pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Ου να μου χαθείς ανθέλληνα!!!η ελλεηνίδα δηλαδή
Ου να μου χαθείς ανθέλληνα!!!η ελλεηνίδα δηλαδή
τώρα θα γίνει παιχνιδάκι
Δυσγάμητη επίσης υπάρχει....αυτή που δυσκολεύεσαι να γαμήσεις
η ελλεηνίδα δηλαδή
το κακογαμημένη είναι ακόμη χειρότερα
ναι αυτο το ξερει καλα η βαλβιδα
Aγαπητέ χιτμαν ο Σερζ δεν είναι μόνο το πέσιμο στη Γουίτνει είναι ΚΥΡΙΩΣ όλα τα υπόλοιπα.Ναι ήταν γυναικάς,μέθυσος,αθυρόστομος και πολλά άλλα ακόμα που ακόμα και η γαλλική κοινωνία δύσκολα θα τα σήκωνε σήμερα.Ήταν τυχερός,κι εμείς μαζί,Που αυτός ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ μεγαλούργησε στα πιο φιλελεύθερα 60'σ και 70'ς κι όχι στη Γαλλία του Λεπέν και του Σαρκοζί.
Που εισαι ρε μορτη...στην παρελαση?ο Σαρκοζυ παντως ακομα δεν εχει σκεφτει να κατεβασει τον στρατο στο Παρισι οπως μια "φιλελευθερη" ψυχη πισω το 1968......
Που εισαι ρε μορτη...στην παρελαση?
Καραγκουνες....Μου εδωσες γαμω τις πασες τυπε....
Βγηκα για λιγο μετα την παρελαση για μια βολτα, αλλα μπροστα στο θεαμα με τις ξενθες και μελαχρινες καραγκουνες βαμενες σαν καρναβαλι παρεα με του αγαπουληδες τους που ειχαν πλυμηρισει τους δρομους και τα πεζοδρομια τραπηκα σε ατακτη φυγη....
Καραγκουνες....
Η τσαντα ειναι πολυτιμη....Εχει το χτενακι , το κραγιον.....ναι...για να μην πω αγνες true βλαχαρες.....
σε καθε εθνικη εορτη περιφερουν την τσαντα τον σκυλο και τον αγαπουλη....
Η τσαντα ειναι πολυτιμη....Εχει το χτενακι , το κραγιον.....
Τα αλλα δεν ειναι απαραιτητα....Τα εχει βγαλει να κατουρησουν εξω
To συμπέρασμα του ειδικού στατιστικολόγου:
Το 95% δίνει το νιμου της σε αυτόν που ανήκει στην παρέα ή είναι προιστάμενος. Το 4% στο καμάκι που έπαθε ταράκουλο από την αγαμία και επέδειξε επιμονή που έπεισε τη μικρή πριγκήπισσα για το αγαθό των προθέσεών του. Το 1% τυχαία ή μάλλον από νετ, όπου καταλήγουν οι απελπισμένες όταν έχουν εξαντλήσει τον κύκλο των γνωστών και έχει περάσει και η πρώτη νεότητα.
ʼλλη ενδιαφέρουσα στατιστική: στα 150 mail, τα 149 έφαγαν φτύσιμο με τη μία. Το ένα που επέζησε ανήκει στο 4% που αναφέρθηκε πριν.