Νέα

Πόσο δύσκολο είναι να πάρεις μια στριπτηζού;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nas0s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 348
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Δύο ερωτήσεις Παίχτουρα
α) Ερότικα μπορείς να πεις κάτι σχετικό καθώς με ενδιαφέρει (γυναίκες κλπ) Αν θες γράψε στο σχετικό θρεντ.

β) Μετά από 2 απανωτά γαμήσια σε στούντιο έδωσες και 5 ποτά σε στριπτητζού... Με όλο το σεβασμό αλλα ελπίζω να κανόνισες και τίποτα...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δύο ερωτήσεις Παίχτουρα
α) Ερότικα μπορείς να πεις κάτι σχετικό καθώς με ενδιαφέρει (γυναίκες κλπ) Αν θες γράψε στο σχετικό θρεντ.

β) Μετά από 2 απανωτά γαμήσια σε στούντιο έδωσες και 5 ποτά σε στριπτητζού... Με όλο το σεβασμό αλλα ελπίζω να κανόνισες και τίποτα...
  Στο ερωτικα ολα τα λεφτα ειναι μια ψηλη με κοκκινο φορεμα Ρουμανα ονοματι Μαντυ...μεσα στην καμπινα σε κανει και λες το Δεσποτη.. Παναγιωτη....σου απαντω τωρα και το δευτερο... εκανα την μαλακια και ενω ηθελε να μου δωσει το αριθμο του κινητου της η Κολομβιανη... να μην το παρω γιατι ειμαι περισσοτερο στα στουντιο.Θα παω ομως παλι, πιστευω να την τακτοποιησω :fuck1: :fuck1: :fuck1: και αυτην.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
  Στο ερωτικα ολα τα λεφτα ειναι μια ψηλη με κοκκινο φορεμα Ρουμανα ονοματι Μαντυ...μεσα στην καμπινα σε κανει και λες το Δεσποτη.. Παναγιωτη....σου απαντω τωρα και το δευτερο... εκανα την μαλακια και ενω ηθελε να μου δωσει το αριθμο του κινητου της η Κολομβιανη... να μην το παρω γιατι ειμαι περισσοτερο στα στουντιο.Θα παω ομως παλι, πιστευω να την τακτοποιησω :fuck1: :fuck1: :fuck1: και αυτην.
5 ποτά και δεν πήρες ούτε τηλέφωνο μου φαίνεται υπερβολικό, αλλα τεσπα.
Καλή επιτυχία!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Απόρώ δικέ μου γιατί δεν της το είπες....
Μην ανησυχείς πάντως θα μάθουν και οι καινούριες αν δεν τις χαλάσει κανένας αγκαλίτσας και θα γίνουν... ΕΡΓΑΤΡΙΕΣ!!!

Υ.Γ. Furby μη μου βρίζεις τις Ρουμάνες... είναι η αδυναμία μου... :smitten:

Δεν ήθελα να της χαλάσω ακόμα το όνειρο...  :2funny: :2funny: :2funny:
Οι Ρουμάνες είναι η αδυναμία σου???  :think: Σε λυπάμαι...  :grin: :2funny: :boobies:
Ωραίες γυναίκες, εκτός από τα καθαρά ρουμανόσκυλα που δεν κοιτιούνται αλλά από χαρακτήρα μην το συζητάμε!

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
  Οσοι πηγαινουν στα μαγαζια αυτα και επιλεγουν αυτο τον τροπο διασκεδασης, πιστευω οτι εχουν γνωση επι του συγκεκριμενου θεματος.Με την εμπειρια μου, απο διασκεδαση στα μαγαζια αυτα, διαπιστωσα οτι στη ''Ανατολη'' εκτος απο ωραιες μουναρες που ειδα...τα παντα παιζουν και εντος και εκτος με προσωπικη συζητηση με τις κοπελες...δεν το προχωρησα εγω σε δυο τρεις μουναρες στην κυριλεξια που μουν την πεσαν γιατι ενιωθα κουρασμενος απο δυο απανωτα γαμησια που ειχα πεταξει σε στουντιο προηγουμενως πριν παω με την παρεα μου στα στριπτιζαδικα... γιατι πηγαμε και στο ''εροτικα'' στη Αχαρνων αλλα και στο ''Million @Dollars''που ανοιξε παλι, αλλα δεν διαπιστωσαμε τιποτα το αξιολογο με αποτελεσμα να καταληξουμε στην Ανατολη που εκει μας αρεσε και σε μενα αλλα και στην παρεα μου.. που αυτοι πηραν γυναικες για χορους και περασαν φανταστικα... εγω εκανα την τιμη σε μια Κολομβιανη και καθησε πλαι μου την κερασα πεντε ποτα της εξηγησα οτι ενοιωθα κουρασμενος και την εχω στα υποψη για την επομενη επισκεψη μου, αν φυσικα την πετυχω παλι.

Φίλε μου που τις βρήκες τις ωραίες στο Ανατολή? Είναι στο και όχι στην Ανατολή...  :grin:
Πηγαίνεις συχνά στο μαγαζί??? Διότι άμα πηγαίνεις συχνά μάλλον κάτι δεν μας λες σωστά! Το μαγαζί εδώ και πολύ καιρό έχει χαλάσει πολύ σε ότι αφορά την εμφάνιση των κοριτσιών! Και μάλιστα έχουν πολύ καιρό να κάνουν μια ανανέωση!
Θα συμφωνήσω σε αυτό που λες ότι πολλές κοπέλες από μέσα με λίγη κουβέντα κάτι θα βγάλεις αρκεί να ξέρεις ποιες είναι αλλιώς θα φας άκυρο!
Πάντως στο μαγαζί δεν υπάρχουν μουνάρες αλλά απλά μέτριες κοπέλες! Κάνε καμμία βόλτα προς Αλκατράζ να δεις εμφάνιση κοριτσιών! Και στο λεω εγώ αυτό που το Ανατολή αποτελεί στέκι μου! Σκέψου...!
Βέβαια κρίνοντας από την επιλογή σου να κεράσεις την Πάολα 5 ποτά μπορώ να καταλάβω ποιες θεωρίες μουνάρες και πόσο ξέρεις από στριπ! Δεν στο λέω περιφρονητικά αλλά κρίμα να ξοδεύεις έτσι λεφτά και μάλιστα να το παίζεις κιόλας! Η Πάολα δηλαδή η Κολομβιανή που μας λες, μάθε το όνομα της για να ξέρεις να την ζητήσεις την επόμενη φορά... :2funny: διότι ξόδεψες 5 ποτά μαζί της και ούτε το όνομα δεν συγκράτησες... :idiot: :headbang: :dancing: :rockon:
Την επόμενη φορά μην την κεράσεις αλλά ξόδεψε μόλις 50Ε σε πριβέ και θα σε φτιάξει η Παολίτα που είναι μάλιστα από το όμορφο Κάλι της Κολομβίας!!! Και διάλεξε καμμία άλλη μιας που η Πάολα είναι η πιο παλιά και το πιο πουρό εκεί μέσα! Πρέπει να έχεις πιει για να κάνεις κάτι μαζί της!
Και ξαναλέω το μαγαζί πλεόν δεν έχει μουνάρες........... :headbang: :headbang: :headbang:
Την επόμενη σου φορά τσέκαρε Λάουρα (ξανθιά Τσέχα), όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά καλές υπηρεσίες άμα είσαι μάγκας! Αλεξία (μελαχρινό κοντοπούτανο), επίσης Κατρίνα (Ρουμάνα μελαχρινή 19χρ), αμά έχει γυρίσει από διακοπές! Τζίνα (Ρουμάνα, συγκάτοικος της Κατρίνα), εργάτρια...
Αλλά τι να σου λέω τώρα αφού πήγες και μου διάλεξες την Παόλα...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Φίλε μου που τις βρήκες τις ωραίες στο Ανατολή? Είναι στο και όχι στην Ανατολή...  :grin:
Πηγαίνεις συχνά στο μαγαζί??? Διότι άμα πηγαίνεις συχνά μάλλον κάτι δεν μας λες σωστά! Το μαγαζί εδώ και πολύ καιρό έχει χαλάσει πολύ σε ότι αφορά την εμφάνιση των κοριτσιών! Και μάλιστα έχουν πολύ καιρό να κάνουν μια ανανέωση!
Θα συμφωνήσω σε αυτό που λες ότι πολλές κοπέλες από μέσα με λίγη κουβέντα κάτι θα βγάλεις αρκεί να ξέρεις ποιες είναι αλλιώς θα φας άκυρο!
Πάντως στο μαγαζί δεν υπάρχουν μουνάρες αλλά απλά μέτριες κοπέλες! Κάνε καμμία βόλτα προς Αλκατράζ να δεις εμφάνιση κοριτσιών! Και στο λεω εγώ αυτό που το Ανατολή αποτελεί στέκι μου! Σκέψου...!
Βέβαια κρίνοντας από την επιλογή σου να κεράσεις την Πάολα 5 ποτά μπορώ να καταλάβω ποιες θεωρίες μουνάρες και πόσο ξέρεις από στριπ! Δεν στο λέω περιφρονητικά αλλά κρίμα να ξοδεύεις έτσι λεφτά και μάλιστα να το παίζεις κιόλας! Η Πάολα δηλαδή η Κολομβιανή που μας λες, μάθε το όνομα της για να ξέρεις να την ζητήσεις την επόμενη φορά... :2funny: διότι ξόδεψες 5 ποτά μαζί της και ούτε το όνομα δεν συγκράτησες... :idiot: :headbang: :dancing: :rockon:
Την επόμενη φορά μην την κεράσεις αλλά ξόδεψε μόλις 50Ε σε πριβέ και θα σε φτιάξει η Παολίτα που είναι μάλιστα από το όμορφο Κάλι της Κολομβίας!!! Και διάλεξε καμμία άλλη μιας που η Πάολα είναι η πιο παλιά και το πιο πουρό εκεί μέσα! Πρέπει να έχεις πιει για να κάνεις κάτι μαζί της!
Και ξαναλέω το μαγαζί πλεόν δεν έχει μουνάρες........... :headbang: :headbang: :headbang:
Την επόμενη σου φορά τσέκαρε Λάουρα (ξανθιά Τσέχα), όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά καλές υπηρεσίες άμα είσαι μάγκας! Αλεξία (μελαχρινό κοντοπούτανο), επίσης Κατρίνα (Ρουμάνα μελαχρινή 19χρ), αμά έχει γυρίσει από διακοπές! Τζίνα (Ρουμάνα, συγκάτοικος της Κατρίνα), εργάτρια...
Αλλά τι να σου λέω τώρα αφού πήγες και μου διάλεξες την Παόλα...
Ευχαριστω για την συμβουλη στο συγκεκριμενο ειχα να παω καιρο..σημειωσα τα ονοματα και θα τα εχω υποψη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Με την εμπειρια μου, απο διασκεδαση στα μαγαζια αυτα, διαπιστωσα οτι στη ''Ανατολη'' εκτος απο ωραιες μουναρες που ειδα...

ρε μαλάκα μακ εμείς οι άπειροι πηγαίναμε τόσα χρόνια σε άλλο Ανατολή;

αααααααααααααααααααααααχαχαχαχχαχααχαχαχαχαχαχαχαχααααααααα

Επισκέπτης

εμεις ξεκιναγαμε με τη δυση...κ τελειωναμε με την ανατολή...μην μπερδευεσαι με τα μαγαζιά...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εμεις ξεκιναγαμε απ'τη Δυση...κ τελειωναμε στην Ανατολή...μην μπερδευεσαι με τα μαγαζιά...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ωχου μαλάκα δικιο έχεις........
Φαρ ουέστ κωλομπαρο υπάρχει ;

αααααααααααααααααααααχχχχχχαχαχαχαχαχαχαχαχχχχχαχαχαχαχαχαχα

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Παιδια μην βαρατε αλλο......ειχα να παω πολυ καιρο και τις υπαρχουσες τις εκρινα αξιολογες και προθυμες.....εξαλλου δεν ειμαι τακτικος θαμωνας σε στριπτιζαδικα.

Επισκέπτης
ωχου μαλάκα δικιο έχεις........
Φαρ ουέστ κωλομπαρο υπάρχει ;

αααααααααααααααααααααχχχχχχαχαχαχαχαχαχαχαχχχχχαχαχαχαχαχαχα

θα το ανοιξουμε εμεις...οταν κλεισουν οι αλλοι.....

ααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
   Παιδια μην βαρατε αλλο......ειχα να παω πολυ καιρο και τις υπαρχουσες τις εκρινα αξιολογες και προθυμες.....εξαλλου δεν ειμαι τακτικος θαμωνας σε στριπτιζαδικα.
παιχτουρα επεσες σε λαθος γηπεδο..
εδω μονο διαβαζουμε εμεις οι ασχετοι..
ασε τους καλλιτεχνες να ζωγραφιζουν & φροντισε να μαθαινεις..

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Ευχαριστω για την συμβουλη στο συγκεκριμενο ειχα να παω καιρο..σημειωσα τα ονοματα και θα τα εχω υποψη.

Παρακαλώ... :grin:
Και μάθε να αξιοποιείς και να επενδύεις καλύτερα τα λεφτά σου! Και μακριά από την Πάολα! Όχι, ότι αυτές που σου είπα εγώ είναι καλύτερες αλλά δυστυχώς το μαγαζί αυτή τη στιγμή δεν έχει τα απαραίτητα τεμάχια για να ανταγωνιστέι άλλα ονόματα! Μαλακία τους διότι τους δόθηκε μεγάλη ευκαιρία όταν έκλεισαν κάποια άλλα ιδρύματα αλλα δεν το εκμεταλεύτηκαν να φάνε κόσμο! Τώρα άντε να ορθοποδήσουν! Πάντως προσοχή στη Τζίνα που σου είπα! Ρουμανόσκυλο και δεν θέλει και πολλά-πολλά!
Άμα τα έχεις κιόλας δοκίμασε έτσι για την πλάκα σου την Αφροδιτη που κάνει το σόου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom