το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
εχει παρκαρει την πορσε με το υγραεριο απεξω και χαμουρευεται με τον αντρα της και κατι ανθυποτελευταιουςΣτο νιρβάνα στην Αχαρνών έχει πάει η swingers?
εχει παρκαρει την πορσε με το υγραεριο απεξω και χαμουρευεται με τον αντρα της και κατι ανθυποτελευταιουςΣτο νιρβάνα στην Αχαρνών έχει πάει η swingers?
στις πορσε δε μπαινει υγραεριο ;)εχει παρκαρει την πορσε με το υγραεριο απεξω και χαμουρευεται με τον αντρα της και κατι ανθυποτελευταιους
παντα συμφωνω μαζι σου κατα βαθος!!! ;)χαιρομαι που συμφωνεις μαζι μου
στις πορσε δε μπαινει υγραεριο ;)
μονο στην καγιεν ;) αλλα η καγιεν δεν ειναι "πορσε" ;)
και σλιπακι σπαιντερμαν!!!
μονο στην καγιεν ;) αλλα η καγιεν δεν ειναι "πορσε" ;)
νομιζω οτι το τερματισες!!!μάλλον δώρο της κόρης του Batman.
εκει στα βαθη του ογκου σου που η χωροχρονικη διασταση αποροφαται , ο ηχος παυει να μεταδιδεται, το φως εξαφανιζεται ....εκει στο μεγαλυτερο χωνευτηρι του συμπαντος....το στομαχι σου....παντα συμφωνω μαζι σου κατα βαθος!!! ;)
νομιζα οτι αναφεροσουν στον λιλα στην αρχηεκει στα βαθη του ογκου σου που η χωροχρονικη διασταση αποροφαται , ο ηχος παυει να μεταδιδεται, το φως εξαφανιζεται ....εκει στο μεγαλυτερο χωνευτηρι του συμπαντος....το στομαχι σου....
εκει στα βαθη του ογκου σου που η χωροχρονικη διασταση αποροφαται , ο ηχος παυει να μεταδιδεται, το φως εξαφανιζεται ....εκει στο μεγαλυτερο χωνευτηρι του συμπαντος....το στομαχι σου....
http://[URL unfurl="true"]www.dailygalaxy.com/.a/6a00d8341bf7f753ef01bb07b10d55970d-pi[/img[/URL]]
[/quote]
Παντα πιστευα ότι εχω μια φυσικη λαμψη!!! :effemine:
η σουφρα του λιλα μπορει να εξαφανισει και περα απο την τεταρτη διασταση ;)νομιζα οτι αναφεροσουν στον λιλα στην αρχη
γυαλιζε η καραφλα σου ;)Παντα πιστευα ότι εχω μια φυσικη λαμψη!!!
Παντα πιστευα ότι εχω μια φυσικη λαμψη!!!
η κατω......γυαλιζε η καραφλα σου ;)
το ξυριζεις holywood τυπισσα;η κατω......
εχω γινει πολυ αισχρη εδω μεσα!!!!
αφήνει γραμμούλατο ξυριζεις holywood τυπισσα;
προτιμω τριγωνο βερμουδωντο ξυριζεις holywood τυπισσα;