Εχω φιλη αδερφικη η οποια δουλευε 7 χρονια σε σουπερμαρκετ για 850 μεχρι το 2017 και με δικη μου προτροπη την επρηξα να στελνει βιογραφικα (ειχε τελειωσει τει οικονομικων). Την ειχα δει που ειχε αρχισει τη μιζερια και ειχε πεσει σε τελμα ειχε επαναπαυτει στη σιγουρια "ε αφου εχουμε και μια δουλιτσα καλα ειμαστε, δες αλλους".
Αρχισε να ασχολειται με αριστερα και βαρουφακη, εκει καταλαβα οτι ειχε πιασει αποπατο.
Αφου περασε απο 20 (εικοσι)+ συνεντευξεις τελικα πηγε σε εταιρεια με 1200 και ηταν τρισευτυχισμενη δε το πιστευε οτι στην αγορα υπηρχε αυτο σα δυνατοτητα. Με κερναγε για καμια εβδομαδα τους καφεδες. Καθεται 8 μηνες και μετα της ερχεται προταση απο τα cv που εστελνε για τμημα μαρκετινγκ σε μεγαλη ελεγκτικη.
Της ειπα να ζητησει παραπανω και εαν χρειαστει θα κετεβαινε στο ποσο αφου ηταν ηδη νεα στη δουλεια που ειχε και ειχε το πλεονεκτημα του να διαπραγματευτει χωρις να ειναι απελπισμενη. Εν τελη της εδωσαν 1650. Απο μονοι τους. Δε το πιστευε.
Απο 850 πηγε 1650. Καθαρα. Με καποια ticket restaurants μεσα.
Περιμενω τους τυπους με ανταποκριση απο coffee island να μου πουν πως αυτο ειναι ψεμα και δεν εγινε ποτε.