Επισκέπτης
εγω ενα εχω να πω,πρεπει να καθιερωσουμε θρεντ με οδηγιες για σωστο αρμεγμα...
Γίδας???εγω ενα εχω να πω,πρεπει να καθιερωσουμε θρεντ με οδηγιες για σωστο αρμεγμα...
Για πέ μας εσύ ωρέ γάτε...πόσοι σε γάμ'σαν???Ρε γίδια το γαμίσατε αυτό το ωραίο θρεντ!Κι εγώ νόμιζα ότι το άνοιξε ο tasos...![]()
αρμεγμα ρωσιδας,ρουμανας και λοιπων πουλενΓίδας???
Αγελάδας???
Πρατίνας???
Διευκρίνησε τολίγο σε παρακαλώ...γιατί..β'ζόμπαλο με β'ζομπαλο έχ'ν μια διαφορά...πως να το κάνουμε...![]()
κωλόβλαχεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....................θα τα βάλου τα πίκπα...και θα τα πελ'κάου..μια με του π'δαρ'...μια με του πετρουγιάρ'...![]()
Όπου τραβέλια και ανωμαλία μέσα είσαι bullάκο!Μήπως είσαι ταχυδρόμος?Για πέ μας εσύ ωρέ γάτε...πόσοι σε γάμ'σαν???![]()
![]()
Δεν ξέρω εσύ πατρίδα...αλλά εμένα μ'αρέσει να τα ματσιαλάω...αρμεγμα ρωσιδας,ρουμανας και λοιπων πουλεν
να τα πιπιλας,να τα ματσιαλας...ολα καλα ειναι αγαπητεΔεν ξέρω εσύ πατρίδα...αλλά εμένα μ'αρέσει να τα ματσιαλάω...![]()
Εγώ έτσι για πλάκα το πέταξα...Όπου τραβέλια και ανωμαλία μέσα είσαι bullάκο!Μήπως είσαι ταχυδρόμος?![]()
Πρόσεχε τα λόγια σου...Εγώ έτσι για πλάκα το πέταξα...
δεν ήξερα ότι είσαι τραβέλι![]()
Τη φιλενάδα σου..???Πρόσεχε τα λόγια σου...
Θα σου στείλω τον εθνικό που-star!![]()
Πατριωτάκι σου είναι,από την ΑΝΤΡΟΥπολη...υποστηρίζετε και την ίδια ομάδα!Τη φιλενάδα σου..???![]()
www.freesmileys.org]Πατριωτάκι σου είναι,από την ΑΝΤΡΟΥπολη...υποστηρίζετε και την ίδια ομάδα!![]()
Παίρνω αφορμή από το θέμα "Πρώτη φορά" και υποβάλλω κι εγώ τις εξής ερωτήσεις σε αντράκια και γυναικάκια.
Προς τα αντράκια. Πόσες γυναίκες γαμήσατε ως σήμερα;;
Προς τα γυναικάκια. Πόσα αντράκια σας γαμήσανε ως σήμερα;;
Αχ αγόρια μου, άχ αγόρια μου, λεβέντες μου...
Μα γιατί, γιατί, γιατί... ΄ζείτε ακόμη στα πλαίσια του συντηριτικού έρωτα, της κλισέ ηδονής, άτολμα αγόρια μου...
Γιατί μόνο πόσες γάμησαν οι άνδρες και με πόσους γαμήθηκαν οι γυναίκες.
Πόσες φορές κάποιοι γάμησαν άνδρες, δεν θα ρωτήσετε?
Πόσες φορές γαμήθηκαν κάποιοι από άνδρες, ούτε...?
Πόσες φορές κάποιες γάμησαν γυνάικες ή γαμήθηκαν από γυναίκες...?
Γιατί δεν ρωτάτε και όλα αυτά?
Αναμένω...