Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μουνάρα να είναι και ας είναι απ΄όπου θέλει
http://[URL unfurl="true"]www.myboobsite.com/photos/jenny_hill_11.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
δίδυμα κυοφορέι η κιουρία;
Είπαμε οι Ρουμάνες είναι όμορφες γυναίκες... κατα βάσει όμως εδώ μόνο γυφτο καταστάσεις...Μουνάρα να είναι και ας είναι απ΄όπου θέλει
Καψούρη ..... τί λέω ό καψερός ;;; έσυ ξέρης φίλε μου !!!!!! ;) ;)Είπαμε οι Ρουμάνες είναι όμορφες γυναίκες... κατα βάσει όμως εδώ μόνο γυφτο καταστάσεις...
Εν αναμονεί των τεμαχίων που μας έρχονται από Ισπανίες κλπ.
Ειμαι Αμτζικ... αλλα με άλλη πια...Καψούρη ..... τί λέω ό καψερός ;;; έσυ ξέρης φίλε μου !!!!!! ;) ;)
ποιος απο τους δυο?Μακριά παιδί μου από αυτόν .
Είναι διαφθορευς της νεότητος !
Μάλλον όχι εγώ....
Είπαμε οι Ρουμάνες είναι όμορφες γυναίκες... κατα βάσει όμως εδώ μόνο γυφτο καταστάσεις...
οι γύφτισσες είναι οι πιο όμορφες απ όλες.
Και ξεπλένουν τις αμαρτίες σου....οι γύφτισσες είναι οι πιο όμορφες απ όλες.
Λαθος..! Οι πουτανες ειναι γενικως πουτανες και οι στριπερς ειναι η χειροτερη υποδιαιρεση της πουτανας (κυριως αν ειναι και Ρουμανα, τοτε μιλαμε για 101%)..Αυτο μην το ξεχασεις ΠΟΤΕ..!!
Αυτα..
Σχετικά είναι όλα ... μου έχουν τύχει αρκετές παραλλαγές στο θέμα.Βασικά οι στριπτηζούδες είναι αυτό που λέει το όνομα τους και μόνο. Πέραν τούτου αν και εφόσον σε γουστάρει και θέλει σχέση μαζί σου μπορεί και να σου κάτσει η φάση.Αλλά αυτό να θεωρείται εξαρχής δύσκολο ως αδύνατο.Εννοείτε ότι για να φάς τελικά , μετά απο κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα , θα είσαι άτομο εμπιστοσύνης , διακριτικός και όχι λιγούρης,γκρινιάρης & τσιγγούνης.
Το να σε γουστάρει αντε πες οκ για να σου κάτσει... αλλα να θέλει και σχέση μαζί σου
Τί σχέση δηλαδή να έχεις μαζί της εμπιστοσύνης???
Και αν πάνω στη σχέση ανακαλύψεις πως έχει "σχέση" και με άλλους 10 τί κάνεις??? Βγάζετε πρόγραμμα
Ξεκολλάτε από τις σχέσεις με τις στριπτητζούδες...
Ρίξτε κανέναν πούτσο αν σας κάτσει και μην ξεχάσετε να αφήσετε το φακελάκι με το πράσινο για ευχαριστώ και για να μην σας πρήζουν τ'αρχίδια.....