Νέα

Πόσα έχει ο μέσος Έλληνας στην τράπεζα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα akatastatos123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 331
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.028
Πόντοι
3.425
γιατί δεν μιλάνε τραπεζικοί που είναι εδώ ανάμεσά μας?

αν είχαν το θάρρος να μιλήσουν θα έλεγαν ότι τα περισσότερα χρήματα τα έχουν σε λογαριασμούς ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ και ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΕΚΟ & ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
Πού το ξέρω?
Ρίξτε μια ματιά στις ταβέρνες ποιοι αποτελούν την πλειοψηφία, ποιοι καλοτρώνε!!!
Ποιοι αγοράζουν κανούργια αυτοκίνητα?
Ποιοι ταξιδεύουν διακοπές στο εξωτερικό?

Οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες είναι να του κλαις. Ο 1/100 να έχει πάνω από 50.000 κατάθεση.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Ισχυει. Και εγω θα το εκανα αν μπορουσα. Το προβλημα ειναι οτι αν δε γινει κανα μπαμ και συνεχιστει η ευρωπαϊκη κανονικοτητα, τα μετρητα θα βγουν σιγα σιγα εκτος συστηματος. Και δε θα μπορουν να φοροδιαφυγουν. Ο κουλης ηδη εκανε το σουπερ κομμουνιστικο να απαιτει 30% του εισοδηματος προ φορων ξοδεμα με καρτα/τραπεζα, που μετα φορων αυτο ειναι πανω απο 50% του εισοδηματος με ηλεκτρονικα μεσα. Θα φανει φετος η εκτοξευση των συναλλαγων με καρτες και αντιστοιχα η μειωση χρησης μετρητων. Αναγκαστικα ο,τι μετρητο υπαρχει θα παει σε τραπεζες σταδιακα και φυσικα θα ελεγχθει. 

Δεν ειναι απλο τυπε. Δεν υπαρχει οικονομια χωρις μαυρη οικονομια
Πες οτι επιβαλλει 100% συναλλαγες με καρτα.
Ο αλλος που εχει μαυρα πηγαινει και τα χαλαει εξω.
Επομενως χανονται απο την Ελλαδα.
ισως κι ενας λογος που δεν μιλανε πια για περιουσιολογιο

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1

αν είχαν το θάρρος να μιλήσουν θα έλεγαν ότι τα περισσότερα χρήματα τα έχουν σε λογαριασμούς ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ και ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΕΚΟ & ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
Πού το ξέρω?
Ρίξτε μια ματιά στις ταβέρνες ποιοι αποτελούν την πλειοψηφία, ποιοι καλοτρώνε!!!

Οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες είναι να του κλαις. Ο 1/100 να έχει πάνω από 50.000 κατάθεση.
Και το 2019 ειχαμε ρεκορ πωλησεων καινουργιων αυτοκινητων.Οι δημοσιοι υπαλληλοι την περνανε ζαχαρη ακομα και τωρα εχουν το καλυτερο ωραριο ΣΚ δεν δουλευουν αδειες και αλλα πολλα καλα και στον ιδιωτικο τομεα ειναι γαμησετα πολλες ωρες και τα λεφτα ειναι λιγοτερα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Πού το ξέρω?

Αυτο που λες, για τους συνταξιουχους ΔΕΚΟ και Δημοσιου, αυτοι εχουν συνηθως ποσα καποιων εκατονταδων χιλιαδων (συνηθως 200-300 μαξιμουμ)
Σε ποσα πανω απο εκατομμυριο η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι επιχειρηματιες. Εκτος φυσικα απο κλεφτες δημοσιους υπαλληλους, που ειναι εκτος συζητησης, μιλαμε για νομιμο χρημα

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Και το 2019 ειχαμε ρεκορ πωλησεων καινουργιων αυτοκινητων.Οι δημοσιοι υπαλληλοι την περνανε ζαχαρη ακομα και τωρα εχουν το καλυτερο ωραριο ΣΚ δεν δουλευουν αδειες και αλλα πολλα καλα και στον ιδιωτικο τομεα ειναι γαμησετα πολλες ωρες και τα λεφτα ειναι λιγοτερα.

Ναι τύπε, αλλά όλοι ψηφίζετε κόμματα που μια ζωή στήριζαν το δημόσιο .
60.000 προσλήψεις δεν θα κάνει η ΝΔ ;;;;;;
Την ψήφισες ;;;;;;;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.950
Πόντοι
41.129
Αυτο που λες, για τους συνταξιουχους ΔΕΚΟ και Δημοσιου, αυτοι εχουν συνηθως ποσα καποιων εκατονταδων χιλιαδων (συνηθως 200-300 μαξιμουμ)
Σε ποσα πανω απο εκατομμυριο η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι επιχειρηματιες. Εκτος φυσικα απο κλεφτες δημοσιους υπαλληλους, που ειναι εκτος συζητησης, μιλαμε για νομιμο χρημα

λαμογια δημοσιοι υπαλληλοι  :vomit: :vomit: :vomit:

οι ιεροδουλες εχουν στην τραπεζα πολλες χιλιαδες ευρω ολα μαυρα, θα πρεπει να φορολογηθει και η πορνεια για να ανακαμψει η οικονομια μας

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Δεν είναι έτσι , γιατί κάποιοι από δαύτους, επένδυαν , οπότε το πλεόνασμα απέδιδε, αυξάνονταν οι επενδύσεις και η αύξηση του κεφαλαίου τους αύξανε όχι με σταθερό ρυθμό , αλλά με αυξανόμενο.

Ξέρω συνταξιούχους ζευγάρι , υψηλόμισθους του δημοσίου.
Ξεραίναν το σκατό τους, δεν έτρωγαν ούτε το 1/5 του συνόλου των δύο μισθών .
Κάποια στιγμή αγόρασαν ένα μαγαζί , το ακίνητο και το νοίκιασαν. Μετά εκτός από τα 4/5 του συνόλου των δύο μισθών , έβαζαν στην άκρη και το νοίκι. Μετά αγόρασαν γραφεία και τα νοίκιαζαν. Μετά διαμερίσματα.
Για πλάκα 2 μύρια τώρα στην τράπεζα μετρητό και καμιά δεκάδα ακινητάκια.

Φυσικά δεν έχουν πιεί ούτε ελληνικό καφέ σε καφενείο ποτέ.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Ιατρός του ΕΣΥ ... καταθέσεις 33.000.000€ ... Οι ειδήσεις το είχαν πει ....

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
λαμογια δημοσιοι υπαλληλοι  :vomit: :vomit: :vomit:

οι ιεροδουλες εχουν στην τραπεζα πολλες χιλιαδες ευρω ολα μαυρα, θα πρεπει να φορολογηθει και η πορνεια για να ανακαμψει η οικονομια μας
ιερόδουλες δε νομίζω να τα έχουν στη τράπεζα γιατί τα λεφτά στη τράπεζα θα πρέπει να προκύπτουν ότι από κάπου βγήκαν άρα μάλλον τα επενδύουν η τα αξιοποιούν με άλλους τρόπους και όχι καταθέτοντας τα στη τραπεζα

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Δεν είναι έτσι , γιατί κάποιοι από δαύτους, επένδυαν , οπότε το πλεόνασμα απέδιδε, αυξάνονταν οι επενδύσεις και η αύξηση του κεφαλαίου τους αύξανε όχι με σταθερό ρυθμό , αλλά με αυξανόμενο.

Κάποια στιγμή αγόρασαν ένα μαγαζί , το ακίνητο και το νοίκιασαν. Μετά εκτός από τα 4/5 του συνόλου των δύο μισθών , έβαζαν στην άκρη και το νοίκι. Μετά αγόρασαν γραφεία και τα νοίκιαζαν. Μετά διαμερίσματα.

Ναι υπαρχουν και τετοιοι αρκετοι, αλλα συνηθως τα ριχνουν σε ακινητα (πχ απο ενα σπιτι σε καθε κορη το 2007 απο 300.000 το καθενα, καινουργιο 90 τ.μ. στη Νεα Σμυρνη κλπ) η ακριβες σπουδες Λονδινο + γραφειο με ακριβο εξοπλισμο Αθηνα, κλπ οποτε συνηθως το μετρητο δεν ανεβαινει πανω απο τις 300.000

Εχουν και ατυον τον νεοπλουτισμο που μολις ξεπερασουν τα 2-3 κατοσταρικα θελουν να κανουν επενδυση που φαινεται προς τα εξω (τζιπ, εξοχικο, σπουδες Αγγλια, κλπ) για να εχουν να κοκορευονται τα επομενα 6-7 χρονια, κ.ο.κ.)

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Τύπε τα θέματα για την σκατοψυχία και την καριολιά των ελλεηνίδων τα κόβουμε σιγά σιγά.
Ή μάλλον μας το κόβουν !

Αν γράψεις κάτι τέτοιο , βγαίνει ο Σαβ και σου λέει ότι οι ελληνίδες είναι  οι καλύτερες γυναίκες στον κόσμο,
καλλονές και καβλιάρες, απλά εσύ είσαι κοντός, χοντρός, μονάρχις, καραφλός, με ψείρες , λεπρός , στραβοψώλης,
άστεγος που μένει κάτω από τη γέφυρα του ροσινιόλ , ενώ το πατρικό του ήταν στο ΧΥΤΑ άνω λιοσσίων.

Επίσης ότι ο Σπαλιάρας, ο Μικ Τζάγγερ Ο Ντι Κάπριο και ο Σαβ γαμάνε αβέρτα, οπότε οι υπόλοιποι είναι μαλάκες.
Δικέ μου είσαι η χαρά του παχέως εντέρου. Αυτή τη στιγμή που διαβάζω αυτά, κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια, έχω φτύσει το νερό και οι γείτονες απόρησαν τι έπαθα και γελάω τόσο δυνατά μόνος μου. Ειδικά με την τελευταία παράγραφο κόντεψα να πέσω στο πάτωμα.  

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816

το χρήμα γεννάει χρήμα νόμος αυτό. Το θέμα είναι να κάνεις την αρχή και να βγάλεις αρκετά μετά βλέπεις που μπορείς να τα αξιοποιήσεις για να τα αυξησεις

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εχουν και ατυον τον νεοπλουτισμο που μολις ξεπερασουν τα 2-3 κατοσταρικα θελουν να κανουν επενδυση που φαινεται προς τα εξω (τζιπ, εξοχικο, σπουδες Αγγλια, κλπ) για να εχουν να κοκορευονται τα επομενα 6-7 χρονια, κ.ο.κ.)

Υπάρχουν και οι ακραίοι μύστες όμως, που παραμένουν τσιφούτηδες μέχρι το χάρο. Αυτοί ταβανιάζουν το κεφάλαιο.
Έχω ακούσει συγκεκριμένα στοιχεία για συγκεκριμένους ανθρώπους.

Με τα ακίνητα, αυξάνουν και οι αξίες πολύ.
Φαντάσου οικόπεδο στη δροσιά το 1985. Αν υπολογίσεις αξία σε χρυσες λίρες, παίζει να εκατονταπλασίασε αξία μεταξύ 1985 και 2010.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.950
Πόντοι
41.129
ιερόδουλες δε νομίζω να τα έχουν στη τράπεζα γιατί τα λεφτά στη τράπεζα θα πρέπει να προκύπτουν ότι από κάπου βγήκαν άρα μάλλον τα επενδύουν η τα αξιοποιούν με άλλους τρόπους και όχι καταθέτοντας τα στη τραπεζα

καλα ουτε τα δικα μου 25 χιλιαρικα δικαιολογουνται, μεροκαματιαρης ειμαι, 3 δουλειες κανω 20 ωρες την ημερα δουλευω....

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.416
Πόντοι
6.955

Τραπεζικός με μεγάλη εμπειρία στα sbl δανεια αλλά όχι στα καταθετικά προϊόντα. Έχω μπεί σε χιλιάδες καρτέλες πελατών στην επαγγελματική μου πορεία. Θα σας διαψεύσω καθώς από ότι βλέπω εγώ ο κόσμος όχι μόνο δεν έχει καταθέσεις αλλά αντίθετα χρωστάει κάρτες και δάνεια. Οι μισθωτοί των 600 και των 900 € απλά δεν έχουν αποταμιεύσεις....κάποιοι λίγοι πελάτες 1 στους 45 ας πούμε,  έχουν κάποια ποσά σε προθεσμιακές της τάξης των 20 - 35 χιλιάδων ευρώ...οι συνταξιούχοι είναι αυτοί που έχουν προθεσμιακές από 100 μέχρι 300 χιλιάρικα και οι μισητοί που λέγονται δημόσιοι υπάλληλοι έχουν πολύ καλούς μισθούς παιδιά....1200αρια 140αρια 1800ρια για πλάκα!!!! Αυτοί όταν δεν είναι πουτανιάρηδες και τζογαδόροι έχουν καταθέσεις 40 - 50 80 χιλιάδες €
Όπως έγραψε ο τύπος πιο πάνω οι μικροεπιχειρηματίες είναι για τα κλάματα και θέλω να προσθέσω εγώ πως τα αφεντικά εν γένει κρατιούνται μόνο από την χαμηλού κόστους έντονη εργασία των υπαλλήλων. Ούτε λόγο επιχειρηματικότητας ούτε λόγο τεχνολογίας ή καινοτομίας.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.950
Πόντοι
41.129
Όπως έγραψε ο τύπος πιο πάνω οι μικροεπιχειρηματίες είναι για τα κλάματα και θέλω να προσθέσω εγώ πως τα αφεντικά εν γένει κρατιούνται μόνο από την χαμηλού κόστους έντονη εργασία των υπαλλήλων. Ούτε λόγο επιχειρηματικότητας ούτε λόγο τεχνολογίας ή καινοτομίας.

Οπως τα λες τυπε, τα αφεντικα μας εχουν ξεζουμισει το ΚΚΕ πουθενα να βοθησει την εργατια ...μονο λογια ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom