Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Ποσειδώνος 67, Γλυφάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 373
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Το μαγαζί έχει ντουζιέρα ξεχωριστή στο κάθε δωμάτιο ή έχει μια γενικής χρήσης? Τι να κάνω είμαι ιδιότροπος..

μια. σαν το στρατο. αμα πεσεις και σε κανενα αργο, χεσε μεσα.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Το μαγαζί ζητάει 80 full. Αν η κοπέλα πει άλλο ποσό, το κάνει μόνη της. Μου χει τύχει να φεύγει πελάτης και να τον ρωτήσουν αν ο ίδιος έδωσε κάτι παραπάνω ή αν τόσα του είπε η κοπέλα.

80 + 20 ειναι. μην λεμε ανακριβειες. ηταν 100 + 20 και επεσε.

gousgoun

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
25
Like
939
Πόντοι
6.765
σε οροφο ειναι? τι γραφει το κουδουνι?

bitch-hunter

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
μια χαρα μαγαζι ειναι εγω δεν εχω συναντηση ποτε τοσα χρονια εκει κανεναν αλλο φατσα με φατσα

τότε είσαι πολύ τυχερός, γιατί με όσοσυς έχω μιλήσει από εδω μέσα που έχουν πάει,όλο και κάποιον βρήκαν...
Και το κακό είναι ότι αυτό το θέμα μπορεί να λυθεί εύκολα με ένα ψευτοχώρισμα..  :headbang: :headbang: :headbang:

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Πρώτη μου επίσκεψη σήμερα στο εν λόγω μαγαζί αλλά και σε μασατζίδικο γενικώς, οπότε αν γράψω κάτι αφελές, μη με πάρετε από τα μούτρα.
Μέχρι τώρα κατέθετα τον οβολόν μου σε στούντιο (παλιότερα κυρίως), σε c.t.ουρίστριες και σε c.g., όμως σε τέτοιο μαγαζί δεν είχα ξαναμπεί.
Παρέλασαν 5-6 κοπέλες, αλλά μόνο μίας συγκράτησα το όνομα, της Άντζελας, που ήταν κι αυτή που επέλεξα, λόγω εμφάνισης, δεδομένου ότι οι υπόλοιπες ήταν από μέτριες κι αδιάφορες έως κακόμοιρες για τα γούστα μου. Αν δεν παρουσιαζόταν αυτή δηλ. θα έφευγα.
Η Άντζελα είναι μια συμπαθητική ξανθούλα Ρουμάνα, πιπίνι 23χρονο όπως μου δήλωσε κι έτσι πρέπει να είναι, με καλό πρόσωπο και φρέσκο και μοσχομυρωδάτο κορμάκι, όχι κάτι το εξαιρετικό, αλλά σίγουρα αξιογάμητο κατ' εμέ.
Από υπηρεσίες μασάζ δεν μπορώ να την κρίνω, γιατί η εμπειρία μου είναι ελάχιστη, κι αυτή από στουντιοκόριτσα και 1-2 c.t. που δεν είναι του χώρου. Γενικά όμως τα χεράκια της δουλεύαν πάνω μου δυνατά και ακατάπαυστα και με έκανε να νιώσω καλά εν τέλει.
Από λοιπές υπηρεσίες, η Άντζελα μου προσέφερε μια απ' όλα τα ορεκτικά: γλωσσόφιλα, ολιγόλεπτη ακάποτη πίπα, και φραπέδιασμα, όπως νομίζω ότι το λέτε, που ολοκληρώθηκε με κατάθεση πάνω στα μικρά στηθάκια της, αλλά δυστυχώς αρνήθηκε να μου προσφέρει και κυρίως πιάτο (το αποκαλούμενο και ως μπριζόλα, αν δεν απατώμαι), αν και της το ζήτησα.
Από την άλλη εγώ, για να κρατηθώ και να μην καταθέσω πριν από τη λήξη του χρόνου της συνεδρίας, αλλά και γιατί το γουστάρω εξίσου όσο και το κυρίως πιάτο, την σταμάτησα κάποια στιγμή και την περιποιήθηκα στοματικά, ρίχνοντάς της ένα ξεγυρισμένο σπατουλάρισμα, που την έκανε να τελειώσει εν μέσω αναστεναγμών και με το γνωστό σφίξιμο του κεφαλιού (μου) ανάμεσα στα μπούτια (της). Εκεί μου δόθηκε η ευκαιρία να διαπιστώσω ότι το μουνάκι της ήταν πεντακάθαρο και χορταστικότατο για να το γλείφεις.
Τέλος, όσον αφορά το οικονομικό, πλήρωσα 80Ε, και αυτό το ποσό μου είχε δηλώσει ως αμοιβή η έγγυος κυρία επί της υποδοχής, αφήνοντας όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο να δώσω αν θέλω και ένα φιλοδώρημα στη κοπέλα, "από καλή καρδιά" όπως χαρακτηριστικά μου είπε. Όταν λοιπόν ρώτησα τη κοπέλα αν είναι εντάξει με τα 80Ε, μου ζήτησε ολίγον απαιτητικά και το δωράκι της. Φαίνεται θεώρησε ότι ως άβγαλτος σε τέτοιου είδους μαγαζιά θα ντρεπόμουν και θα της τα έδινα. Η αλήθεια είναι ότι προς στιγμήν μπήκα στο πειρασμό να της δώσω κι άλλα 20 Ε, γιατί πράγματι είχα περάσει καλά, κυρίως όμως χάρη στο γλειφομούνι που της έριξα, αλλά μετά σκέφτηκα ότι αφού δεν μου κάθησε, τουτέστιν "μπριζόλα", τα 80 Ε ήταν υπερ-αρκετά. Επιπλέον με ενόχλησε λιγάκι και τα μούτρα που κατέβασε προς στιγμήν όσο ντυνόμουν, όταν της αρνήθηκα το πουρμπουάρ της.
Ερώτηση προς έμπειρους παίκτες του χώρου: 1) Χωρίς "μπριζόλα" δικαιολογείται εν γένει να πληρώσει κανείς 100στάρικο; 2) Στο συγκεκριμένο μαγαζί προσφέρεται πάντα "μπριζόλα" ή εξαρτάται από τη κοπέλα και από το πώς θα σε "κόψει" για να στη δώσει ή μη; Και τελευταίο: 3) Το στοματικό σπατουλάρισμα που της έριξα συνηθίζεται σε κορίτσια του χώρου, όταν βεβαίως αυτά είναι καθαρά, όπως η συγκεκριμένη; Το ρωτώ γιατί στα studio δεν συνηθίζεται (όπως και τα γλωσσόφιλα), ενώ στα c.g. και τα c.t. ισχύει το αντίθετο.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Φίλε,σαν "εμπειρος παίκτης του χωρου",όπως λές,θα σου πώ οτι για πρώτη φορά τα πήγες αριστα...... :thumbsup: βεβαια,με τα λεφτά που έδωσες,αλλου θα ετρωγες μπριζόλα,αλλά στο συγκεκριμένο θελει 100αρα για να γαμησεις....Αρα,έκανες αριστα και αρνήθηκες το  τιπ....
Το γλυφομούνι ειναι συνηθης πρακτική στα μασατζίδικα,με την προυπόθεση βέβαια να μην πέσεις σε καμιά βρωμιάρα.......
Τώρα,αν το συγκεκριμένο μαγαζί σου αρεσει και σε βολευει,ρωτα κάποιον ειδικό επι του μαγαζιού για το ποια μπριζολιάζεται....διαφορετικά,πήγαινε στα ιδρύματα της Καλλιρόης (για να μην σε στέλνω στο κέντρο) και με 80 ευρώ θα έχεις τα πάντα....

aetos@@

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε,σαν "εμπειρος παίκτης του χωρου",όπως λές,θα σου πώ οτι για πρώτη φορά τα πήγες αριστα...... :thumbsup: βεβαια,με τα λεφτά που έδωσες,αλλου θα ετρωγες μπριζόλα,αλλά στο συγκεκριμένο θελει 100αρα για να γαμησεις....Αρα,έκανες αριστα και αρνήθηκες το  τιπ....
Το γλυφομούνι ειναι συνηθης πρακτική στα μασατζίδικα,με την προυπόθεση βέβαια να μην πέσεις σε καμιά βρωμιάρα.......
Τώρα,αν το συγκεκριμένο μαγαζί σου αρεσει και σε βολευει,ρωτα κάποιον ειδικό επι του μαγαζιού για το ποια μπριζολιάζεται....διαφορετικά,πήγαινε στα ιδρύματα της Καλλιρόης (για να μην σε στέλνω στο κέντρο) και με 80 ευρώ θα έχεις τα πάντα....
φιλαρακι! για πες κανενα καλο προς κεντρο???? πλ βυκτωριας και εκει γυρο παιζει κατι???

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Το κέντρο ειναι γεματο ρε παιδιά....Στουρνάρη,Σολωμού,Πλατεία Βικτωρίας,Πατησιων,κλπ. εχει πολλά μαγαζιά....κάντε ενα κόπο και διαβάστε τα αντίστοιχα threads...γεμάτα κριτικές και πληροφορίες ειναι.....

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Φίλε,σαν "εμπειρος παίκτης του χωρου",όπως λές,θα σου πώ οτι για πρώτη φορά τα πήγες αριστα...... :thumbsup: βεβαια,με τα λεφτά που έδωσες,αλλου θα ετρωγες μπριζόλα,αλλά στο συγκεκριμένο θελει 100αρα για να γαμησεις....Αρα,έκανες αριστα και αρνήθηκες το  τιπ....

Σ' ευχαριστώ για την ενημέρωση και για το ενδιαφέρον. Φαντάζομαι ότι κάποιος ειδικός επί του συγκεκριμένου μαγαζιού θα μας διαβάσει και θα δώσει τα φώτα του. Όντως το μαγαζί αυτό με βολεύει, αλλά μπορώ να σου πω ότι ακόμα περισσότερο με βολεύουν τα μαγαζιά του κέντρου, γιατί εκεί εργάζομαι, αλλά και της Καλλιρρόης. Οπότε πάσα συμβουλή γι' αυτά δεκτή μετά χαράς. Αρκεί να μην πρόκειται για τίποτα κακόμοιρες για τα γούστα μου ή βρωμιάρες, όπως σωστά το έθεσες.
Όσο για τη "μπριζόλα" που γράφεις, δεν νομίζω ότι θα άντεχα και πολύ για να τη φχαριστηθώ, γιατί ήδη με είχε φθάσει στα όρια μου η συγκεκριμένη κορασίδα, μολονότι δεν ήμουν και γεμάτος από "πυρομαχικά"  :cum: Πιο πολύ η ιδέα ήταν.

aetos@@

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Το κέντρο ειναι γεματο ρε παιδιά....Στουρνάρη,Σολωμού,Πλατεία Βικτωρίας,Πατησιων,κλπ. εχει πολλά μαγαζιά....κάντε ενα κόπο και διαβάστε τα αντίστοιχα threads...γεμάτα κριτικές και πληροφορίες ειναι.....
Ναι ρε φιλαρακι!!!! το ξερουμε οτι υπαρχουν!! απλα ρωτισα αν εσυ εχει να μας προτυνεις καποιο που εχεις παει και περασες καλα!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Ναι ρε φιλαρακι!!!! το ξερουμε οτι υπαρχουν!! απλα ρωτισα αν εσυ εχει να μας προτυνεις καποιο που εχεις παει και περασες καλα!

Θα ελεγα οτι το Καιτόσπιτο ειναι μια καλη επιλογη

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Σ' ευχαριστώ για την ενημέρωση και για το ενδιαφέρον. Φαντάζομαι ότι κάποιος ειδικός επί του συγκεκριμένου μαγαζιού θα μας διαβάσει και θα δώσει τα φώτα του. Όντως το μαγαζί αυτό με βολεύει, αλλά μπορώ να σου πω ότι ακόμα περισσότερο με βολεύουν τα μαγαζιά του κέντρου, γιατί εκεί εργάζομαι, αλλά και της Καλλιρρόης. Οπότε πάσα συμβουλή γι' αυτά δεκτή μετά χαράς. Αρκεί να μην πρόκειται για τίποτα κακόμοιρες για τα γούστα μου ή βρωμιάρες, όπως σωστά το έθεσες.
Όσο για τη "μπριζόλα" που γράφεις, δεν νομίζω ότι θα άντεχα και πολύ για να τη φχαριστηθώ, γιατί ήδη με είχε φθάσει στα όρια μου η συγκεκριμένη κορασίδα, μολονότι δεν ήμουν και γεμάτος από "πυρομαχικά"  :cum: Πιο πολύ η ιδέα ήταν.

Για να γαμήσεις εκεί, θέλεις 100 Ευρώ. Βέβαια από την πρώτη φορά είναι πολύ δύσκολο (όπως και σε άλλα μασατζίδικα). Νομίζω ότι κατάφερες αρκετά με δοσμένο ότι δεν σε είχαν ξαναδεί. Εγώ από εκεί μέσα, έχω πάρει τη Δανάη που προσφέρει σχετικά αποδεκτές υπηρεσίες μετά το μασαζ (το οποίο είναι μάλλον μέτριο) και την Αλίνα (δεν έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένος). Η Δανάη είναι μιλφ, η Αλίνα πιο νέα.

Πρέπει να πω ότι δεν είμαι regular του μαγαζιού, κυρίως λόγω απόστασης. Επομένως η εικόνα που σού μεταφέρω ενδέχεται να μην είναι πλήρης.

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Πέρασμα από εκεί πριν 3 βδομάδες περίπου. Αφού πέρασαν οι κοπέλες, επέλεξα την Κατερίνα (μαύρη Ελληνίδα).

Μέτριο μασάζ κατά το οποίο όμως είχε βγάλει τα ρούχα και είχα ελεύθερη πρόσβαση παντού, κάτι που έμοιαζε να την φτιάχνει μιάς και τα υγρά της μπριζόλας είχαν αρχίσει να τρέχουν στα πόδια της, αλλά και η ίδια έμεινε για πολύ ώρα κάνοντας μασάζ μόνο από σημεία που έφτανα. Γενικά πολύ ευχάριστη παρουσία που σε κάνει να είσαι άνετα από την στιγμή που θα μπεί μέσα, μέχρι να σε συνοδέψει στην έξοδο.

Γύρισμα και με την σειρά, πολύ καλός καλαμακοφραππές, με περάσμα της γλώσσας σε όλο το ποτήρι, ανταπόδοση και χαλαρό ψήσιμο κρεατικού, με το τέλος να την βρίσκει με το πιρούνι στο στόμα και με μία σταγόνα να τρέχει από το πλάι να κάνει αντίθεση με το μάυρο δέρμα της. Δεν ρώτησα για τιμές και αν έχουν αλλάξει σε 100 όπως είπε ο ohyes πιο πάνω. Της έδωσα 80, με ευχαρίστησε και την έκανα με ανάλαφρα.

Γενικά την προτείνω σε όσους έχουν φετίχ με τις μαύρες κοπέλες, αλλά και σε όσους θέλους Ελληνίδες που δεν είναι "Ελλεεινίδες"  :grin:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Πέρασμα από εκεί πριν 3 βδομάδες περίπου. Αφού πέρασαν οι κοπέλες, επέλεξα την Κατερίνα (μαύρη Ελληνίδα).

Μέτριο μασάζ κατά το οποίο όμως είχε βγάλει τα ρούχα και είχα ελεύθερη πρόσβαση παντού, κάτι που έμοιαζε να την φτιάχνει μιάς και τα υγρά της μπριζόλας είχαν αρχίσει να τρέχουν στα πόδια της, αλλά και η ίδια έμεινε για πολύ ώρα κάνοντας μασάζ μόνο από σημεία που έφτανα. Γενικά πολύ ευχάριστη παρουσία που σε κάνει να είσαι άνετα από την στιγμή που θα μπεί μέσα, μέχρι να σε συνοδέψει στην έξοδο.

Γύρισμα και με την σειρά, πολύ καλός καλαμακοφραππές, με περάσμα της γλώσσας σε όλο το ποτήρι, ανταπόδοση και χαλαρό ψήσιμο κρεατικού, με το τέλος να την βρίσκει με το πιρούνι στο στόμα και με μία σταγόνα να τρέχει από το πλάι να κάνει αντίθεση με το μάυρο δέρμα της. Δεν ρώτησα για τιμές και αν έχουν αλλάξει σε 100 όπως είπε ο ohyes πιο πάνω. Της έδωσα 80, με ευχαρίστησε και την έκανα με ανάλαφρα.

Γενικά την προτείνω σε όσους έχουν φετίχ με τις μαύρες κοπέλες, αλλά και σε όσους θέλους Ελληνίδες που δεν είναι "Ελλεεινίδες"  :grin:

ρε παιδάκι μου πές μας λίγο χαρακτηριστικά!Άιντε γιαβρίμ ξεμπουκώσου :grin:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom