Ξερω πολλοι τσιγγουνευονται να δωσουν λεφτα σε πουτανες! Εμενα αυτοι μου προκαλουν αηδια! Εχω και εγω φιλους που τσιγγουνευονται να δωσουν λεφτα σε πουτανες ενω την την ιδια ωρα εχουν χασει τρελα λεφτα σε καζινο!!! σε στοιχιμα!!! εχουν ξοδεψει πολλα λεφτα σε γκομενες κτλ. Η αποψη μου ειναι οτι ο καθενας εχει τα χομπυ του και ξοδευει εκει που θελει τα λεφτα του και οσα λεφτα θελει.Για μενα οι πουτανες ειναι ενα χομπυ.Δεν λυπαμαι για τα λεφτα που εχω ξοδεψει.Εχω περασει πολλες φορες καλα και εχω γαμησει ωραιες γυναικες.Ενταξει δεν ειμαι της αποψης να τρως ολα τα λεφτα σου και τα εισοδηματα στις πουτανες.Γενικα εινα καλο να εχεις καποια λεφτα στην ακρη για διαφορους λογους π.χ. λογους υγειας κτλ.Οχι ομως να εισαι τσιγγουνης και να μετρας το καθε ευρω.Καλα τα σπιτια και οι περιουσιες , συμφωνω και εγω.Αλλα οχι και να σκιζεσαι μια ζωη για να αγορασεις ενα διαμερισμα! Γενικα η ευτυχια ειναι ενα παραξενο πραγμα , δεν μετριεται σε αυτοκινητα , σπιτια , κοσμηματα κτλ. Απλως πιστευω μετα απο καποια ηλικια καλο ειναι να λιγοστευεις το πορνοαθλημα και να κανεις λιγες επιλεκτικες και καλες καταθεσεις.Παντως αυτοι που υποστηριζουν οτι αυτοι που πηγαινουν στα μπουρδελα , δεν μπορουν να βρουν γκομενα ειναι τελειως ασχετοι!!! Και ποιος σου ειπε οτι θελουμε να εχουμε μια γκομενα ελλεηνιδα και να γαμαμε καθε μερα το ιδιο μουνι?