tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
στις πουτάνες δεν ξοδεύουμε... καταθέτουμε ... στην μούνα μπάνκ...
να τον χαιρεσαι τον μαλακα σου!οφειλω να ομολογησω πως χαρη στο μεγα ηγετη σαμαρα και την εσωτερικη υποτιμηση το σπορ είναι φθηνοτερο σημερα
Θυμαμαι πριν κατι χρονια σε hotel πλατειας καραισκακη επεφταν κατι 250αρια σε τυπισες που αντιστοιχες τους παιρνεις σημερα στα 100 :S
στις πουτάνες δεν ξοδεύουμε... καταθέτουμε ... στην μούνα μπάνκ...
Αυτη η τραπεζα δεν τα δινει πισω.......στις πουτάνες δεν ξοδεύουμε... καταθέτουμε ... στην μούνα μπάνκ...
Αυτη η τραπεζα δεν τα δινει πισω.......
Αν τα μαζευαμε απο ολουs, ολα........θα ειχαμε ξοφλησει το χρεοsτι να κάνουμε ... σε μόνιμο PSI είναι...
χαχαχα ετσι ετσι.....αληθεια τοσα λεφτα οι πουτανες που τα εχουν?Αν τα μαζευαμε απο ολουs, ολα........θα ειχαμε ξοφλησει το χρεοs
Αλλα τωρα που το σκεφτομαι ..........καλυτερα που χρωσταμε
Αν τα μαζευαμε απο ολουs, ολα........θα ειχαμε ξοφλησει το χρεοs
Αλλα τωρα που το σκεφτομαι ..........καλυτερα που χρωσταμε
[/quote ]
χαχαχα ετσι ετσι.....αληθεια τοσα λεφτα οι πουτανες που τα εχουν?
Εχουμε συντηρησει.....για να μην πω εχουμε χτισει ολα τα Βαλκανια
βαλε εσσδ μεσα,παλιοτερα κιτρινη φυλη και την μιση λατινικη αμερικη....Εχουμε συντηρησει.....για να μην πω εχουμε χτισει ολα τα Βαλκανια
οσο το σκεφτομαι......αδηλωτα λεφτα, χωριs φορουs.......ουτε οι καλυτερεs ofshore τοσα πολλαβαλε εσσδ μεσα,παλιοτερα κιτρινη φυλη και την μιση λατινικη αμερικη....
γυναικες,οπλα,ναρκωτικα....οι πιο κερδοφορες μπιζνες ανα τον κοσμο.οσο το σκεφτομαι......αδηλωτα λεφτα, χωριs φορουs.......ουτε οι καλυτερεs ofshore τοσα πολλα
Ειναι τετοια τα ποσα , που δεν μπορουν να υπολογιστουν ουτε κατα προσεγγιση
ρε καλα τα λες....περασες-περνας καλα?Για εμένα δεν είναι το ζήτημα το πόσα χάλασα αλλά το πως πέρασα!!!
Μαλακίες λέω ,χάλασα πολλά!!!Ακριβώς νούμερα δεν έχω αλλά σίγουρα είναι πολλά.
Τα τελευταια 5 χρονια ξοδευω κατα μεσο ορο περιπου 250 ευρω το μηνα στις πουτανες.
Εχει τυχει και κανα 2 μηνες μηνες που εχω φαει 1000+ , και εχουν περασει και κανα 2 ρομαντικοι μηνες με σχεδον 0. :S
Αλλα το φυσιολογικο μου ειναι γυρω στα 200-300 το μηνα
Οποτε 250*12*5= 15000 περιπου τα τελευταια 5 χρονια.
Παλιοτερα δεν πηγαινα τοσο συχνα.