Νέα

Πόσο δύσκολο είναι να πάρεις μια στριπτηζού;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nas0s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 348
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
παλι δινεις συμβουλες ρε μαλακα???
τι ειπαμε πριν???
αδιορθωτος εισαι ρε πουστη..
 Αυτη ειναι το τοπ στο μαγαζι αυτο, σε υπηρεσιες στο πριβε και καλη εμφανιση....την δοκιμασα πριν τρεις μηνες αλλα και τις προαλλες ηταν ακομα εκει....φιλος μου, που πηγαινει τακτικα στο ''Εροτικα'' με αποκαλει κωλοφαρδο που την πετυχα με την πρωτη....το ξαναλεω παντως.. αυτα ειναι γουστα του καθενος και προτιμησεις...

Επισκέπτης
αφήστε τον κοσμο να κανει οτι γουσταρει ρε πουστη μου....

καποτε κερναγαμε σαμπανιες...κ μας παρακαλαγαν να τις γαμαμε στο τελος...

τωρα ουτε γαμαμε...ουτε κερναμε...κ ειμαστε ολοι χαρουμενοι...

καλο βραδυ μαγκες...απλά ζήστε το όνειρο...κ αφήστε την λογική κ τους αυτοσκοπούς παραδίπλα...

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
 Αυτη ειναι το τοπ στο μαγαζι αυτο, σε υπηρεσιες στο πριβε και καλη εμφανιση....την δοκιμασα πριν τρεις μηνες αλλα και τις προαλλες ηταν ακομα εκει....φιλος μου, που πηγαινει τακτικα στο ''Εροτικα'' με αποκαλει κωλοφαρδο που την πετυχα με την πρωτη....το ξαναλεω παντως.. αυτα ειναι γουστα του καθενος και προτιμησεις...

Φίλε μου, ντίβες μαγαζιών θα αποφεύγεις γιατί απλά δεν κάνουν πολλά! Αν θέλεις έξτρα υπηρεσίες θα πηγαίνεις σε δεύτερα ονόματα και όχι σε ντίβες! Η ντίβα ξέρει πολύ καλά ότι έιναι φίρμα και άμα δεν τις δώσεις εσύ αυτά που θέλει, δεν θα ιδρώσει και το μουνί της... Θα ερθει κάποιος άλλος πελάτης που θα της τα χώσει! Ενώ τα δεύτερα ονόματα πέφτουν στην ανάγκη!  :idiot: ;)

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16

καλο βραδυ μαγκες...απλά ζήστε το όνειρο...κ αφήστε την λογική κ τους αυτοσκοπούς παραδίπλα...

Ωραίος.......  :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
1ο. Σε εκτιμήση δεν τις έχω όχι μόνο εγώ αλλά και πολλοί άλλοι!  :2funny:
Εσύ να προσέχεις ακόμα περισσότερο διότι σε βλέπω εύκολο θύμα!
2ο. Τόση ώρα τι σου λέμε? Ότι ξοδεύεις λάθος και βεβιασμένα! Σιγά μην δώσω 70 στο σύνολο για ένα τσιμπούκι των 10λεπτών μάξιμουμ! Με 70 συν ποτά συν μαλακίες, τη γαμάω, όχι μόνο να τα πάρει! Πας καλά? Η συγκεκριμένη μπορεί να μην γαμιέται αλλά να ξέρεις ότι σε αυτήν την τιμή υπάρχουν πολλές που το κάνουν! Άρα μαλακισμένα λεφτά έδωσες!
  Σε τελικη αναλυση ναι....εχει ομως και αυτο την ομορφια του....μετα μαλακισμενα λεφτα που δεν δινει ενας εργενης σημερα οταν παει για διασκεδαση? :idiot:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Φίλε μου, ντίβες μαγαζιών θα αποφεύγεις γιατί απλά δεν κάνουν πολλά! Αν θέλεις έξτρα υπηρεσίες θα πηγαίνεις σε δεύτερα ονόματα και όχι σε ντίβες! Η ντίβα ξέρει πολύ καλά ότι έιναι φίρμα και άμα δεν τις δώσεις εσύ αυτά που θέλει, δεν θα ιδρώσει και το μουνί της... Θα ερθει κάποιος άλλος πελάτης που θα της τα χώσει! Ενώ τα δεύτερα ονόματα πε΄φτουν στην ανάγκη!  :idiot: ;)
    :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6
Φίλε μου, ντίβες μαγαζιών θα αποφεύγεις γιατί απλά δεν κάνουν πολλά! Αν θέλεις έξτρα υπηρεσίες θα πηγαίνεις σε δεύτερα ονόματα και όχι σε ντίβες! Η ντίβα ξέρει πολύ καλά ότι έιναι φίρμα και άμα δεν τις δώσεις εσύ αυτά που θέλει, δεν θα ιδρώσει και το μουνί της... Θα ερθει κάποιος άλλος πελάτης που θα της τα χώσει! Ενώ τα δεύτερα ονόματα πέφτουν στην ανάγκη!  :idiot: ;)

Σωστότατος....άλλες είναι οι ειδικές στο να στα πάρουν μόνο και άλλες είναι ειδικές να στα πάρουν αλλά και να  :knockinb: λιγάκι  :cheesy:

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Σωστότατος....άλλες είναι οι ειδικές στο να στα πάρουν μόνο και άλλες είναι ειδικές να στα πάρουν αλλά και να  :knockinb: λιγάκι  :cheesy:

Εγώ δεν ξέρω από αυτά!  :2funny: :2funny: :2funny:
Μόνο μου τα πέρνουν...!!! :dancing: :rockon:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ήθελα να της χαλάσω ακόμα το όνειρο...  :2funny: :2funny: :2funny:
Οι Ρουμάνες είναι η αδυναμία σου???  :think: Σε λυπάμαι...  :grin: :2funny: :boobies:
Ωραίες γυναίκες, εκτός από τα καθαρά ρουμανόσκυλα που δεν κοιτιούνται αλλά από χαρακτήρα μην το συζητάμε!
Έχω έξη βρε αδερφέ στις Ρουμάνες....
Μου την πέφτουν σκέψου και δεν τους την πέφτω... :2funny: :2funny: Όπου και να πάω θα με ξετρυπώσουν... :s&m_1:
Στην τελική αν είναι ν'αγοράσω "παραμύθα"... τη θέλω να έχει μέσα Καρπάθια Όρη, Σκληροτράχηλους Πρίγκηπες και αιμοδιψή Πλάσματα της Νύχτας... κοινώς να είναι διανθισμένη με σεξ και βία :grin: Τα παραμυθάκια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν δε μου λένε και πολλά
Ο χαρακτήρας είναι άλλο πράγμα και μέρος του παιχνιδιού... Σεμνά, ταπεινά και τώρα τελευταία και καταφρονεμένα... και πείθω ;)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
ωχου μαλάκα δικιο έχεις........
Φαρ ουέστ κωλομπαρο υπάρχει ;

αααααααααααααααααααααχχχχχχαχαχαχαχαχαχαχαχχχχχαχαχαχαχαχαχα
Έχει Ινδιάνικο κωλόμπαρο και μουνομαχίες ανατολικά του Πράσινου Κάκτου...
:boobies: :boobies: :boobies:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Σωστά αυτά είναι πράγματα του Σατανά! Εμείς είμαστε καλά παιδιά και κάνουμε παρέα μόνο με παρθένες!  :2funny: :2funny:
Διόρθωση...
Μόνο με Κυρίες... (και το κάπα κεφαλαίο ή και κεφάλαιο :P)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16

Κάποτε....
Πότε?
Τότε....
Ανοίξτε μια σαμπάνια παρακαλώ στον Μακλέην....

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
βάζω  τον εξής  διαγωνισμό
1) Ποιος  υπήρξε  ο μεγαλύτερος  εχθρός  του  Μικρού  Ήρωα
2) Πως  λεγόταν  ο  ακόλουθος  του Γκαούρ  Ταρζαν
3) Ποιο το όνομα  και ο Τόπος  καταγωγής  του  Μικρού  Καουμπόυ
4) Τι  εθνικότητας  ήταν ο υπερανθρωπος .

Αντε να δουμε αν θυμαμαι.. :woldman: :woldman: :woldman:

1) Ο Μικρος ηρωας (Θαλασσης, Σπιθας και Κατερινα) παλεψαν τους κατακτητες της κατοχης αλλα τελικα ο εχθρος που τους νικησε ηταν η λογοκρισια τη χουντας..

2) Ποκοπικο ?  :think:

3) Την θρυλικη ομαδα του μικρου καουμπου αποτελουσαν ο σεριφης, Δημητρης Αδαμοπουλος γιος Ελληνα μεταναστη Αμερικης, ο Ινδιανος Τσιπιριτο, η Ντιανα και ο Μεξικανος Πεπιτο Γκονζαλες..(πολλα ονοματα..πολλοι τοποι καταγωγης)

4) Τωρα εδω θα παρω την βοηθεια 50-50..Σε ποιον υπερανθρωπο αναφερεσαι αγαπητε Πουρε ?

Αυτα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom