ΔΕΝ χρειαζεται να κυκλοφορεις με "κρανος" ΑΠΛΑ να εισαι προσεκτικός και να ΜΗΝ ρουφας στο στομα ΟΠΟΙΑ γκομενα βρεις μπροστά σου ..... ( πχ σε ενα κλαμπακι, σε μια ντισκο , σε μια σχολικη εκδρομη κλπ ) ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΦΙΛΗΣΕΙΣ, ΟΧΙ ΜΕ ΣΑΛΙΟ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ !!! ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΣΤΕΓΝΟ ΠΕΤΑΧΤΟ ΦΙΛΙ !!!!
ΑΛΛΟ ειναι να εχεις μονιμη σχεση και να ξερεις οτι η κοπελα ΔΕΝ φιλιεται και με αλλους, και ΑΛΛΟ να ρισκαρεις ..... ΕΚΕΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ !!!
ΑΝ η κοπέλα είναι άγνωστη, και ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ αν ειναι και επαγγελματιας Ιερόδουλη, ( γιατι συνηθως για τετοιες μιλαμε εδω) , ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΑΙ σε επαφη ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ απο τα υγρά της.... ΕΙΤΕ απο στομα, ΕΙΤΕ απο μουνι, ΕΙΤΕ απο οπουδηποτε.....
ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ η παθηση σου φαινεται λιγη, θα σε ενημερωσω οτι ΔΕΝ ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ ετσι .... ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΡΠΗΤΑΣ !!! Ανηκει στους υιους που ονομαζονται ερπη γιατι προκαλουν πονους, δυσφοριες, πληγες στο στομα και στη γλωσσα και ΔΙΟΓΚΩΣΗ των εσωτερικων οργανων του οργανισμου..... ΧΩΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΥΛΑ απο εκει που δεν το περιμενεις ΣΑΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ (ερπεις) και σε ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ εκει που δεν το περιμενεις .......!!!!!
Θα σου πω την ΔΙΚΗ ΜΟΥ προσωπικη περιπτωση , γιατι και εγω ειχα ΤΗΝ ΙΔΙΑ θεωρια με σενα και κυκλοφορουσα FREE !! (ευτυχως ΜΟΝΟ στα φιλιά, γιατί θα μπορουσα να ειχα κολλησει και τιποτε αλλο) !
ΗΜΟΥΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ 39-40 ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΠΡΥΣΜΕΝΟ ΦΑΡΥΓΓΑ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΩ, ΜΕ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΑ ΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ, ΜΕ ΟΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΕΛΥΣΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ !!!!!
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΩ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΒΑΡΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΡΗΣΤΕΙ Η ΣΠΛΙΝΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΕΙ και μετα ΘΕΛΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ !!!
ΑΚΟΜΑ< ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΝΝΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΙΟ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΙΛΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 2-3 ΜΗΝΕΣ (ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ .....
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ Ο ΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΣΥ Η ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ????
Ας το δοκιμασει ......... Και η ΣΥΝΕΧΕΙΑ δική του ..... ;)
(σημειωταιον οτι ο γιατρος μου ειπε οτι το ξεπερασα και γρηγορα, επειδη ειμαι δυνατος οργανισμος, εχω πολυ καλο ανοσοποιητικο συστημα, αθλουμαι και γυμναζομαι καθημερινα, κανω ΣΩΣΤΗ διατροφη και ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ...... ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ το παθαινει, το ξεπερνα ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΝΑ απο οτι εγω......
ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ !!!!