Επισκέπτης
την μαγισσα φουρκα εννοεις παιχτη???την Αφροδιτη που κάνει το σόου!
την μαγισσα φουρκα εννοεις παιχτη???την Αφροδιτη που κάνει το σόου!
θα το ανοιξουμε εμεις...οταν κλεισουν οι αλλοι.....
ααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Οδηγέ... Μην ξεχάσεις να στείλεις πρόσκληση!
την μαγισσα φουρκα εννοεις παιχτη???
αμα μου πεις γιατι με λες οδηγο...θα σου στειλω....χαχαχαχα
Έτσι μου είπαν να σε λέω... Οι άλλοι γιατί σε λενέ? Μηπώς γιατί τους οδηγείς και τους καθοδηγείς!
θα μαθει ρε..Αχά.... Αυτό το πουτανάκι με την τσιριχτή φωνή που αρχικά λες τι καύλα που είναι και μετά παρακαλάς κανένας θαμώνας να της βάλει κάτι στο στόμα μπας και ηρεμήσει! Δεν αξίζει το πριβέ μαζί της αλλά εδώ ο τύπος έχωσε τόσα στην Πάολα και το περηφανεύεται κιόλας επειδή είναι Κολομβιανή... Τουλάχιστον η Αφροδίτη είναι και λεζάντα!
Μάπα Κολομβία φίλε μου! Μόνο από ωραία πόλη είναι! Μετά από εκεί οι Κολομβιανές είναι μουνάρες και όχι αυτά τα χάλια!
Το γαμήσαμε το το θρεντ! Ας πούμε καμμία συμβουλή καλύτερα διότι βλέπω ότι ο κόσμος δεν ξέρει να παίζει σωστά! Για αυτό έχουμε γεμίσει πατσαβούρες... Διότι υπάρχουν μερικοί που τις ταίζουν χωρίς να απαιτούν!
θα μαθει ρε..
απλα πιστευει οτι τα ξερει ολα..
η λαουρα ειναι το μιλφειγ???
παιχτη εγω δεν ξερω..Δεν είναι μιλφ η λάουρα! Τσέχα ξανθιά μικρή, με λίγο φαρδιά λεκάνη, μικρό στήθος, συνήθως φοράει ολόσωμο, γλωσσοφιλιέται συχνά με πελάτες...
Μαλακίες λέω? Όχι ρε Λάουρα θυμάμαι στο όνομα! Δεν μπορεί να κάνω λάθος!
5 ποτα κερασε....σιγα το θεμα...
5 ποτά για την Πάολα είναι βραβείο!
Ξέρεις πόσα λεφτά είναι αυτά σε πέσος? Βίζιτα παίρνεις όχι την Πάολα!
παιχτη εγω δεν ξερω..
ρωταω μηπως μαθω..
δεν ξερω απο βιζιτες...
Καλως στα μαγαζια αυτα(στριπτιζαδικα) τα πεταω τα λεφτα.... μονο οποτε κανω αξιολογες νικες στο Ποδοσφαιρικο στοιχημα.Τωρα αν και δεν εχεις σε εκτιμηση τις Ρουμανες... οποτε πας στο 'Ερωτικα' Αχαρνων 101... δοκιμασε στο πριβε των 50... μια ονοματι Μαντυ... με κοκκινο φορεμα ειναι συνηθως....πιστεψε με, θα τα δεις ολα με ενα εικοσαρικο παραπανω σε αυτην...τα παιρνει στο στομα και απο εμφανιση ειναι ψηλη και λυγεροκορμη...νεαρης ηλικιας μαλιστα....να εισαι σιγουρος οτι θα πεις το Δεσποτη.. Παναγιωτη!Παρακαλώ...
Και μάθε να αξιοποιείς και να επενδύεις καλύτερα τα λεφτά σου! Και μακριά από την Πάολα! Όχι, ότι αυτές που σου είπα εγώ είναι καλύτερες αλλά δυστυχώς το μαγαζί αυτή τη στιγμή δεν έχει τα απαραίτητα τεμάχια για να ανταγωνιστέι άλλα ονόματα! Μαλακία τους διότι τους δόθηκε μεγάλη ευκαιρία όταν έκλεισαν κάποια άλλα ιδρύματα αλλα δεν το εκμεταλεύτηκαν να φάνε κόσμο! Τώρα άντε να ορθοποδήσουν! Πάντως προσοχή στη Τζίνα που σου είπα! Ρουμανόσκυλο και δεν θέλει και πολλά-πολλά!
Άμα τα έχεις κιόλας δοκίμασε έτσι για την πλάκα σου την Αφροδιτη που κάνει το σόου!
παλι δινεις συμβουλες ρε μαλακα???Καλως στα μαγαζια αυτα(στριπτιζαδικα) τα πεταω τα λεφτα.... μονο οποτε κανω αξιολογες νικες στο Ποδοσφαιρικο στοιχημα.Τωρα αν και δεν εχεις σε εκτιμηση τις Ρουμανες... οποτε πας στο 'Ερωτικα' Αχαρνων 101... δοκιμασε στο πριβε των 50... μια ονοματι Μαντυ... με κοκκινο φορεμα ειναι συνηθως....πιστεψε με, θα τα δεις ολα με ενα εικοσαρικο παραπανω σε αυτην...τα παιρνει στο στομα και απο εμφανιση ειναι ψηλη και λυγεροκορμη...νεαρης ηλικιας μαλιστα....να εισαι σιγουρος οτι θα πεις το Δεσποτη.. Παναγιωτη!
Καλως στα μαγαζια αυτα(στριπτιζαδικα) τα πεταω τα λεφτα.... μονο οποτε κανω αξιολογες νικες στο Ποδοσφαιρικο στοιχημα.Τωρα αν και δεν εχεις σε εκτιμηση τις Ρουμανες... οποτε πας στο 'Ερωτικα' Αχαρνων 101... δοκιμασε στο πριβε των 50... μια ονοματι Μαντυ... με κοκκινο φορεμα ειναι συνηθως....πιστεψε με, θα τα δεις ολα με ενα εικοσαρικο παραπανω σε αυτην...τα παιρνει στο στομα και απο εμφανιση ειναι ψηλη και λυγεροκορμη...νεαρης ηλικιας μαλιστα....να εισαι σιγουρος οτι θα πεις το Δεσποτη.. Παναγιωτη!