Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Ποσειδώνος 67, Γλυφάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 373
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225

λοιπον...να το παρει το ποταμι????αντε ασ το παρει..η Δαναη ειναι η γνωστη και μη εξαιρετεα  Κορινα
(ιμβρου,φωκιονοσ νεγρη 9-11 κ λοιπον ευαγων ιδρυματων)...επισησ απο προσφατη ενημερωση που ειχα
"φιλογενουμενη" στον οικο αυτο ειναι η Αλινα μελαχροινο προμιλφ-μιλφ (δεν ξερω με τι ονομα τωρα)
απο φωκιονοσ νεγρη 9-11...αλλα επιμενω(χωρισ να θελω να αμφισβητησω τον συναδελφο) οτι εχω ακουσει για κατοσταρικο για φουλ προγραμμα

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
848
Πόντοι
81
η Αλινα μελαχροινο προμιλφ-μιλφ (δεν ξερω με τι ονομα τωρα)
απο φωκιονοσ νεγρη 9-11...αλλα επιμενω(χωρισ να θελω να αμφισβητησω τον συναδελφο) οτι εχω ακουσει για κατοσταρικο για φουλ προγραμμα
Η εν λογω κυρια μηπως δουλευε πριν 2-3 χρονια στο Μαρουσι - κοντουλα , με μακρυ μαυρο  μαλλι μολδαβη-γιατι τοτε ειχαμε βγαλει ωραια γουστα και θα γουσταρα μια επαναληψη  :fuck1:.
ΥΓ:το μαγαζι ηταν επι της ανδρονικου με την Αλινα ειχαμε αποκτησει φιλικη σχεση  :knockinb: αλλα το κινητο της εχει αλλαξει χερια  :'(

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
λοιπον...να το παρει το ποταμι????αντε ασ το παρει..η Δαναη ειναι η γνωστη και μη εξαιρετεα  Κορινα
(ιμβρου,φωκιονοσ νεγρη 9-11 κ λοιπον ευαγων ιδρυματων)...
μπορείς να δώσεις μια περιγραφή της (εξωτερική εμφάνιση) αν είναι εύκολο

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Η Κορίνα ειναι απο τις σταθερές αξιες του χωρου....Και απο εμφάνιση και απο υπηρεσίες.....Ομως,απο περιγραφή φίλου για την Δανάη,δεν μου φαίνεται να ειναι η Κορίνα.Με βάλατε στο λουκι ομως,και θα κανω μια επίσκεψη να κάνω την "ταυτοποίηση"......

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Η Κορίνα ειναι απο τις σταθερές αξιες του χωρου....Και απο εμφάνιση και απο υπηρεσίες.....Ομως,απο περιγραφή φίλου για την Δανάη,δεν μου φαίνεται να ειναι η Κορίνα.Με βάλατε στο λουκι ομως,και θα κανω μια επίσκεψη να κάνω την "ταυτοποίηση"......
την Κορινα την εχω δει μια φορα στο Καλ 85 και δεν ειναι η ιδια με αυτη τη Δαναη

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Φίλε kebaap,η Κορίνα που δούλευε Ιμβρου και Φωκ.Νέγρη,δεν εχει περάσει ποτέ απο Καλλιρόης....Αρα,θα μπορουσε θεωρητικά να ειναι η ΔΑΝΑΗ......Είπαμε,θα ελέγξω.....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Φίλε kebaap,η Κορίνα που δούλευε Ιμβρου και Φωκ.Νέγρη,δεν εχει περάσει ποτέ απο Καλλιρόης....Αρα,θα μπορουσε θεωρητικά να ειναι η ΔΑΝΑΗ......Είπαμε,θα ελέγξω.....
Φιλε andy η μιλφ Κορινα περασε ενα πολυ μικρο διαστημα απο Καλλιροης το χειμωνα που μας περασε...την ειχα παρει εκει

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Φιλε andy η μιλφ Κορινα περασε ενα πολυ μικρο διαστημα απο Καλλιροης το χειμωνα που μας περασε...την ειχα παρει εκει

Respect zero......δεν το ήξερα.....επομένως,η Δανάη δεν μπορεί να είναι η παλια Κορίνα.....

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Respect zero......δεν το ήξερα.....επομένως,η Δανάη δεν μπορεί να είναι η παλια Κορίνα.....

Επελεξα ξανθο ρωσομιλφ Δαναη, μετριο μασαζ, αρκετα καλη στη συνεχεια, τυπικη θερμη ρωσομιλφ φαση, με αξιοπροσεχτα  :tits: για μαλαξεις...

καλημερα :coffee:

ακριβωσ ειναι ...
μια διαγνωση του ζερο(κατα προτιμηση απο κοντα) θα μασ πεισει

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
τι ωρες δουλευουν εκει ?

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
και τι εισητηριο εχει? με εχετε μπερδεψει

εγω ξερω οπωσ προειπα 80 απλο μασαζ+20 για φουλ.ο συναδελφοσ λεει 80 φουλ.
κανε μια βολτιτσα κ πεσ μασ κ εσυ.ελα τρχουμε(πλακα κανω)

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Το μαγαζί ζητάει 80 full. Αν η κοπέλα πει άλλο ποσό, το κάνει μόνη της. Μου χει τύχει να φεύγει πελάτης και να τον ρωτήσουν αν ο ίδιος έδωσε κάτι παραπάνω ή αν τόσα του είπε η κοπέλα.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Ή είναι φίλοι-πελάτες.
κάποια στιγμή που είχα την "τύχη" να περιμένω στο lobby  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: άκουσα: "Πέρνα γιωργάκη", "Πέρνα Κυρ Βασίλη" .... κτλ.

Ήξερε τους περισσότερους με τα μικρά τους ονόματα....

Αυτό δεν ήταν μασαζ, ήταν κέντρο γνωριμιών...

Είναι ο βασικός λόγοςπου έχω ξενερώσει και έχω αραιώσει τις επισκέψεις μου αρκετά...

Εξαιρετικά προτεινόμενο σε όσους αρέσει το παρεϊστικο κλίμα...
Για τους υπόλοιπους απο εμας, ας βάλουν τουλάχιστον μια κουρτίνα, ή κατι διαωριστικό ρε γμτ...

γιαυτο εγω προτιμω πρωινες ωρες.

το αλλο μειωνεκτημα ειναι η εισοδος. πολυ κεντρικη. αντιθετως το αλλο πιο πισω (ΒΡ) και διακρυτικο ειναι και βρισκεις να παρκαρεις. αλλα εχει μικροτερη ποικιλια.

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
μια χαρα μαγαζι ειναι εγω δεν εχω συναντηση ποτε τοσα χρονια εκει κανεναν αλλο φατσα με φατσα                                     80 ευρο ειναι και εχει νεο αιμα πηρα το μιλφακι αρκετα καλο μασαζ τωρα σειρα εχει η μαυρη γαζελα

Anathematismenos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2010
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
16
μια χαρα μαγαζι ειναι εγω δεν εχω συναντηση ποτε τοσα χρονια εκει κανεναν αλλο φατσα με φατσα                                     80 ευρο ειναι και εχει νεο αιμα πηρα το μιλφακι αρκετα καλο μασαζ τωρα σειρα εχει η μαυρη γαζελα

Τη Ναομι Καμπελ ενοεις? :think:
Εχει ξεπεσει τοσο πολυ??

grazydog

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Το μαγαζί έχει ντουζιέρα ξεχωριστή στο κάθε δωμάτιο ή έχει μια γενικής χρήσης? Τι να κάνω είμαι ιδιότροπος..

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom