Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.401
- Πόντοι
- 12.756
Θα σπάσω και εγώ τις παγιωμένες και αναχρονιστικές απόψεις. Θα γαμήσω πρώτα και μετά θα πληρώσω!!
Θα σπάσω και εγώ τις παγιωμένες και αναχρονιστικές απόψεις. Θα γαμήσω πρώτα και μετά θα πληρώσω!!
Οι πιο έξυπνες κερνάνε πρώτες καφέ αν σε ξέρουν λίγο. Παγίδα!!αμα δεν κερασει πρωτη καφε ειναι πουτανα. ΤΕΛΟΣ
Την δεύτερη γιατί να την κεράσεις; Αφού την σκαπούλαρες την πρώτη φορά!
μπερδεύτηκε το παιδί. εννοούσε την 1η κερνάει και μετά μισά μισά.
Οχι αλλα πες μου οτι δε θα αισθανεσαι μειωνεκτικα αν φερνει η γυναικα το μαρουλι στο σπιτι και εσυ περνας τις μερες σου με το ακουαφορτε και τα ντολμαδακια
γιατι ρε μπαγασα τον ζηλευεις που εχει φτιαξει την ζωη του στο λιμενικο ?
Το κόλπο είναι να τους δείχνεις ότι έχεις λεφτά, αλλά στην βαράνε οι γκόμενες που θέλουν το μόνο που σκέφτονται είναι το χρήμα. Θα σε κεράσουν αλλά το κόλπο πιάνει μια , άντε δύο φορές!10 τετοιες να βρει ο μπολντυς , τον εβγαλε τον μηνα τσαμπα ο μπαγασας , και θα τα βαλει στην ακρη τα δικα του να παει να παιξει φλιπερακια
φτιάξε αυτές που έβαλα και θα σου κάνω και κις λορέν.
Το κόλπο είναι να τους δείχνεις ότι έχεις λεφτά, αλλά στην βαράνε οι γκόμενες που θέλουν το μόνο που σκέφτονται είναι το χρήμα. Θα σε κεράσουν αλλά το κόλπο πιάνει μια , άντε δύο φορές!
Την δεύτερη γιατί να την κεράσεις; Αφού την σκαπούλαρες την πρώτη φορά!Δεν χρειάζεται να σε κεράσει αυτη. Την 1η φορά το καλυτερο για μενα θα ηταν απο μισά. Την δευτερη φορά ευχαριστως να κεράσω εγώ. Την Μετα απο μισά και μετα ας κεράσει και αυτη μια φορά αυτό λέω. Εκτος και αν θέλεις να το κανεις οχι να επιβάλλεται δηλαδη διαχρονικά. Αυτο με νευριαζει. Να ειμαι αναγκασμένος να ακολουθήσω κάτι που δεν με εκφράζει. Αυτο τους λέω αλλα λένε μλκιες.
Οχι εγω ομως δεν εχω κανενα θεμα με τις ισοτητες.Αν θες ισοτητα τοτε αν ποτε κανεις οικογενεια και δουλευεις λιγοτερες ωρες απο τη γυναικα σου πρεπει να δεχτεις οτι θα κανεις εσυ τις δουλειες του σπιτιου και οταν γυριζει σπιτι θα της εχεις ετοιμο φαι το σπιτι καθαρο.Οχι και φακιόλι. Γιατι ρε φιλε το δικο σου σπιτι δεν το καθαριζεις? την γυναικα θα βάλεις να σε σφουγγαρίζει? :S
Την δεύτερη γιατί να την κεράσεις; Αφού την σκαπούλαρες την πρώτη φορά!
Οχι εγω ομως δεν εχω κανενα θεμα με τις ισοτητες.Αν θες ισοτητα τοτε αν ποτε κανεις οικογενεια και δουλευεις λιγοτερες ωρες απο τη γυναικα σου πρεπει να δεχτεις οτι θα κανεις εσυ τις δουλειες του σπιτιου και οταν γυριζει σπιτι θα της εχεις ετοιμο φαι το σπιτι καθαρο.
Δεν λυπαμαι κανενα , ο καθενας ειναι αξιος της μοιρας του , και ειναι στο χερι του το τι θα κανει με την ζωη του.
Το χερι στην τσεπη το βαζεις γιατι γουσταρεις εσυ να το βαζεις και τελος , ενας απο τους λογους που λεγεσαι αντρας ειναι και αυτος , παιρνεις τις αποφασεις σου και αναλαμβανεις συνεπειες και ευθυνες.
Η φημη παντα προηγειται , και η φημη χτιζεται με κοπο και γκρεμιζεται σε μια στιγμη.
Ο αντρας πληρωνει για να λεγετε και να ΕΙΝΑΙ κυριος , και η γκομενα καθεται να της τα πληρωνουνε γιατι απλα ειναι γκομενα-πουτανα-καριολα-συμφεροντολογα κτλ.
Οταν σου πληρωσει αυτη το καφε ειδικα το πρωτο η και το δευτερο ή εστω δει οτι προσπαθει να εκβιασεις αυτη την κινηση της ,αν ειναι ΄΄ενταξει΄΄ τυπος θα πληρωσει και θα γινει αυτη η κυρια και εσυ η πουτανα-μαλακας-τσαμπατζης κτλ.
και το συμπερασμα που θα βγαλει θα το διαδωσει με την ταχυτητα του φωτος.
Μετα και ολο το μαγαζι να κερνας παντα ο τσαμπατζης θα εισαι.
Αρα πληρωνεις γιατι σου κανει κεφι να βγεις με την καριολα και τελος.
Οχι αλλα πες μου οτι δε θα αισθανεσαι μειωνεκτικα αν φερνει η γυναικα το μαρουλι στο σπιτι και εσυ περνας τις μερες σου με το ακουαφορτε και τα ντολμαδακιαΣύμφωνοι. Λογικο μου ακουγεται αφου αυτη θα λειπει. Γιατι θα σου πέσει ο αντρισμος αμα κάνεις τις δουλειες του σπιτιου?