Φίλε μου που τις βρήκες τις ωραίες στο Ανατολή? Είναι στο και όχι στην Ανατολή...
Πηγαίνεις συχνά στο μαγαζί??? Διότι άμα πηγαίνεις συχνά μάλλον κάτι δεν μας λες σωστά! Το μαγαζί εδώ και πολύ καιρό έχει χαλάσει πολύ σε ότι αφορά την εμφάνιση των κοριτσιών! Και μάλιστα έχουν πολύ καιρό να κάνουν μια ανανέωση!
Θα συμφωνήσω σε αυτό που λες ότι πολλές κοπέλες από μέσα με λίγη κουβέντα κάτι θα βγάλεις αρκεί να ξέρεις ποιες είναι αλλιώς θα φας άκυρο!
Πάντως στο μαγαζί δεν υπάρχουν μουνάρες αλλά απλά μέτριες κοπέλες! Κάνε καμμία βόλτα προς Αλκατράζ να δεις εμφάνιση κοριτσιών! Και στο λεω εγώ αυτό που το Ανατολή αποτελεί στέκι μου! Σκέψου...!
Βέβαια κρίνοντας από την επιλογή σου να κεράσεις την Πάολα 5 ποτά μπορώ να καταλάβω ποιες θεωρίες μουνάρες και πόσο ξέρεις από στριπ! Δεν στο λέω περιφρονητικά αλλά κρίμα να ξοδεύεις έτσι λεφτά και μάλιστα να το παίζεις κιόλας! Η Πάολα δηλαδή η Κολομβιανή που μας λες, μάθε το όνομα της για να ξέρεις να την ζητήσεις την επόμενη φορά...
διότι ξόδεψες 5 ποτά μαζί της και ούτε το όνομα δεν συγκράτησες...
Την επόμενη φορά μην την κεράσεις αλλά ξόδεψε μόλις 50Ε σε πριβέ και θα σε φτιάξει η Παολίτα που είναι μάλιστα από το όμορφο Κάλι της Κολομβίας!!! Και διάλεξε καμμία άλλη μιας που η Πάολα είναι η πιο παλιά και το πιο πουρό εκεί μέσα! Πρέπει να έχεις πιει για να κάνεις κάτι μαζί της!
Και ξαναλέω το μαγαζί πλεόν δεν έχει μουνάρες...........
Την επόμενη σου φορά τσέκαρε Λάουρα (ξανθιά Τσέχα), όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά καλές υπηρεσίες άμα είσαι μάγκας! Αλεξία (μελαχρινό κοντοπούτανο), επίσης Κατρίνα (Ρουμάνα μελαχρινή 19χρ), αμά έχει γυρίσει από διακοπές! Τζίνα (Ρουμάνα, συγκάτοικος της Κατρίνα), εργάτρια...
Αλλά τι να σου λέω τώρα αφού πήγες και μου διάλεξες την Παόλα...