Νέα

Πόσο δύσκολο είναι να πάρεις μια στριπτηζού;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nas0s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 348
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cokecoke

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε μου αν κολλησης θα ξοδευσης οχι 120 αλλα1200 και 12οοο αναλογα με τα οικονομικα σου.ακου τι λεει ο φιλος απο πανω εχει δικιο.σχεση δεν γινεται καθε μερα 11.οο στο club μετα υπνο μεχρι τις 6 .Τι να κανεις.Τα περιμενης το ρεπο?Οποτε εχει?Επειτα στο φως της μερας δεν λενε και τιποτα.Και να θυμασαι δεν υπαρχουν ασχημες γυναικες υπαρχουν αντρες που δεν πινουν

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε μου αν κολλησης θα ξοδευσης οχι 120 αλλα1200 και 12οοο αναλογα με τα οικονομικα σου.ακου τι λεει ο φιλος απο πανω εχει δικιο.σχεση δεν γινεται καθε μερα 11.οο στο club μετα υπνο μεχρι τις 6 .Τι να κανεις.Τα περιμενης το ρεπο?Οποτε εχει?Επειτα στο φως της μερας δεν λενε και τιποτα.Και να θυμασαι δεν υπαρχουν ασχημες γυναικες υπαρχουν αντρες που δεν πινουν

Ξέχασα να το αναφέρω αυτό! Να γνωρίζεται οι καινούριοι του αθλήματος ότι η καλύτερη θέση στα μαγαζιά δεν είναι ούτε οι καναπέδες αλλά ούτε και τα τραπέζια μπροστά στην πίστα! Η καλύτερη θέση για εσάς είναι δίπλα στις γυναικείες τουαλέτες! Να είστε σίγουροι πως θα τις δείτε όπως ποτέ ξανά και για πολλές από αυτές θα αναθεωρήσετε! Το χαμηλό φως που επικρατεί μέσα στα μαγαζιά λειτουργεί όπως το μακιγιάζ για μια καθημερινή κοπέλα! Δεν φαντάζεστε πόσο θα ξενερώσετε βλέποντας κάποιες από αυτές υπό το φως το κανονικό ή της ημέρας! Θα είναι σαν να βλέπετε μια κοπέλα που σαν έμοιαζε για μούναρο χωρίς μακιγιάζ! Μην ξεχνάτε ότι το ξενύχτι, το τσιγάρο και το ποτό δεν είναι και οι καλύτεροι σύμβουλοι!

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
στριπτιτζου απο γνωστο μαγαζι μου προτεινε για ενα βραδυ 500 ευρω... θα πηγαινατε? δεν προκειται να πω ονομα...

500 για μια ώρα είναι πολλά! Οι κοπέλες που είναι στρίπερς και βίζιτες μαζί δουλεύουν με λιγότερα χρήματα! Και να ξέρεις ότι πολλές από αυτές πετάνε μια τιμή και απλά ότι κάτσει! Κόβουν αντιδράσεις και εκμεταλλεύονται την καύλα της στιγμής! Οι τιμές πάντως να ξέρεις είναι αρκετά πιο χαμηλές! Κοπέλα από πολύ γνωστό κωλάδικο στην αρχή θυμάμαι μου είχε πετάξει 250 για μία ώρα! Δεν θες να μάθεις την άλλη μέρα που κανονίστηκε το σκηνικό πόσα πραγματικά πήρε! Αυτές θα ανεβάζουν, εσύ κατέβαζε και μην μασάς! Υπάρχουν και τουρίστριες! 500 για ολόκληρο βράδυ είναι καλά! Αν και για 500 τότε δεν πρέπει να μιλάμε για μεγάλη φίρμα αλλά μεσαία ως μικρή! Καλή περίπτωση πάντως από τη στιγμή που σου αρέσει αλλά αν είναι μικρή φίρμα παίξε λίγο όπως σου το είπε ο άλλος συναγωνιστής! Εσύ ποτέ δεν χάνεις! Μουνιά υπάρχουν...

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Οι περισσότεροι πελάτες των στριπτηζάδικων είναι μειωμένης αντίληψης. :helpplea:
Επομένως παρέχεται η δυνατότητα σε κάποιους λίγους να κάνουν παιγνίδια με τα καλύτερα τεμάχια.:uglystupid:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Οι περισσότεροι πελάτες των στριπτηζάδικων είναι μειωμένης αντίληψης. :helpplea:
Επομένως παρέχεται η δυνατότητα σε κάποιους λίγους να κάνουν παιγνίδια με τα καλύτερα τεμάχια.:uglystupid:
Και το έξυπνο πουλί όμως από την μύτη πιάνεται Έκτωρα....

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
μιλαω μονο για γαμησι... για σχεση και τετοια δεν ειπα και ουτε επιδιωκω... ετσι και αλλιως εχω σχεση...

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Οι πουτάνες είναι πουτάνε και οι στρίπερς είναι στρίπερς!         

Λαθος..! Οι πουτανες ειναι γενικως πουτανες και οι στριπερς ειναι η χειροτερη υποδιαιρεση της πουτανας (κυριως αν ειναι και Ρουμανα, τοτε μιλαμε για 101%)..Αυτο μην το ξεχασεις ΠΟΤΕ..!!

Αυτα..

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
στριπτιτζου απο γνωστο μαγαζι μου προτεινε για ενα βραδυ 500 ευρω... θα πηγαινατε? δεν προκειται να πω ονομα...

Ποσααααα...??????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Με ολο το συμπαθειο καλε μου ανθρωπε...Ειτε σε περασε για πολυ μ***κα, η' δεν ξερεις τι γινεται στην πιατσα.. :uglystupid:

Στην καλυτερη των περιπτωσεων και εαν την θεωρεις πολυ στριπτηζο-μουναρα, ανεβα μεχρι τα 150 ευρω..(και να σου πει και 1000 ευχαριστω μετα..!)

Αυτα..

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6
Σχετικά είναι όλα ... μου έχουν τύχει αρκετές παραλλαγές στο θέμα.Βασικά οι στριπτηζούδες είναι αυτό που λέει το όνομα τους και μόνο. Πέραν τούτου αν και εφόσον σε γουστάρει και θέλει σχέση μαζί σου μπορεί και να σου κάτσει η φάση.Αλλά αυτό να θεωρείται εξαρχής δύσκολο ως αδύνατο.Εννοείτε ότι για να φάς τελικά , μετά απο κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα ,  θα είσαι άτομο εμπιστοσύνης , διακριτικός και όχι λιγούρης,γκρινιάρης & τσιγγούνης.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Πέραν τούτου αν και εφόσον σε γουστάρει και θέλει σχέση μαζί σου μπορεί και να σου κάτσει η φάση..

" Εφ'οσον σε γουσταρει..." Ποια να με γουσταρει καλε μου ανθρωπε ? Η πουτανα ??? :2funny: :2funny: :2funny:

Παμε καλα ωρε, η' το καψαμε τελειως ?   :think: :think: :think:

Αυτα..

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6
" Εφ'οσον σε γουσταρει..." Ποια να με γουσταρει καλε μου ανθρωπε ? Η πουτανα ??? :2funny: :2funny: :2funny:

Παμε καλα ωρε, η' το καψαμε τελειως ?   :think: :think: :think:

Αυτα..
Αυτό κατάλαβες μόνο εσύ? Ο ρόλος τους είναι το άρμεγμα των πελατών με βάση αυτό που κάνουν.Αν τα παίρνουν , χωρίς να σου κάτσουν γιατί να το κάνουν μαζί σου ???

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ποσααααα...??????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Με ολο το συμπαθειο καλε μου ανθρωπε...Ειτε σε περασε για πολυ μ***κα, η' δεν ξερεις τι γινεται στην πιατσα.. :uglystupid:

Στην καλυτερη των περιπτωσεων και εαν την θεωρεις πολυ στριπτηζο-μουναρα, ανεβα μεχρι τα 150 ευρω..(και να σου πει και 1000 ευχαριστω μετα..!)

Αυτα..

150 τιμή  εκκίνησης  πλέον μιλάμε  για  ντίβα  σε  τοπ  μαγαζί
κατά  τα  λοιπά  με  80 - 100  κάνεις  τη  δουλίτσα  σου  μια  χαρά  πλέον τριωράκι φούλ

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Σχετικά είναι όλα ... μου έχουν τύχει αρκετές παραλλαγές στο θέμα.Βασικά οι στριπτηζούδες είναι αυτό που λέει το όνομα τους και μόνο. Πέραν τούτου αν και εφόσον σε γουστάρει και θέλει σχέση μαζί σου μπορεί και να σου κάτσει η φάση.Αλλά αυτό να θεωρείται εξαρχής δύσκολο ως αδύνατο.Εννοείτε ότι για να φάς τελικά , μετά απο κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα ,  θα είσαι άτομο εμπιστοσύνης , διακριτικός και όχι λιγούρης,γκρινιάρης & τσιγγούνης.
Το να σε γουστάρει αντε πες οκ για να σου κάτσει... αλλα να θέλει και σχέση μαζί σου  :uglystupid:
Τί σχέση δηλαδή να έχεις μαζί της εμπιστοσύνης??? :2funny: :2funny: :2funny:
Και αν πάνω στη σχέση ανακαλύψεις πως έχει "σχέση" και με άλλους 10 τί κάνεις??? Βγάζετε πρόγραμμα :boobies: :boobies:
Ξεκολλάτε από τις σχέσεις με τις στριπτητζούδες...
Ρίξτε κανέναν πούτσο αν σας κάτσει και μην ξεχάσετε να αφήσετε το φακελάκι με το πράσινο για ευχαριστώ και για να μην σας πρήζουν τ'αρχίδια.....

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Αγαπουλης  υπηρεσίας  λέγεται
και  με  ροτέισον  στα  ρεπό

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Λαθος..! Οι πουτανες ειναι γενικως πουτανες και οι στριπερς ειναι η χειροτερη υποδιαιρεση της πουτανας (κυριως αν ειναι και Ρουμανα, τοτε μιλαμε για 101%)..Αυτο μην το ξεχασεις ΠΟΤΕ..!!

Αυτα..
Πάλι έπρεπε να με πληγώσεις... Λες και για τ'άλλα έθνη έχεις αμφιβολίες ρε Νόκια... :-

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Αγαπουλης  υπηρεσίας  λέγεται
και  με  ροτέισον  στα  ρεπό
Ως Ινδιάνος είμαι και κτητικός Θείο και δεν μπορώ τα ροτέησιον... Αυτό βεβαίως έχει και το ανάλογο τίμημα.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Πάντως άμα  αφήνεις  φακελάκι βάνε  λιγώτερα  μέσα
Θα ξαναβρεθείτε !