Νέα

ποσες γυναικες εχετ γνωρισει στη ζωη σαπου δε χορταινατε να τις ρουφατε τοστομα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yeahsure
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
ρε φτιάξτε τον τίτλο του θέματος να διαβάζεται! θέλουμε 1/2 ώρα να καταλάβουμε τι εννοεί.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
ΔΕΝ χρειαζεται να κυκλοφορεις με "κρανος" ΑΠΛΑ να εισαι προσεκτικός και να ΜΗΝ ρουφας στο στομα ΟΠΟΙΑ γκομενα βρεις μπροστά σου ..... ( πχ σε ενα κλαμπακι, σε μια ντισκο , σε μια σχολικη εκδρομη κλπ ) ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΦΙΛΗΣΕΙΣ, ΟΧΙ ΜΕ ΣΑΛΙΟ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ !!!  ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΣΤΕΓΝΟ ΠΕΤΑΧΤΟ ΦΙΛΙ !!!!

ΑΛΛΟ ειναι να εχεις μονιμη σχεση και να ξερεις οτι η κοπελα ΔΕΝ φιλιεται και με αλλους, και ΑΛΛΟ να ρισκαρεις ..... ΕΚΕΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ !!!

ΑΝ η κοπέλα είναι άγνωστη, και ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ αν ειναι και επαγγελματιας Ιερόδουλη,  ( γιατι συνηθως για τετοιες μιλαμε εδω) ,   ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΑΙ σε επαφη ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ απο τα υγρά της.... ΕΙΤΕ απο στομα, ΕΙΤΕ απο μουνι, ΕΙΤΕ απο οπουδηποτε.....

ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ η παθηση σου φαινεται λιγη, θα σε ενημερωσω οτι ΔΕΝ ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ ετσι .... ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΡΠΗΤΑΣ !!!   Ανηκει στους υιους που ονομαζονται ερπη γιατι προκαλουν πονους, δυσφοριες, πληγες στο στομα και στη γλωσσα και ΔΙΟΓΚΩΣΗ των εσωτερικων οργανων του οργανισμου.....   ΧΩΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΥΛΑ απο εκει που δεν το περιμενεις ΣΑΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ (ερπεις)  και σε ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ εκει που δεν το περιμενεις .......!!!!!

Θα σου πω την ΔΙΚΗ ΜΟΥ προσωπικη περιπτωση , γιατι και εγω ειχα ΤΗΝ ΙΔΙΑ θεωρια με σενα και κυκλοφορουσα FREE !!   (ευτυχως ΜΟΝΟ στα φιλιά, γιατί θα μπορουσα να ειχα κολλησει και τιποτε αλλο) !

ΗΜΟΥΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ 39-40 ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΠΡΥΣΜΕΝΟ ΦΑΡΥΓΓΑ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΩ, ΜΕ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΑ ΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ, ΜΕ ΟΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΕΛΥΣΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ !!!!!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΩ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΒΑΡΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΡΗΣΤΕΙ Η ΣΠΛΙΝΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΕΙ και μετα ΘΕΛΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ !!!

ΑΚΟΜΑ< ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΝΝΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΙΟ ΤΩΡΑ,  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΙΛΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 2-3 ΜΗΝΕΣ (ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ .....

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ Ο ΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΣΥ Η ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ????

Ας το δοκιμασει ......... Και η ΣΥΝΕΧΕΙΑ δική του .....  ;)

(σημειωταιον οτι ο γιατρος μου ειπε οτι το ξεπερασα και γρηγορα, επειδη ειμαι δυνατος οργανισμος, εχω πολυ καλο ανοσοποιητικο συστημα, αθλουμαι και γυμναζομαι καθημερινα, κανω ΣΩΣΤΗ διατροφη και ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ...... ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ το παθαινει, το ξεπερνα ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΝΑ  απο οτι εγω......

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ !!!! :rockon:
καταρχην καλη δυναμη ευχομαι ,σιδερενιος και να μην ξανααντιμετωπισεις τετοιες καταστασεις.
Περιεγραψες με γλαφυρο τροπο ολα τα συμπτωματα (απο το αναπνευστικο αλλα και την σπληνομεγαλια) μου αρεσε επισης αυτο που ειπες οτι ο ιος επειδη ανηκει στους ερπητοίους ειναι υπουλος σαν φιδι...που ερπει
θελω ομως να κανω λιγο το δικηγορο του διαβολου
ο EBV δε μεταδιδεται μονο απο τα φιλια ,αλλα και με αλλους τροπους κουταλια πιρουνια ποτηρια τροφιμα κτλ οποτε μπορει η κοπελα να ειναι εσωκλειστη στο παρθεναγωγειο και να εκδηλωσει τη νοσο αν κολλησει με καποιο τροπο ,επισης μπορει να φιλησεις μια με ebv και να μην εκδηλωσεις τη νοσο ποτε ειτε επειδη δε μεταδωθηκε στον οργανισμο σου ,ειτε επειδη ειναι σε λανθανουσα κατασταση ο ιος.
Και κατι αλλο οι ιεροδουλες εξεταζονται μηνιαια για ΣΜΝ οποτε παραδοξως ειναι σε καλυτερη κατασταση απο τις μη ιεροδουλες
εγω πολλες φορες εχω φιληθει στο στομα με κοπελες του επαγγελματος πανω στην καυλα ,οπως και με μερικες εκτος επαγγελματος που δεν τις ηξερα πριν τις μαθω η τις ξεχασα συντομα...

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
594
Πόντοι
291
Καταρχην σε ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για τις ευχες σου !  :)  Ευχομαι να μην ξανασυμβει σε κανεναν μας πλεον απο δω και περα, αυτο , ή κατι αλλο αναλογο .... ΤΟ ΞΕΡΩ οτι σε "ξεβολευω" λιγο με αυτα που εγραψα, και γι αυτο "ενοχλεισαι" καπως.... ΚΑΙ ΕΓΩ ξεβολευτηκα οταν επαθα αυτο που επαθα, και ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ προκειται να ξαναφιλαω τυχαια οποια αγνωστη βρισκω μπροστα μου..... Εχεις δικιο εν μερη, οπως και εγω οταν τα ειπα αυτα στο γιατρο μου, αλλα ΕΝ ΜΕΡΗ εχουμε ΚΑΙ αδικο ..... ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ:

ΣΙΓΟΥΡΑ ο EBV μεταδιδεται και με άλλους τροπους που εχουν σχεση με το σαλιο ΕΚΤΟΣ απο τα γλωσσοφιλα, αλλά οι πιθανοτητες τους σε σχεση με το φιλι ειναι ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΕΣ !!!

Γι αυτο και τον λενε "Ο ιος του φιλιου" οπως θα δεις και στο επιστημονικο λινκ που εχω βαλει σε παραπανω ποστ μου στην προηγουμενη σελιδα και ξαναπαραθετω εδω.....

ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ο υιος μεταδιδεται και εξαπλωνεται μεσω του σαλιου, αραιωνεται και ευκολα οταν βγαινει ΕΚΤΟΣ στοματος και ειναι πιο δυσκολο να τον παρει καποιος αλλος:

ΑΝ για παραδειγμα φας με το ιδιο πηρουνι ενος αλλου, ή πας σε ενα κλαμπακι και πιεις ποτο απο ποτηρι που να ΜΗΝ πλυθηκε καλα και να ειχε πιει προηγουμενως καποιος που ειχε το υιο ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ δυσκολο να κολλησεις, γιατι στην μεν πρωτη περιπτωση, το πηρουνι ΔΕΝ εχει πανω σαλιο σε υγρο .... απλα το ακουμπησε καποιος με την γλωσσα του και μετα στεγνωσε με αποτελεσμα να μειωθει και ο υιος , ΣΤΗΝ μεν δευτερη περιπτωση του να ΜΗΝ πλυθηκε καλα καποιο σκευος ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ που εχει πεσει νερο επανω του και εχει αραιωθει το σαλιο, η συγκεντρωση του υιου εχει πλεον περιοριστει στο ΕΛΑΧΙΣΤΟ .....  

ΟΠΩΣ ΜΟΥ ειπε Ο ΙΔΙΟΣ ο γιατρος μου, χρειαζεται ΜΕΓΑΛΗ συγκεντρωση "μη αραιωμενου" σαλιου που να μην εχει αραιωθει για να περασει ο υιος απο την μια στοματικη κοιλοτητα σε μια αλλη .... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΓΛΩΣΟΦΙΛΛΑ

ΚΑΙ εγω εχω φιλησει πολλες γυναικες του επαγγελματος στο στομα, αλλα και πολλες γκομενες που γνωρισα σε ντισκο και κλαμπ και καναμε ψιλοκατασταση ......    ΟΜΩΣ τον υιο τον κολλησα απο μια κοπελα η οποια φαινομενικα φαινονταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ και ΠΟΛΥ σεμνη.... Και μαλθιστα ΤΗΝ ΠΙΕΣΑ εγω για να την φιλησω και οχι εκεινη ......  

Anyway ..... ΚΑΘΕΝΑΣ μας ειναι ελευθερος να παρει τα ρισκα του και να κρινει Ο ΙΔΙΟΣ τι ειναι καλο και τι οχι για τον εαυτο του και για τους ανθρωπους γυρω του .....

ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ !!!  

Φαντασου να κολλησεις τον ιο απο μια τυχαια κοπελα που φιλησες ΜΙΑ ΦΟΡΑ στο δρομο ή σε καποιο στουντιο, και ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕΤΑ να ξαναφιλησεις την κοπελα σου που την λατρευεις ή καποια άλλη κοπελα για τους επομενους 3 μηνες, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ !

Αξιζει ??????/    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ....... :-

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
στα λογια μου ερχεσαι λοιπον για το πως κολλησες και συ (απο μια υπερανω υποψιας)
επαναλαμβανω και την ασυμπτωματικη φορεια που εκδλωνεται λογω αγνωστων παραγοντων (πχ αγχος ,ισως καποια γριππη η δεν ξερω γω τι αλλο) η που δεν εκδλωνεται

καταλαβαινω πως νιωθεις και ειναι απολυτα φυσιολογικο μετα απο τετοια περιπετεια ,αλλα δεν ειναι λυση να βαλουμε λουκετο στα γλωσσοφιλα ως προληψη
ισως μια προχειρη σκεψη ειναι να κανουμε γαργαρες betadine μετα απο ενα "υποπτο" φιλι

εξαλλου η ιδια η ζωη ειναι ενα ρισκο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom