Τύποι, όσοι είστε πάνω από 50 και δεν έχετε κάποιο καλό για Ελλάδα κομπόδεμα απορώ πως τα καταφέρατε. Διότι τξν εποχή του ΠΑΣΟΚ έπρεπε να το προσπαθήσεις να μη μαζέψεις φράγκα.
Κατάγομαι από ΜΙΚΡΟμεσαία οικογένεια, το τονίζω. Μιλάω για την ευρύτερη οικογένεια, οχι μόνο τους γονείς μου, δηλαδή και τα σόγια τους. Όλοι υπάλληλοι και εργάτες της πλάκας. Ε όλοι τους έχουν από 1-2 διαμερίσματα στην Αθήνα και από τουλάχιστον ένα εξοχικό. Επίσης όλοι πρέπει να έχουν άνω των 100-150 χιλιάδων σε καταθέσεις. Και ηταν σε δουλειές της πουτσας όλοι τους, ουτε λαμογιές μπορούσαν να κάνουν ούτε να φοροδιαφυγουν.
Τέλος, για το σήμερα, να επιβεβαιώσω το φυλοβιο όσον αφορά τους μισθούς του ιδιωτικού. Όλοι μου οι γνωστοί που ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μαζί πριν 10 περίπου χρόνια παίρνουν πάνω απο 2χιλιάρικα καθαρά μισθό, οι περισσότεροι μάλιστα γύρω στα 2500-3000, 14 μισθοί+ μπόνους. Και κανείς τους δεν ειναι υψηλά στην ιεραρχία, middle management. Και σε μένα πριν τα Χριστούγεννα, με ρώτησε πρωην αφεντικό μου αν επέστρεφα Ελλάδα για 100 μεικτά το χρόνο + 20% μπόνους.