Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Την μακροχρόνια σίγουρα ποιο πολλές αναμνήσειςΠοια θα ψηφίσεις τύπε;
Φίλε το μόνο για το οποίο σε παραδέχομαι είναι ότι τώρα 15 χρόνια μετά είσαι ανατριχιαστικά ειλικρινής με τον εαυτό σου. Κατά τα άλλα, sorry αλλά τα έκανες όλα λάθος. Και την τύπισσα πραγματικά την παραδέχομαι! Ήταν 100@ ακομπλεξάριστη κι έκανε πραγματικά αυτό που την ευχαριστούσε!Θα σου πω ειλικρινα τι με σταμάτησε, σκεφτόμουν ότι δεν μπορούσα να την παρουσιάσω πουθενά, στους φίλους μου δεν θα μπορούσαμε να καθίσουμε ούτε 5 λεπτά μαζί, αυτή δεν είχε σκοπό να κατέβει επίπεδο, το χρήμα έρρεε λες και δεν υπήρχε όριο αναλήψεων. Μια μέρα δικιά της για εμενα ήταν εξοδα μήνα. Το 2008 σου λέω έρχεται ένα αυτοκινητο απο κάτω τι στο διάολο είναι αυτό, delicatessen delivery είχαν διπλώσει τα αλαντικά λες και ήταν τριαντάφυλλα τουλιπες έλεγες να το φάω ή να το μεταφυτεύσω σε γλάστρα, η καριόλα ήθελε να με εντυπωσιάσει ύστερα μου έλεγε κάτι για μακου ματσου πιτσου κεηπ ταουν εγώ αγεωογραφητος και ούτε ήθελα να ασχοληθώ με ταξίδια σκεφτόμουν να αλλάξω ζάντες στο αυτοκίνητο, να βάλω άλλη εξάτμιση......
...κιμπαρισσα η τυπισα και αλανι! Ειχε οτι ηθελε και τα ζουσε, απολαμβανε τα παντα και εβγαζε τα γουστα της! Μαγκα μου επρεπε να μεινεις λιγο μαζι της, να κανεις 2-3 ταξιδαρες, απο αυτες που σπανια σου δινεται η δυνατοτητα να κανεις, να περασεις ζορικα και μετα ας τραβουσατε ο καθενας τον δρομο του.
Παντως μαγκια της
εν ολιγοις γάμησες κάποτε στο τέξας μια χοντρή με λεφτα...τωρα οσον αφορα το δημοτικος συμβουλος ....ε οκ κλαιν και η κουτση μαρια κατεβαινει δημοτικος συμβουλος....λοιπόν?Aνοίγω θεματάρα Κυριακή! γιατί μόλις είδα κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές! Αυτή την έχω γαμήσει στο ρετιρέ της και έβλεπα όλη την πόλη πιάτο από κάτω.....
Η ιστορία έχει ως εξής. Ήταν 2008. η λεγάμενη ήταν πλούσια γόνος μεγαλοαστικής οικογένειας απο βορεια προάστεια, εγώ ρεμπέλευα στα μπαρ και τα καταγωγια χωρισμένος απο τον δεύτερο γάμο.
η κιουρια είχε τα χάλια της, χοντρούλα αλλά ξεδιάντροπο πρόσωπο όσο της έλειπε σε σώμα το είχε σε προστυχιά...... πολυταξιδεμένη ημιδημοσιογράφος ημι celebrity είχε και έχει μανία με τα σαφάρι τους Ζουλού τους Ινκας το εβερεστ, απορω πως δεν έσκασε απο το υψόμετρο, έχει φάει όλο τον κόσμο. θηλυκός Δούσης. (αν ισχύει η διατύπωση θηλυκός Δούσης).
Πρώτη φορά μπήκα σε διαμέρισμα σουίτα που η λεγαμενη την είχε φτιαγμένη για γαμήσια.
Δεν θα ξεχάσω:
Το συρτάρι γεμάτο δονητές, το ένα φύλλο ντουλάπας είχε όλο bdsm εξαρτήματα μαστιγια απο Αφρική βοιδοπουτσες ινδιανων λουριά από Εσκιμώους για όλα είχε μια ιστορία να μου πει.
Και την θεική κάβα, ο Βασιλόπουλος είχε μικρότερη κάβα από αυτή.
Και κάτι τυριά και αλλαντικά και καρπάτσιο......
Πάμε τώρα στο θέμα σεξ. η καλύτερη πίπα, τέτοια τέχνη τέτοια λεπτότητα τέτοια αντοχή..... ώρες στραγγισματος......
την ειδα έκανε βιντεο στο youtube! αν και 50 plus πλεον η ίδια προστυχόφατσα! καβλιαρικη φωνή, πόσα χιλιομετρα να έχει γραψει, απέθαντη λες και δεν πέρασε μια μέρα, θα την δήλωνα για αντίκα και πιστοποίηση οχημάτων ιστορικού ενδιαφέροντος στην ΦΙΛΠΑ.......
πετρο εσυ?Aνοίγω θεματάρα Κυριακή! γιατί μόλις είδα κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές! Αυτή την έχω γαμήσει στο ρετιρέ της και έβλεπα όλη την πόλη πιάτο από κάτω.....
Η ιστορία έχει ως εξής. Ήταν 2008. η λεγάμενη ήταν πλούσια γόνος μεγαλοαστικής οικογένειας απο βορεια προάστεια, εγώ ρεμπέλευα στα μπαρ και τα καταγωγια χωρισμένος απο τον δεύτερο γάμο.
η κιουρια είχε τα χάλια της, χοντρούλα αλλά ξεδιάντροπο πρόσωπο όσο της έλειπε σε σώμα το είχε σε προστυχιά...... πολυταξιδεμένη ημιδημοσιογράφος ημι celebrity είχε και έχει μανία με τα σαφάρι τους Ζουλού τους Ινκας το εβερεστ, απορω πως δεν έσκασε απο το υψόμετρο, έχει φάει όλο τον κόσμο. θηλυκός Δούσης. (αν ισχύει η διατύπωση θηλυκός Δούσης).
Πρώτη φορά μπήκα σε διαμέρισμα σουίτα που η λεγαμενη την είχε φτιαγμένη για γαμήσια.
Δεν θα ξεχάσω:
Το συρτάρι γεμάτο δονητές, το ένα φύλλο ντουλάπας είχε όλο bdsm εξαρτήματα μαστιγια απο Αφρική βοιδοπουτσες ινδιανων λουριά από Εσκιμώους για όλα είχε μια ιστορία να μου πει.
Και την θεική κάβα, ο Βασιλόπουλος είχε μικρότερη κάβα από αυτή.
Και κάτι τυριά και αλλαντικά και καρπάτσιο......
Πάμε τώρα στο θέμα σεξ. η καλύτερη πίπα, τέτοια τέχνη τέτοια λεπτότητα τέτοια αντοχή..... ώρες στραγγισματος......
την ειδα έκανε βιντεο στο youtube! αν και 50 plus πλεον η ίδια προστυχόφατσα! καβλιαρικη φωνή, πόσα χιλιομετρα να έχει γραψει, απέθαντη λες και δεν πέρασε μια μέρα, θα την δήλωνα για αντίκα και πιστοποίηση οχημάτων ιστορικού ενδιαφέροντος στην ΦΙΛΠΑ.......
Ετσι θα το ειχες κανει αν δεν την παρατουσες ρε μαλακα κ εσυ...Ποιος ξέρει τώρα που να είναι το focus μου, θυμάμαι όταν το είχα πάει για πούλημα σε έναν στον Ασπρόπυργο μου είχε φύγει ένα δάκρυ, αισθανομουν σαν σε κηδεία, σαν να προδιδα ένα παλιό φίλο με τις αδυναμίες του επειδή είχε μόνο 120 άλογα.....
Άρα σε πιο μικρό δήμο θα κατεβαίνει όχι συνδυασμός αλλά ερωτική ατζέντα...Σιγά ρε μάστορα η μισή Ελλάδα είναι υποψήφιες τώρα, εδώ στη Χαλκίδα έχω δυο πρώην στον ίδιο συνδυασμό με την μια ήμουν 7 μήνες κ με την άλλη 5 χρόνια!
Φίλε στην Ελλαδα δεν ισχύουν αυτα!Την μακροχρόνια σίγουρα ποιο πολλές αναμνήσεις
Θα σε βάλει και να στον δήμο υπάλληλο προς χάριν της παλιάς γνωριμίας χεχε
Σε caviar gauche πασοκοσυριζαια έπεσες τύπε;;;Αυτή με έμαθε έντεχνα εγώ άκουγα 80's και electronica και ημισκούμπρια.
Με όλο το σεβασμό, υποψήφια δημ σύμβουλος κατεβαίνει... Εντάξει
Ξέρω τυχαίους που είχαν μπει υποψήφιοι στις βουλευτικές