ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
.Ενας φιλος απο Ξυλοκαστρο πουλουσς τα σταφυλια και πηγενε στο αλκατραζ
σαμπάνιες τα έκανε?
.Ενας φιλος απο Ξυλοκαστρο πουλουσς τα σταφυλια και πηγενε στο αλκατραζ
σαμπάνιες τα έκανε?
ολοκληρο βραδυ ή μιας δυο ωρων ?στριπτιτζου απο γνωστο μαγαζι μου προτεινε για ενα βραδυ 500 ευρω... θα πηγαινατε? δεν προκειται να πω ονομα...
Δηλαδή το να μη σε γουστάρει και να θέλει να κονομήσει κανένα ψιλό δεν παίζει ?Το θέμα δεν είναι μόνο χρηματικό.
Πρέπει να σε γουστάρει και λίγο η γκόμενα και να σε εμπιστεύεται.
ουτε ευκολο ουτε δυσκολο.
θελει 10 + επισκέψεις σε συντομο χρονικο διαστημα και ενα budget από 2-5.000€.
Δηλαδή το να μη σε γουστάρει και να θέλει να κονομήσει κανένα ψιλό δεν παίζει ?
Ναι όλες γατόνια είναι !
Πόσο ενδιαφέρον είναι να βλέπεις κάποιον να θέλει να γαμήσει μια στρίπερ...!
Φίλε μου, αυτό που ζητάς όλοι το θέλουν!
Είναι απλά τα πράγματα! Οι κοπέλες χωρίζονται σε κατηγορίες!
Θα συναντήσεις αυτές που για να σου δώσουν ένα τηλέφωνο, θα σου φάνε ένα κάρο λεφτά σε χορούς και ποτά! Και βέβαια το γεγονός ότι πήρες το τηλ της δεν σημαίνει ότι θα γαμήσεις κιόλας! Απέχει αρκετά το ένα από το άλλο! Στα περισσότερα τηλ που θα πάρεις, δεν θα σου απαντάνε ή όπως σωστά ανέφερε ένας συναφωνιστής θα στο παίζουν κουρασμένες!
Θα συναντήσεις και αυτές που θα σου κάτσουν αλλά με λεφτά! Υπάρχουν αρκετές κοπέλες μέσα στα στριπ που προσφέρουν και υπηρεσίες έξω! Αλλά επί πληρωμής και βέβαια για να μάθεις ποιες είναι θα ξοδέψεις είτε για να μάθεις ποιες είναι είτε για να μάθεις το τηλ τους!
Οπότε μέχρι εδώ αν έχεις λεφτά ξέρεις και τι να περιμένεις! Να γαμίσεις όμως στρίπερ με μόνο είσοδο στο μαγαζί είναι άλλο θέμα!
Οπότε φίλε μου θα συναντήσεις και κοπέλες που ναι ελκύονται από όμορφα παιδιά και πολλοί θα έχουν σχετικές εμπειρίες αλλά αυτούς θεώρησε τους απλά τυχερούς! Δεν υπάρχει συνταγή φίλε μου για αυτό! Προσωπικά, έχω ξοδέψει πολλά λεφτά σε στριπ και μόνο τηλ έπαιρνα! Μέσα στην αναζήτηση μου βρήκα και κοπέλες που κάνουν βίζιτες αλλά πιστεψε με δεν αξίζει! Καλύτερα μια τουρίστρια παρά μια στρίπερ! Θα σου πάρει τα ίδια λεφτά και δεν θα σε αφήσει να κάνεις και πολλά! Η δουλειά τους είναι! Εγώ, προσωπικά συνιστώ καλύτερα μια τουρίστρια παρά μια στρίπερ! Είναι και ξεκάθαρα πράγματ με τις τουρίστριες! Ξέρεις τι να περιμένεις!
Τελικά όμως η γνωριμία μου και η σχέση μου με στρίπερ ήρθε εντελώς σε ανύποπτο χρόνο, χωρίς να το περιμένω και χωρίς δικιά μου επιδίωξη! Απλά η κοπέλα το ξεκίνησε και εγώ ακολούθησα! Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο, δεν έκανα τίποτα για να είμαι ειλικρινής! Απλά πέτυχα ευκαιρία! Ήμουν τυχερός και τίποτα άλλο! Δεν ξόδεψα και ούτε και πλήρωσα! Δεν είναι όμως κάθε μέρα Χριστούγεννα και δεν κερδίζουν όλοι το λόττο! Άρα καλύτερα να πας και να τας φας με φίλους σου κάπου έξω, πιο εποικοδομιτικά θα είναι και σίγουρα αν το έχεις θα φας καμμία ωραία καθημερινή κοπελίτσα! Άσε τις στρίπερς να κάνουν τη δουλειά τους! Σε αυτά τα μαγαζιά πας για χαβαλε και να περάσεις καλά και όχι να γαμήσεις!
Οι πουτάνες είναι πουτάνε και οι στρίπερς είναι στρίπερς! Έαν θέλανε να γαμιούνται θα πήγαιναν και θα γινόντουσαν τουρίστριες και όχι στρίπερς! Μην μπερδέυεις τα πράγματα! Και αναζήτησε μουνί και έρωτες εκεί που πρέπει και όχι σε αυτά τα μαγαζιά!
Και βέβαια να σου πω ότι πλέον μετά από τη σχετική μου εμπειρία με κοπέλα του χώρου, μου έδειξε, μου έμαθε πως το κάνεις, πως να προσεγγίζω άλλες του χώρου και με ποιες βέβαια μπορείς και σε παίρνει! Δεν είναι εύκολο όμως και όπως θα σου πουν και άλλοι με αντίστοιχη εμπειρία, δεν αξίζει η σχέση με στρίπερ παρά μόνο για να τονώσεις τον εγωισμό σου!
Και βέβαια στις σχέσεις τους άλλες κοπέλες προσπαθούν να ζουν εις βάρους του εκάστοτε διασκεδαστή τους και άλλες είναι απλές όπως ανέφερε και κάποιος άλλος! Επιζητούν καθημερινά πράγματα και όχι ιδιαίτερα! Κοπέλες είναι και αυτές, μικρές σε ηλικία που μέσα στη ζωή που κάνουν αναζητούν και αυτές κανέναν έρωτα που και που... αυτό βέβαια μέχρι να ξαναβάλουν μυαλό και μετά σούτο! Άρα θυμίσου είτε με λεφτά είτε με ομορφιά και στυλ διότι μην περιμένεις να βγάλεις γκόμενα από εκεί χωρίς εμφάνιση είτε μέσω τύχης!
Ο φίλος φαίνετε ότι δεν έχει ξοδέψει μόνο χρήμα,αλλά και αρκετή φαιά ουσιά στον δρόμο... ;)
Προσωπικά, έχω ξοδέψει πολλά λεφτά σε στριπ και μόνο τηλ έπαιρνα! Μέσα στην αναζήτηση μου βρήκα και κοπέλες που κάνουν βίζιτες αλλά πιστεψε με δεν αξίζει! Καλύτερα μια τουρίστρια παρά μια στρίπερ! Θα σου πάρει τα ίδια λεφτά και δεν θα σε αφήσει να κάνεις και πολλά!
οπως τα λες ειναι, εκτος του τελευταιου.δεν θα σου παρει τα ιδια λεφτα,θα σου παρει πολυ παραπανω σε οικονομικο συναισθηματικο και χρονικο κοστος και ΑΝ την γαμησεις τελικα.μιλαμε βεβαια για μια επιλογη συγκεκριμενη.βιζιτες και τουριστριες αν θες να γαμησεις.διαλεγεις μια του γουστου σου και βουρ
εγω πρωτη φορα πηγα σε αυτο το μαγαζι και δε ξοδεψα πανω απο 120 ευρω...ουτε ευκολο ουτε δυσκολο.
θελει 10 + επισκέψεις σε συντομο χρονικο διαστημα και ενα budget από 2-5.000€.