Το μαγαζί έχει ντουζιέρα ξεχωριστή στο κάθε δωμάτιο ή έχει μια γενικής χρήσης? Τι να κάνω είμαι ιδιότροπος..
μια. σαν το στρατο. αμα πεσεις και σε κανενα αργο, χεσε μεσα.
Το μαγαζί έχει ντουζιέρα ξεχωριστή στο κάθε δωμάτιο ή έχει μια γενικής χρήσης? Τι να κάνω είμαι ιδιότροπος..
Το μαγαζί ζητάει 80 full. Αν η κοπέλα πει άλλο ποσό, το κάνει μόνη της. Μου χει τύχει να φεύγει πελάτης και να τον ρωτήσουν αν ο ίδιος έδωσε κάτι παραπάνω ή αν τόσα του είπε η κοπέλα.
2 οροφο κουδουνι diamond αν θυμαμαι καλα αλλα παρε τηλ καλυτερασε οροφο ειναι? τι γραφει το κουδουνι?
ειναι η ναομι αλλα οχι η καμπελΤη Ναομι Καμπελ ενοεις?
Εχει ξεπεσει τοσο πολυ??
2 οροφο κουδουνι diamond αν θυμαμαι καλα αλλα παρε τηλ καλυτερα
γραψε και κριτικη να μας ενημερωσεις
στα πμ σουευχαριστω θα ενημερωσω ... τηλ που βρησκουμε?
μια χαρα μαγαζι ειναι εγω δεν εχω συναντηση ποτε τοσα χρονια εκει κανεναν αλλο φατσα με φατσα
φιλαρακι! για πες κανενα καλο προς κεντρο???? πλ βυκτωριας και εκει γυρο παιζει κατι???Φίλε,σαν "εμπειρος παίκτης του χωρου",όπως λές,θα σου πώ οτι για πρώτη φορά τα πήγες αριστα...... βεβαια,με τα λεφτά που έδωσες,αλλου θα ετρωγες μπριζόλα,αλλά στο συγκεκριμένο θελει 100αρα για να γαμησεις....Αρα,έκανες αριστα και αρνήθηκες το τιπ....
Το γλυφομούνι ειναι συνηθης πρακτική στα μασατζίδικα,με την προυπόθεση βέβαια να μην πέσεις σε καμιά βρωμιάρα.......
Τώρα,αν το συγκεκριμένο μαγαζί σου αρεσει και σε βολευει,ρωτα κάποιον ειδικό επι του μαγαζιού για το ποια μπριζολιάζεται....διαφορετικά,πήγαινε στα ιδρύματα της Καλλιρόης (για να μην σε στέλνω στο κέντρο) και με 80 ευρώ θα έχεις τα πάντα....
Φίλε,σαν "εμπειρος παίκτης του χωρου",όπως λές,θα σου πώ οτι για πρώτη φορά τα πήγες αριστα...... βεβαια,με τα λεφτά που έδωσες,αλλου θα ετρωγες μπριζόλα,αλλά στο συγκεκριμένο θελει 100αρα για να γαμησεις....Αρα,έκανες αριστα και αρνήθηκες το τιπ....
Το γλυφομούνι ειναι συνηθης πρακτική στα μασατζίδικα,με την προυπόθεση βέβαια να μην πέσεις σε καμιά βρωμιάρα.......
Τώρα,αν το συγκεκριμένο μαγαζί σου αρεσει και σε βολευει,ρωτα κάποιον ειδικό επι του μαγαζιού για το ποια μπριζολιάζεται....διαφορετικά,πήγαινε στα ιδρύματα της Καλλιρόης (για να μην σε στέλνω στο κέντρο) και με 80 ευρώ θα έχεις τα πάντα....
Ναι ρε φιλαρακι!!!! το ξερουμε οτι υπαρχουν!! απλα ρωτισα αν εσυ εχει να μας προτυνεις καποιο που εχεις παει και περασες καλα!Το κέντρο ειναι γεματο ρε παιδιά....Στουρνάρη,Σολωμού,Πλατεία Βικτωρίας,Πατησιων,κλπ. εχει πολλά μαγαζιά....κάντε ενα κόπο και διαβάστε τα αντίστοιχα threads...γεμάτα κριτικές και πληροφορίες ειναι.....
Ναι ρε φιλαρακι!!!! το ξερουμε οτι υπαρχουν!! απλα ρωτισα αν εσυ εχει να μας προτυνεις καποιο που εχεις παει και περασες καλα!
που ειναι αυτο φιλε?? δεν το ξερω.....???Θα ελεγα οτι το Καιτόσπιτο ειναι μια καλη επιλογη
Σ' ευχαριστώ για την ενημέρωση και για το ενδιαφέρον. Φαντάζομαι ότι κάποιος ειδικός επί του συγκεκριμένου μαγαζιού θα μας διαβάσει και θα δώσει τα φώτα του. Όντως το μαγαζί αυτό με βολεύει, αλλά μπορώ να σου πω ότι ακόμα περισσότερο με βολεύουν τα μαγαζιά του κέντρου, γιατί εκεί εργάζομαι, αλλά και της Καλλιρρόης. Οπότε πάσα συμβουλή γι' αυτά δεκτή μετά χαράς. Αρκεί να μην πρόκειται για τίποτα κακόμοιρες για τα γούστα μου ή βρωμιάρες, όπως σωστά το έθεσες.
Όσο για τη "μπριζόλα" που γράφεις, δεν νομίζω ότι θα άντεχα και πολύ για να τη φχαριστηθώ, γιατί ήδη με είχε φθάσει στα όρια μου η συγκεκριμένη κορασίδα, μολονότι δεν ήμουν και γεμάτος από "πυρομαχικά" Πιο πολύ η ιδέα ήταν.
Πέρασμα από εκεί πριν 3 βδομάδες περίπου. Αφού πέρασαν οι κοπέλες, επέλεξα την Κατερίνα (μαύρη Ελληνίδα).
Μέτριο μασάζ κατά το οποίο όμως είχε βγάλει τα ρούχα και είχα ελεύθερη πρόσβαση παντού, κάτι που έμοιαζε να την φτιάχνει μιάς και τα υγρά της μπριζόλας είχαν αρχίσει να τρέχουν στα πόδια της, αλλά και η ίδια έμεινε για πολύ ώρα κάνοντας μασάζ μόνο από σημεία που έφτανα. Γενικά πολύ ευχάριστη παρουσία που σε κάνει να είσαι άνετα από την στιγμή που θα μπεί μέσα, μέχρι να σε συνοδέψει στην έξοδο.
Γύρισμα και με την σειρά, πολύ καλός καλαμακοφραππές, με περάσμα της γλώσσας σε όλο το ποτήρι, ανταπόδοση και χαλαρό ψήσιμο κρεατικού, με το τέλος να την βρίσκει με το πιρούνι στο στόμα και με μία σταγόνα να τρέχει από το πλάι να κάνει αντίθεση με το μάυρο δέρμα της. Δεν ρώτησα για τιμές και αν έχουν αλλάξει σε 100 όπως είπε ο ohyes πιο πάνω. Της έδωσα 80, με ευχαρίστησε και την έκανα με ανάλαφρα.
Γενικά την προτείνω σε όσους έχουν φετίχ με τις μαύρες κοπέλες, αλλά και σε όσους θέλους Ελληνίδες που δεν είναι "Ελλεεινίδες"