Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
η θκιάμ' ιέκανι...πουως του λέν' αυτο του πράμα..του κ'νούργιου ρα...???ιμενα φωτνη,ιεχ κι κουτσιδις
εξτενσιουν...κι τ'ς παέν'ν...
η θκιάμ' ιέκανι...πουως του λέν' αυτο του πράμα..του κ'νούργιου ρα...???ιμενα φωτνη,ιεχ κι κουτσιδις
Παιδί μου μην μιλάς σε αυτον κάνει παρέα με βλάχους
Αει βάγιερε ωρέ μαξλάρα...Παιδί μου μην μιλάς σε αυτον κάνει παρέα με βλάχους
Ναι έτσι όπως τα λες.κ μας το παιζει ζιγκολο ξενοφερτος κ καλα απο τα ξενα αλλα τωρα καταλαβα...
δεν μιλαει σπαστα απλα μιλαει την διαλεκτο του χωριου του
[glow=red,2,300]Και θέλει να έρθει και στο Μπουρνάζι ο βλάχος.[/glow]
Tester liga ta logia me mena.Αει βάγιερε ωρέ μαξλάρα...
μπουλ πριεπ να τς δειξουμι τι σημαιν σκοπ...Αει βάγιερε ωρέ μαξλάρα...
Με σένα ούτε πυρετό δεν θέλω ναχω από δω και μπροςμπουλ πριεπ να τς δειξουμι τι σημαιν σκοπ...
βλαχους ιμι κι γουω.ιεχουω κι γκαραντιΜε σένα ούτε πυρετό δεν θέλω ναχω από δω και μπρος
Κομμένες οι Καλημέρες αφού κάνεις παρέα με τον βλάχο.
Θα σε παρακαλέσω αγαπητέ φίλε να γράφεις ελληνικά γιατί με τα greeklish...γκαβόθ'καμανTester liga ta logia me mena.
Entaksei.
Συγνώμη για το διαφορετικο γραψιμο αλλα ηθελα να δω αν ξερει να διαβάζει αυτος.
Μπα ξέρεις και άλλες γλώσσες.Θα σε παρακαλέσω αγαπητέ φίλε να γράφεις ελληνικά γιατί με τα greeklish...γκαβόθ'καμαν
Ωρέ άμα τα πιάκου...θα τα μακελέψόυ τα ντατσκανάρια...μπουλ πριεπ να τς δειξουμι τι σημαιν σκοπ...
μι του γιδουξουρΩρέ άμα τα πιάκου...θα τα μακελέψόυ τα ντατσκανάρια...
μπον νουι.ξενες γλωσσες εεεεεΚύριοι απαξιώ να συνεχίσω μαζί σας και αποχωρώ.
Δεν θα πέσει το επίπεδό μου μαζί σας.
Πάω στο ιστορικό Μπουρνάζι να πιω τον καφέ μου.
Καληνύχτα σας.
θα τα βάλου τα πίκπα...και θα τα πελ'κάου..μια με του π'δαρ'...μια με του πετρουγιάρ'...μι του γιδουξουρ
Κύριοι απαξιώ να συνεχίσω μαζί σας και αποχωρώ.
Καληνύχτα σας.
Εσύ γρήγορα στα χωράφια γιατί αυριο θα έρθει ο Χε-σιλας να παρει το μερδικό του.θα τα βάλου τα πίκπα...και θα τα πελ'κάου..μια με του π'δαρ'...μια με του πετρουγιάρ'...
Πού πας ωρέ???Κύριοι απαξιώ να συνεχίσω μαζί σας και αποχωρώ.
Καληνύχτα σας.
Εγω παιδί μου έχω μεγαλύτερη ανάγκη.κατσε ρε πατερα ...κ ο γιος τιποτα? εγω δεν ειπα τιποτα...παρε με να δω καναξεκωλακιγκομενακι να ανοιξει το ματι μου