

Προσωπικα πιστευω οτι ολον τον κοσμο να χεις γυρισεις σε χιλιομετρα,αμα δεν σε γουσταρει η γκομενα ή δεν εχεις φραγκα, γκομενα δεν παιρνεις βγαζεις απο στρηπτιζαδικο...

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Oτι ειναι να γινει θα γινει απο μονο του.
Καλο ειναι να ρωταμε καποια βασικα πραγματα για να μαθαινουμε αλλα οχι φιλοσοφικη αναλυση,τα υπολοιπα στην πραξη.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
OK, ας πούμε ότι είναι δύσκολο να πάρεις στιπτηζού.

Μπορείτε να μου πειτε πως καταφέρνει κανείς να τον πληρώνει (και όχι να την πληρώνει) CTουρίστρια?

Γιατί φήμες τρελλές τριγυρνούν.....για notorious μέλη του site, γλυκοτσούτσουνα... :rockon: :rockon: :rockon:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ωχχχχ... τι ήταν αυτό που έγραψες ρε συνονόματε; δεν το πιστεύω αν δεν βάλω το δάχτυλό μου επί τον τύπο των ήλων

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Χωρίς πλάκα....άλλοι παρακαλάμε για ένα 2ωράκι και άλλοι κάνουν τζάμπα διακοπές, τρώνε και πίνουν μέσα στην χλιδή....

Γάμησέ τα!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
α, ρε άδικη κενωνία που άλλους τους ανεβάζεις κι άλλους τους κατεβάζεις

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Ολοκληρώνοντας θα πω τούτο. Εύκολα γαμάς παλικάρι που ανοιξες το θρέντ γενικώς.. Εύκολα και πολλές. Αν είναι αυτό το ζητούμενο και σε στριπ και σε πικ νικ...

Πολυ καλα τα ειπες. Μπραβο.
Τον στελνεις στο στομα του λυκου.
Για να ικανοποιησεις τον δικοσου εγωισμο.
Νομιζω οτι  θα σε πιστεψει και θα την πατησει.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
νομιζω οτι ηρθε η ωρα της καθαρσις,η νεμεσις των στριπ,δεν τραβαει αλλο αυτο το πραμα... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

stalkeг

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδή κάποιος που δεν έχει πάει σε στριπ επειδή είναι άντρας μπορεί να εκφραστεί ενώ εμένα με αποκλείει η γυναικεία μου φύση;
Η σκέψη σου ειναι αφελής και προκατειλλημένη γιατί μπορεί να έχω μαγαζί με κοπελες η μπορεί και να μαι πρωην στριπερ. 
Για σκέψου το λιγάκι...

Δεν εκφράστηκες ελεύθερα, ούτε είπες το μέρος των απόψεων που μπορεί να κατέχεις. Εξέφρασες μια γνώμη με το προσωπικό στυλ σου χαχ για καταστάσεις που δεν έχεις ιδίαν άποψη. Δεν είσαι ούτε πρώην στρίπερ, ούτε έχεις μαγαζί, οπότε η άποψή μου παραμένει επί των πραγμάτων και εσένα ανεδαφική.

Επισκέπτης
Δεν εκφράστηκες ελεύθερα, ούτε είπες το μέρος των απόψεων που μπορεί να κατέχεις. Εξέφρασες μια γνώμη με το προσωπικό στυλ σου χαχ για καταστάσεις που δεν έχεις ιδίαν άποψη. Δεν είσαι ούτε πρώην στρίπερ, ούτε έχεις μαγαζί, οπότε η άποψή μου παραμένει επί των πραγμάτων και εσένα ανεδαφική.

παρερμηνεύεις τα λόγια μου. Ρώτησα γιατί δεν μπορώ να εκφραστώ. Τι σημαίνει δεν εκφράστηκες ελεύθερα ; Εκφράστηκα όπως μου επέτρεπε ο χρόνος μου, η φύση της γραφής, το μυαλό μου και όσα ΔΕΝ ήθελα να πω προφανώς εσκεμμένως, και όπως είπα πιο πάνω επειδή με δεσμεύει το απόρρητο και το ήθος μου. Αυτό αν θες το κατανοείς, αν δεν θες είναι δικό σου θέμα και δεν έχει κανένα νόημα να ασχοθηθούμε περαιτέρω.
Και για να τελειώνουμε, εδώ δεν μιλάμε για μια αντιπαράθεση προσωπική, αλλα απλά για απόψεις του καθενός, διαφορετικές αλλά δεκτές. Το τι είμαι και το τι δεν είμαι δεν έχει σημασία. Πάντως ιδία άποψη έχω και δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω γιατί αυτό σε ενοχλεί. Και στην τελική ρε παλικάρι μην με παιρνεις σοβαρά. Λές να με πειράξει; χαχαχαχ 
Οσο για τις εξαιρέσεις για τις οποίες μίλησε ο γιώργος,  μην ελπίζετε οτι θα είστε ο μάγκας που θα τα τρώει στην στριπερ.
Απο κει και περα επαναλαμβάνω ότι το γαμήσι στις μερες μας ειναι ευκολο.
Σεμινάρια απο σεπτέμβρη "πως θα ρίξετε γκόμενα με απλές κινήσεις" χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
ποτε θα μας πεις πως θα φτιαξουμε ραγου καγκουρο???

καταρχήν ειναι σημαντικό για να ρίξεις την γκόμενα να εχεις στο τραπέζι κατσαρίδες γεμιστες με πατε αγγιναρας αλλά ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ειναι θεμιτό καγκουρω ραγου με σοκολατα...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

Αγαπητέ,

Γυναίκες που μπαίνουν σε αντρικά σάιτ και ρίχνουν την κουτσουλιά τους σε καθε θέμα που αναπτύσσεται αυτό το προφίλ έχουν.

Πίστεψέ με, το θέμα ΔΕΝ έχει σημασία. θα μπορούσε να είναι για στρίπερς (καλή ώρα), αεροπλάνα, μοριακή ιατρική ή ένα άρθρο στο Harvard Business Review. Για αυτές, δέν έχει σημασία το θέμα, αλλά η κουτσουλιά. Η παρουσία. Και ΚΥΡΙΩΣ, οι αντιδρασεις που θα προκαλέσουν (τις οποίες βλακωδώς όλοι προσφέρουν εδω απλόχερα) ώστε να συνεχίσουν τις κουτσουλιές. Χωρίς αυτές, δεν θα είχαν υπόσταση. Αποτελούν συγκεκριμένο και καταγεγραμμένο segment της ψυχολογίας, όταν βρώ το αρθρο που τις αφορά, θα το επισυνάψω στο σάιτ.

Επισκέπτης
Αγαπητέ,

Γυναίκες που μπαίνουν σε αντρικά σάιτ και ρίχνουν την κουτσουλιά τους σε καθε θέμα που αναπτύσσεται αυτό το προφίλ έχουν.

Πίστεψέ με, το θέμα ΔΕΝ έχει σημασία. θα μπορούσε να είναι για στρίπερς (καλή ώρα), αεροπλάνα, μοριακή ιατρική ή ένα άρθρο στο Harvard Business Review. Για αυτές, δέν έχει σημασία το θέμα, αλλά η κουτσουλιά. Η παρουσία. Και ΚΥΡΙΩΣ, οι αντιδρασεις που θα προκαλέσουν (τις οποίες βλακωδώς όλοι προσφέρουν εδω απλόχερα) ώστε να συνεχίσουν τις κουτσουλιές. Χωρίς αυτές, δεν θα είχαν υπόσταση. Αποτελούν συγκεκριμένο και καταγεγραμμένο segment της ψυχολογίας, όταν βρώ το αρθρο που τις αφορά, θα το επισυνάψω στο σάιτ.

Πολύ καλή επισήμανση και διαπίστωση συμφωνώ απόλυτα χωρίς πλάκα.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Αγαπητέ,

σώπα ρε μεγάλε που θα μας πεις και βλάκες επειδή απαντάμε στα ποσταρίσματα των γυναικών

stalkeг

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παρερμηνεύεις τα λόγια μου. Ρώτησα γιατί δεν μπορώ να εκφραστώ. Τι σημαίνει δεν εκφράστηκες ελεύθερα ; Εκφράστηκα όπως μου επέτρεπε ο χρόνος μου, η φύση της γραφής, το μυαλό μου και όσα ΔΕΝ ήθελα να πω προφανώς εσκεμμένως, και όπως είπα πιο πάνω επειδή με δεσμεύει το απόρρητο και το ήθος μου. Αυτό αν θες το κατανοείς, αν δεν θες είναι δικό σου θέμα και δεν έχει κανένα νόημα να ασχοθηθούμε περαιτέρω.
Και για να τελειώνουμε, εδώ δεν μιλάμε για μια αντιπαράθεση προσωπική, αλλα απλά για απόψεις του καθενός, διαφορετικές αλλά δεκτές. Το τι είμαι και το τι δεν είμαι δεν έχει σημασία. Πάντως ιδία άποψη έχω και δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω γιατί αυτό σε ενοχλεί. Και στην τελική ρε παλικάρι μην με παιρνεις σοβαρά. Λές να με πειράξει; χαχαχαχ 
Οσο για τις εξαιρέσεις για τις οποίες μίλησε ο γιώργος,  μην ελπίζετε οτι θα είστε ο μάγκας που θα τα τρώει στην στριπερ.
Απο κει και περα επαναλαμβάνω ότι το γαμήσι στις μερες μας ειναι ευκολο.
Σεμινάρια απο σεπτέμβρη "πως θα ρίξετε γκόμενα με απλές κινήσεις" χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Δεν μπορείς να... εκφραστείς σε σχέση με το χώρο, πέραν των δικών σου εμπειριών στα όρια του επαγγέλματός σου με το οποίο ως γυναίκα, please, ανακατεύεσαι. Για γυναίκες, μπορείς να αναφέρεις σεμινάρια για μουνάρες, αν έχεις κάποια σχέση().
Κατά τα άλλα είναι περιττά και άσχετα. Γενικά, όταν κάποιος μιλάει για πράγματα που δεν ξέρει, είναι από άχρηστο εώς ενοχλητικό. Και συμφωνώ επ αυτών με τον ElftexTP.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom