Φιλε μου αυτοι που σε κακολογούν υπερβολικα κατα βαθος σε ζηλεύουν ειναι νομος αυτο. Αμα σε επαινουν υπερβολικα επισης το ιδιο ισχυει. Εσυ με θυμάσαι απο παλιά και λυπηθηκες που δεν κατέληξα άνεργος. Απο το να πληρώνω γυναικες προτιμώ να πληρώσω εναν φιλο ή να τον κεράσω που με εξυπηρέτησε. Μια γυναικα στο 1ο ραντεβού δεν μου έχει κανει ακομα τιποτα δεν ειναι σιγουρο. Το μονο που έγραψες και ηταν σωστο ηταν η φημη. Να πληρωνεις μονο για την φημη σου ειναι σωστό αλλα ως εκεί.
Φυσικά έχω πληρώσει αρκετες φορές για την φημη μου και θα συνεχισω να πληρώνω επειδη δεν γουσταρω να με λένε τζαμπατζή παρολαυτα για τις γυναικες δυσκολευομαι να βάλω το χέρι στην τσέπη γιατι νομιζω πως το σεξ ειναι μια φυσικη ανάγκη και απο τις 2 πλευρές εκτος και αν πηγαινεις με πληρωμένες που δεν εισαι γκομενος τους.
Δεν λυπαμαι κανενα , ο καθενας ειναι αξιος της μοιρας του , και ειναι στο χερι του το τι θα κανει με την ζωη του.
Το χερι στην τσεπη το βαζεις γιατι γουσταρεις εσυ να το βαζεις και τελος , ενας απο τους λογους που λεγεσαι αντρας ειναι και αυτος , παιρνεις τις αποφασεις σου και αναλαμβανεις συνεπειες και ευθυνες.
Η φημη παντα προηγειται , και η φημη χτιζεται με κοπο και γκρεμιζεται σε μια στιγμη.
Ο αντρας πληρωνει για να λεγετε και να ΕΙΝΑΙ κυριος , και η γκομενα καθεται να της τα πληρωνουνε γιατι απλα ειναι γκομενα-πουτανα-καριολα-συμφεροντολογα κτλ.
Οταν σου πληρωσει αυτη το καφε ειδικα το πρωτο η και το δευτερο ή εστω δει οτι προσπαθει να εκβιασεις αυτη την κινηση της ,αν ειναι ΄΄ενταξει΄΄ τυπος θα πληρωσει και θα γινει αυτη η κυρια και εσυ η πουτανα-μαλακας-τσαμπατζης κτλ.
και το συμπερασμα που θα βγαλει θα το διαδωσει με την ταχυτητα του φωτος.
Μετα και ολο το μαγαζι να κερνας παντα ο τσαμπατζης θα εισαι.
Αρα πληρωνεις γιατι σου κανει κεφι να βγεις με την καριολα και τελος.