Επειδή περιέγραψα τον σωματότυπο μου κ την ηλικία μου, μέχρι τα 48 με 49 μου, ήμουν σε καλό μομέντουμ, πιστόλιαζα άνετα 2 (κάποιες φορές μπορεί κ 3 βόλια) στην 1 ώρα, στο 2ωρο ίσως κ 4 φορές με καλή χημεία με την γκόμενα ή την βιζιτού.
Και επειδή δηλώνω οπαδός του μασάζ, διάφορες φίρμες στο χώρο του μασάζ, μου το σχολίαζαν ότι κρατιέμαι καλά για την ηλικία μου. Έχει τύχει με γνωστή μασατζού να βάλουμε στοίχημα για 3 βόλια την ώρα κ να το χάσει (στα 45 μου).
Δυστυχώς τον τελευταίο χρόνο διάφορα κ πολύ σοβαρά προβλήματα στην οικογένεια με αποσυντόνισαν κ σε συνδυασμό με την χαλάρωση στην άσκηση κ διατροφή, έφεραν μεταπτώσεις στην σεξουαλική συμπεριφορά μου. Μάλιστα τον Οκτωβρίο του 2020, δεν μπόρεσα να κάνω 2η φορά εντός της ίδιας ημέρας, με μια αρκετά όμορφη παρουσία (τηλεπαρουσιάστρια) με την οποία για παράδειγμα μερικούς μήνες πιο πριν, μέσα σε ένα ΣΚ πέφτανε 5 με 6 βόλια (προσέξτε αναφέρω ΣΚ, όχι ΠΣΚ).
Τώρα που αρχίζω κ ξεπερνάω τα προβλήματα, ξαναβρίσκω την φόρμα μου, πριν μια βδομάδα πέσανε πάλι 2 βόλια σε γνωστό μασατζίδικο της Συγγρού, αλλά βλέπω ότι ο χρόνος αρχίζει να γίνεται ορατός, να επέρχεται αφήνοντας τα σημάδια του. Πιστολίαζω άλλα όχι με την ίδια ένταση. Δεν με αγχώνει, το είχα σκεφτεί ότι κάποια στιγμή θα γίνονταν.
Η χημεία είναι το σημαντικότερο, όπως λένε κ οι πρωλαλίσαντες. Άμα η γκόμενα ξέρει να σε φτιάχνει τότε όλα γίνονται πιο απλά.
Ποιότητα πλέον, για να το απολαύσουμε. Και επίσης αρχίζει να γίνεται και ενοχλητική η σαμπρέλα, από ένα σημείο κ μετά. Το συζήταγα κ με την Έλενα 110 τις προάλλες (σχετικά με την ηλικία κ την σαμπρέλα).