You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσα λεφτά βγάζουμε
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pitas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 264
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
οικονομολογος....μικτα 500.000 το χρονο
καθαρα??? κατι πανω απο τα μισα, αφου παιρνει 29% ο πουστης
οικονομολογοςςς?Δρακουλας εισαι οχι οικονομολογος.
geopon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
χαχαχαχαΖωνιανός.
Μεικτά 15.000.000 το χρόνο.
Καθαρά 5.000.000. Πολλά λαδώματα ρε αδερφέ
moynitsokinigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
1000 καθαρα....δημοσιογραφος
Albert Speer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Δεν έχω παράπονο, βγάζω περισσότερα από όσα χρειάζομαι.
οτι περισευει να σου δωσω με πμ εναν αριθμο λογαριασμου να μου τα βαζεις καθε μηνα?οχι ολα...τα μισα απ το περισσευμα...δεν εχω προβλημα κρατα κι εσυ τα αλλα μισα..δεν παρεξηγω εγω...σοβαρα στο λεω!!!Δεν έχω παράπονο, βγάζω περισσότερα από όσα χρειάζομαι.
ειμαι 25 χρ δεν λεω τι δουλεια κανω και βγαζω Μ.Ο 30.000 το χρονο..αλλα τα βγαζω μαζεμενα!!!
Μεσιτης.....??
το γουρι που ειναι αφου μπενεις μεσα?για ξεκινα μετρα για να χασεις το ''γουρι'' που εχεις μπας κι αρχισεις και βγαινεις εξω αντι να μπαινεις μεσα...Εγω θα προτεινα να το κανετε σαν δημοσκοπηση
0-500
500-700
700-1000
1000-1400
1400 και λοιπα
Εγω πάντως δεν ξέρω ποσα (μπαινω μεσα). Το κα΄νω σαν τα χαρτια δεν μετραω τα λεφτα για να μην χαλασω το γουρι!!!!!
χαχχαχα τοξερα οτι καποιος θα νομιζε μεσητης...οχι φιμε μου...μακαρι τοτε ξεκουραστα θα εβγαζα τα διπλα..Μεσιτης.....??
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
To χρονο βγαζω 100.000 !Σε δραχμες βεβαια
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
το γουρι που ειναι αφου μπενεις μεσα?για ξεκινα μετρα για να χασεις το ''γουρι'' που εχεις μπας κι αρχισεις και βγαινεις εξω αντι να μπαινεις μεσα...
Μπροστα μου εχω λεφτα αλλα δεν ξέρω ποσες καβες εχω πάρει!!
Οι οικονομολογοι βλεπω πάνε καλά οι δουλειές μας. πριν 1,5 χρονο ήμουν και εγώ από αυτούς τους μισθωτόυς με πτυχία και με μισθό των 600 ευρω. μετα από τρεία χρόνια είχα φτάσει να πέρνω το αστρονομικό ποσό των 750,00 ευρω χωρίς άδειες με 6ημερη εργασία , με δουλεία τις αργίες ,με ελάχιστο τη 10ωρη ημερίσια εργασια. Οπότε μια μέρα λέω τώρα η ποτέ , ελεύθερος είμαι , παιδία, σκυλία , γατία δεν εχώ ας κάνω κάτι δικό μου. έτσι έκανα το δικό μου γραφείο με πολύ άγχος στην αρχή. όσοι έχουν βρεθεί από υπάληλοι με δικιά τους δουλειά καταλαβαίνουν πως είναι να περιμένεις τον πελάτη . ακόμα θυμάμε τη χαρά που έκανα οταν μπήκε στο γραφείο ο πρώτος μου πελάτης και έκλεισα την πρώτη μου δουλεία. το αποτέλεσμα είναι στα 28 μου, μετά από 1,5 χρόνο λειτουργίας με όλες τις υποχρεώσεις του γραφείου πληρωμένες να καθαρίζω μηνιαίος 3000,00 ευρώ που συνεχώς αυξάνονται με πολύ λιγότερη εργασία και σίγουρα με καλήτερες συνθήκες και προοπτυκές, καθόλου άσχημα αν αναλογιστεί κανέις που βρισκόμουν πριν λίγο καιρό. και το καλήτερο για το τέλος ,αυτό που ονειρευόμουν πάντα πριν 6μηνες προσέλαβα την πρώτη μου υπάλληλο την οποία αυτή τη στιγμή που γράφω την εχώ απεναντί μου και τη χαζεύω. πως αλλάζουν οι καιροί από εργάτες αφεντικά.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ειμαι υψηλοβαθμος ιερεας και οσα εχει το παγκαρι τα τρωω στις μασατζουδες.
ποσα εχει το παγκαρι ? δεν τα μετραω..
Εχεις και τα τυχερα σου κηδειες μνημοσυνα.ειμαι υψηλοβαθμος ιερεας και οσα εχει το παγκαρι τα τρωω στις μασατζουδες.
Επισκέπτης
Ε να μην βγαζουμε κανα φραγκο ολο και κατι γινεται.
Χαλαμε λιγοτερα απο οσα βγαζουμε ευτυχως για τις δυο γυναικες που εχουμε και τις πουτανες και τα CT που παιρνουμε παλι καλα.
Χαλαμε λιγοτερα απο οσα βγαζουμε ευτυχως για τις δυο γυναικες που εχουμε και τις πουτανες και τα CT που παιρνουμε παλι καλα.
YuraManiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ε να μην βγαζουμε κανα φραγκο ολο και κατι γινεται.
ΔΥΟ γυναίκες και το ομολογεί? ΝΑ συλληφθει παρ αυτα για ΔΙΓΑΜΙΑ ΑΜΕΣΑ (μπας και γλυτώσει κανένα φράγκο)
Επισκέπτης
Μπα δεν σωζετε η κατασταση με τιποτα φιλε Yura .ΔΥΟ γυναίκες και το ομολογεί? ΝΑ συλληφθει παρ αυτα για ΔΙΓΑΜΙΑ ΑΜΕΣΑ (μπας και γλυτώσει κανένα φράγκο)
Μια Κουβα μας σωζει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 214
- Εμφανίσεις
- 27K