life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Μου αρέσει το βρώμικο κρεβάτι.
Το βρωμικο σε ολουs αρεσει.....Το μυρωδατο ειναι που ενοχλει ;) ;)
Ε ναι! Τα γκρανια εχουν κ αλτσχαϊμερ!
Αηδιασα !!!!!!! :S :S :S :S :S[/URL]
http://[URL unfurl="true"]www.christianpatterson.com/wp-content/uploads/2011/05/dirty_bed.jpg[/img[/URL]] :rolleyes:
[/quote]η φωτο θυμιζει παλιες καλες εποχες απο κωλο-κυνθους και κων/πολεως
συγκινηθηκα :'(
τωρα χαλασαν δικε μου.τα πλενουνη φωτο θυμιζει παλιες καλες εποχες απο κωλο-κυνθους και κων/πολεως
συγκινηθηκα :'(
χαθηκε η καλτιλα που υπηρχε τυπε :Sτωρα χαλασαν δικε μου.τα πλενουν
χαθηκε η καλτιλα που υπηρχε τυπε :S
εδω αρχισαν να βαζουν και σαπουνι :S
σε λιγο θα τα κανουν στουντιο
τελικα αυτοι οι πιρφοροι κατεστρεψαν την ελλαδα
θα μου πει καποιος τιποτα??φιβαμαι να ξανα προσπαθησω μην αποτυχω παλι κ γινω ρεζιλι,εχουμε συνηθησει στις επαγγελματιες που ειναι ψιλοκοφα κ τωρα τα βρηκα μπαστουνιαμαγκες τα εχω με μια παρθενα 18 χρονων 4μηνες κ προχτες πηγα να της τονε χωσω αλλα δεν..οχι οτι δεν ηθελε ηθελε αλλα δεν εμπενε κ εκτος αυτου ξεκαυλωνα κιολας προσπαθουσα ποναγε δεν εμπενε καθολουμου επευτε τον επεζα να ξανασηκωθεο γοατι τσιμπουκια δεν πεζουν κ αλλα δεν...εχω πεσει λιγο ψυχολογικα μετα απο αυτο...
θα μου πει καποιος τιποτα??φιβαμαι να ξανα προσπαθησω μην αποτυχω παλι κ γινω ρεζιλι,εχουμε συνηθησει στις επαγγελματιες που ειναι ψιλοκοφα κ τωρα τα βρηκα μπαστουνια
θα μου πει καποιος τιποτα??φιβαμαι να ξανα προσπαθησω μην αποτυχω παλι κ γινω ρεζιλι,εχουμε συνηθησει στις επαγγελματιες που ειναι ψιλοκοφα κ τωρα τα βρηκα μπαστουνια
ειναι ζητημα τιμης φιλεδικε μου εδω εισαι
αν δεν πιασει ουτε αυτο παρατησε την και να προτιμας μεταχειρισμενες απο δω και μπρος
δικε μου εδω εισαι
αν δεν πιασει ουτε αυτο παρατησε την και να προτιμας μεταχειρισμενες απο δω και μπρος
Εσύ εκπαίδευες τη .... Ρίτα ένα χρόνο?Και εγώ μία έχω ξεπαρθενιάσει. Μάλιστα μου κάθησε και γρήγορα σε 10 μερες μόνο. Βέβαια για να μάθει να γαμιετε της πηρε περιπου 1 χρόνο. Για αυτο προτιμάτε τις μεταχειρισμένες.