Νέα

Πόσα έχει ο μέσος Έλληνας στην τράπεζα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα akatastatos123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 331
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ρε μαν, αυτο δεν αφορα " τους μισθους του ιδιωτικου τομεα στην Ελλαδα", αλλα εναν ενδεχομενως κυκλο προσωπικο δικο σου που εχει προσβαση σε καποιες συγκεκριμενες θεσεις του ιδιωτικου τομεα.
Οι μισθωτοι που ειχαν εισοδημα πανω απο 45κ μεικτα ηταν περιπου 90 χιλιαδες στους περιπου 4,8 εκ. μισθωτους. Δηλαδη περιπου 1,8 % .Και απο αυτους πανω απο τους μισους ( περιπου 50χιλ.) εινα μεχρι 60 χιλιαδες μεικτα. Δηλαδη κατι λιγοτερο απο 1 % των μισθωτων στην Ελλαδα βγαζουν πανω απο 60 χιλιαδες μεικτα το χρονο. Σε αυτους υποψην ειναι το συνολο των μισθωτων, δηλαδη και του δημοσιου τομεα που με αυτα τα ποσα βεβαια δεν εχει παρα πολλους αλλα υπαρχουν δικαστικοι και αλλοι ανωτατοι . Δεν εχω τα ακριβη στοιχεια.
Επομενως η ακριβης εικονα για τον ιδιωτικο τομεα φαινεται οτι απεχει καπως απο αυτο που παρουσιασες απο τη δικη σου προσωπικη εμπειρια.

Ναι συγγνώμη, εννοείται πως δεν είναι ο μέσος όρος αυτοί που ανέφερα, απλά επιβεβαιώνω πως υπάρχουν ακόμα τέτοιοι μισθοί και μάλιστα συχνότερα από οτι νομίζουμε. Όλοι αυτοί με ξενόγλωσσους τίτλους (εννοω job titles) αργά ή γρήγορα θα τα φτάσουν αυτά τα ποσά.

Επισκέπτης
Φίλε όμως μετράει και η καλή ζωή ....
να πας στην άλλη άκρη του κόσμου .......
να πίνεις κρασάρες στην άλλη άκρη του κόσμου ......

να γαμάς μουνάρες ........

Αυτοί με τα φράγκα στο σεντούκι, όταν κάνουν μια εγχείρηση που παίζει το ενδεχόμενο να ξυπνήσουν αγκαλιά με τον άγιο πέτρο,
τι σκέφτονται πριν πέσουν σε νάρκη ;
Τα φράγκα στην τράπεζα ;;;
η μαγκια ειναι να τα φας ολα στις πουτανες και τον τζογο, ειδικα αν ειναι απο κληρονομια, και στα παιδια σου να αφησεις μονο χρεη! Fuck you world!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
η μαγκια ειναι να τα φας ολα στις πουτανες και τον τζογο, ειδικα αν ειναι απο κληρονομια, και στα παιδια σου να αφησεις μονο χρεη! Fuck you world!

Εσενα που σου αφησαν δηλαδη ακινητα οπως εχεις πει και δε χρειαζεται να δουλευεις; Καλυτερα θα ηταν να εβγαινες καθε μερα στη ζουγκλα-αγορα εργασιας για μεροκαματο 600 ευρω μισθο το μηνα που παιρνουν πολλοι.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Οπότε εσύ θα πεθάνεις πάμπλουτος και μαγκούφης αφου με πουτάνες δεν πας γιατί είσαι πούστης,τζόγο δεν παίζεις αφού δεν σε αφήνουν έτσι που είσαι και  παιδιά ευτυχώς δεν κάνεις γιατι η χούφτα σου είναι στείρα.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Από τις 20 του μηνός και μετά,πιστεύω ο μ.ο των χρημάτων στην τσέπη του μέσου Έλληνα,πρέπει να είναι 4,75 ευρώ

Στη τραπεζα σχεδον απεναντι απο το Μετρο Αττικη ειχα δει εξω απο το ΑΤΜ πεταμενη αποδειξη στο εδαφος. Υπολοιπον 102.000 ευρω. Υπαρχουν αυτα. Τα πιο πολλα που βλεπω ομως ειναι αυτο που λες, με ελαχιστα χρηματα. Οπως γνωριζω περιπτωση ζευγαρι που εργαζεται τοσο ο αντρας οσο και η γυναικα, με παιδια, στο τελος του μηνα να μην εχει να παρει ο αντρας ουτε τσιγαρα. Πολλοι ρωτανε ποτε θα μπει ο μισθος στη τραπεζα, Παρασκευη η Δευτερα, αναλογα, γιατι λενε δεν εχουν ουτε ενα ευρω στη τσεπη. Αλλη, χωρισμενη με μεγαλα παιδια, να ρωταει πως γινεται ο διακανονισμος στη ΔΕΗ γιατι δεν εχει να πληρωσει. Για εργαζομενους 4ωρους δε συζηταμε. Λενε οτι ο μισθος που παιρνουν τους φτανει για τσιγαρα, καφε, κατι να φανε καθε μερα, εισιτηρια για τα ΜΜΜ. Και μονο. Σπιτι στων γονιων τους.  Αρα ειναι πολλοι που δε μπορουν να κανουν αποταμιευση. Θα συμφωνησω για Δ.Υ. Ιδιως παλιοτερα. Ειχα παει πριν χρονια σε γαμο που συνταξιουχος Δ.Υ. (ΟΣΕ) παντρεψε τη κορη του και τους αγορασε διαμερισμα σε νεοδμητη πολυκατοικια με 200.000 ευρω.

hlektrop

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Κριτικές
29
Like
2.009
Πόντοι
2.411
Να πω και γω την βλακεία μου.
Ο μέσος Έλληνας με στοιχεία εχει 16.000€ ετήσιο εισόδημα.
Πάνω από 2000€ μικτά τον μήνα έχουν περίπου 120.000 εργαζόμενοι στους 1.907.000.
Άρα θεωρητικά μεσαία τάξη είναι λίγοι

Το θέμα είναι όμως άσχετα με το εισόδημα ο Έλληνας δεν έχει μάθει να αποταμιεύει.
Έστω και μικρά ποσά απο τα πρώτα εργασιακά χρόνια του. Εδώ είναι το θέμα γιαυτο δεν υπάρχουν καταθέσεις και ο μέσος Έλληνα έχει ελάχιστα χρήματα και πολλές φορές καθόλου στην άκρη

Όταν μάθει ο Έλληνας να βάζει κάθε μήνα σταθερά στην άκρη πριν ξοδέψει τίποτα άλλο τότε θα έχει και καταθέσεις...

Αυτα απο εμενα.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Να πω και γω την βλακεία μου.
Ο μέσος Έλληνας με στοιχεία εχει 16.000€ ετήσιο εισόδημα.
Πάνω από 2000€ μικτά τον μήνα έχουν περίπου 120.000 εργαζόμενοι στους 1.907.000.
Άρα θεωρητικά μεσαία τάξη είναι λίγοι

Το θέμα είναι όμως άσχετα με το εισόδημα ο Έλληνας δεν έχει μάθει να αποταμιεύει.
Έστω και μικρά ποσά απο τα πρώτα εργασιακά χρόνια του. Εδώ είναι το θέμα γιαυτο δεν υπάρχουν καταθέσεις και ο μέσος Έλληνα έχει ελάχιστα χρήματα και πολλές φορές καθόλου στην άκρη

Όταν μάθει ο Έλληνας να βάζει κάθε μήνα σταθερά στην άκρη πριν ξοδέψει τίποτα άλλο τότε θα έχει και καταθέσεις...

Αυτα απο εμενα.
Πως να βάλεις λεφτά στην άκρη τύπε όταν δεν φτάνουν για όλο το μήνα;

hlektrop

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Κριτικές
29
Like
2.009
Πόντοι
2.411

Μεσος μισθος στην Ελλαδα "καθαρος" 890 ευρω.
Αρκετα υψηλος απο Βαλκανια.
Η απο Τουρκια που ειναι στα 363 ευρω.

Το ίδιο λέμε 16000€ μικτά το έτος δηλαδή 1142€ το μήνα μικτά άρα εκεί 900€ καθαρά...
Το θέμα είναι ότι όπως είπα ο Έλληνας δεν ξέρει να βάζει στην άκρη χρήματα. Ξέρω πολλούς που παίρνουν περισσότερα χρήματα και δεν τους φτάνουν και άλλους που παίρνουν λιγότερα και τους περάσουν...είναι θέμα διαχείρισης

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Το ίδιο λέμε 16000€ μικτά το έτος δηλαδή 1142€ το μήνα μικτά άρα εκεί 900€ καθαρά...
Το θέμα είναι ότι όπως είπα ο Έλληνας δεν ξέρει να βάζει στην άκρη χρήματα. Ξέρω πολλούς που παίρνουν περισσότερα χρήματα και δεν τους φτάνουν και άλλους που παίρνουν λιγότερα και τους περάσουν...είναι θέμα διαχείρισης
Σε ξένο κώλο χιλια παλούκια χωράνε λεει η παροιμία.

hlektrop

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Κριτικές
29
Like
2.009
Πόντοι
2.411
Πως να βάλεις λεφτά στην άκρη τύπε όταν δεν φτάνουν για όλο το μήνα;

Δεν λεω οτι εχεις λαθος...αλλα να σου πω ενα παραδειγμα οταν καποιος περνει εναν μισθο απο τα 25 ( που δεν εχει οικογενεια) του εστω και λιγα και βαζει στην ακρη 20€ ή 10€ καθε μηνα μολις παρει τον μισθο του οχι στο τελος του μηνα γιατι τοτε δεν θα εχει τιποτα να να βαλει στην ακρη...
Σιγα σιγα μαζευει εστω και λιγα και με τα χρονια μαθαινει να βαζει περισσοτερα στην ακρη.
Οταν ειμουν φοιτητης δουλευα σε μπαρ καθε ΠΣΚ ειμουν 20 χρονων παντα εβαζα κατι στην ακρη στην αρχη του μηνα και ειχα συμφωνησει ενα σταθερο ποσο καθε μηνα... οταν τελειωσα απο φοιτητης ειχα λεφτα για να κανω μεταπτυχιακο...
Στη συνεχεια ειχα μεγαλυτερο εισοδημα και αρα εβαζα στην ακρη περισσοτερα.

Τωρα βλεπω καποιους γνωστους μου που δεν εχουν τιποτα στην ακρη...εε στα 35 ή 40 ή 45 θυμηθικαν να κανουν αποταμιευση;;
Δεν εχουμε την παιδια σαν Ελληνες αυτο ειναι το θεμα.
Βλεπω πολλους που βγαζουν περισσοτερα απο εμενα και δεν εχουν μια...πως γινεται αυρο;;; απλα δεν κανουν σωστη διαχειρηση.

hlektrop

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Κριτικές
29
Like
2.009
Πόντοι
2.411
Σε ξένο κώλο χιλια παλούκια χωράνε λεει η παροιμία.

Έχεις απόλυτα δικιο χιλια παλούκια χωράνε...
Το θέμα είναι οπός λένε των φρόνιμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν...

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Πες τα ρε μεγάλε. Επιτέλους και ένας να πει μια αλήθεια εδώ μέσα. Όλοι οι ηθικοί, ηθικολόγοι, σοβαροί και σοβαροφανείς εδώ μέσα πλακώσανε. Ακούω να λέει ο καθένας όχι μόνο εδώ μέσα αλλά και στην πραγματική ζωή, "εγώ θυσία για τα παιδιά μου". "εγώ ζω για τα παιδιά μου", πάρτε τα καραγκιόζηδες να μη σας τα χρωστάω. Για να κάνει κάποιος, πως δεν τα παίρνει δώρο τα χριστούγεννα και ας έρθει σε μένα να μου πει ο οποιοσδήποτε που το παίζει στοργικός πατέρας, πόσο πολύ τον αγαπάν τα βλαστάρια του. Την πάρτη τους κοιτάν και αυτά και καλά κάνουν. Ή να έχει κάποιος παιδί στην εφηβεία και το παιδί αυτό (ασχέτως φύλου), να έχει κάποια καψούρα. Ποτάμια θα τρέξουν τα δάκρυα για την καψούρα, για τον πατέρα δεν θα δώσει δεκάρα.

Χωρισμένος με δυο είμαι. Με τη μάνα τους ζουν. Όταν το μεγαλύτερο που είναι 14 μου ζήτησε τάμπλετ, εννοείται ότι αρνήθηκα. Τάμπλετ ούτε εγώ δεν πήρα σε όλη μου τη ζωή, θα πάρω στο χθεσινό σπόρο? Τι λένε ρε δεν παν καλά. Και δεν τα κρατάω τα φράγκα για μένα να πάρω βίζιτα να το ευχαριστηθώ? Τις προάλλες πήγα και στο δικηγόρο για να κάνω αναπροσαρμογή της διατροφής. Να την μειώσω δηλαδή. Μου είπε θα φέρεις χαρτιά από λογαριασμούς που πληρώνεις κάθε μήνα, νερά, ρεύματα, θέρμανση, ένφια και λοιπές μαλακίες και θα αποδείξουμε ότι αυτά που σου μένουν με τις διατροφές που δίνεις, δεν σου φτάνουν και είσαι κάτω από τα όρια της φτώχειας. Κάπως έτσι μου τα είπε τέλος πάντων.

Και μόλις αναπροσαρμοστεί η διατροφή, στις πουτάνες όλα (όχι ότι τώρα δεν τα έτρωγα εκεί, αλλά τώρα παραπάνω). Όχι θα κάτσω να τα μαζεύω για να λεν οι κληρονόμοι "στην υγειά του μαλάκα". Λες κι εγώ δεν ξέρω να τα φάω.

Και  όλοι οι παντρεμένοι συνομήλικοί μου με ρωτάν συνέχεια:
-Πως είναι ρε μαλάκα εκεί που πας και γαμάς? -Πόσο πάει?
Όταν τους λέω ότι είναι άβγαλτοι παρεξηγούνται. Το παίζουν ιστορίες και γαμιάδες μπροστά στην παρέα, αλλά όταν χτυπάει το τηλέφωνο σούζα μπροστά στην φακλάνα, που τους δίνει εντολές λέγοντας -μαλάκες σκάστε τώρα, η γυναίκα μου είναι.
-Ναι αγάπη μου εδώ με τα παιδιά είμαι. -Ναι κορίτσι μου σε λίγο σπίτι θα είμαι.
Αυτοί είναι που όταν τους λέω άβγαλτους και άμπαλους παρεξηγούνται.

Πως λέμε πουτάνα στην ψυχή? Αυτοί οι τύποι για μένα είναι αδερφάρες και πουστάρες στην ψυχή. Σαν κι εσάς εδώ που μου ανοίγετε θέματα με το πόσα έχει ο άλλος στην τράπεζα και τι σκέφτεται μια γυναίκα όταν παίρνει πίπες. Στα @@ μου τι σκέφτεται η γυναίκα που παίρνει πίπα. Εγώ σκέφτομαι πως όταν το 25χρονο καυλάκι με πιπώνει κοιτάζοντάς με στα μάτια, εμένα τον σαρανταφεύγα, το ευχαριστιέμαι όσο τίποτε άλλο. Και καθίστε όλοι εσείς εδώ παντρεμένοι να το παίζετε στις παρέες σας κι εδώ μέσα γαμιάδες και ιστορίες και όταν πάτε σπίτι σας, να τρώτε συναισθηματικό μπούλινγκ και γκρίνια, μπορεί να τρώτε και ξύλο ( δεν ξέρω πόσο cuck-μπούληδες είστε) και να μην την παλεύετε.

Και κατακρίνετε τον Peter Van Norden που είπε την αλήθεια ο άνθρωπος. Τζόγος και πουτάνες. Τι καλύτερο από αυτό. Ως προς την συμπεριφορά σας ναι. Είστε παλιοαδερφάρες του κερατά.

Και πείτε με μαλάκα, ζώο, κτήνος, απάνθρωπο που δε νοιάζεται για τα παιδιά του, δεκάρα δε δίνω για τη γνώμη σας για μένα υποκριτές, ψεύτες, συμπεριφορικές αδερφάρες και μουνοδουλάρες. Δυο πράγματα έχουν μόνο σημασία. Πούτσα δυνατή και μπόλικα φράγκα για να παραγγέλνω γυναίκα της αρεσκείας μου. Όλα τα άλλα είναι μαλακίες να 'χαμε να λέγαμε. Και όταν φτάσω σε ηλικία που δεν θα μου σηκώνεται, τότε ας πεθάνω. Η ζωή χωρίς λειτουργικό εργαλείο δεν έχει νόημα.

Τι να τα κάνεις τα σπίτια, τα αυτοκίνητα και τις καταθέσεις, αν δεν έχεις εργαλείο? Άχρηστα όλα είναι μετά.

Όπως ακριβώς τα είπε ο Peter Van Norden. Στα από τέτοια μου αν δεν αφήσω τίποτε στα παιδιά μου. Ένα σπίτι θα τα αφήσω όπως κι εμένα οι δικοί μου γονείς και πολύ τους είναι. Fuck the world!

hlektrop

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Κριτικές
29
Like
2.009
Πόντοι
2.411
"Τι να τα κάνεις τα σπίτια, τα αυτοκίνητα και τις καταθέσεις, αν δεν έχεις εργαλείο? Άχρηστα όλα είναι μετά."

Σωστος...αλλα εργαλειο χωρις λεφτα τι το κανεις;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Οτι δεν υπαρχει νοοτροπια αποταμιευσης ειναι αληθεια.
Αλλα αληθεια ειναι και το οτι οι μισθοι ειναι για τον πεο και το κοστος ζωης πολυ ψηλο.
Οταν βγαζεις 600 ευρω και το ενοικιο+παγια ειναι 300 ευρω, τι να σου μεινει για αποταμιευση;

hlektrop

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Κριτικές
29
Like
2.009
Πόντοι
2.411
:pipa3:
Οτι δεν υπαρχει νοοτροπια αποταμιευσης ειναι αληθεια.
Αλλα αληθεια ειναι και το οτι οι μισθοι ειναι για τον πεο και το κοστος ζωης πολυ ψηλο.
Οταν βγαζεις 600 ευρω και το ενοικιο+παγια ειναι 300 ευρω, τι να σου μεινει για αποταμιευση;

Αυτη η κατηγορια δεν μπορει να βαλει τιποτα στην ακρη που λες. Συμφωνω εχεις δικιο.
Υπαρχουν ομως ατομα με 800-900€ καθαρο μισθο 30-35 ισως και μικροτεροι που μενουν με τους γονεις τους. Δεν εχουν υποχρεωσεις και 20-50€ τον μηνα δεν βαζουν στην ακρη...
Δεν το εκαναν τις καλες εποχες δεν το κανουν ουτε τωρα...
Και υπαρχουν και αλλοι που βγαζουν περισσοτερα με δικο τους σπιτι κτλ και χρωστανε...γιατι απλα ξοδευαν μια ζωη παραπανω απο αυτα που ειχαν για να κανουν την καλη ζωη.
Ολα πρεπει να τα κανεις στην ζωη αλλα μεχρι εκει που σε περνει..

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Πες τα ρε μεγάλε. Επιτέλους και ένας να πει μια αλήθεια εδώ μέσα. Όλοι οι ηθικοί, ηθικολόγοι, σοβαροί και σοβαροφανείς εδώ μέσα πλακώσανε. Ακούω να λέει ο καθένας όχι μόνο εδώ μέσα αλλά και στην πραγματική ζωή, "εγώ θυσία για τα παιδιά μου". "εγώ ζω για τα παιδιά μου", πάρτε τα καραγκιόζηδες να μη σας τα χρωστάω. Για να κάνει κάποιος, πως δεν τα παίρνει δώρο τα χριστούγεννα και ας έρθει σε μένα να μου πει ο οποιοσδήποτε που το παίζει στοργικός πατέρας, πόσο πολύ τον αγαπάν τα βλαστάρια του. Την πάρτη τους κοιτάν και αυτά και καλά κάνουν. Ή να έχει κάποιος παιδί στην εφηβεία και το παιδί αυτό (ασχέτως φύλου), να έχει κάποια καψούρα. Ποτάμια θα τρέξουν τα δάκρυα για την καψούρα, για τον πατέρα δεν θα δώσει δεκάρα.

Χωρισμένος με δυο είμαι. Με τη μάνα τους ζουν. Όταν το μεγαλύτερο που είναι 14 μου ζήτησε τάμπλετ, εννοείται ότι αρνήθηκα. Τάμπλετ ούτε εγώ δεν πήρα σε όλη μου τη ζωή, θα πάρω στο χθεσινό σπόρο? Τι λένε ρε δεν παν καλά. Και δεν τα κρατάω τα φράγκα για μένα να πάρω βίζιτα να το ευχαριστηθώ? Τις προάλλες πήγα και στο δικηγόρο για να κάνω αναπροσαρμογή της διατροφής. Να την μειώσω δηλαδή. Μου είπε θα φέρεις χαρτιά από λογαριασμούς που πληρώνεις κάθε μήνα, νερά, ρεύματα, θέρμανση, ένφια και λοιπές μαλακίες και θα αποδείξουμε ότι αυτά που σου μένουν με τις διατροφές που δίνεις, δεν σου φτάνουν και είσαι κάτω από τα όρια της φτώχειας. Κάπως έτσι μου τα είπε τέλος πάντων.

Και μόλις αναπροσαρμοστεί η διατροφή, στις πουτάνες όλα (όχι ότι τώρα δεν τα έτρωγα εκεί, αλλά τώρα παραπάνω). Όχι θα κάτσω να τα μαζεύω για να λεν οι κληρονόμοι "στην υγειά του μαλάκα". Λες κι εγώ δεν ξέρω να τα φάω.

Και  όλοι οι παντρεμένοι συνομήλικοί μου με ρωτάν συνέχεια:
-Πως είναι ρε μαλάκα εκεί που πας και γαμάς? -Πόσο πάει?
Όταν τους λέω ότι είναι άβγαλτοι παρεξηγούνται. Το παίζουν ιστορίες και γαμιάδες μπροστά στην παρέα, αλλά όταν χτυπάει το τηλέφωνο σούζα μπροστά στην φακλάνα, που τους δίνει εντολές λέγοντας -μαλάκες σκάστε τώρα, η γυναίκα μου είναι.
-Ναι αγάπη μου εδώ με τα παιδιά είμαι. -Ναι κορίτσι μου σε λίγο σπίτι θα είμαι.
Αυτοί είναι που όταν τους λέω άβγαλτους και άμπαλους παρεξηγούνται.

Πως λέμε πουτάνα στην ψυχή? Αυτοί οι τύποι για μένα είναι αδερφάρες και πουστάρες στην ψυχή. Σαν κι εσάς εδώ που μου ανοίγετε θέματα με το πόσα έχει ο άλλος στην τράπεζα και τι σκέφτεται μια γυναίκα όταν παίρνει πίπες. Στα @@ μου τι σκέφτεται η γυναίκα που παίρνει πίπα. Εγώ σκέφτομαι πως όταν το 25χρονο καυλάκι με πιπώνει κοιτάζοντάς με στα μάτια, εμένα τον σαρανταφεύγα, το ευχαριστιέμαι όσο τίποτε άλλο. Και καθίστε όλοι εσείς εδώ παντρεμένοι να το παίζετε στις παρέες σας κι εδώ μέσα γαμιάδες και ιστορίες και όταν πάτε σπίτι σας, να τρώτε συναισθηματικό μπούλινγκ και γκρίνια, μπορεί να τρώτε και ξύλο ( δεν ξέρω πόσο cuck-μπούληδες είστε) και να μην την παλεύετε.

Και κατακρίνετε τον Peter Van Norden που είπε την αλήθεια ο άνθρωπος. Τζόγος και πουτάνες. Τι καλύτερο από αυτό. Ως προς την συμπεριφορά σας ναι. Είστε παλιοαδερφάρες του κερατά.

Και πείτε με μαλάκα, ζώο, κτήνος, απάνθρωπο που δε νοιάζεται για τα παιδιά του, δεκάρα δε δίνω για τη γνώμη σας για μένα υποκριτές, ψεύτες, συμπεριφορικές αδερφάρες και μουνοδουλάρες. Δυο πράγματα έχουν μόνο σημασία. Πούτσα δυνατή και μπόλικα φράγκα για να παραγγέλνω γυναίκα της αρεσκείας μου. Όλα τα άλλα είναι μαλακίες να 'χαμε να λέγαμε. Και όταν φτάσω σε ηλικία που δεν θα μου σηκώνεται, τότε ας πεθάνω. Η ζωή χωρίς λειτουργικό εργαλείο δεν έχει νόημα.

Τι να τα κάνεις τα σπίτια, τα αυτοκίνητα και τις καταθέσεις, αν δεν έχεις εργαλείο? Άχρηστα όλα είναι μετά.

Όπως ακριβώς τα είπε ο Peter Van Norden. Στα από τέτοια μου αν δεν αφήσω τίποτε στα παιδιά μου. Ένα σπίτι θα τα αφήσω όπως κι εμένα οι δικοί μου γονείς και πολύ τους είναι. Fuck the world!
Eλπίζω να σταματήσεις να δίνεις διατροφή ώστε να σε σιχαθουν  τα παιδιά σου και να σωθουν απο  εσένα.Την καλύτερη δουλειά έκανες που χώρισες,να μην σου μοιάσουν τα παιδιά σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom