redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
διαμερισμα παιρνεις με 10 χιλιαρικα τυπε ;)Συνολικα ......... ενα μικρο διαμερισμα.....με τιμεs μετα κρισηs, ανετα θα το αγοραζα
διαμερισμα παιρνεις με 10 χιλιαρικα τυπε ;)Συνολικα ......... ενα μικρο διαμερισμα.....με τιμεs μετα κρισηs, ανετα θα το αγοραζα
Αναλυτικα τυπεΣε 20 χρόνια περίπου 30.000
Εκανα ένα απολογισμο των τελευταίων 3 ετων και εβγαλα ότι εχω ξοδεψει γυρω στα 2800 ευρω σε πορνες ειτε δρομου ειτε cg ειτε στουντιοκοριτσα
Ποσα εχετε δοσει εσεις στην πορνοζωη σας μεχρι και σημερα?
143000 μελη λεει οτι εχει!! Βαλε απο 5-6 χιλιαρικα ο καθενας το λιγοτερο μεσο ορο!! Αντε γεια μνημονιο[size=16pt]Αστο ρε φιλε γιατι αν κανει σουμα όλο το Bou παιζει και να βγαιναμε απ τα μνημονια [/size]
τα σεξ τριπ υπολογίζονται?
να πας πχ ταιλάνδη, όπως λεςΝα πας Επαγγελματικό ταξίδι και να νοικιάσεις ένα μουνί για το τριήμερο πχ ; Η sex trip Ταϊλάνδη πχ για γαμήσι ;
πάντως αν βάλουμε κι αυτά, σίγουρα έω ξεπεράσει την 100άρα! :Sκανονικα μετράνε..εγω δεν τα χω βάλει... γιατί άσε... ξεφεύγει πολύ το ποσό μετα..![]()
![]()
143000 μελη λεει οτι εχει!! Βαλε απο 5-6 χιλιαρικα ο καθενας το λιγοτερο μεσο ορο!! Αντε γεια μνημονιο
λοιπον μαγκες είμαι πολύ ευτυχισμενος σημερα το βραδυ εβλαλα ένα μωρο 20 ετων μες την καυλα η μιροδια της εινι ακομα στα χιλια μου ολο το κοστος για ένα βραδυ μ πιγε 80 τ ποτα κ 30 το ξενοδοχειο κ κατι ψιλα για φαει .....
σορυ αν στεναχωρω καποιους αλλα από βδομαδα το 1000αρικο δεν με φτανει φιλια είμαι μες την καυλα και πολύ ανομαλος
Μπραβο τυπε, ειναι φοβερο κατορθωμα να γαμας μερα,παραμερα στα μπουρδελα.Νταξει ρε παιδια δεν ειναι και ΤΟΟΟΟΟΣΟ πολλα.
Σκεφτειτε οτι εγω με 200-300 ευρω το μηνα, γαμαω μερα παρα μερα στα μπουρδελακια.
Και δεν ειναι μονο το γαμησι αυτο καθ αυτο.
Ειναι και η ολη φαση της μπουρδελοτσαρκας την οποια προσωπικα διασκεδαζω αφανταστα.
Ειναι σαν κυνηγι ενα πραμα![]()
Ξερω πιρφορους που αυτα τα 300 ευρω τα χαλανε σε σε μια μερα σε "εμβασματα" προς γκομενες που δεν τους καθονται καν, τι λεμε τωρα, στην Ελλαδα ζουμε ειναι καθημερινα φαινομενα αγαμιας και απελπισιας αυτα![]()
Xoντρικα:
2 studio την εβδομαδα =100 ευρω --->
400 τον μηνα ---->4.800 τον χρονο
* 6 χρονια στουντιοκαριερας ----> 28.800
Αυτα....