You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσα λεφτά έχετε χαλάσει σε κοπέλες του χώρου και κανονικά για γυναίκες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ξενυχτης
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 113
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
μονο αυτα που εφαγα σε φολες κλαιω...(που δεν ειναι και λιγα)..φυλης περισσοτερο
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Κερνούσε τους φίλους του..οι πουτάνες ΔΕΝ ήταν για πάρτη σου δηλαδή ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ψυχραιμία..Πανω απο 30000. Ακομα τα κλαιω.
WESTERN 1966
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.117
- Πόντοι
- 371
Aπο το 1982 εως σημερα εχει χαθει ο λογαριασμος....................σιγουρα εμειναν στιγμες......οπως με Κατερίνα από Μεταξουργείο.......επι δραχμής......αλλα και με αρκετές καλες επιλογες ανατολικου μπλοκ...................σίγουρα το μόνο που δεν κατάφεραν να κάνω και το φερω βαρέως ειναι σεξοτουρισμό σε Ασιατικες χώρες...........................και δύσκολα θα το πραγματοποιήσω
Κανονικη επενδυση.Πανω απο 30000. Ακομα τα κλαιω.
Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
κοντα ειμαστε στις φορες εγω συνολικα στον αγοραιο εχω παει πανω απο 50 φορες ξεκινησα στα 19 ειμαι 23(4 χρονια στον αγοραιο) και εχω χαλασει 1400 ευρω και πανω και συμφωνω οτι αποκτας εμπειριες πολλες και αρχιζεις και βλεπεις μερικα πραγματα με διαφορετικο ματι.Πιστευω πως εχοντας παει αρκετες φωρες σε μπουρδελα συνολικα παιζει να χω παει πανω απο 60 οτι εκτως απο την ευχαριστηση που παιρνεις και την εμπειρια οτι μπορεις να μαθεις και κατι απο τον κυκλο αυτο αν εχεις περπατησει αρκετα αρχιζεις μερικα πραγματα και τα βλεπεις με διαφορετικο ματι
Από τα 16 που ξεκίνησα μέχρι τα 28 ειμουν ενεργός μπουρδελιαρης.τα πσκ ειμουν στα μπουρδελα. Χάλασα αρκετά λεφτά όμως ήταν η χαρά μου!! Μετά σοβαρή σχέση, χωρισμός, και μετά γνωριμία με τύπο που είχε επαφή με Ρωσίδες νοικοκυρές, εκεί παρέδωσα και τα κλειδιά του σπιτιου(χαριτολογοντας) ο τύπος πέθανε και μαζί και η μαγική ατζέντα!
Τώρα στα 46 ζω με αναμνήσεις και τις αφηγήσεις σας!!Από τα 16 που ξεκίνησα μέχρι τα 28 ειμουν ενεργός μπουρδελιαρης.τα πσκ ειμουν στα μπουρδελα. Χάλασα αρκετά λεφτά όμως ήταν η χαρά μου!! Μετά σοβαρή σχέση, χωρισμός, και μετά γνωριμία με τύπο που είχε επαφή με Ρωσίδες νοικοκυρές, εκεί παρέδωσα και τα κλειδιά του σπιτιου(χαριτολογοντας) ο τύπος πέθανε και μαζί και η μαγική ατζέντα!
ypotaktikos97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2023
- Κριτικές
- 24
- Like
- 7.600
- Πόντοι
- 3.446
Oυτε σαν σκέψη δεν θέλω να το σκεφτώ γιατι θα το παθω το εγκεφαλικο... . Οκ υπερβάλλω λιγάκι , αλλά το σημαντικο ειναι οτι δεν μετανιώνω για τίποτα. Επιλογή μου ήταν, δεν με ανάγκασε κανείς και τα περισσότερα ραντεβού ευτυχώς ήταν πολύ καλά, οπότε δεν τα έκλαψα. Πήγαν για καλό σκοπό, έτσι το βλέπω εγώ.
Studiakias99
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 494
- Πόντοι
- 26
4 μησι χρόνια έχω στον αγοραιο έρωτα,έχω χαλάσει συγουρα πάνω απο 1700€.Στα 19 ξεκίνησα είμαι 23 και έχω πάει σύνολο πάνω από 60 φορές και ναι υπάρχουν πράγματα που τα βλέπεις με άλλο μάτι γενικα.Πιστευω πως εχοντας παει αρκετες φωρες σε μπουρδελα συνολικα παιζει να χω παει πανω απο 60 οτι εκτως απο την ευχαριστηση που παιρνεις και την εμπειρια οτι μπορεις να μαθεις και κατι απο τον κυκλο αυτο αν εχεις περπατησει αρκετα αρχιζεις μερικα πραγματα και τα βλεπεις με διαφορετικο ματι
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.493
- Πόντοι
- 11.956
Εγώ που είμαι 50-51 και έχω στο άθλημα γενικά τουλάχιστον 30χ ...άρα είναι πολλά τα λεφτά Άρη
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.034
- Πόντοι
- 3.556
τύπε υπολόγισες και τα ριχτάρια μεσα στα τριάντα ;Εγώ που είμαι 50-51 και έχω στο άθλημα γενικά τουλάχιστον 30χ ...άρα είναι πολλά τα λεφτά Άρη
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.493
- Πόντοι
- 11.956
Για τα ριχτάρια τώρα μόλις έγραψα στο νήμα της ομάδας χαχαχατύπε υπολόγισες και τα ριχτάρια μεσα στα τριάντα ;
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 289
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 27K