Νέα

ποσες γυναικες εχετ γνωρισει στη ζωη σαπου δε χορταινατε να τις ρουφατε τοστομα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yeahsure
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εγω δυο μαγκες. μια στο γυμνασιο οταν ημουν 15, πρωτος ερωτα κι ετσι και μια τωρα την ελενα.
δεν υπαρχει πιο τελειο πραμα απ το να θες να καταπιεις ολοκληρη τη γυναικα που γαμας και εισαι μαζι.
ολα για παρτη της. κι ολα τα δικα τη για παρτη σου.
μαλακες ειμαι ερωτευμενος. μολις το συνειδητοποιησα.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
εγω δυο μαγκες. μια στο γυμνασιο οταν ημουν 15, πρωτος ερωτα κι ετσι και μια τωρα την ελενα.
δεν υπαρχει πιο τελειο πραμα απ το να θες να καταπιεις ολοκληρη τη γυναικα που γαμας και εισαι μαζι.
Οδοντιάτρος είσαι?
:2funny: :2funny: :2funny:

alan2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Like
7
Πόντοι
0
Μου αρεσει να φιλαω στο στομα την ανδριαννα απο διδυμου. :)

OP
OP
Y

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1

αλλο μ αρεσει να φιλαω κι αλλο να θελω να την καταπιω να μη χορταινω το στομα της.
φιλε και μ ενα μ αρεσει να δινω γλωσσοφιλα σε ενα μουνι οταν γκαυλωνω αλλα αλλο αυτο κι αλλο το φιλι με μια γυναικα που εισαι ιν λαβ μεχρι το κοκαλο.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.460
Πόντοι
4.965

είσαι αυτός που πάει πρώτος στη βάρδιά της ώστε να μην κολλήσεις τα μικρόβια από τα φιλιά έτσι;

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
594
Πόντοι
291
Παρτε αυτο το λινκ για να μαθετε γιατι ΔΕΝ πρεπει να φιλαμε αγνωστες στο στομα, και ΕΙΔΙΚΑ πουτανες......

Και αν αναρωτιεστε ΠΟΙΟΣ το επαθε θα σας επιβεβαιωσω ..... ΠΟΛΛΟΙ γνωστοι μου και μεταξυ τους ΚΑΙ εγω......

Ετσι για να μην νομιζετε οτι και οι "ρομαντικουληδες" ΔΕΝ κινδυνευουμε ....

ΜΟΝΟ  :fuck2: ΚΑΙ ΜΟΝΟ με σκουφακι ......

ΟΥΤΕ φιλιά, ΟΥΤΕ γλυφομουνια και μαλακιες ......  ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ !!! ;)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605

α ρε καψουρα ατελειωτη :2funny: :2funny:
να τη χαιρεσαι ρε φιλε ,να περασεις καλα για οσο κρατησει (ευχομαι να κρατησει για παντα)
τι να πω ο ερωτας ειναι το πιο περιεργο πραγμα που συμβαινει στους ανθρωπους ,δεν εξηγειται με τη λογικη , οι ορμονες στον εγκεφαλο κανουν τα δικα τους...

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.460
Πόντοι
4.965

οι φερομόνες είναι που το κινούν το θέμα

strobita

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Γεια σας κατ' αρχην (1ο μηνυμα γαρ) !
Απλα απολαυσε το και να ξερεις οτι αν αισθανεται κι αυτη το ιδιο θα απογειωθειτε!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Παρτε αυτο το λινκ για να μαθετε γιατι ΔΕΝ πρεπει να φιλαμε αγνωστες στο στομα, και ΕΙΔΙΚΑ πουτανες......

Και αν αναρωτιεστε ΠΟΙΟΣ το επαθε θα σας επιβεβαιωσω ..... ΠΟΛΛΟΙ γνωστοι μου και μεταξυ τους ΚΑΙ εγω......

ΜΟΝΟ  :fuck2: ΚΑΙ ΜΟΝΟ με σκουφακι ......
ΟΥΤΕ φιλιά, ΟΥΤΕ γλυφομουνια και μαλακιες ......  ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ !!! ;)
οταν εννοεις αγνωστες τι ακριβως εχεις στο μυαλο σου? ενω αν γινουν γνωστες δεν θα υπαρξει προβλημα?
πολλες γυναικες (και αντρες) ειναι φορεις ασυμπτωματικοι του ιου ,ο οποιος ειναι σε λανθανουσα κατασταση και μπορει να ενεργοποιηθει μετα απο αγνωστες αιτιες,με τα γνωστα συμπτωματα...
Θελω να πω οτι ο μονος τροπος για να μην κολλησουμε ποτε τιποτα ειναι να τραβαμε μαλακια με αποστειρωμενα γαντια και μετα να κανουμε επαλοιψη με betadine , δλδ δεν γινεται αυτο...
αν γνωρισεις μια γκομενα δε νομιζω οτι θα τη βαλεις να κανει εξεταση για EBV ... πριν την φιλησεις.
Οσο για το σκουφακι συμφωνω ,αλλα καποια πραγματα δυστυχως ειναι αδυνατον να τα αποφυγουμε , οπως πχ ειναι αδυνατον να προβλεψω εκ των προτερων ενα τσιμεντολιθο που επεσε απο το μπαλκονι του γειτονα καθως εβγαινα απο το σπιτι μου...δε γινεται να κυκλοφορω με κρανος συνεχεια

30something

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
και εγω το επαθα προσφατα αυτο με μια που ημουν(και ειμαι :idiot:)αρκετα καψουρης...αλλα δεν συνεχιστηκε ειπε οτι νοιωθει τυψεις..(γνωριζομαστε μερικα χρονια αλλα δν ειχε παιχτει κατι,ουτε εγω ηθελα ουτε αυτη...)Ενοιωσα πως ηταν απο το πιο ομορφα και παθιασμενα φιλια της ζωης μου ρε παιδια  :)φιλε,απλα να ευχαριστηθεις οσο μπορεις τη φαση που εισαι τωρα ;)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

ΜΟΝΟ  :fuck2: ΚΑΙ ΜΟΝΟ με σκουφακι ......

ΟΥΤΕ φιλιά, ΟΥΤΕ γλυφομουνια και μαλακιες ......  ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ !!! ;)

Η μονοπυρηνωση δεν ειναι τιποτα τρελο.

Ξεκουραση θελει και οχι κανιβαλισμους στις κινησεις μας για να μην παθουμε καμια ρηξη σπληνας αν εχει διογκωθει. Περα απο αυτο απλα ξεκουραση και ηρεμια, τιποτα αλλο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μονο μονοπυρηνωση?
Μπορει να παθεις και την πνευμονικη καντιντιαση
και μετα να βγαζεις πρασινο αιμα

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
594
Πόντοι
291
οταν εννοεις αγνωστες τι ακριβως εχεις στο μυαλο σου? ενω αν γινουν γνωστες δεν θα υπαρξει προβλημα?

Θελω να πω οτι ο μονος τροπος για να μην κολλησουμε ποτε τιποτα ειναι να τραβαμε μαλακια με αποστειρωμενα γαντια και μετα να κανουμε επαλοιψη με betadine , δλδ δεν γινεται αυτο...
αν γνωρισεις μια γκομενα δε νομιζω οτι θα τη βαλεις να κανει εξεταση για EBV ... πριν την φιλησεις.
Οσο για το σκουφακι συμφωνω ,αλλα καποια πραγματα δυστυχως ειναι αδυνατον να τα αποφυγουμε , οπως πχ ειναι αδυνατον να προβλεψω εκ των προτερων ενα τσιμεντολιθο που επεσε απο το μπαλκονι του γειτονα καθως εβγαινα απο το σπιτι μου...δε γινεται να κυκλοφορω με κρανος συνεχεια

ΔΕΝ χρειαζεται να κυκλοφορεις με "κρανος" ΑΠΛΑ να εισαι προσεκτικός και να ΜΗΝ ρουφας στο στομα ΟΠΟΙΑ γκομενα βρεις μπροστά σου ..... ( πχ σε ενα κλαμπακι, σε μια ντισκο , σε μια σχολικη εκδρομη κλπ ) ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΦΙΛΗΣΕΙΣ, ΟΧΙ ΜΕ ΣΑΛΙΟ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ !!!  ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΣΤΕΓΝΟ ΠΕΤΑΧΤΟ ΦΙΛΙ !!!!

ΑΛΛΟ ειναι να εχεις μονιμη σχεση και να ξερεις οτι η κοπελα ΔΕΝ φιλιεται και με αλλους, και ΑΛΛΟ να ρισκαρεις ..... ΕΚΕΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ !!!

ΑΝ η κοπέλα είναι άγνωστη, και ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ αν ειναι και επαγγελματιας Ιερόδουλη,  ( γιατι συνηθως για τετοιες μιλαμε εδω) ,  ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΑΙ σε επαφη ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ απο τα υγρά της.... ΕΙΤΕ απο στομα, ΕΙΤΕ απο μουνι, ΕΙΤΕ απο οπουδηποτε.....

ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ η παθηση σου φαινεται λιγη, θα σε ενημερωσω οτι ΔΕΝ ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ ετσι .... ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΡΠΗΤΑΣ !!!  Ανηκει στους υιους που ονομαζονται ερπη γιατι προκαλουν πονους, δυσφοριες, πληγες στο στομα και στη γλωσσα και ΔΙΟΓΚΩΣΗ των εσωτερικων οργανων του οργανισμου.....  ΧΩΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΥΛΑ απο εκει που δεν το περιμενεις ΣΑΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ (ερπεις)  και σε ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ εκει που δεν το περιμενεις .......!!!!!

Θα σου πω την ΔΙΚΗ ΜΟΥ προσωπικη περιπτωση , γιατι και εγω ειχα ΤΗΝ ΙΔΙΑ θεωρια με σενα και κυκλοφορουσα FREE !!  (ευτυχως ΜΟΝΟ στα φιλιά, γιατί θα μπορουσα να ειχα κολλησει και τιποτε αλλο) !

ΗΜΟΥΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ 39-40 ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΠΡΥΣΜΕΝΟ ΦΑΡΥΓΓΑ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΩ, ΜΕ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΑ ΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ, ΜΕ ΟΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΕΛΥΣΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ !!!!!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΩ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΒΑΡΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΡΗΣΤΕΙ Η ΣΠΛΙΝΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΕΙ και μετα ΘΕΛΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ !!!

ΑΚΟΜΑ< ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΝΝΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΙΟ ΤΩΡΑ,  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΙΛΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 2-3 ΜΗΝΕΣ (ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ .....

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ Ο ΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΣΥ Η ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ????

Ας το δοκιμασει ......... Και η ΣΥΝΕΧΕΙΑ δική του .....  ;)

(σημειωταιον οτι ο γιατρος μου ειπε οτι το ξεπερασα και γρηγορα, επειδη ειμαι δυνατος οργανισμος, εχω πολυ καλο ανοσοποιητικο συστημα, αθλουμαι και γυμναζομαι καθημερινα, κανω ΣΩΣΤΗ διατροφη και ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ...... ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ το παθαινει, το ξεπερνα ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΝΑ  απο οτι εγω......

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ !!!! :rockon:

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
...............................
(σημειωταιον οτι ο γιατρος μου ειπε οτι το ξεπερασα και γρηγορα, επειδη ειμαι δυνατος οργανισμος, εχω πολυ καλο ανοσοποιητικο συστημα, αθλουμαι και γυμναζομαι καθημερινα, κανω ΣΩΣΤΗ διατροφη και ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ...... ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ το παθαινει, το ξεπερνα ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΝΑ  απο οτι εγω......

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ !!!! :rockon:

RESPECT για τον φίλο musician που μοιράστηκε την σκληρή εμπειρία του μαζί μας!

ΠΡΟΣΟΧΗ παιδιά! Το χόμπυ μας είναι πολύ πιό επικίνδυνο από το να μαζεύεις γραμματόσημα.
Εάν το καταλάβουμε αυτό και τηρήσουμε τους κανόνες δεν έχουμε πρόβλημα.(εντάξει δεν μιλάω για γκαντεμιά...σπάσιμο προφυλακτικού κλπ). Μιλάω για τους βασικούς κανόνες.
Στις πουτάνες ΚΑΜΙΑ εμπιστοσύνη. Αν θέλετε γλυφομουνάκια και συναισθηματικές καυλοπλημμύρες και γλωσσοφιλάκια και αγαπουλίτσες με μωράκια (και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά... όλα αυτά είναι πολύ ωραία!!) βρείτε μια μουνίτσα, τσεκάρετέ την καλά και μετά αφεθείτε.

Κατά τα άλλα, στο σπορ του πρόστυχου, ξεδιάντροπου και κολασμένου χυσίματος εκδιδομένων γυναικών
ισχύει ο σημαντικότερος κανόνας:
SAFETY FIRST!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom