Νέα

Πόσο δύσκολο είναι να πάρεις μια στριπτηζού;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nas0s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 348
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Είπαμε οι Ρουμάνες είναι όμορφες γυναίκες... κατα βάσει όμως εδώ μόνο γυφτο καταστάσεις...
Εν αναμονεί των τεμαχίων που μας έρχονται από Ισπανίες κλπ.

Άσε και τις είδαμε και αυτές που έρχονται! Τις διώχνουν οι Ισπανοί και οι Λατίνοι που ζουν εκεί και μας στέλνουν όλη τη σαβούρα! Και μάλιστα την ακριβή σαβούρα αφού οι περισσότερες έρχονται με αστείες απαιτήσεις!
Τις προάλλες μια Ρουμάνα που μόλις είχε 2 εβδομάδες Ελλάδα από Ισπανία μου είπε για χορό και μάλιστα απαίτησε 30Ε για να αγγίξω στήθος και να βγάλει το τοπ της! 50Ε για να τα βγάλει όλα! :jerking: Τι να της πω της κοπέλιας? Ότι με 10Ε σε άλλα μαγαζιά μου κάνουν το ίδιο ακριβώς και με 50Ε κάνω αμαρτίες? Μαλακισμένες ονειροπώλες!

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Τι να της πω της κοπέλιας? Ότι με 10Ε σε άλλα μαγαζιά μου κάνουν το ίδιο ακριβώς και με 50Ε κάνω αμαρτίες?
Απόρώ δικέ μου γιατί δεν της το είπες....
Μην ανησυχείς πάντως θα μάθουν και οι καινούριες αν δεν τις χαλάσει κανένας αγκαλίτσας και θα γίνουν... ΕΡΓΑΤΡΙΕΣ!!!

Υ.Γ. Furby μη μου βρίζεις τις Ρουμάνες... είναι η αδυναμία μου... :smitten:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Οποιος ανοιξε το θρεντ αυτο... το καλυτερο ηταν να εβαζε τιτλο.....''Ποσα χρηματα θα σου φυγουν για να παρεις μια στριπτηζου?''.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Να μας πει αν έχει καμία καλή ιστορία έξω από το κωλόμπαρο...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
τι να σου πει ο χλιμιντζουρας ρε παιχτη???
Συγχαρητηρια και να συνεχισεις ετσι να μην χανεις ουτε τελεια απο οσα γραφω...σε εχω προσθεσει στους θαυμαστες και στις θαυμαστριες μου εδω μεσα...κλωνουλη...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
Συγχαρητηρια και να συνεχισεις ετσι να μην χανεις ουτε τελεια απο οσα γραφω...σε εχω προσθεσει στους θαυμαστες και στις θαυμαστριες μου εδω μεσα...κλωνουλη...

Μαλακία έκανες. Αν είναι έτσι πρέπει να τον βάλουμε όλοι στους θαυμαστές μας. Αυτός δεν χάνει ούτε τελεία απο κανένα. Το μόνο που έχει χάσει είναι η ζωή του..

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ρε λακαμαδες θα πει κανένας καμία ιστορία με στριπτητζού η θα συνεχίσετε τις κόντρες και σε αυτά τα θρέντ????
Κάποιοι έχουν να μας πούν...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
συνεχισε να μας διασκεδαζεις καραγκιοζακο..
 Γιατι μου εχει μπει μια ιδεα στο μυαλο οτι εισαι γυναικα και με κανεις κεφι με τις παντες... μεχρι και λεξεις δικες μου.. τωρα στις απαντησεις σου..αντιγραφεις...εννοω για την λεξη ''καραγκιοζακο''.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ρε φιλε τελικα εισαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ !!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

πως το καταλαβες ρε παιδι μου ? νομιζα οτι το ξερω μονο εγω..
μηπως ξερεις και ποιανου ειναι κλωνος παιχτη; :think:

υγ.ο παιχτουρας ε ;)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ρε φιλε τελικα εισαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ !!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

πως το καταλαβες ρε παιδι μου ? νομιζα οτι το ξερω μονο εγω..
 Ειναι καλη στις υπηρεσιες της για να τις κανω το ψυχικο????

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Παίκτουρα κάτι επί του θέματος έχεις να πείς?????

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Παίκτουρα κάτι επί του θέματος έχεις να πείς?????
  Οσοι πηγαινουν στα μαγαζια αυτα και επιλεγουν αυτο τον τροπο διασκεδασης, πιστευω οτι εχουν γνωση επι του συγκεκριμενου θεματος.Με την εμπειρια μου, απο διασκεδαση στα μαγαζια αυτα, διαπιστωσα οτι στη ''Ανατολη'' εκτος απο ωραιες μουναρες που ειδα...τα παντα παιζουν και εντος και εκτος με προσωπικη συζητηση με τις κοπελες...δεν το προχωρησα εγω σε δυο τρεις μουναρες στην κυριλεξια που μουν την πεσαν γιατι ενιωθα κουρασμενος απο δυο απανωτα γαμησια που ειχα πεταξει σε στουντιο προηγουμενως πριν παω με την παρεα μου στα στριπτιζαδικα... γιατι πηγαμε και στο ''εροτικα'' στη Αχαρνων αλλα και στο ''Million @Dollars''που ανοιξε παλι, αλλα δεν διαπιστωσαμε τιποτα το αξιολογο με αποτελεσμα να καταληξουμε στην Ανατολη που εκει μας αρεσε και σε μενα αλλα και στην παρεα μου.. που αυτοι πηραν γυναικες για χορους και περασαν φανταστικα... εγω εκανα την τιμη σε μια Κολομβιανη και καθησε πλαι μου την κερασα πεντε ποτα της εξηγησα οτι ενοιωθα κουρασμενος και την εχω στα υποψη για την επομενη επισκεψη μου, αν φυσικα την πετυχω παλι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom